View Full Version : Amirim yavv
SCREAM
01-21-2008, 12:57 PM
http://img210.imageshack.us/img210/1866/dsc005861vf1.jpg
Kusura bakmayın resim kalitesi biraz düşük ama genede iş yapar :D
Arkadaş tanıdıkmı?
Ertan Ömür
01-21-2008, 01:02 PM
Fotoğraf kalitesi dışında çok hoş ve komik bir fotoğraf gerçekten :D :D :D :D :D :D .Bu arada Cem nerelerde :all2:?Yok bayağıdır ortalarda :all2: ?
SCREAM
01-22-2008, 08:42 PM
Fotoğraf kalitesi dışında çok hoş ve komik bir fotoğraf gerçekten :D :D :D :D :D :D .Bu arada Cem nerelerde :all2:?Yok bayağıdır ortalarda :all2: ?
Vallahi abi bende bilmiyorum, çok fazla MSN ve internet sitelerine giremiyorum hem evde hem dükkanda. Arar cepten sorarım burayada yazarım ;)
Yiğit
01-22-2008, 09:49 PM
Fena makara yaptığımız günden bir kare fenaydı o gün fenaaaaaaaaa :D:D:D:D:D:D:D
hobbit
01-22-2008, 10:09 PM
polis cocuu zabıta cocuu asker cocuu o arkadaş da sünnet cocuu olsa gerek canım benim pek de tatlıymış :D
Yiğit
01-23-2008, 01:05 AM
polis cocuu zabıta cocuu asker cocuu o arkadaş da sünnet cocuu olsa gerek canım benim pek de tatlıymış :D
uuuuuuuuu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ertan Ömür
01-23-2008, 10:08 AM
Vallahi abi bende bilmiyorum, çok fazla MSN ve internet sitelerine giremiyorum hem evde hem dükkanda. Arar cepten sorarım burayada yazarım ;)
Açıklama için teşekkürler Mehmet :icon_idea .
WarsteineR
01-24-2008, 01:45 AM
Şimdiii..Öncelikle bana sünnet çocuğu diye hitap eden hanıma sözüm var..Sevgili bayan..Siz nasıl bana sünnet çocuğu dersiniz..Yaşınızdan utanmıyormusunuz..Siz ki yer kabuğunun soğumasına şahit olmuş bir insan.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D ahahahah öpüyorum ablacım :D :D
Sora yiğite bişi dicem..Yada değmez boşver :D haha :D
Ertan abiye cevap vereyim..Abi iş ve kişisel nedenlerden dolayı giremiyorum nete..katalog hazırlıyorum da akşamları biraz geç geliyorum işten..yorgun oluyorum..hiç takılmıyorum..
SCREAM
01-24-2008, 01:54 AM
Şimdiii..Öncelikle bana sünnet çocuğu diye hitap eden hanıma sözüm var..Sevgili bayan..Siz nasıl bana sünnet çocuğu dersiniz..Yaşınızdan utanmıyormusunuz..Siz ki yer kabuğunun soğumasına şahit olmuş bir insan.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D ahahahah öpüyorum ablacım :D :D
Sora yiğite bişi dicem..Yada değmez boşver :D haha :D
Ertan abiye cevap vereyim..Abi iş ve kişisel nedenlerden dolayı giremiyorum nete..katalog hazırlıyorum da akşamları biraz geç geliyorum işten..yorgun oluyorum..hiç takılmıyorum..
Bana birşey yok yani teşekkürler!....... :icon13:
WarsteineR
01-24-2008, 02:13 AM
Hiyy..ayıp be..msn'de parmaklarım ağrıdı be sana yaza yaza :D :D
ASODEM
01-24-2008, 07:24 AM
Çocuklar gibi şen çıkmış Cem.:icon_bigg Asker selamıda vermesini biliyormuş.:D:D:D:D:D
Ertan Ömür
01-24-2008, 11:45 AM
Ne gariptirki bu aralar başta moderatörler olmak üzere neredeyse herkesin forum'a girememek gibi bir durumları söz konusu :s20: .Şeytan çek diyor şu forumun fişini :sleep: .
WarsteineR
01-24-2008, 04:01 PM
Çocuklar gibi şen çıkmış Cem.:icon_bigg Asker selamıda vermesini biliyormuş.:D:D:D:D:D
Bilirim..herşeyi bilirim ben :D
Ne gariptirki bu aralar başta moderatörler olmak üzere neredeyse herkesin forum'a girememek gibi bir durumları söz konusu :s20: .Şeytan çek diyor şu forumun fişini :sleep: .
Valla abi bak sabahtan beri iş yerindeyim..Saat 3 olmuş daha yeni internete keyif için girebildim..Ve oda 10 dk sora biticek..Çünkü yan masamda ihracat formları bitince yine benim işim başlıcak.. :) Ayrıca forumun fişini çekme konusuna gelince..Bütün kararlar sana aittir abi..Ne dersen o..Bu güne kadar böyle geldi bugünden sonra da değişiklik olmaz :) ;)
speed55
01-25-2008, 01:22 PM
Askere gidince öğretirler Cem o elini nasıl tutacağını :D:D
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.