View Full Version : Ertan Abi.....
uzun zamandır hareketlerıne uyelere olan tavrına bılmıs hallerıne gul gıbı kardeeslerımıze yaptıgıns acmasapan davranıslara uyuz oluyodum ve farkındasındırkı uyuz uyuz davranıyordum. bız son zamnalrada sıte tanınsın etsın dıye bısıyler yapmaya calısırken actıgımız topıge sen 1000 kısı olmadan bısıy yok dyerek resmen APTALCA davranarak burada bı cok kısıyı kırmıssın.sıte bu halde ılerlerse bın kısıyı degıl ılerlemeyı bıle zor gorur. ne buyuk bı reklam yapılacagının farkında degılsın.neyse sozun ozu burada serkanı bıle bu hale getırmıssınya benım sana soyleyecek bısozum yok abıcım.onu da bu sıteden uzaklastırdınya bak gor kımler cekıp gıdecek. gercı bız ben o su bus enı baglamaz ama olsun.. buda son mesajımdır selametle dıyorum gıdıslerın son olmadıgınıda belırtıyorum.
Selçuk ÖZCAN STP
fafatara53
06-15-2005, 10:15 AM
sonuna kadar selçuğa katılıyorum biz bu zaman kadar sitenin büyümesi için çabaladık...yapmak istediğimiz büyük bi organizasyon vardı ve bu organizasyon olsaydı site daha iyi biyerlere gelebilirdi ama Ertan abi sen bunu istemedin illa 1000 üye olsun istedin...senin dediğin gibi olsun artık bende yokum...herkes kendine iyi baksın inşallah başka bi yerde görüşmek üzere....
unutmadan bu akşam 3-4 kişi toplanıp 1000 üye yapabiliriz o zaman istediğiniz yapabilirsiniz... :icon_idea
t n c r
06-15-2005, 11:13 AM
ertan abı sence de haklı degıller mı
Ertan Ömür
06-15-2005, 11:43 AM
Bana bak Selçuk kardeşim.Sen eğer bu siteye üye gelsin istiyorsan siteye yeni üye olmuş gencecik çocuklara önce abilik yapacaksın.Onlara yol gösteren olacaksın.Onları önce bilginle değil sevginle ezeceksin.Daha ilk mesajlarında canlarına okumayacaksın.Arabalarına çamur atmayacaksın.Ben kralım deyip kan kusmayacaksın.Alemde benim aracım tek diyerek hava basmayacaksın.Bu sitede sen bile kendini ARIZA diye nitelerken sana hep arka çıktım.At bu adamı dediler atmadım.Üyelik iptali için topik açtın onu bile sildim.Moderatörlere dil uzattın ört bars ettim.Seninle ilk MODİFİYEM tanışmamızda aracım için söylemediğini bırakmadın.O aracın renginden başka bölümü yaramaz dedin.Bakıyorumda geçmişi çok çabuk unutuyorsunuz.Bakıyorumda sırf EROTİK bölümü için site elden gidiyor diyen,yaptığı ilk organizasyonu azına yüzüne bulaştıran,doğru düzgün topik bile açmayan sözde MODERATÖR arkadaşımız Serkanı göklere çıkartıyorsunuz.Arkadaşımız sitesini nekadar seviyorki sürekli laf sokuyor.Arkadaşımız nekadar istikrarlıki en çok istemediği o bölümde inanılmaz aktif.Yine aynı arkadaşımız gerçekleri kaldıramayıp siteye REST çekiyor. :sleep:
Bakın arkadaşlar ben günde 9 saatimi bu site için harcıyorum.Bildiğiniz kaçtane forum yöneticisi var bu şekilde?Benim bildiğim yok.Yapılanları eleştirmek çok kolay.Uzaktan ahkam kesmekte.Ozaman sizler bir site kurun bizde görelim.
Bu sitede bazı teknik eksiklikler olduğu doğrudur.Ben zaten bunları inkar etmiyorum.Ama bu eksiklikler tamamen benim dışımda.Sevgili yöneticimiz ADNAN CANTÜRK(SAMUEL)sitemize ne yazık ki gereken teknik desteği işlerinin aşırı yoğunluğundan dolayı veremiyor.Ben zaten işin tekniğinden anlamıyorum.
Bu teknik eksiklikleri bahane ederek buradaki paylaşımları kim es geçerse karşısında beni bulur.
Buradaki bazı arkadaşlar PAYLAŞIM nedir onu bilmiyorlar anlaşılan.Bu sitede açılan topikler kaç tane forumda var?Bu sitedeki samimiyet kaçtane sitede var?Bu sitedeki mesaj aralığı sıklığı kaçtane sitede var?
Ben açıkcası bindiği dalı kesen üyelerden sıkılmaya başladım.Bizzat sorun yaratan kendisi olupta sitedeki sorunları bas bas bağıranlar önce kendilerine baksınlar.Saygılar. :!: :sleep:
hobbit
06-15-2005, 11:59 AM
13 senelik dostum arkadaşımsın..seni o yuzden buradakı bir cok kişiden cok daha ıyı tanıyor ve anlıyorum...
Bu site için cok çalıştıgını emek verdıgını ..cok değişik proje ve düşüncelerin oldugunuda iyi biliyorum..TT ailesinin her ferdine değer verdiğini onlarla yanyana oturup konuşurken yüzündeki heyecan ve mutluluktan anlamamak mümkün değil..
Yanlız sanırım senin anlamadıgın...buradaki bırcok üyenin de en az senin kadar bu siteye gönül vermiş ve bu site için birşeyler yapmak ıstedıgı..
muhalefetin sadece kötülemek icin yapılmadıgı ..olağan düzenin daha iyiye gitmesi icin muhalefetin şart oldugu..ve yapılan bu eleştrılerden acaba daha ıyısı nasıl yapılabılır şeklınde olumlu birşeyler cıkarmak gerektiği...
Cok üzgünüm canım ama artık başkalarının fikirlerine de saygı duyman ve düşünmen gerektiği kanısındayım..Ne demişler 1 elin nesi var 2 elin sesi var...
Ertan Ömür
06-15-2005, 12:08 PM
13 senelik dostum arkadaşımsın..seni o yuzden buradakı bir cok kişiden cok daha ıyı tanıyor ve anlıyorum...
Bu site için cok çalıştıgını emek verdıgını ..cok değişik proje ve düşüncelerin oldugunuda iyi biliyorum..TT ailesinin her ferdine değer verdiğini onlarla yanyana oturup konuşurken yüzündeki heyecan ve mutluluktan anlamamak mümkün değil..
Yanlız sanırım senin anlamadıgın...buradaki bırcok üyenin de en az senin kadar bu siteye gönül vermiş ve bu site için birşeyler yapmak ıstedıgı..
muhalefetin sadece kötülemek icin yapılmadıgı ..olağan düzenin daha iyiye gitmesi icin muhalefetin şart oldugu..ve yapılan bu eleştrılerden acaba daha ıyısı nasıl yapılabılır şeklınde olumlu birşeyler cıkarmak gerektiği...
Cok üzgünüm canım ama artık başkalarının fikirlerine de saygı duyman ve düşünmen gerektiği kanısındayım..Ne demişler 1 elin nesi var 2 elin sesi var...
Bak sevgili Birsen be ne yazdığımı da,ne gördüğümü de çok iyi biliyorum.Defalarca açıklama yaptığım konular sanki hiç konuşulmamış gibi tekrar tekrar önüme getiriliyor.Hemde kimler tarafından biliyormusun?Bizzat bu konuları yüz yüze konuştuğum kişiler tarafından. :!: :sleep:
Ben kaçkere söyledim unuttum.Ama bir daha söylüyorum.Bu forum üye sayımız 1.000 rakamını bulana kadar bu şekilde devam edecektir.1.000 üyeye ulaşıldıktan sonra dergilerde gözükmeye başlayacağız.1 yaşımıza bastığımızda ise inanılmaz bir kutlama düşünüyorum.O kutlama zaten çok ses getirecek.Neden 1.000 üye olduğunun ise hesabını vermek istemiyorum.O bizlerin kafasında oturmuş bir rakam.Ayrıca şunu herkesin bilmesini isterim.Ben yapı olarak sindire sindire büyümeyi severim.Yoksa bu foruma üye alkıtacak kapasitem olduğunu herkesin bilmesini isterim.Saygılar. :sleep: :!:
2004palio
06-15-2005, 12:12 PM
Bak ertan abi bu siteden giderken sesimi cıkarmiyim dedim . sana bişey demedim efendi gibi sustum ve cıktım . Ama boyle arkamdan atıp tutmam hiç hoşuma gitmiyor.
1- Organizasyonu agzına yuzune bululastırdı dediğin organizasyona 60 kişi geldi. Buguna kadar yaptıgın hangi organizasyonda 60 kişiyi bir arada gördün.
2- Erotik bolümünü hala kendine dert ediyorsan dert et tabikide bişey diyemiyecem. O bolum girmediğim bir bölümdü insanlara ulu orta yalan- yanlış bilgiler yazma !!!!!
Sen Erotik Ertan ve maceraları ile yoluna devam et.
3- Sitedeki bütün sorunlar başkasından kaynaklanıyor zaten senden hiçbişey kaynaklanmıyor . Sen sütten cıkmış ak kaşıksın Yeter SAMUELİ suçladıgın ya.... Bisey oldu mu ya ben teknik taraftan hiç anlamıyorum. Hemen onun altına sıgınıyorsun.
4- TuningPeugeot un başarısını niye kaldıramadıgını da hala anlamış değilim oda ayrı bir konu.
Buluşmada bana noldu senin pejocular niye gelmedi diye kinayeli konuşmalar....
5- Sen boyle uyelerini kırarak bu site benim ben istediğimi yaparım tarzında davranarak yakında kendi kendine konu açarsın konulara cevaplarınıda kendin verirsin. topik ve msj sayısı artsın diye.... :D
6- Bu arada Eger uye sayısı artması gibi bir yaklaşımı hala kafam basmıyor ya. Akşama ben oturayım sana 300 tane daha uye yaratayım değişik isimlerle 1000 uyen olur ve ozaman yap bakalım organizasyonlarını neler yapacaksın.
Hadi desenki gun içinde online sayımız 40 li 50 li, rakkamlara ulassa falan desen anlıyacam ama....
Lütfen ben yazmadıgım halde hakkımda yazılmasın bu konuda uzamasın.
Neyse Buradaki benden küçük buyuk butun arkadaşlarımı cok seviyorum hepiniz kalın saglıcakla. Ben bundan sonra TuningPeugeot.com dayım Sevgiler.
Bana bak Selçuk kardeşim.Sen eğer bu siteye üye gelsin istiyorsan siteye yeni üye olmuş gencecik çocuklara önce abilik yapacaksın.Onlara yol gösteren olacaksın.Onları önce bilginle değil sevginle ezeceksin.Daha ilk mesajlarında canlarına okumayacaksın.Arabalarına çamur atmayacaksın.Ben kralım deyip kan kusmayacaksın.Alemde benim aracım tek diyerek hava basmayacaksın.Bu sitede sen bile kendini ARIZA diye nitelerken sana hep arka çıktım.At bu adamı dediler atmadım.Üyelik iptali için topik açtın onu bile sildim.Moderatörlere dil uzattın ört bars ettim.Seninle ilk MODİFİYEM tanışmamızda aracım için söylemediğini bırakmadın.O aracın renginden başka bölümü yaramaz dedin.Bakıyorumda geçmişi çok çabuk unutuyorsunuz.Bakıyorumda sırf EROTİK bölümü için site elden gidiyor diyen,yaptığı ilk organizasyonu azına yüzüne bulaştıran,doğru düzgün topik bile açmayan sözde MODERATÖR arkadaşımız Serkanı göklere çıkartıyorsunuz.Arkadaşımız sitesini nekadar seviyorki sürekli laf sokuyor.Arkadaşımız nekadar istikrarlıki en çok istemediği o bölümde inanılmaz aktif.Yine aynı arkadaşımız gerçekleri kaldıramayıp siteye REST çekiyor. :sleep:
Bakın arkadaşlar ben günde 9 saatimi bu site için harcıyorum.Bildiğiniz kaçtane forum yöneticisi var bu şekilde?Benim bildiğim yok.Yapılanları eleştirmek çok kolay.Uzaktan ahkam kesmekte.Ozaman sizler bir site kurun bizde görelim.
Bu sitede bazı teknik eksiklikler olduğu doğrudur.Ben zaten bunları inkar etmiyorum.Ama bu eksiklikler tamamen benim dışımda.Sevgili yöneticimiz ADNAN CANTÜRK(SAMUEL)sitemize ne yazık ki gereken teknik desteği işlerinin aşırı yoğunluğundan dolayı veremiyor.Ben zaten işin tekniğinden anlamıyorum.
Bu teknik eksiklikleri bahane ederek buradaki paylaşımları kim es geçerse karşısında beni bulur.
Buradaki bazı arkadaşlar PAYLAŞIM nedir onu bilmiyorlar anlaşılan.Bu sitede açılan topikler kaç tane forumda var?Bu sitedeki samimiyet kaçtane sitede var?Bu sitedeki mesaj aralığı sıklığı kaçtane sitede var?
Ben açıkcası bindiği dalı kesen üyelerden sıkılmaya başladım.Bizzat sorun yaratan kendisi olupta sitedeki sorunları bas bas bağıranlar önce kendilerine baksınlar.Saygılar. :!: :sleep:
benım sıteden atılma durumlarımın baskasının at deyıp senın atmamanın senın arabana laf soylememenın bu sıteye gırıp aklı sıra artıslık yapmaya vcalısan bı kac kısıye davranıslarımın bu konu ıle alakası ne.. abuk abuk konusmaya devame dıyosun. bırsen ablacım bıle bıze destek vermıs ya daha ne sen ıonun bu zamana kadar yanlıs bısıy soyledıgını gordunmu.ben guzel bı organzızasyon dusunuyodum arkama saglam belırlı yerlerıde aldım sayılırdı ama neymıs 1000 uye. bu neyın gocuntusudurkı anlamadım ya.bazı seylerı yapılması gereklı zamanda yapmak lazım efendı. o organızasyon bıze cok guzels eyler getırebılırdı. orada 1000 uye gelene kadar bısıy yapmak yok demek nedemek ya. bıde yazmıssın gorecegınız tepkıye sasırmayın bılmemne. abı curumun kadar yer yakarsın. zamanında TUNER ada reelde karsılasmayalıms enın ıcın ıyı olmas felandemıstın. neyın tehtıdı bu? unutma el elden ustundur... bu ayrılık topıclerı boyle uzayıp gıdecek emın olabılırsın... sen burda adamları yanında tutmak yerıne en basıtı serkanı bıle yerden yere vurmussun ya. boyle bı anda adamın acıkjlarını saymak yerıne adamı yanında tutmak ıcın cabalamalıydın. sen anlasılmas bı adamsın. ama ben daha anlasılmasım ahauhaha... daha fazla yazmak ıstemıyorum. sunuda belırteyım yazdıgım sıte tek burası vardı baska yere yazma geregıde duymuyorum ayrtılık mesajımı gorup sıtelerıne kapımız sana acık dıye mesaj atan arkadaslar sagolsunlar ama ben kendı sıtemde yazmadıktan sonra bska yerde yazmam..
saygılar SELÇUK ÖZCAN as STP
Ertan Ömür
06-15-2005, 12:55 PM
Bak ertan abi bu siteden giderken sesimi cıkarmiyim dedim . sana bişey demedim efendi gibi sustum ve cıktım . Ama boyle arkamdan atıp tutmam hiç hoşuma gitmiyor.
CEVAP:"Kimseni ardından atıp tutmuyorum terbiyeni takın"
1- Organizasyonu agzına yuzune bululastırdı dediğin organizasyona 60 kişi geldi. Buguna kadar yaptıgın hangi organizasyonda 60 kişiyi bir arada gördün.
CEVAP:"Senin o organizasyonu ağzına yüzüne bulaştırdığın aşikar.Bunu tartışmak bile istemiyorum.Benden defalarca özür dileyen kimdi?Sen değilmiydin?.Sen hala başarıyı ve mutluluğu rakamlarda aramaya devam et. :!: "
2- Erotik bolümünü hala kendine dert ediyorsan dert et tabikide bişey diyemiyecem. O bolum girmediğim bir bölümdü insanlara ulu orta yalan- yanlış bilgiler yazma !!!!!
Sen Erotik Ertan ve maceraları ile yoluna devam et.
CEVAP:"O girmediğini iddia ettiğin bölümdeki mesajlarının sayısını kontrol et ondan sonra konuş." :!:
3- Sitedeki bütün sorunlar başkasından kaynaklanıyor zaten senden hiçbişey kaynaklanmıyor . Sen sütten cıkmış ak kaşıksın Yeter SAMUELİ suçladıgın ya.... Bisey oldu mu ya ben teknik taraftan hiç anlamıyorum. Hemen onun altına sıgınıyorsun.
CEVAP:"Senin nekadar kifayetli bir MODERATÖR olduğun bu yazılarından belli zaten.Bu sitenin bütün teknik işlerinden SAMUEL sorumludur.Sitenin anahtarı onda.Erkeksen gel ofisime(bu ofise gelmeyen tek moderatörsün bu arada)SAMUEL e bizzat sor.Sana vereceği cevaplardan utanacaksın.Yerin dibine gireceksin.Gel bekliyorum.Uzaktan sallamayla olmuyor bu işler." :!:
4- TuningPeugeot un başarısını niye kaldıramadıgını da hala anlamış değilim oda ayrı bir konu.
Buluşmada bana noldu senin pejocular niye gelmedi diye kinayeli konuşmalar....
CEVAP:"Bu yazılarını büyük bir talihsizlik olarak görüyorum.Ben TP kurucularıyla fuarda görüştüm.Neler konuştuk ve nasıl sevgiyle kucaklaştık onlara sor.Ben senin pejocular neden gelmediler diye birşey söylemedim.Senin pejocular nedemek ya?Sen kimsin siteler üstü bir şahsiyetmisin?:all2:Terbiyeni takın ve ağzından çıkanı kulağın duysun.Önce düşün sonra yaz.Bu bir abi tavsiyesidir. :!:
5- Sen boyle uyelerini kırarak bu site benim ben istediğimi yaparım tarzında davranarak yakında kendi kendine konu açarsın konulara cevaplarınıda kendin verirsin. topik ve msj sayısı artsın diye.... :D
CEVAP:"Ben tabiki bu siteyi istediklerimi yapmak için kurdum.Bana istemediğim hiçbirşeyi babam gelse yaptıramaz.İlkemiz belli Sevgi-Saygı-Samimiyet.Yolumuzda belli sürekli büyümek ve ilerlemek.Ama koşarak büyümek değil.Sadece yürüyerek(sindirerek)
6- Bu arada Eger uye sayısı artması gibi bir yaklaşımı hala kafam basmıyor ya. Akşama ben oturayım sana 300 tane daha uye yaratayım değişik isimlerle 1000 uyen olur ve ozaman yap bakalım organizasyonlarını neler yapacaksın.
Hadi desenki gun içinde online sayımız 40 li 50 li, rakkamlara ulassa falan desen anlıyacam ama....
CEVAP:"Biz gerçek üyelerden bahsediyoruz dostum.Ama sen hayal aleminde dolaştığın için hayali üye yapabilirsin.Biz onları zamanında toz kondurmadığınız MODİFİYELİM de yapmıştık.Bunuda itiraf ettim zaten. :sleep:
Lütfen ben yazmadıgım halde hakkımda yazılmasın bu konuda uzamasın.
Neyse Buradaki benden küçük buyuk butun arkadaşlarımı cok seviyorum hepiniz kalın saglıcakla. Ben bundan sonra TuningPeugeot.com dayım Sevgiler.
CEVAP:"Sana yeni adresinde mutluluklar dilerim dostum.Ama buradaki ortamı çok ararsın haberin olsun.Burada neyin yazılıp yazılmayacağına da karar verecek sen değilsin.Zehirini akıtıp gideceğini sanıyorsan yanılıyorsun. :mad: :!:
Gerekli açıklamalar tarafımdan cümlelerin altında yapılmıştır. :!:
t n c r
06-15-2005, 12:57 PM
komık ınsanlarız vesselam
CEVAP:"Senin nekadar kifayetli bir MODERATÖR olduğun bu yazılarından belli zaten.Bu sitenin bütün teknik işlerinden SAMUEL sorumludur.Sitenin anahtarı onda.Erkeksen gel ofisime(bu ofise gelmeyen tek moderatörsün bu arada)SAMUEL e bizzat sor.Sana vereceği cevaplardan utanacaksın.Yerin dibine gireceksin.Gel bekliyorum.Uzaktan sallamayla olmuyor bu işler
bak bak nedemek ya ERKEKSEN GEL.... sen kıme ne yapacagını sanıyosun aslan kardesım... ısı cılgından cıkarmaya baslama cok cıddıyım.. yazmıycam dıyorum yazdırtma.. seko benım 15 yıldan fazla dostumdur kılına bısıy olsa kurkunu yakarım abı haberın olsun....
Ben sitenin yeni üyesiyim karısmam dooru olmas fakat
KÖPRÜLERİ ATMADAN DÜŞÜNÜN derim.
Herkez site için diior fakat anlaşamıor. Bende bunu anlamadım.
hobbit
06-15-2005, 01:17 PM
BEYLER....
belli ki bazı birikimler ve düşünülmüş ama konuşulmamışlar var aramızda...
Cünkü asıl konu git gide sapıyor amacından...Lütfen şunu gözden kacırmayalım..
Bu konunun şu hale gelmesi her iki tarafında sitemiz icin birşeyler yapmak ıstemesinden kaynaklanmıyor mu...yani aslında ortak bir payda var ve her iki tarafta aslen bunun ıcın uğraş vermek amacında ...
İşte sorun burada ..uzlaşamadıgımız nokta bu amaca yonelık hareketın ne zaman gercekleştırılecegı ıle başladı..VE NERELERE GELDI DAYANDI..
Sizlerden ricam..gidebılırsiniz veya kalabılırsınız de ama bir zamanlar yanyana oturup konuşugunuz dertlerınızı paylastıgınız kardeşim veya abim dediğiniz insanlara saygıyla konuşmanızdır..
Dunya hali bin türlü..iki gün sonra yüzyüze bakabılırsınız..daha sonra utanacagınız konuşmalar yazılar yazmamanızı rica edıyorum sizlerden..
Ertan Ömür
06-15-2005, 01:23 PM
benım sıteden atılma durumlarımın baskasının at deyıp senın atmamanın senın arabana laf soylememenın bu sıteye gırıp aklı sıra artıslık yapmaya vcalısan bı kac kısıye davranıslarımın bu konu ıle alakası ne. (Olayın böyle olmadığını seni tanıyan ve bu sitede aktif olan herkes biliyor güldürme beni :) ) abuk abuk konusmaya devame dıyosun. bırsen ablacım bıle bıze destek vermıs ya daha ne sen ıonun bu zamana kadar yanlıs bısıy soyledıgını gordunmu (Birsen ablanı inanılmaz severim.Ama bu her konuda haklı olduğu anlamına gelmez.Ona gerekli açıklamayı zaten yaptım) .ben guzel bı organzızasyon dusunuyodum ( Bencede güzel bir organizasyon olurdu ama katılacak araç sayısı bence en az 20 olmalı.Ayrıca tekrar ediyorum 1.000 üye olmadan ortalarda görünmek istemiyoruz) arkama saglam belırlı yerlerıde aldım sayılırdı ama neymıs 1000 uye. bu neyın gocuntusudurkı anlamadım ya.bazı seylerı yapılması gereklı zamanda yapmak lazım efendı. o organızasyon bıze cok guzels eyler getırebılırdı. orada 1000 uye gelene kadar bısıy yapmak yok demek nedemek ya. (Şu demek:Biz piyasaya çıkınca bizi yazılı basında gören birçok üye utanacak.Diyeceklerki ulan adamlar 1.000 üyeye ve 200.000 mesaja ulaşmışlar biz daha farkedememişiz.Bunu diyen üyeler bu sitede tutunabilmek için çırpınacaklar.Yani sığ suda hava atan çok olur.Ama sığ olmazsan büyük balıklar da gelir ve ortalık şenlenir.) bıde yazmıssın gorecegınız tepkıye sasırmayın bılmemne.(Tehdit değildi bir uyarıydı sadece.Yazacağım üslubu sert yazılar gelebilir diye yazdım.Sonuçta ben asabi bir adamım. :!: ) abı curumun kadar yer yakarsın. zamanında TUNER ada reelde karsılasmayalıms enın ıcın ıyı olmas felandemıstın. (Onu tehdit etmedim.O aylarca sitede yazmamıştı.MSN de bana merhaba bile dememişti.Bende bir TOPHANE toplantısından sonra ona MSN de merhaba dedim.Bana ilk yazdığı şu oldu"Abi bana FRK06 yüzünden laf getirdiniz.Tesisatı deli gibi açmış ve herkesi rahatsız etmiş.Bende bana ilk cümlesi şikayet olan birisini hiçbir ortamda görmek istemediğimi belirttim.İnşallah karşıma çıkmazsında görüşmeyiz dedim.) neyın tehtıdı bu? unutma el elden ustundur... bu ayrılık topıclerı boyle uzayıp gıdecek emın olabılırsın...(Veda topikleri sırf bu sitede değil bütün sitelerde var.Bizim sitemizin ve yüreğimizin kapısı herzaman açık.Art niyeti olmayan herkes buyursun gelsin.Art niyetlilerle işimiz olmaz) :!: sen burda adamları yanında tutmak yerıne en basıtı serkanı bıle yerden yere vurmussun ya. boyle bı anda adamın acıkjlarını saymak yerıne adamı yanında tutmak ıcın cabalamalıydın. (Sitenin açıklarını ortaya döküp sözde kahraman olmaya çalışan hiç kimseye karşı taviz vermeyeceğimi daha önceki tecrübelerden bilmeniz gerekir.Kişilerin menfaatleri sitenin menfaatlerinden önce gelemez.Ayrıca ben çok açık sözlüyümdür.Bunu beni iyi tanıyanlar bilir.) sen anlasılmas bı adamsın. (Aslında öyle değilimdir.Neden böyle düşündüğünü anlayabilmiş değilim:all2:) ama ben daha anlasılmasım ahauhaha... daha fazla yazmak ıstemıyorum. sunuda belırteyım yazdıgım sıte tek burası vardı baska yere yazma geregıde duymuyorum ayrtılık mesajımı gorup sıtelerıne kapımız sana acık dıye mesaj atan arkadaslar sagolsunlar ama ben kendı sıtemde yazmadıktan sonra bska yerde yazmam..
(Ben bizi bırakıp gitmeni istemiyorum açıkcası.Gözüm forumda hep altlarda olacak seni aktif görmek için.Sen bu siteye lazımsın.Hernekadar hırçın ve sorunlu olsanda bu sitede bir renksin.Sevgiyle kal.ERTAN ABİN :icon_idea )
saygılar SELÇUK ÖZCAN as STP
Gerekli cevaplar yukarıda kırmızı yazılar ile verilmiştir. :!:
BEYLER....
belli ki bazı birikimler ve düşünülmüş ama konuşulmamışlar var aramızda...
Cünkü asıl konu git gide sapıyor amacından...Lütfen şunu gözden kacırmayalım..
Bu konunun şu hale gelmesi her iki tarafında sitemiz icin birşeyler yapmak ıstemesinden kaynaklanmıyor mu...yani aslında ortak bir payda var ve her iki tarafta aslen bunun ıcın uğraş vermek amacında ...
İşte sorun burada ..uzlaşamadıgımız nokta bu amaca yonelık hareketın ne zaman gercekleştırılecegı ıle başladı..VE NERELERE GELDI DAYANDI..
Sizlerden ricam..gidebılırsiniz veya kalabılırsınız de ama bir zamanlar yanyana oturup konuşugunuz dertlerınızı paylastıgınız kardeşim veya abim dediğiniz insanlara saygıyla konuşmanızdır..
Dunya hali bin türlü..iki gün sonra yüzyüze bakabılırsınız..daha sonra utanacagınız konuşmalar yazılar yazmamanızı rica edıyorum sizlerden..
cnm ablam.. farkındasın bılıyorum goruyosun adam moduna neler neler dedı yerın dıbıne soktu. be adam madem boyleydı bu adam nedne hala mod? baska bısıy soylemıyorum... hoscakal
Ertan Ömür
06-15-2005, 01:24 PM
bak bak nedemek ya ERKEKSEN GEL.... sen kıme ne yapacagını sanıyosun aslan kardesım... ısı cılgından cıkarmaya baslama cok cıddıyım.. yazmıycam dıyorum yazdırtma.. seko benım 15 yıldan fazla dostumdur kılına bısıy olsa kurkunu yakarım abı haberın olsun....
Sen bu tür yazıları bayağıdır yazıyorsun sevgili Selçuk.Erkeksen gel lafı senin dilinde tatlı oluyorda benim dilimden çıkıncamı delleniyorsun :icon14: :all2:
t n c r
06-15-2005, 01:27 PM
erkeksenız gelın hep beraber bı aksam ıcelım alkol almayanlar kola ıcsın konusalım ıstersenız alemı derınlestırıp farklı seyler yapalım ama bunları yapmayın :!:
Ertan Ömür
06-15-2005, 01:28 PM
komık ınsanlarız vesselam
Ama yazılanlar TRAJİ KOMİK ne yazıkki :sleep:
Gerekli cevaplar yukarıda kırmızı yazılar ile verilmiştir. :!:
neye koptum bılıyomusun. en az 20 araba lafına. 20 arabamı.. yapmıyalım ozaman...
erkeksenız gelın hep beraber bı aksam ıcelım alkol almayanlar kola ıcsın konusalım ıstersenız alemı derınlestırıp farklı seyler yapalım ama bunları yapmayın :!:
:icon_excl
:icon_idea :icon_idea :icon_idea :icon_excl:icon_excl
Ertan Ömür
06-15-2005, 01:39 PM
neye koptum bılıyomusun. en az 20 araba lafına. 20 arabamı.. yapmıyalım ozaman...
Daha fazlasını getirdin de getirme mi dedik.:s20:
benım bahsettıgım organızasyon tr tunıngın yaptıgı gıbı bısısydı ama sanırıms en anlıyamadın. neyhse
mihrak
06-15-2005, 01:44 PM
sessizce takip ediyorum yazılanları...
hatta bi süredir forumda meydana gelen gelişmeleri..
ama insan yanıbaşında oluşan olumsuzluklara nasıl tepkisiz kalabilir ki...kendisinin de parçası olduğu bütünde meydana gelen çatlamalar elbette ki insanı olumsuz etkiliyor...
ben belli bir kişiye hitap etmiyorum bu yazdıklarımla,hepinize hitap ediyorum arkadaşlar...
burda iyi kötü paylaşılanların üzerine bu tür yaklaşımlar,restler,meydan okumalar ne kadar eğreti duruyor farkında değilmisiniz...
şurada bir monitör bir de klavyeyle iletişim kurmayı başarabilen insanlar ,girdiğimiz şekillere bir bakın...
insan kaybetmek kolaydır...hem de o kadar kolaydır ki...kolay olduğunu hepimiz görüyoruz zaten bir süredir ayan beyan...
şu forumda tanıdığım tanımadığım herkes benim için ayrı bir renk...ve yavaş yavaş renkler akıp gidiyor...sirkülasyon elbette devam edecektir belki üye sayısı akla zarar boyutlara ulaşacaktır ama paylaşım ne kadar olacaktır?
insanlar birbirine ne kadar yakın olacaktır?
önemli olan kuru kalabalıkmıdır yoksa adam gibi 1 kişi midir???
söyleyeceklerim bu kadar...
eğer benim için de kalem kırılacaksa kırılsın varsın....
hobbit
06-15-2005, 01:46 PM
komik gibi görünse de..yapılabilecegını düşünüyorum...Eğer hala birbirinize sitemize ve bize saygınız varsa...buyrun bir araya gelin derim ben..admınler ve modlar acıl bir toplantı .. yuzyuze gercekleştirilecek herşeyın ortaya dokulecegı karşılıklı bır görüşme..
anlaşılan bir güven sorunu var arada..öncelikle bunun giderilmesi gerek..bunun ıcınde herşeyin alenen konuşulması lazım..Birşeyler duzeltebilmek ıcın hala vaktımız var arkadaşlar..Eğer delikanlıysanız ..soyledıklerınızde samimiyseniz eger gercekten bu siteye ve ınsanlarına hala deger verıyorsanız..bunu yapabılırsınız...NE DERSINIZ :icon14:
Ertan Ömür
06-15-2005, 01:47 PM
benım bahsettıgım organızasyon tr tunıngın yaptıgı gıbı bısısydı ama sanırıms en anlıyamadın. neyhse
Bak sevgili Selçuk seni çok iyi anlıyorum.Bu tür organizasyonların adamısın sen.İnan bana seni inanılmaz seviyorum.Daha bu sabah eşimle seni konuştuk.Seni oda inanılmaz sevmiş.O çocuk bence harcanıyor dedi.İnanılmaz sıcak ve komik dedi.Dilinin sivri olmasınıda gülün dikeni olarak gördü.Gördüğün gibi sen aynı zamanda ailemizin ta içindesin.Bence sevildiğini bil.İleride büyük organizasyonlar yaparsak sen ve Tolga bana çok yardımcı olacaksınız inşallah.Ben bu tür organizasyonları yapamayız demiyorum.Karşıyız da demiyorum.Sadece ve sadece bir çıta koyuyorum.Sizler hemen olsun istiyorsunuz belki ama ben buna karşı çıkıyorum.Sebeplerini zaten açıkladım.Ne olur daha fazla üstüme gelmeyin.Aksi taktirde istemeden de olsa kalp kırmak kaçınılmaz oluyor. :sleep:
alid90
06-15-2005, 01:50 PM
abi biz 600 kisiyiz senin dedigini anladim zaten yarisi gelmiycek falan cok az kisi olur tadi cikmaz diyosun onun icin 1000 i bekliyosun ama sadce uyeler gelmiycek ki disardan gelenler olur hatta disardan yarismaya katilanlar bile olur...
Ertan Ömür
06-15-2005, 01:52 PM
sessizce takip ediyorum yazılanları...
hatta bi süredir forumda meydana gelen gelişmeleri..
ama insan yanıbaşında oluşan olumsuzluklara nasıl tepkisiz kalabilir ki...kendisinin de parçası olduğu bütünde meydana gelen çatlamalar elbette ki insanı olumsuz etkiliyor...
ben belli bir kişiye hitap etmiyorum bu yazdıklarımla,hepinize hitap ediyorum arkadaşlar...
burda iyi kötü paylaşılanların üzerine bu tür yaklaşımlar,restler,meydan okumalar ne kadar eğreti duruyor farkında değilmisiniz...
şurada bir monitör bir de klavyeyle iletişim kurmayı başarabilen insanlar ,girdiğimiz şekillere bir bakın...
insan kaybetmek kolaydır...hem de o kadar kolaydır ki...kolay olduğunu hepimiz görüyoruz zaten bir süredir ayan beyan...
şu forumda tanıdığım tanımadığım herkes benim için ayrı bir renk...ve yavaş yavaş renkler akıp gidiyor...sirkülasyon elbette devam edecektir belki üye sayısı akla zarar boyutlara ulaşacaktır ama paylaşım ne kadar olacaktır?
insanlar birbirine ne kadar yakın olacaktır?
önemli olan kuru kalabalıkmıdır yoksa adam gibi 1 kişi midir???
söyleyeceklerim bu kadar...
eğer benim için de kalem kırılacaksa kırılsın varsın....
Aslında şu yazın benim anlatmak istediklerimin bir özeti.Yani üye sayısı artsın diye yırtınmanın bir alemi yok.Eğer bu forumda üretim ve paylaşım iyi olursa zaten birileri mütemadiyen gelecektir.Ben üye saysı 100.000 aktifliği(online) ise 2.000 olan sitelerde yazıyorum hergün.Çok azında bizdeki paylaşım var.Lütfen buna inanın.Hlbuki 100.000 üye neredeeeeee 600 üye nerede.... :!: :sleep:
Bak sevgili Selçuk seni çok iyi anlıyorum.Bu tür organizasyonların adamısın sen.İnan bana seni inanılmaz seviyorum.Daha bu sabah eşimle seni konuştuk.Seni oda inanılmaz sevmiş.O çocuk bence harcanıyor dedi.İnanılmaz sıcak ve komik dedi.Dilinin sivri olmasınıda gülün dikeni olarak gördü.Gördüğün gibi sen aynı zamanda ailemizin ta içindesin.Bence sevildiğini bil.İleride büyük organizasyonlar yaparsak sen ve Tolga bana çok yardımcı olacaksınız inşallah.Ben bu tür organizasyonları yapamayız demiyorum.Karşıyız da demiyorum.Sadece ve sadece bir çıta koyuyorum.Sizler hemen olsun istiyorsunuz belki ama ben buna karşı çıkıyorum.Sebeplerini zaten açıkladım.Ne olur daha fazla üstüme gelmeyin.Aksi taktirde istemeden de olsa kalp kırmak kaçınılmaz oluyor. :sleep:
durduk yere bus abah yenge ıle nedne konum gectı anlamıs degılım. bu tur orgların adamıyız dogru. ama artık nyokum senın yuzunden. togıde olmayacak dedıgıne gore. sızın olmadıgız yerde bende yokum dıyor.okadar zıt mesajdan sonra bu mesajın ılgınc geldı yapıcı tavır felan... yazacak coks ey var ama ıstemıyorum....
Ertan Ömür
06-15-2005, 02:39 PM
durduk yere bus abah yenge ıle nedne konum gectı anlamıs degılım. bu tur orgların adamıyız dogru. ama artık nyokum senın yuzunden. togıde olmayacak dedıgıne gore. sızın olmadıgız yerde bende yokum dıyor.okadar zıt mesajdan sonra bu mesajın ılgınc geldı yapıcı tavır felan... yazacak coks ey var ama ıstemıyorum....
Sitedeki kişi ve olayları eşimle konuşuruz çoğu zaman.Çünkü bu site benim hayatımın bir parçası.Eşim giremediği için bazı olayları ve bireyleri konuşuruz kendisiyle.Adının geçmesi ise dünkü kilitlediğim topikle ilgiliydi.Diğer konuya gelince bu sitede durmak istemeyeni tutmaya çalışmak gibi lüksüm yok.Eğer bu sitede yazmak istemezseniz yazacağınız sitelerde sizlere başarılar ve mutluluklar.
Bizler kaldığımız yerden devam ederiz.Baktıkki olmuyor kilitleriz olur biter.Sonuçta ekmeğimizi bura'dan yemiyoruz.Henüz cebimize bu site ilgili 1 kuruş girmedi.Ha bu arada toplu isyan ederseniz de onun vebali size aittir.Siz bilirsiniz.Bu arada TOLGA kardeşimden açıklama bekliyorum bu konuda.Eğer öyle bir durum varsa MODERATÖRLÜĞÜ iptal edilecektir.Sevgiyle kal. :!:
sen tolgayıda benıd etanımıyorsun. dedıgı oydu sız yoksunuz bende bakıcam sıteye ne yzzılmıs bende bırakıcam . alacaksan modlugunu al. benım yazdıklarımdan farklı bısıy yazmaz o...
Ertan Ömür
06-15-2005, 02:54 PM
sen tolgayıda benıd etanımıyorsun. dedıgı oydu sız yoksunuz bende bakıcam sıteye ne yzzılmıs bende bırakıcam . alacaksan modlugunu al. benım yazdıklarımdan farklı bısıy yazmaz o...
Ne yaman çelişki Allahım milletin atmam için gözümün içine baktığı STP bugün karşıma çıkmış siteye rest çekiyor.Oda yetmezmiş gibi Tolga'nın avukatlığını yapıyor.Demekki SANAL ALEM denilen Dünya buymuş.Sağolun çocuklar hepinizin gerçek yüzünü görmüş oluyoruz böylece.Ama şunu unutmayınki eğer bu kafada olursanız daha çok site değiştirirsiniz haberiniz olsun.Saygılar. :!: :sleep:
atsaydın ozaman. ama bak dıger yazılarından organızasyon adamı oldugumuz ıcın cok lazımmısız ddıklerın bellı oluyor...TOLGA nın avukatlaıgını yapmam ıcın yasakmı var nıhayetınde benım bebeklıkten berı arkadasım dostuum. sen nekadardır tanıyosunkı adamı... benım gercek yuzum burada oldugu ıcın bu atısmalar sorunlar cıkıyordu zaten baskaları gıbı sıtede kalayım dıye aman susayımda ben bısıy olmasın modunda olmadıgfımı herkes bılır. atması ıcın yalvarılan STP nın rest cekmesıyle atılmasını ısteyen kıslerın alakası nedır bunu hıc anlamadım... yazıyosun sacmalıyosun ,sacmlıyosun yazıyosun bu boyle durup gıdıyor...
Ertan Ömür
06-15-2005, 03:02 PM
:!: :!: Bu forumda kısır çekişmeler ve kişisel kaprisleri çekmek ile tüketecek kadar vaktimiz yok özür dileriz :!: :!:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.