PDA

View Full Version : Yanlış anlaşılma !!!!

mihrak
06-16-2005, 03:46 PM
arkadaşlar inanılmaz bir dumur yaşıyorum şu an....

kendi kalemimizden topiği altında yazdığım şiirler,fişmekan bir sitenin forum bölümünde fişmekan bir üye tarafından kullanılmış....

şu an inanılmaz sinirliyim.....

sanırım artık şiirlerimi paylaşamayacağım sizlerle....
gerçi ne kadar önemli bilmiyorum ama,şu an söyleme ihtiyacı hissettim.... :smilie_ig :samurai: :bash_1_: :s20: :tristi14: :mad: :icon37: :angryfire :confused: :all2:

AGS
06-16-2005, 03:53 PM
Sonuna kadar haklısın arkadaşım gerekli desteği vermeye hazırım

AGS
06-16-2005, 03:55 PM
Ama şunu söylim demek nasıl beğeniyorlarki çalabiliyorlar bunla onur duymalısın arkadaşım

Ertan Ömür
Kolayı var üye ol o siteye.Ver bizim sitenin linkini.Senin ve Sitemizin reklamı olurken bu arada çalan da rezil olmuş olur. :!:

mihrak
Sonuna kadar haklısın arkadaşım gerekli desteği vermeye hazırım

sağolasın....

anlamıyorum bu insanları gerçekten...
tamam almasına bir şey demiyoruz bari kimin olduğunu belirt...

AGS
06-16-2005, 03:56 PM
Kolayı var üye ol o siteye.Ver bizim sitenin linkini.Senin ve Sitemizin reklamı olurken bu arada çalan da rezil olmuş olur. :!:
Çok doğru fikir aynen katılıyorum

mihrak
06-16-2005, 03:57 PM
:samurai: :samurai: :samurai: :samurai: :samurai: :samurai: :samurai:

görecekler günlerini...

tamam...

teşekkürler....:)

AGS
06-16-2005, 03:57 PM
Haklısın kıskananlar çatlasın

mihrak
06-16-2005, 03:58 PM
Ama şunu söylim demek nasıl beğeniyorlarki çalabiliyorlar bunla onur duymalısın arkadaşım

beğenilmesi tabi ki bana onur verir ama...duygularımın çalınması anlamına da gelir bu...
buna göz yumamam....

AGS
06-16-2005, 04:00 PM
Ertan Abi nin dediği gibi Kolayı var üye ol o siteye.Ver bizim sitenin linkini.Senin ve Sitemizin reklamı olurken bu arada çalan da rezil olmuş olur. Hahahahhaha

t n c r
06-16-2005, 04:23 PM
Gulsem Mi Aglasam Mi Bilmiyorum Sen Hangisini Yapiyorsun

mihrak
06-16-2005, 04:28 PM
Gulsem Mi Aglasam Mi Bilmiyorum Sen Hangisini Yapiyorsun

saçımı yoluyorum.....

hackerbacker
06-16-2005, 04:31 PM
yazik yaw neredeyse sevcan burada agliyacak arkadaslar :)
bu arada kendi kendine konusmakla mesgul...
ama zor sey insanin emeginin calinmasi

mihrak
06-16-2005, 04:34 PM
yazik yaw neredeyse sevcan burada agliyacak arkadaslar :)
bu arada kendi kendine konusmakla mesgul...
ama zor sey insanin emeginin calinmasi

walla sinirden ağlıcam yalan değil hakan...
hala o siteye üye olmaya çalışıyorum...
deliricemmmmmm :mad: :mad: :mad: :mad:

hackerbacker
06-16-2005, 04:35 PM
internet kotu senin is yarina kalir bence :)

walla sinirden ağlıcam yalan değil hakan...
hala o siteye üye olmaya çalışıyorum...
deliricemmmmmm :mad: :mad: :mad: :mad:

alican
06-16-2005, 04:48 PM
gerçekten kötü bir durum, senin adına üzüldüm.

cool
06-16-2005, 04:54 PM
yapılmaması lasım haklısın. ne varki internet ortamı böyle sende bende beğendimis resim krktr fıkra koymuyosmu kendi sitemise.
senin vakadaki farklılık daha ösel olması.
bikere bi siteye üye oldum tesadüf forumda dolaşırken çektiim bebek resimlerini adam ben çektim diye koymus bişede diyemedim.
oluyo böle vakalar :) :)

mihrak
06-16-2005, 04:56 PM
gerçekten kötü bir durum, senin adına üzüldüm.

berbat bir durum anlatamam...

saolasın....

mihrak
06-16-2005, 05:00 PM
yapılmaması lasım haklısın. ne varki internet ortamı böyle sende bende beğendimis resim krktr fıkra koymuyosmu kendi sitemise.
senin vakadaki farklılık daha ösel olması.
bikere bi siteye üye oldum tesadüf forumda dolaşırken çektiim bebek resimlerini adam ben çektim diye koymus bişede diyemedim.
oluyo böle vakalar :) :)

elbette beğendiğim fıkra,resim,şiir,karikatür her ne ise foruma ekliyorum.ama altında şahıs imzası varsa da belirtirim...
bu böyle olmalı...
walla sen de yaşadıysan bilirsin benim yaşadığım dumuru kitlenip kaldım monitörün karşısında...:)
ve o kadar tesadüfi bir şekilde karşıma çıktı ki cidden afalladım...

msinanh
06-16-2005, 05:10 PM
ohaa diyorum...
ver şu sitenin linkini...
bura koyda herkes görsün böle şey olurmu lan...

nitrO_Oxide
06-16-2005, 05:10 PM
gecmiş olsun ne diyim oluo bole seyler.biz azcıoz buradan topic b bakıoz aynısı baska yerde karsımıza cıkıo :)

mihrak
06-16-2005, 05:30 PM
ohaa diyorum...
ver şu sitenin linkini...
bura koyda herkes görsün böle şey olurmu lan...

http://www.vazgectimsenden.com/topic.asp?TOPIC_ID=20441&FORUM_ID=35&CAT_ID=1&Topic_Title=Geleceksin+dimi%2E%2E%2E&Forum_Title=Edebiyat

oha mohaa....oluyo işte...deli oldum ya deliii....

mihrak
06-16-2005, 05:33 PM
gecmiş olsun ne diyim oluo bole seyler.biz azcıoz buradan topic b bakıoz aynısı baska yerde karsımıza cıkıo :)

yaw acayip sinir bozucu bir şey...
önüne geçmek için bir şeyler yapmak lazım....

t n c r
06-16-2005, 05:58 PM
:D :D :D sen zevzek.com dan resım calarken ıyıydı dımı hatta calamazken :D :D :D

mihrak
06-16-2005, 06:02 PM
:D :D :D sen zevzek.com dan resım calarken ıyıydı dımı hatta calamazken :D :D :D

deli yaw:D:D:D

msinanh
06-16-2005, 06:04 PM
arkadaşlar...
giedim hakkaten ole...
uye oldum kullanıcı bilgilerine baktım
buyrun:
(artık buna gerek kalmadı...)

t n c r
06-16-2005, 06:06 PM
sınan ıyı ıs cıkarmıssın :)

mihrak
06-16-2005, 06:09 PM
ben daha ne diyeyim...
çok teşekkür ederim sinan...

yorum yapmaya gerek bile duymuyorum....

her şey ortada....

msinanh
06-16-2005, 06:10 PM
arkadaşlar...
gereken cevap tarafımdan verilmiştir...
korsana hayır...

cool
06-16-2005, 06:12 PM
süprizzzzzz

http://www.tuningturkey.com/forum/showthread.php?t=4483

t n c r
06-16-2005, 06:14 PM
sınan harbıden ıyı yapmıssın

t n c r
06-16-2005, 06:15 PM
aslıhan yaptıgın dogrumu yanlısmı acaba

mihrak
06-16-2005, 06:18 PM
süprizzzzzz

http://www.tuningturkey.com/forum/showthread.php?t=4483

hey allahım ya....
koynumuzda yılan beslemişiz.....

msinanh
06-16-2005, 06:39 PM
arkadaşlar mihrakın şiirlerini yayınlandığı siteden atılmısım...
o yuzden yazdığım cevap görünmüo...
o arkadaşa burda güsel bi cevap verdik zaten
herkese teşekkürler....

hobbit
06-16-2005, 07:08 PM
İNSANLAR..insancıklar..

t n c r
06-16-2005, 07:08 PM
İNSANLAR..insancıklar..

benden bahsetmıyor

hobbit
06-16-2005, 07:20 PM
benden bahsetmıyor

salak işte salakkk... :D

mihrak
06-16-2005, 07:21 PM
:):):):):):):):)

tuncelsaban
06-16-2005, 08:16 PM
selam arkadaşlar

tuncelsaban
06-16-2005, 08:21 PM
hırsızlık konusuyla ilgili konuşabileceğim biri varsa lütfen.

Yiğit
06-16-2005, 08:25 PM
Gerçekten çok sinir bozucu ama ertan abinin söylediği fikir süper

tuncelsaban
06-16-2005, 08:29 PM
şu anda bu konuyu konuşacak kimse yokmu benimle merak ettim?

msinanh
06-16-2005, 08:34 PM
var buyur kardeşim konuşalım...

tuncelsaban
06-16-2005, 08:38 PM
ok özel mesajdan mail adresimi verdim tuncelsaban@hotmail.com eklersen sevinirim.

CeMRe
06-16-2005, 09:00 PM
sevgili mihrak arkadaşım,
senin o güzel yazılarından alıntı yapmışsam düşünki gerçekten çok güzel şeyler yazdığın içindir....Ve bunu başkalarıyla paylaşmış olmam seni üzmesi yerine mutlu etmesi gerekirdi...Ben hatamı anladım ve alıntı oldugunu altına düzeltme olarak belirttim ve mihrak yazdım çünkü ismini bilmiyorum başka.Özür dilerim....

ama arkamdan hırsız ve salak gibi kelimeler kullanılması veya profilimin oldugu gibi buraya yayınlanması ve benim can dostlarımın bulundugu bir sitenin adı böyle istenmeyerek yapılan bir hatadan dolayı yayınlanması beni çok üzdü.....Burası sanal bir ortam ve tüm dünyaya açık biryer herkes alıntı yapıyor begendiği şeyleri mesela burda bulunan birçok arkadaşımızın koydugu resimler yada alta yazdıgı imzaların hemenhemen hepsi alıntıdır kime ait oldugu yazılmamış..Beni bukadar ağır yargılamanız gerçekten çok kırdı ve üzüldüm.....

saygılarımla.... :mecry:
http://www.vazgectimsenden.com/topic.asp?TOPIC_ID=20441&FORUM_ID=35&CAT_ID=1&Topic_Title=Geleceksin+dimi%2E%2E%2E&Forum_Title=Edebiyat

msinanh
06-16-2005, 09:12 PM
düzeltme için teşekkür ederiz...
burda laf söylemek bana düşmez ama şunu söyleyim
profilinin burda yayınlanmasının sebebi seni hırsız gibi göstermek kesinlikle değil...
böyle düşünmene çok üzüldüm...
kırdıysam seni özür dilerim
ama yapılması gereken buydu...

tuncelsaban
06-16-2005, 10:11 PM
anlayışlı olacağınızı biliyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize.

nitrO_Oxide
06-16-2005, 10:21 PM
anlayışlı olacağınızı biliyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize.

kendinizi bir tanısma topici acarak tanıtırsanız seviniriz :)

CeMRe
06-16-2005, 10:24 PM
o benim abimdir.

nitrO_Oxide
06-16-2005, 10:25 PM
o benim abimdir.

memnun oldukta bide kendisini tanıtsa bi topic acsa ne guzl olur dimi :)

hobbit
06-16-2005, 11:00 PM
hımm...cok nazik bir durum ..
derim ya ..bazen düşünmeden farkında olmadan sonunu düşünmeden hareket ederiz..çoğu zaman bir art niyet taşımadan şuursuzca hareket ettiğimiz zamanlar hepimizin olmuştur..
sanırım..cemre de böyle bir boş anının kurbanı oldu..yazısından ve hislerinin yoğunluğundan özrünü dile getirişinden bu barız bir şekılde anlaşılıyor..
hoş bir cogumuz kullandıgımız materyallerı değişik yerlerden topluyoruz onları sahıplenmek dogru olmaz....
mihrak ın hassasiyeti işte bu noktada başlıyor..o tamamen kendine ait ..özel olan duygularını burada bizlerle paylaşmayı istediği icin paylaştı..yani paylaşmayı seven bir insan..ve ınanıyorum ki.. bu şiirlere bu duyguları katabılen ınsan aynı zamanda oldukca da anlayışlı ve guzel ruhlu bir insandır..
cocuklar..inanın bir insan kalbi kadar degerli hiç bırşey yok şu dunyada...bizi biz yapan erdemlerimizi unutmayalım..

Qurny
06-16-2005, 11:02 PM
emege saygı kalmamıs hic..:no:

msinanh
06-16-2005, 11:05 PM
bahadır kardeşim sanırım butun mesajları okumamışsın...
rica etsem bi okurmusun...

hobbit
06-16-2005, 11:06 PM

ablacım..biz kapattık o muhabbeti artık..olmuş bir hata ..bir hata da biz yapmayalım he ne dersin.. :)

Qurny
06-16-2005, 11:16 PM
özür dilerim arkadaslar :(

mihrak
06-17-2005, 11:24 AM
sevgili mihrak arkadaşım,
senin o güzel yazılarından alıntı yapmışsam düşünki gerçekten çok güzel şeyler yazdığın içindir....Ve bunu başkalarıyla paylaşmış olmam seni üzmesi yerine mutlu etmesi gerekirdi...Ben hatamı anladım ve alıntı oldugunu altına düzeltme olarak belirttim ve mihrak yazdım çünkü ismini bilmiyorum başka.Özür dilerim....

ama arkamdan hırsız ve salak gibi kelimeler kullanılması veya profilimin oldugu gibi buraya yayınlanması ve benim can dostlarımın bulundugu bir sitenin adı böyle istenmeyerek yapılan bir hatadan dolayı yayınlanması beni çok üzdü.....Burası sanal bir ortam ve tüm dünyaya açık biryer herkes alıntı yapıyor begendiği şeyleri mesela burda bulunan birçok arkadaşımızın koydugu resimler yada alta yazdıgı imzaların hemenhemen hepsi alıntıdır kime ait oldugu yazılmamış..Beni bukadar ağır yargılamanız gerçekten çok kırdı ve üzüldüm.....

saygılarımla.... :mecry:

SEVGİLİ CEMRE,

öncelikle çok teşekkür ediyorum,yazdıklarımın beğenilmesi çok mutlu eder beni senin beğenmene de sevindim.fakat az çok bir şeyler karalayan insanlar ya da hangi alanda olursa olsun kendine ait bir şey meydana getirenler çok çok hassas olurlar bu konuda.sen sana ait bir şeyin sahiplenilmesini ya da sana ait olduğunun belirtilmemesini hoş görebilirmisin???sanırım cevabın
hayır olacaktır.işte bu noktada verdiğim tepkiyi anlayacağını umuyorum.hatanı anladıysan her şey hallolmuş demektir.önemli olan oydu zaten.

ayrıca sana şunu söyleyeyim,ben bu topiği açtığımda bu alıntıyı yapanın sen olduğunu bırak bizim siteden olabileceğini bile düşünmedim.çok sinirlendiğim için arkadaşlarımla paylaştım o an.sen olduğunu daha sonra öğrendik bir şekilde.şu var ki; bu kişinin sen olduğunu bilsem bu sitede asla böyle bir tepki vermezdim.ve derdimi zaten seninle hallederdim.bütün bunlara hiç gerek kalmazdı.

elbette herkes alıntı yapıyor cemre,ama bu çok çok özel bir şey.benim duygularım.....

hatam varsa ben de senden özür diliyorum....