PDA

View Full Version : Ses Sİstemİ İÇİn Yardim?????

çorlulu59
12-08-2007, 10:58 PM
Slm Naber ArkadaŞlar Ben Yenİ Üye Oldum Bana Yardimci Olurmunuz Ben Jbl Amfİ Alcam Ama Hangİ İyİ Bİde Model Olarak, Bİde Jbl Bass Alcam 1000lİk Ama Onlardan 2 Tane Varr Bİrİ Normal Kolon Gİbİ DİĞerİ Ortasi Metal Var Sİzce Hangİsİ Daha İyİdİrr Şİmdİden TeŞekkÜrler Cewaplarinizi Beklİyorumm Adresİmİ Verebİlİrİm İstersenİz Orda Daha İyİ Olurr Veya Sİz Verİn Ben Ekleyİm Ok GÖrÜŞmek Üzere Kİb Allaha Emanet Olun

34GKN79
12-09-2007, 05:24 PM
Benim tesisat komple jbl yardımcı olayım..

shadowmodified
12-09-2007, 05:30 PM
Belirli bir süre JBL 1000 wtt eski seri kullandım ama sunu söylemek istiyorum.Yeni seri JBL yani senin dediğin tabir ile ortası metal JBL lerin kalitesi eskisine göre iyi değil.Bu sadece benim tecrübelerimle ortaya koydugum bir kanı.Amfi konusunda ise benden daha bilgi arkadaşlar var bu sitede.Onlar size yardımcı olacaktır ;)

çorlulu59
12-09-2007, 07:54 PM
arkadaşlar yardımalarınız esirgemediğiniz için teşekkür ederim kısmetse yapıcam lise1den beri meraklıyım tesisata ama babam izin veremedi şimdide ondan izinsiz alcam hepsini koycam eve sonra bağlatçam arabaya öyle yapmazsam yalan olur gene tesisatım. Kimse görmüyormuş sanırım AÇTIĞIM KONUYU tanıdığınız varsa söylerseniz sevinirim görüşmek üzere kib allaha emanet olun