View Full Version : Sizce n€sli rumuzlu üye gerçek mi değil mi?
Badboy
11-26-2007, 03:09 PM
Bu konuyu acmak ıstedım cunku aramızda Nelsıye ınananlar ve ınanmayanlar var(Bende dahıl)
:icon37: Sızce neslı dıye bırı varmı yokmu.:icon37:
Badboy
11-26-2007, 03:14 PM
Neslı farkı adlı konudakı yazısmaları okudum.
Burdan yola cıkarak kendı kendıme yorumlarda bulundum.
Cıdden kalıtelı bır bayan uyeye bu sekılde asagılamalar yapılsa ve ardından agır laflar gelse
1.Bence Ertan abı o kısıyle ugrasır
2.Neslı denılen sahıs bence o kadar gevezeyken yazıları bos bırakmaz ve oda sover(Sover cunku zaten tum gun erotık bolumunden ayrılmayan bır hatun en ıyı bıldıgı seyı yapar:D)
3.O kadar ınsan onu savunmaya gecer(Zamanında Seda denılen reel bır sahsa ıkı laf ettık bı dovmedıklerı kaldı(Gercı kımsenın gucu yetmz ama laf ıste:D)
Ben sanal bır sahıs oldugunu soyluyorum.
Erotık sanal bır sahıs:D
Ertan Ömür
11-26-2007, 03:17 PM
Evet bence gerçek bir karakterdi ve forumda haddinden fazla geyik yapıyor, bunun yanında erotik veyahutta argo cümleler kullanıyor diye itildi :( .Özetle kim ne derse desin bence böyle aktif, katılımcı ve paylaşımcı ruha sahip bu üyenin değeri bilinemedi :no: :sleep: .
Badboy
11-26-2007, 03:20 PM
Evet bence gerçek bir karakterdi ve forumda haddinden fazla geyik yapıyor, bunun yanında erotik veyahutta argo cümleler kullanıyor diye itildi :( .Özetle kim ne derse desin bence böyle aktif, katılımcı ve paylaşımcı ruha sahip bu üyenin değeri bilinemedi :no: :sleep: .
Anket actıgın ıcın tesekkur ederım.
Ertan abı cıdden bu kadar reel bır sahıs olsaydı senın tepkın bumu olurdu.
Zamanında sadece bıze degıl baska uyelere de bır bayan uye yuzunden verdıgın tepkıler ınanılmazdı.
Madem neslı bu kadar degerlıydı nıcın bu sefer buyuk bır tepkı vermedın.
Amacım tezimi çürütmek.
Ertan Ömür
11-26-2007, 03:20 PM
Daha önce ASODEM için de aynı sorgulamalar yapılmıştı :003: :012: :012: :012: :012: :012: :012: .
DaYkO
11-26-2007, 03:23 PM
lafa değil ameline bakarım :003: istatislikler onu övüyor :icon_idea :icon_idea ama ben hiç ısınamamıştım :icon8:.diğer taraftan kenara sıkıştırılıp harcanması yanlıştı :bash_1_:. sitede grupçuluk yapılmasına karşıyım :smilie_ig her ne sebebten olursa olsun :mad: :mad: .
Badboy
11-26-2007, 03:23 PM
Daha önce ASODEM içinde aynı sorgulamalar yapılmıştı :003: :012: :012: :012: :012: :012: :012: .
Bu sana bu yonden guvenımız olmadıgı anlamına gelıyor Ertan abı.
Yazdıklarımın yanlıs anlasılmamasını rıca edıyorum.Amacım senı germek yada uzmek degıl.
Badboy
11-26-2007, 03:24 PM
lafa değil ameline bakarım :003: istatislikler onu övüyor :icon_idea :icon_idea ama ben hiç ısınamamıştım :icon8:.diğer taraftan kenara sıkıştırılıp harcanması yanlıştı :bash_1_:. sitede grupçuluk yapılmasına karşıyım :smilie_ig her ne sebebten olursa olsun :mad: :mad: .
Super bır yorum.Sagol dayko.
Ertan Ömür
11-26-2007, 03:25 PM
Anket actıgın ıcın tesekkur ederım.
Ertan abı cıdden bu kadar reel bır sahıs olsaydı senın tepkın bumu olurdu.
Zamanında sadece bıze degıl baska uyelere de bır bayan uye yuzunden verdıgın tepkıler ınanılmazdı.
Madem neslı bu kadar degerlıydı nıcın bu sefer buyuk bır tepkı vermedın.
Amacım tezimi çürütmek.
Ben zaten Nesli kardeşimize arka çıktım, çıkmakta devam ediyorum ve etmeye de devam edeceğim :003: .Ben asla forum ortamlarında pimpirik, politik, yere bakan yürek yakan, namus elçiliği yapan, oynayan, mulayim, pısırık, kıytırık, aktif olmayan, bulunduğu ortamı küçümseyen türde bayan üyelerden haz almam :no: .Bence Nesli kardeşim ne geyiğin nede seksi muhabbetlerin dozajını ayarlayamadı :no:.Çok boş mesaj attı ve attırdı :( .Ama bunlar bardağın boş tarafı :003: .Birde aynı bardağın dolu tarafı var :003: .
Badboy
11-26-2007, 03:29 PM
Ben zaten Nesli kardeşimize arka çıktım, çıkmakta devam ediyorum ve etmeye de devam edeceğim :003: .Ben asla forum ortamlarında pimpirik, politik, yere bakan yürek yakan, namus elçiliği yapan, oynayan, mulayim, pısırık, kıytırık, aktif olmayan, bulunduğu ortamı küçümseyen türde bayan üyelerden haz almam :no: .Bence Nesli ne geyiğin nede seksi muhabbetlerin dozajını ayarlayamadı :no:.Çok boş mesaj attı ve attırdı :( .Ama bunlar bardağın boş tarafı :003: .Birde aynı bardağın dolu tarafı var :003: .
Abı yapma gozunu sevıyım.
Sıtde motor edasıyla takılan bı hatundu.Bu benım yorumum.
En son gucluye yazdıklarını gormustum soke oldum.
evli barklı çocuk sahıbı bır ınsana o sekılde yazılar yazacak bır hatun tanımıyorum.
O kadar kısı arkasından motor demıs cart curt demıs gelıp cevap verememıs.
Burda neslı dısında bır kısıye daha boyle konus bence orda ortalık kıyamet alanına doner.
^^NEMESiS^^
11-26-2007, 03:34 PM
bu konu uzayıp gider aga ben bişey anlamadım..
Ertan Ömür
11-26-2007, 03:34 PM
evli barklı çocuk sahıbı bır ınsana o sekılde yazılar yazacak bır hatun tanımıyorum.
Burda neslı dısında bır kısıye daha boyle konus bence orda ortalık kıyamet alanına doner.
ASODEM için neler yazıldı çizildi bir hatırla :003:.Şimdi onu yerden yere vuranlar bambaşka yazılar yazıyorlar :003: .Sanal alemde insanları sadece yazılarına bakıp değerlendirmek ne kadar doğru orası tartışılır bence :003:.Bu arada ben çizgideyim aslında.
Hem Nesli'ye karşıyım hem de yanındayım :003:.Anlatması zor bir duygu :sad: :wacko: .
Gerçek Bir Karakterdi :003: ...
hobbit
11-26-2007, 03:53 PM
Gercek bır kısılık oldugunu dusunuyorum ama acıkcası neslı konusunu konuşmaktan sıkıldım ben cocuklar..hataları ortada kendısı de bılıyordur artık bunu tartışmamızın geregı yok..fakat kendısınden başkasına da zararı dokundugunu da gormedım hıc yanı kotu niyetlı bırısı oldugunu dusunmedım bugune kadar.. O yuzden bırakın kendı tartışmasını kendı ıcınde yapsın,bu sekılde konuşarak ne ona ne de siteye bir faydamız dokundugunu zannetmıorum.
Guclu
11-26-2007, 03:57 PM
Tolga kardesim; bana yazdiklari disaridan bakinca ters gelebilir ama o seyler benim Nesli ile sadece ama sadece sakalasmalarimizdi, yani kendi basina oyle seyler yazmis degildi, karsilikli geyik cevirdigimizden oturu boyle oldu. Sonucta 5 parmagin 5' bir degildir, biz zamaninda Birsen'den de uyari aldik fazla bel alti konsuyorsunuz diye... Ceki duzen verdik konusmalarimiza.
Neyse fazla uzatma taraftari degilim, Nesli bir ara bana da sanal geldi, hatta sirf rating ugruna site yonetimi tarafindan yaratilmis bir karakter oldugunu dusundum. Ama sonra bunu sorgulamanin yani Nesli'nin gercek ya da yalan oldugunun bana ne fayda/zarar getirecegini dusundum, ve Nesli'yi kendi anlattigi kadar tanimaya karar verdim. Ve oyle de yaptim.
Beni en cok uzen nokta su oldu, zamaninda Nesli ile gayet guzel geyik ceviren insanlar birden Nesli dusmani oldu, Nesli soyle Nesli boyle....Nesli madem bu kadar kotuydu neden bir o kadar sohbet ettiniz, madem bir o kadar sohbet ettiniz neden Nesli'yi pm'den hic uyarmadiniz...??? Biz burada hepimiz abi kardes abla baci degil miyiz? Ben oyle dusunuyordum, ama bu son olaylar ben de gercekten buyuk bir hayalkirikligi yaratti.
Nesli sanal ya da gercek, ne farkeder ki...???Hicbirsey...
Fazla uzatmak ya da polemige girmek istemiyorum..Bunlar benim kandi dusuncelerimdir, dogrudur ya da yanlistir, beni baglar...
Saygilar
bana Bak Ertan Omur Bir Daha Benim SoylemediĞim Laflari Ben Soyluyormusum Gibi Aksettirme Yemin Ederim Sirf Fantezi Icin Bu Islerle Ugrasicak Birsuru Avukat ArkadaŞim Var Ve Yaptigin Yasal Olarak Ciddi Bir Suc BaŞina Bela Olurum... ! ! !
Ertan Ömür
11-26-2007, 04:15 PM
bana Bak Ertan Omur Bir Daha Benim SoylemediĞim Laflari Ben Soyluyormusum Gibi Aksettirme Yemin Ederim Sirf Fantezi Icin Bu Islerle Ugrasicak Birsuru Avukat ArkadaŞim Var Ve Yaptigin Yasal Olarak Ciddi Bir Suc BaŞina Bela Olurum... ! ! !
Şiştttttttttttttttttttttttt efendi ol bir bayana uluorta MOTOR demenden dolayı 1 hafta ceza alacaksın birazdan :003: .
hobbit
11-26-2007, 04:19 PM
öf sıkıldım yemınle bu sacma sapan kapışmalardan ..:smilie_ig ya anlamıorum bır araya gelıdıgınde super anlaşan ıkı ınsan nasıl oluyorda sitede bu kadar zıtlaşabılıp bırbırıne bu kadar tes dusebılıyor..ha dıceksınız kı normal ınsanlar her konuda anlaşmak ve uzlaşmak zorunda degıl dogrudur ama su ısı bırbırınızı kırmadan yapsanız daha dogru olmaz mı!!
Badboy
11-26-2007, 04:21 PM
Konu sılınebılır.
Gereksız yere kavgalar cıkıyor.
Bı yanda sevdıgım dostum kardesım kılıc bı yanda ertan abı.
Merak gıderelım derken sıte gerıcı adam olmak ıstemıyorum.
Ertan Ömür
11-26-2007, 04:25 PM
öf sıkıldım yemınle bu sacma sapan kapışmalardan ..:smilie_ig ya anlamıorum bır araya gelıdıgınde super anlaşan ıkı ınsan nasıl oluyorda sitede bu kadar zıtlaşabılıp bırbırıne bu kadar tes dusebılıyor..ha dıceksınız kı normal ınsanlar her konuda anlaşmak ve uzlaşmak zorunda degıl dogrudur ama su ısı bırbırınızı kırmadan yapsanız daha dogru olmaz mı!!
Adamlar hakaret dolu mesajlar yazıyor ben düzeltince kötü adam oluyorum :003:.Başka forumlarda o tür mesajlar üyenin anında atılmasını gerektirir Birsen.Ama bunları sevip saydıkça bir tarafları kalkıyor.Demekki normal hayatlarında yakınları tarafından bile bu ölçüde sevilip sayılmıyorlar :sad: .Gerçekten YAZIK :mad: .
Guclu
11-26-2007, 04:32 PM
Fatihin ceza almasini protesto ediyorum, madem insanlarin belirli bir uye ile ilgili fikirlerini yazmalarini istediginiz bir konu aciyorsunuz, o zaman her turlu fikire saygi duymayi da bileceksiniz. Ki fikirler ne sekilde ifade edilir bu sadece ama sadece fikrini beyan eden uyeyi baglar. Hakaret etti, belalti konustu falan bunlar bahane.
Fatihin yazdiklari en cok beni rahatsiz etti, ama ayni zamanda ceza almasi da en cok beni rahatsiz etti.....
hobbit
11-26-2007, 04:35 PM
ulan tolga dogacak olan cocuunu goremeden gidecen bu dunyadan :D
Ertan Ömür
11-26-2007, 04:36 PM
Fatihin ceza almasini protesto ediyorum, madem insanlarin belirli bir uye ile ilgili fikirlerini yazmalarini istediginiz bir konu aciyorsunuz, o zaman her turlu fikire saygi duymayi da bileceksiniz. Ki fikirler ne sekilde ifade edilir bu sadece ama sadece fikrini beyan eden uyeyi baglar. Hakaret etti, belalti konustu falan bunlar bahane.
Fatihin yazdiklari en cok beni rahatsiz etti, ama ayni zamanda ceza almasi da en cok beni rahatsiz etti.....
Bir bayan üyeye MOTOR denmesi bile normalde en az 15 gün ceza gerektirir :003: .Ben sadece mesajı silmiş ve Fatih'e ceza vermemiştim :no:.Ama akabinde aynı kişi tarafından atılan tehditkarvari ve gözdağı veren türde bir mesajı kaldıramam Güçlü üzgünüm :no: .Her üye haddini bilecek :003:.Bilmeyen ise sonucuna katlanacak :003: .
Badboy
11-26-2007, 04:37 PM
ulan tolga dogacak olan cocuunu goremeden gidecen bu dunyadan :D
:D:D:DAla ben ne dedım sımdı yaaa.
Actım bı konu yıne boyle oldu:D:D:D
hobbit
11-26-2007, 04:40 PM
hani ona 1 sana 2 die başlıyan bi ozdeyıs vardı:D ..ondan hemi canım benden hepınıze gelsın:D
Ertan Ömür
11-26-2007, 04:42 PM
O konuyu umarım yanlışlıkla MOTORLU TAŞITLAR bölümündeki anket kısmına açmışsındır Tolga :tristi14: .
^^NEMESiS^^
11-26-2007, 04:43 PM
kanka sen konu açma bundan sonra sitede katliyam oluyo :D ben dedim bu konu karışık ben anlamam didim. durum vasat olu didim. didim mi dimidim mi? :003:
Guclu
11-26-2007, 04:45 PM
Bir bayan üyeye MOTOR denmesi bile normalde en az 15 gün ceza gerektirir :003: .Ben sadece mesajı silmiş ve Fatih'e ceza vermemiştim :no:.Ama akabinde aynı kişi tarafından atılan tehditkarvari ve gözdağı veren türde bir mesajı kaldıramam Güçlü üzgünüm :no: .Her üye haddini bilecek :003:.Bilmeyen ise sonucuna katlanacak :003: .
uzatmayacagim.....:huh:
imhotep
11-26-2007, 04:46 PM
abla bana 3 olurmu:D:D
hobbit
11-26-2007, 04:51 PM
abla bana 3 olurmu:D:D
o kadar mıdesız mıyım lan:D
imhotep
11-26-2007, 04:53 PM
o kadar mıdesız mıyım lan:D
arada benide kaynatırsın belki..:D
Ertan Ömür
11-26-2007, 04:54 PM
uzatmayacagim.....:huh:
En iyisi :icon_idea .
Guclu
11-26-2007, 04:54 PM
arada benide kaynatırsın belki..:D
Ozgur yeni araba yapmissin kardesim, hayirli olsun, resimleri goremedik ama:(
hobbit
11-26-2007, 04:56 PM
ya o sahanda yumurta bıle yapamaz ne araba yapması aldı sadece :52: :D
Büyük Patron
11-26-2007, 04:56 PM
ben bu konudan sonra şaştım kaldım... ben karasızım bu konudan sonra kararsızlaştım :ermm:
imhotep
11-26-2007, 04:57 PM
teşekkürler Güçlü :icon_idea senin için düzenlerim fotoları tekrardan;)
Guclu
11-26-2007, 04:59 PM
ya o sahanda yumurta bıle yapamaz ne araba yapması aldı sadece :52: :D
vallaha onu Ozgure soyle, onu yapamaz bunu edemez diyorsun ama aslan gibi baba oluyor kardesim:D
Guclu
teşekkürler Güçlü :icon_idea senin için düzenlerim fotoları tekrardan;)
sagolasin kardesim:):thumbsup:
Ertan Ömür
Konu içerisindeki parazit mesajlar tarafımdan silinmiştir :003: .
imhotep
11-26-2007, 05:11 PM
vallaha onu Ozgure soyle, onu yapamaz bunu edemez diyorsun ama aslan gibi baba oluyor kardesim:D
Güçlücüm bakma sen hobbite ne dediğini bilmiyor:D
OCONNER
11-26-2007, 05:37 PM
kim veya ne icin tartisiyoruzki burda gercek veya degil kimin icin birbirimizin kalbini kiriyoruz gercek olanlar su an burda zaten
mmustu
11-26-2007, 06:06 PM
kim veya ne icin tartisiyoruzki burda gercek veya degil kimin icin birbirimizin kalbini kiriyoruz gercek olanlar su an burda zaten
kimin kardeşi beee koçum benim + repppp
ersin55
11-26-2007, 06:07 PM
sen sus kolpa:D:D:D
OCONNER
11-26-2007, 06:08 PM
kimin abisi beee kankam benim +rep:D
Yiğit
11-26-2007, 06:10 PM
Bence gerçek değil :D:D:D şaka şaka gerçek ama inşallah gerçek değildir :D:D:D:D:D
Ufuk KAPLAN
11-26-2007, 06:45 PM
Saçma konu, saçma tartışma, sacma banlanma, sacma sucluluk duygusu, sacma sacma sacma...
Nesli hakkındaki yorumum ise, gerçek birisi olabilir ama ben pek gercek gibi bakmadım ona. Ayrıca gercek yada baska birsey olması farketmez, cünkü hiç kimseyle dalga gecmedi..
Sonucta bir sanal alem, ben Antalya sizler ankara istanbul. Farklı farklı yerlerdeyiz. Amaç muhabbet etmek değil mi? Etiik ve gitti, yine nesli olmayan zamanlar gibi muhabbet sürüp gidecek. birbirinizi üzmeyin.
Hiçbirşey için Değmez ;)
Bu konuya ilk ve son mesajım :)
Bu arada Ertan abi, KLC cezasını kaldırmalısın bence, hemde kendi forumunu baska forumlarla kıyaslamamalısın. O insan bi cocuk deil, ailede bile belli bir yastaki kişiye ceza vermezler.
Ayrıca kullandıgı sözde o kadar kötü bi kelime değil, Türkçe bu, sen nasıl anlamak istersen öyle anlarsın, ve herkez kendi anlamak istedigi gibi anlarsa, kimse kimseyle gecinemez..
Biraz karıştı sonlara dogru ya idare edin artık..
SailoR
11-26-2007, 07:38 PM
Var tabi ... Ben varmıyım acaba..?:D
SCREAM
11-26-2007, 08:25 PM
Gerçek veya değil neyi değiştirecekki? Avatarına koyduğu fotoğraflardaki kişi o veya değil.. neyi değiştecekki?
Makaramızı yapıyoruz eğleniyoruz.. Kız veya erkek neyi değiştirir? Sevgisel bir duygumu besliyoruzda ona ne olduğunu merak ediyoruz :)
sivasrap
11-27-2007, 02:28 AM
Ne üyeymiş ya bu aylardır forumu sarstı:sleep:
Gerçek veya kolpa neyi değiştirirki :003:
M_PoWeR (M3)
11-27-2007, 02:32 AM
feynk, hocam sadece bukadar yani, nesliyi yaratan kişiyide biliyorum yani
SCREAM
11-27-2007, 08:52 AM
Şaşırtıcı :), feynk değil fake ilk önce onu belirteyim. Senden önce üye olan birisini kimin oluşturduğunu nasılda biliyorsun hayret :blink:. Madem böyle birşey iddia ettin o zaman Toygun sayesinde buraya geldiğine göre kafa karıştırıcı birşeyler var :)
Guclu
11-27-2007, 09:08 AM
Saçma konu, saçma tartışma, sacma banlanma, sacma sucluluk duygusu, sacma sacma sacma...
Nesli hakkındaki yorumum ise, gerçek birisi olabilir ama ben pek gercek gibi bakmadım ona. Ayrıca gercek yada baska birsey olması farketmez, cünkü hiç kimseyle dalga gecmedi..
Sonucta bir sanal alem, ben Antalya sizler ankara istanbul. Farklı farklı yerlerdeyiz. Amaç muhabbet etmek değil mi? Etiik ve gitti, yine nesli olmayan zamanlar gibi muhabbet sürüp gidecek. birbirinizi üzmeyin.
Hiçbirşey için Değmez ;)
Bu konuya ilk ve son mesajım :)
Bu arada Ertan abi, KLC cezasını kaldırmalısın bence, hemde kendi forumunu baska forumlarla kıyaslamamalısın. O insan bi cocuk deil, ailede bile belli bir yastaki kişiye ceza vermezler.
Ayrıca kullandıgı sözde o kadar kötü bi kelime değil, Türkçe bu, sen nasıl anlamak istersen öyle anlarsın, ve herkez kendi anlamak istedigi gibi anlarsa, kimse kimseyle gecinemez..
Gerçek veya değil neyi değiştirecekki? Avatarına koyduğu fotoğraflardaki kişi o veya değil.. neyi değiştecekki?
Makaramızı yapıyoruz eğleniyoruz.. Kız veya erkek neyi değiştirir? Sevgisel bir duygumu besliyoruzda ona ne olduğunu merak ediyoruz :)
Ne üyeymiş ya bu aylardır forumu sarstı:sleep:
Gerçek veya kolpa neyi değiştirirki :003:
Şaşırtıcı :), feynk değil fake ilk önce onu belirteyim. Senden önce üye olan birisini kimin oluşturduğunu nasılda biliyorsun hayret :blink:. Madem böyle birşey iddia ettin o zaman Toygun sayesinde buraya geldiğine göre kafa karıştırıcı birşeyler var :)
hepsine katiliyorum, mpowerm3 kardesim disinda...biliyorsan da sende kalsin. bu kadar akli selim mesajdan sonra seninki patlicana yogurt dokmus gibi oldu...
biz kendi insanligimizla kendi gercekligimizle muhabbetimizi sohbetimizi yaptik, bitti...
akbaba78
11-27-2007, 10:28 AM
hadi yaa:blink: neler olmus neler ben yokken:ermm:
Badboy
11-27-2007, 10:31 AM
O konuyu umarım yanlışlıkla MOTORLU TAŞITLAR bölümündeki anket kısmına açmışsındır Tolga :tristi14: .
Belkı ınanmayacaksın ama yemın edıyorum anketı gordum actım.Motorlu tasıtmı falan mı dıye bakmadım.
Gercu ınanması zor bır durum ama cıdden bılerek acmadım.
imhotep
11-27-2007, 10:42 AM
Ahh Tolga ahh..:D Bak bi merak ettin neler oldu..:D
Ertan Ömür
11-27-2007, 10:44 AM
Sen ne yazdığının farkındamısın Allahını seversen :blink: :huh: .
Belkı ınanmayacaksın ama yemın edıyorum anketı gordum actım.Motorlu tasıtmı falan mı dıye bakmadım.
Gercu ınanması zor bır durum ama cıdden bılerek acmadım.
Peki öyle olsun bakalım :003: .
MeRiÇ
11-27-2007, 07:44 PM
. SSS
Ertan Ömür
11-28-2007, 10:42 AM
:!: :!: Konu gereksiz platformlara kaydığı için kilitlenmiştir :!: :!:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.