PDA

View Full Version : .:::: Sorunu yada sorusu olan buyursun sorsun ™ ::::.

Ertan Ömür
06-16-2005, 11:34 AM
Arkadaşlar benimle ilgili kişisel sorunu yada bana kişisel sorusu olan arkadaşlarımız soru yada sorunlarını artık burada dile getirsin.Burada site ile ilgili bütün sorularınıza hiç tereddütsüz cevap vereceğim.Bu topiği açmamdaki sebep sürekli değişik topiklerde bana farklı kişilerden aynı soruların sorulmasını önlemek.İsteyen bu topiği okur ve sorularına karşılık bulur.Saygılar. :!: :icon_idea

msinanh
06-16-2005, 12:52 PM
ertan abi burası bence herkes hakkında yazılacak düşüncelere açık olsun...

2004palio
06-16-2005, 12:56 PM
bu konu daha once açılmıştı ...........................

Ertan Ömür
06-16-2005, 12:59 PM
O açılan konu tamamen benim özel hayatımla ilgiliydi dostum.Yine ıskaladın ne yazıkki.Bu tamamen site ile ilgili:s20::no:

Power
06-16-2005, 01:01 PM
ertan abi ben sitenin büyümesini istiyorum.bir çok kişinin bunu istediğini de biliyorum.
fakat neden tanıtım vs. yapılmıyor?

2004palio
06-16-2005, 01:04 PM
ok .......................

hobbit
06-16-2005, 01:05 PM

Ertancım ...serkancım..ve şahsında diğer arkadaşlara ...

dün yazdım ama hiç kimse kaale almadı..diyorum ki..delıkanlı gibi son kez bır araya gelsenız..yüzyüze adam gibi konuşsanız ..madem hepimiz birbirimize hala deger verıyoruz..ipler iyice kopmadan bazı yanlışları düzeltebilme ihtimalimiz yok mu...
herkes farkında herkes biliyor..buradaki sevgi ortamının hicbir yerde olmadıgını ..olamayacagını da..bence birbirimiz için son bir şans..

Power
06-16-2005, 01:07 PM

dün yazdım ama hiç kimse kaale almadı..diyorum ki..delıkanlı gibi son kez bır araya gelsenız..yüzyüze adam gibi konuşsanız ..madem hepimiz birbirimize hala deger verıyoruz..ipler iyice kopmadan bazı yanlışları düzeltebilme ihtimalimiz yok mu...
herkes farkında herkes biliyor..buradaki sevgi ortamının hicbir yerde olmadıgını ..olamayacagını da..bence birbirimiz için son bir şans..

:icon_idea

2004palio
06-16-2005, 01:07 PM
ben tuning turkey iyi yolda mı başlıgı altında soyledim abla

msinanh
06-16-2005, 01:08 PM
site ile ilgili kişilerle ilgili düşünceleri yazalım ama tartışma olmasın burda...

hobbit
06-16-2005, 01:15 PM
ben tuning turkey iyi yolda mı başlıgı altında soyledim abla

yani mümkün olabileceğini mi soyluyorsun..bence sen ,selcuk ,fafi,ertan,arda,tolga, fethı..ve gerekırse bir kac kişi daha bir araya gelmeli..herkes bilir ki net ortamında aslında anlatılmak ıstenılenler tam anlamıyla anlatılamaz veya yanlış anlaşılabilme ıhtımalı yuksektır..
Hem neden birbirimizi anlayabilmek yerine anlayamamak icin uğraş veriyoruz..
Evet ERTAN olgun bir insan ve bir abi olarak ..ne diyorsun???

Ertan Ömür
06-16-2005, 01:15 PM
ertan abi ben sitenin büyümesini istiyorum.bir çok kişinin bunu istediğini de biliyorum.
fakat neden tanıtım vs. yapılmıyor?
Yine bana sıksık sorulan ama defalarca cevap verdiğim bir soru.Ama yine cevap vereyim. :!:
CEVAP: "Bir sitenin ortaya çıkmadan önce kurum kimliği olması gerekir.Kurum kimliği nedir?Kurum kimliği o siteye ait olan LOGO,YAZI KARAKTERİ,RENK SEÇİMİ,SLOGAN gibi konulardır.Bunları halletmeden normalde site açılmamalıdır.Ama biz ne yazıkki MODİFİYELİM kapanınca üyeler mağdur olmasın diye paldır küldür forumu açtık.Yöneticimiz SAMUEL(ADNAN CANTÜRK)bu konuları halledeceğini söylemişti.Ama ne yazıkki yoğun işlerini bahane ederek işleri sürekli erteledi.Burada ciddi anlamda mağdur olduk site olarak.Ben işin tekniğinden anlamıyorum.SAMUEL bana birşey göstermiyor.Başkalarınada yaptırmıyor.Ama ne yazık ki kendiside vakit darlığından uğraşamıyor.Aslında bizim en büyük sıkıntımız budur.Ben bu eksiklikleri tamamlamadan ortaya çıkmak istemedim.Ayrıca medyada yer almak kolay.Ben istesem istediğimiz dergiye çıkarız.Ama ben 1.000 üye sınırı koydum.Sebebi hem kurum kimliğimizin hazır olmaması,hem de belli bir büyüklüğe ulaşarak ciddi dikkat çekmekti.Mesela ben dergilerde bazı sitelerin toplantılarını okuyorum.Sitelere bir göz atıyor hemen çıkıyorum.Sebebi inanılmaz az aktiflik,az mesaj sayısı ve sığ üye sayısıdır.Habuki tam tersi olsa kesin üye olurum.Hatta aktif bile olurum.Birde biz çekirdek kadro oluşturmak istiyoruz.Zaman zaman ciddi anlamda ters düşsekte.Hatta tartışsakta aslında hepimiz olgunlaşıyoruz farkında olmadan.Bu siredeki SEVGİ-SAYGI-SAMİMİYET bir palavra olmayacaktır.Bunu ispatlamak en büyük görevim.Umarım sizleri yanıltmam.Umarım sorularına cevap bulabilmişsindir. :!:

Power
06-16-2005, 01:18 PM
Yine bana sıksık sorulan ama defalarca cevap verdiğim bir soru.Ama yine cevap vereyim. :!:
CEVAP: "Bir sitenin ortaya çıkmadan önce kurum kimliği olması gerekir.Kurum kimliği nedir?Kurum kimliği o siteye ait olan LOGO,YAZI KARAKTERİ,RENK SEÇİMİ,SLOGAN gibi konulardır.Bunları halletmeden normalde site açılmamalıdır.Ama biz ne yazıkki MODİFİYELİM kapanınca üyeler mağdur olmasın diye paldır küldür forumu açtık.Yöneticimiz SAMUEL(ADNAN CANTÜRK)bu konuları halledeceğini söylemişti.Ama ne yazıkki yoğun işlerini bahane ederek işleri sürekli erteledi.Burada ciddi anlamda mağdur olduk site olarak.Ben işin tekniğinden anlamıyorum.SAMUEL bana birşey göstermiyor.Başkalarınada yaptırmıyor.Ama ne yazık ki kendiside vakit darlığından uğraşamıyor.Aslında bizim en büyük sıkıntımız budur.Ben bu eksiklikleri tamamlamadan ortaya çıkmak istemedim.Ayrıca medyada yer almak kolay.Ben istesem istediğimiz dergiye çıkarız.Ama ben 1.000 üye sınırı koydum.Sebebi hem kurum kimliğimizin hazır olmaması,hem de belli bir büyüklüğe ulaşarak ciddi dikkat çekmekti.Mesela ben dergilerde bazı sitelerin toplantılarını okuyorum.Sitelere bir göz atıyor hemen çıkıyorum.Sebebi inanılmaz az aktiflik,az mesaj sayısı ve sığ üye sayısıdır.Habuki tam tersi olsa kesin üye olurum.Hatta aktif bile olurum.Birde biz çekirdek kadro oluşturmak istiyoruz.Zaman zaman ciddi anlamda ters düşsekte.Hatta tartışsakta aslında hepimiz olgunlaşıyoruz farkında olmadan.Bu siredeki SEVGİ-SAYGI-SAMİMİYET bir palavra olmayacaktır.Bunu ispatlamak en büyük görevim.Umarım sizleri yanıltmam.Umarım sorularına cevap bulabilmişsindir. :!:
anlıyorum Ertan abi. logo renk seçimi gibi şeyler basit şeyler. photoshoptan anlayan o kadar insan var. oylamalarla fln yapabiliriz bence.

Ertan Ömür
06-16-2005, 01:20 PM

Benim gerek SERKAN,gerek FATİH gerekse SELÇUK ile hiçbir kişisel sıkıntım yok.Bu 3 arkadaşımızı da çok severim.Bunları yüz yüze görüşmelerimizde ciddi ciddi hissettirdiğimi düşünüyorum.Ama siteye herhangi bir sebepten dolayı REST çekmek beni inanılmaz etkiliyor.Hele hele bazı arkadaşların o yoksa bizde yokuz diye baş kaldırmaları resmen dellendiriyor.Durum kısaca bundan ibaret.Eğer hatam varsa özür dilemeyi de bilirim.Sevgili Tuncer veda etmişti.Eğer umurumda olmasa okadar dil döküp siteye gelmesi için topik açmazdım.Demekki insan değeri bilen biriyim.Umursamaz diyenlere bir cevap olmuştur heralde bu cevabım. :sleep:

Ertan Ömür
06-16-2005, 01:25 PM
anlıyorum Ertan abi. logo renk seçimi gibi şeyler basit şeyler. photoshoptan anlayan o kadar insan var. oylamalarla fln yapabiliriz bence.
Bir iki arkadaşımız iyi niyetle çalışmalar yaptılar ve CHAT bölümünde de tartıştık hepberaber.Ama işte budur diyeceğimiz bir çalışma çıkartamadık ortaya.Ama o konuyu halletmek çokta zor değil.Biz basit olmasın dedik ondan bukadar uzadı. :sleep:

hobbit
06-16-2005, 01:28 PM
Benim gerek SERKAN,gerek FATİH gerekse SELÇUK ile hiçbir kişisel sıkıntım yok.Bu 3 arkadaşımızı da çok severim.Bunları yüz yüze görüşmelerimizde ciddi ciddi hissettirdiğimi düşünüyorum.Ama siteye herhangi bir sebepten dolayı REST çekmek beni inanılmaz etkiliyor.Hele hele bazı arkadaşların o yoksa bizde yokuz diye baş kaldırmaları resmen dellendiriyor.Durum kısaca bundan ibaret.Eğer hatam varsa özür dilemeyi de bilirim.Sevgili Tuncer veda etmişti.Eğer umurumda olmasa okadar dil döküp siteye gelmesi için topik açmazdım.Demekki insan değeri bilen biriyim.Umursamaz diyenlere bir cevap olmuştur heralde bu cevabım. :sleep:

ah işte beni yüreklendiren heyecanlandıran ve ümit vadeden güzel sozler...haydı cocuklar ..SERKAN ..FATİH..SELCUK..ve diğerleri..sizlerden bu duygulara karşılık vermenizi sagduyuyla hareket ederek..sadece kendinizi değil hepimizi düşünerek yapıcı cevaplar vermenızı istiyorum..Haydı bir araya gelelelim..dağılmayalım..el ele vererek cozumler üreterek ve en onemlısı birbirimize ınanarak kenetlenelim.. :icon_idea

t n c r
06-16-2005, 01:33 PM
arkadaslar gelın kenetlenıp herkese neler yapabılecegımız gosterelım :!:

nitrO_Oxide
06-16-2005, 01:36 PM
birsen apla sen nasıl bir insansın yaaa :o

cool
06-16-2005, 01:39 PM
birsen apla sen nasıl bir insansın yaaa :o
:icon_idea
aklı başında iyi niyetli bir insan :) :) helal olsun :) :)

Ertan Ömür
06-16-2005, 01:44 PM
ah işte beni yüreklendiren heyecanlandıran ve ümit vadeden güzel sozler...haydı cocuklar ..SERKAN ..FATİH..SELCUK..ve diğerleri..sizlerden bu duygulara karşılık vermenizi sagduyuyla hareket ederek..sadece kendinizi değil hepimizi düşünerek yapıcı cevaplar vermenızı istiyorum..Haydı bir araya gelelelim..dağılmayalım..el ele vererek cozumler üreterek ve en onemlısı birbirimize ınanarak kenetlenelim.. :icon_idea
Vallahi Birsenciğim ben herşeyi açık seçik ortaya koyan biriyim.Memnuniyetimi surata söylerim.Memnuyetsilliğimi arkadan söylemeyi ise hiç sevmem.Bazı arkadaşlar dediğim dedik çaldığım düdük mantığıyla hareket ettiği sürece biz bu sitede daha çok bu tür topiklerle vakit geçirir dururuz.Beni kompleksli,dar görüşlü,korkak,sevgisiz,basiretsiz,anlaşılmaz diye nitelendiren bireyler bana karşı nekadar samimi olabilirler.Diyelimki oldular nekadar inandırıcı olurlar?Yorum sizin. :sleep:

t n c r
06-16-2005, 01:46 PM
Vallahi Birsenciğim ben herşeyi açık seçik ortaya koyan biriyim.Memnuniyetimi surata söylerim.Memnuyetsilliğimi arkadan söylemeyi ise hiç sevmem.Bazı arkadaşlar dediğim dedik çaldığım düdük mantığıyla hareket ettiği sürece biz bu sitede daha çok bu tür topiklerle vakit geçirir dururuz.Beni kompleksli,dar görüşlü,korkak,sevgisiz,basiretsiz,anlaşılmaz diye nitelendiren bireyler bana karşı nekadar samimi olabilirler.Diyelimki oldular nekadar inandırıcı olurlar?Yorum sizin. :sleep:

abı olumsuz dusunursen olumsuz olursun :!:

Ertan Ömür
06-16-2005, 01:50 PM
abı olumsuz dusunursen olumsuz olursun :!:
Yapma ya gerçekten mi?Tuncer bana akıl vermek hoşuna gidebilir.Ama sana şunu açık söyleyeyim beni hiç iyi tanımıyorsun.Eğer tanımış olsaydın bu cümleyi yazmazdın.Senin yazdığın o cümle kesinlikle yanlıştır.:no:

t n c r
06-16-2005, 01:53 PM
Yapma ya gerçekten mi?Tuncer bana akıl vermek hoşuna gidebilir.Ama sana şunu açık söyleyeyim beni hiç iyi tanımıyorsun.Eğer tanımış olsaydın bu cümleyi yazmazdın.Senin yazdığın o cümle kesinlikle yanlıştır.:no:

abı kımseye akıl vermek gıbı bı nıyetım yok

benım aklım bana yetmıyor zaten su durumda yapmak ıstedıgım cıkar bı yol bulabılmek kımseler kırılmadan herkesın yeterı kadar kırıldıgını dusunuyorum

msinanh
06-16-2005, 01:58 PM
yeri gelir en bilge insanlar bir aptaldan çok şey öğrenir...
bütün olumlu ve olumsuz düşünceler insanın doğasında vardır...
insan değilmi hem savaşı hem sevgiyi icad eden...
ama ikisininde hakkını vereceksin...
severkende savaşırkende karşındakine saygı duyacaksın onu küçümsemeyeceksin...
yoksa yok olup gidersin...

Ertan Ömür
06-16-2005, 02:02 PM
abı kımseye akıl vermek gıbı bı nıyetım yok

benım aklım bana yetmıyor zaten su durumda yapmak ıstedıgım cıkar bı yol bulabılmek kımseler kırılmadan herkesın yeterı kadar kırıldıgını dusunuyorum
Bu olayların başlamasının temel sebebi ben değilim.Sadece ortada olan şeyleri dile getirdim.Yuvarlamadan sivri bir şekilde söyleyince kaldıramayanlar oldu.Bu herzaman böyledir.Gerçek hayatta çok fazla yaşıyorum.İnsanlar çevresinde arkasından konuşulmasına okadar alışmışki yüzüne çarpılınca neye uğradığını şaşırıyor.Ama yüze vurulanlar gerçeğin ta kendisiyse yüze vurulanın oturup düşünmesi lazım.Siteye rest çekmesi değil.Ben bunu bilir bunu söylerim.Kimseye şirin görünmek gibi bir niyetim yok.Öyle olsaydı zaten bu yazıları yazıyor olmazdık.Lay lay lom devam eder giderdik.İnsan topluluklarını yönetmek okadar kolay değildir.Hele hele herşeyi beğendirmek imkansızdır. :sleep:

Ertan Ömür
06-16-2005, 02:04 PM
yeri gelir en bilge insanlar bir aptaldan çok şey öğrenir...
bütün olumlu ve olumsuz düşünceler insanın doğasında vardır...
insan değilmi hem savaşı hem sevgiyi icad eden...
ama ikisininde hakkını vereceksin...
severkende savaşırkende karşındakine saygı duyacaksın onu küçümsemeyeceksin...
yoksa yok olup gidersin...
Benim kimseyi küçük gördüğüm yok dostum.Eğer kastettiğin ben isem hemen özür dile benden.Bu sitede yüksek mesaj sayına rağmen oldukça yenisin.Benim hakkımda hükümlerde bulunurken dikkatli ol.Aksi taktirde üzülen sen olursun.Çünkü haklı olduğum hiçbir ortamda laf altında kalmam. :sleep:

t n c r
06-16-2005, 02:06 PM
abı burada kımse kımseyı yonetmıyor bence herkes ne oldugunu ne ypması gerektıgını cok ıyı bılıyor serkan ın selcuk un ve fatıh ınde takıldıgı konu budur dıgerlerı sebeptır

hobbit
06-16-2005, 02:10 PM

hayatta hepimizin hata payı olduğunu biliyoruz..düşünen ve hisseden insan bu hatalarından ders almasını bilir..
sitedeki tek bir ferdi bile kaybetmek taraftarı olmadık olmayacagız..ben bu gençlerin duygularına ve beyınlerine guveniyorum..gerekli görüşmeyi yapmak ısteyeceklerıne inanıyorum..son sozum budur..

Ertan Ömür
06-16-2005, 02:13 PM
abı burada kımse kımseyı yonetmıyor bence herkes ne oldugunu ne ypması gerektıgını cok ıyı bılıyor serkan ın selcuk un ve fatıh ınde takıldıgı konu budur dıgerlerı sebeptır
Döndük dolaştık aynı konuya geldik yine(STP kulakların çınlasın).Bak sevgili Tuncer sen bu yazıları bir sitede yazıyorsun.Bu site bizler tarafından yönetiliyor.Doğal olarak sen bu siteye girdiğin an itibariyle yönetiliyorsun.Çünkü bu sitenin biz yöneticiler tarafından konulmuş belli kuralları var uyman gereken.Uymadığın anda karşılığında gerekli işlemler yapılıyor.
Şöyle düşün.Sen bu ülkede yaşıyorsun.Bu ülkede yaşadığın sürece birileri tarafından yönetiliyorsun.Cumhurbaşkanı,Başbakan,Bakanlar tarafından.Yani sen yönetilensin.Bunun gibi birşey.Takma fazla kafana.Sen pinokyosun diyen yok.:no:

msinanh
06-16-2005, 02:14 PM
Benim kimseyi küçük gördüğüm yok dostum.Eğer kastettiğin ben isem hemen özür dile benden.Bu sitede yüksek mesaj sayına rağmen oldukça yenisin.Benim hakkımda hükümlerde bulunurken dikkatli ol.Aksi taktirde üzülen sen olursun.Çünkü haklı olduğum hiçbir ortamda laf altında kalmam. :sleep:
abi ben sana bişey demedim...
senin hakkında hükümde bulunamam
çünkü seninle ne yüzyüze nede başka yazışma olarak karşı karşıya gelmedik
oturup konuşmadık...
ben herkesi buna dahil ediyorum kendimi bile...
yüksek mesaj sayısı geyik muabbetinden oldu biliyorum ve biz bunu sevgili mihrak ile konuştuk...artık bu turlu muabbetleri uzatmıyoruz...
biz uyarıları dikkate aldık...isteneni yaptık...
ama çok saygısızlık da yapıldı bize ve bizden özür dilenmesini istemedik...
gereği gibi cevap verdik anlayanlar anladı zaten...
ama sende bilirsin diğer üyelerde bilir...
çok kişi ye özelden attığım özür mesajları oldu...
ewet çok yeniyim ve gencim...
eğer sana bir yanlışım olmuşsa cahilliğimden dir...
bilmeden seni kırdım ise yanlışım olduysa
herkesin huzurunda senden özür diliyorum...

Ertan Ömür
06-16-2005, 02:16 PM
abi ben sana bişey demedim...
senin hakkında hükümde bulunamam
çünkü seninle ne yüzyüze nede başka yazışma olarak karşı karşıya gelmedik
oturup konuşmadık...
ben herkesi buna dahil ediyorum kendimi bile...
yüksek mesaj sayısı geyik muabbetinden oldu biliyorum ve biz bunu sevgili mihrak ile konuştuk...artık bu turlu muabbetleri uzatmıyoruz...
biz uyarıları dikkate aldık...isteneni yaptık...
ama çok saygısızlık da yapıldı bize ve bizden özür dilenmesini istemedik...
gereği gibi cevap verdik anlayanlar anladı zaten...
ama sende bilirsin diğer üyelerde bilir...
çok kişi ye özelden attığım özür mesajları oldu...
ewet çok yeniyim ve gencim...
eğer sana bir yanlışım olmuşsa cahilliğimden dir...
bilmeden seni kırdım ise yanlışım olduysa
herkesin huzurunda senden özür diliyorum...
Bu yapıcı mesaj için teşekkürler.Ben kendi adıma gereken cevabı aldım. :icon_idea

t n c r
06-16-2005, 02:18 PM
abı ben kafama takmıyorum kı oyle bısey yok zaten ben canım ısterse gırıyorum ıstemezse gırmıyorum bu konuda ozgurum zaten

foruma gırdıgım zamnda bu kurallara uyacagım ıllakı burada mıllete kufur edecek halımız yok ne guzel sohbet edıyoruz

Ertan Ömür
06-16-2005, 02:23 PM
abı ben kafama takmıyorum kı oyle bısey yok zaten ben canım ısterse gırıyorum ıstemezse gırmıyorum bu konuda ozgurum zaten
foruma gırdıgım zamnda bu kurallara uyacagım ıllakı burada mıllete kufur edecek halımız yok ne guzel sohbet edıyoruz
Anlaşıldı tamam. :icon_idea

cool
06-16-2005, 02:35 PM
Döndük dolaştık aynı konuya geldik yine(STP kulakların çınlasın).Bak sevgili Tuncer sen bu yazıları bir sitede yazıyorsun.Bu site bizler tarafından yönetiliyor.Doğal olarak sen bu siteye girdiğin an itibariyle yönetiliyorsun.Çünkü bu sitenin biz yöneticiler tarafından konulmuş belli kuralları var uyman gereken.Uymadığın anda karşılığında gerekli işlemler yapılıyor.
Şöyle düşün.Sen bu ülkede yaşıyorsun.Bu ülkede yaşadığın sürece birileri tarafından yönetiliyorsun.Cumhurbaşkanı,Başbakan,Bakanlar tarafından.Yani sen yönetilensin.Bunun gibi birşey.Takma fazla kafana.Sen pinokyosun diyen yok.:no:

kurallara uyulmalı toplumdada böle toplumun küçük birimi forumdada böle. forumlarda insanlar yönetilmesler özgür fikirlerini aktarmak için forumdadırlar.
sizin yönetici dediiniz kişiler düzenin bozulmaması için bulunur. oyunun kaideleri önceden bellidir. bunnar hep bildiinis şeyler.
kurallara uymayanlar uyarılır uyarıya uymayan cezalandırılır. yönetici deiil kuralların uygulanıp uygulanmadıını kontrol eden denetleyiciler vardır.
üye olmassa forumlar olmas, forumlar olmasa üye olmas.karsılıklı beslerlerler yararlanırlar. tabiattada var örnekleri timsahla bir minik kuş. kuş timsahın azındaki dişindeki kırıntıları toplar timsah ona zarar vermez. annatamadım ama alıp verme meselesi işte.

Ertan Ömür
06-16-2005, 02:41 PM
kurallara uyulmalı toplumdada böle toplumun küçük birimi forumdada böle. forumlarda insanlar yönetilmesler özgür fikirlerini aktarmak için forumdadırlar.
sizin yönetici dediiniz kişiler düzenin bozulmaması için bulunur. oyunun kaideleri önceden bellidir. bunnar hep bildiinis şeyler.
kurallara uymayanlar uyarılır uyarıya uymayan cezalandırılır. yönetici deiil kuralların uygulanıp uygulanmadıını kontrol eden denetleyiciler vardır.
üye olmassa forumlar olmas, forumlar olmasa üye olmas.karsılıklı beslerlerler yararlanırlar. tabiattada var örnekleri timsahla bir minik kuş. kuş timsahın azındaki dişindeki kırıntıları toplar timsah ona zarar vermez. annatamadım ama alıp verme meselesi işte.
Ben sizi gayet güzel anladım. :icon_idea

n€sli
09-19-2007, 01:32 PM
Bir sorum var ertan abi benim mesele noldu resimi koymadın:D

Ertan Ömür
09-19-2007, 01:34 PM
Bir sorum var ertan abi benim mesele noldu resimi koymadın:D
Koyalı neredeyse 1 saat oldu :bash_1_: .

n€sli
09-19-2007, 01:34 PM
ertan abi bu soruyu sormamışım gör:D

mmustu
09-19-2007, 02:00 PM
yaaa nesli sana inanamıyorum 2 sene öncesinin konusunu bulup hortlattınya helal :)

n€sli
09-19-2007, 03:27 PM
yaaa nesli sana inanamıyorum 2 sene öncesinin konusunu bulup hortlattınya helal :)

bana kimse inanamıyo zaten böle bişi olamaz diyolar:012: :012: :012: