View Full Version : KL[C]ivic
2001 Model 1.6 IES Sedan Tabikii.. Beyaz REnkte.. Hic Birseyi Ama Hic Birseyi Yok.. 5 - 6 Gune Gelicek Nasipse.. Resimler Gelince.. [ Hicbirseyi Yok Dediysek Std. Kalicak Demedik Dimi.. Eee.. Markasi Ney.. Honda.. Modeli ? Civic Sedan.. Uff.. Hemde Kimin.. Benimmmmmmmm :D ]
nitrO_Oxide
06-15-2005, 07:27 PM
hadi hayırlı olsun kardesim :)
Sağol Arda.. Teşekkür Ederim..
Qurny
06-15-2005, 08:39 PM
hayırlı olsun adaş abim..
güle güle kazasız belasız bol hp li günler :)
Teşekkürler.. Bu Arada KL-C-ivic Dedim.. Arkadaslar.. Arac HEnuz Bana Ulasmadi.. Ama Ulassa Dahi.. KAfamdaki Proje Tam Olarak Bitmeden.. Hic Birsekilde Aracim Görülmeyecek.. Ama Bu Demek Degildirki.. İpucu Vermeyecegim :D
longcafe
06-15-2005, 10:18 PM
Hayırlı olsun sonunda :)
Yiğit
06-15-2005, 11:15 PM
Hayırlı olsun
resimleri bekliyoruz
sağol.. Resim Yok.. :D Daha Oncede Soyledigim Gibi Komple Bitmeden ( Ki Daha BAslayamadim.. ) Resim Koymayacagim Hic Bir Yerde..
çok tuhaf bir durum..resimsiz bir üye aracı topiği..:D:D neyse projenin tamamen bitmesini ve tabii ki resimlerini merakla bekliyoruss..
CrazyDeviL
06-16-2005, 10:39 PM
hayırlı olsun kardeşim, aracın resimlerini de görelim yorumlarımızı sunalım...
^^CaRiSMa^^
06-17-2005, 02:35 AM
Hayırlı olsun Kardeşim...al da gel istanbula takılırız :)
WarsteineR
06-17-2005, 02:44 AM
hayırlı olsun abi..kazasız belasız şimdiden.. :)
çok tuhaf bir durum..resimsiz bir üye aracı topiği..:D:D neyse projenin tamamen bitmesini ve tabii ki resimlerini merakla bekliyoruss..
Valla Benim Gibi Tuhaf Bi Adamdan Normal Bişi Yapmami BEkleyemessiniz HErhalde.. Bu arada Standart 1.6 IES in Neyini Merak Ediyorsunuz Buda Baska Bir Tuhaf Durum :D
bitinceki halinin resimlerini kastetmiştim..:D
thekillingroad
06-18-2005, 09:45 PM
oo hayırlı olsun bakalım.. Sonunda....:)
bitinceki halinin resimlerini kastetmiştim..:D
O Zaman Biraz Beklemen Gerekicek Cunku Baya Var.. Benimde Hic Acelem Yok.. Dükanla Ugrasiyorum :D
oo hayırlı olsun bakalım.. Sonunda....:)
Sağol.. Bi Ara Goruselim Msnden :D
designerberker
06-20-2005, 06:23 PM
bana yaptırma sen arabayı
bana yaptırma sen arabayı
Yogunsun Arabayi Sattik Sen HAla NX Yapican.. :D :D :D Saka Bi Yana.. İlk Tercihim Sen Olurdun Emin Ol Ama BEnim Kafamda Belli Bi Dusunce Var Zaten :D
KeMPeS
07-02-2005, 06:09 AM
kendiminmiş gibi sevindim cidden hayırlı olsun ;)
kendiminmiş gibi sevindim cidden hayırlı olsun ;)
Saolasin Kardesim.. Seninlede Gorusmemiz Lazim Msnden.. Admin@HondaTURK.net (Admin@HondaTURK.net) msn adresim.. :D
wufC_
07-05-2005, 12:01 AM
hayıylı olsun fazla kasma kendiNİ:d
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.