View Full Version : Panasonic `i Kınıyorum..
Dün Aksam Sarza Taktıgım Panasonic EB - GD 87A Model Nolu Panasonic GD87 Telefonum Sabah Kalktıgımda Artık Acılmıyor Bir Vaziyette Karsıladı Beni.. Telefon Artık Acılmıyor.. İlk Sefer Yaptıgım Bir Sey Degil Her Zaman Yaptıgım Bir Olay Geceden Sarza Birakmak.. Ve En Onemlisi Bu Panasonic in Bana Attigi İlk Kazik Değil.. GD 93 um de Aynı Akıbete Ugramisti Ve Teknik Servise Goturdugum Zaman 120.000.000 Tl lik telefon icin 90.000.000 TL Servis UCreti İstemişlerdi.. Bu Gune Kadar Kullandıgım Panasonicler G600 / GD30 / GD52 / GD55 / GD 90 / GD 93 / GD 67 / GD87 ve KEndime Yeni Cıkarmıs Oldukları X4 Modelini Almayı Düşünüyordum.. Ama Artık Sadece Düşüncelerimde KAlıcak.. ßir Daha Panasonic mi Tövbe..
fafatara53
12-20-2004, 09:09 PM
telefon dedin mi nokia'dan şaşma....daha yeni değiştim telefonumu 6600 vardı samsung d500 alıcaktım gelmemişti daha bende gittim 6260 aldım vede çok memnunum...panasonic'ten vazgeçmen senin için daha iyi olacak....
thekillingroad
12-20-2004, 09:26 PM
Normak birşey.... O telefon ucuzluyor diye parçası ucuzlamaz ki...
Telefon üretiliyor, sonra aynı parçalarla yenisi çıkınca ucuzluyor. Sana ikinci el senin telefonunun yaşında kullanılmış parça değil, 0 parça veriyorlar...
Ben 100TL lik aıwa wolkman in LCD sini kırdım, 150TL ye yurtdışından gelecek dediler.. Gayet normal.. Kac tane ekran getirdiki adamlar...
Eski telefon kullanmanın sakatlığı budur.. Benim 3310u satsam 50TL ye almaz kimse, ben 25TL ye ekran değiştirdim. yakında tuş takımı değiştireceğim...
Erhan
12-20-2004, 09:46 PM
telefon dedin mi nokia'dan şaşma....daha yeni değiştim telefonumu 6600 vardı samsung d500 alıcaktım gelmemişti daha bende gittim 6260 aldım vede çok memnunum...panasonic'ten vazgeçmen senin için daha iyi olacak....
walla dedigine katılıyorum bende su an 3650 var daha once 7250i vardı...ve hiiç bir sorunla karsılasmadım hatta 7250i yere en az 10 kez dusurdum...tel banamısın demior walla...3650yide cok begendim ve simdi onu kullanıyourm...seytan kulagına oda tas gibi alet... :cool:
SeRSeRi_aFaCaN
12-20-2004, 10:01 PM
Normak birşey.... O telefon ucuzluyor diye parçası ucuzlamaz ki...
Telefon üretiliyor, sonra aynı parçalarla yenisi çıkınca ucuzluyor. Sana ikinci el senin telefonunun yaşında kullanılmış parça değil, 0 parça veriyorlar...
Ben 100TL lik aıwa wolkman in LCD sini kırdım, 150TL ye yurtdışından gelecek dediler.. Gayet normal.. Kac tane ekran getirdiki adamlar...
Eski telefon kullanmanın sakatlığı budur.. Benim 3310u satsam 50TL ye almaz kimse, ben 25TL ye ekran değiştirdim. yakında tuş takımı değiştireceğim...
ewet cok hakl1s1n... tamamen kat1l1yorum sana
arkadaslar.. nokia diyorsunzuda.. hayatimda nokia dan yedigim kadar kazigi hic bir telefon markasindan yemedim..
fafatara53
12-21-2004, 05:44 PM
abi o zaman sana ilk çıkan motorola lar var onlardan alalım.....
ersin yılmaz
12-21-2004, 05:49 PM
herne olursa olsun nokia dan şaşma kardeş
Ertan Ömür
12-21-2004, 06:09 PM
Cep telefonum yok,derdim yok :)
Sen Dalga Gec Motorolayla.. Ben Bu Gune Her MArkadan Toplam 65 Kadar Telefon Kullandım.. Motorolanın Sahip Oldugu Ozellikler Hic Bir Markanın Modellerinde Yok.. Acik Soyleyeyim Motorolanın C350 Modelindeki Ana Ozellikler disindaki ayrintilar Nokia nın 7610 unda bile yok..
fafatara53
12-21-2004, 06:13 PM
7610 bende beyenmiyorum eski tlf verip 7610 alacaktım adam tel'imi geri verdi boşver dedi alma.....çünkü özellik bakımından hiç bir fark yok sadece dış kasa farklı...bende daha farklı olsun hem özellik hemde tip olarak farklı olan 6260 aldım vede çok güzel bi cihaz....
bende 6260 Almayı dusunuyordum 1 Haftaya Kadar ama 7210 / 7250 yada 6610 da yasadiklarimi tekrar yasamak istemiyorum..7610 un ise tek farki kasa degil.. 1 megapiksellik kamerası..
fafatara53
12-21-2004, 06:20 PM
eğer kamerayı çok kullanıyosan 6260 alma derim biraz daha bekle 6630'un fiyatı düşsün onu al çok iyi bi tlf herşeyiyle 10 numara bi cihaz....
onuda kullandım.. su siralar.. karar veremiyorum.. sanirim 6260 veya Panasonic X4 / X7 ikilisinden birisini alicam.. ( X4 Dunyanın En Hafif Telefonu unvanını elegecirdi.. )
hazel
12-21-2004, 06:48 PM
arkadaslar ingilterede yapilan bi arastirmada insanlarin cep telefonlarinin mevcut ozelliklerinin % 5 inden azini kullandiklarini, insanlarin % 95 inin sadece arama, gelen cagriyi cevaplama ve sms disinda bir iki islemi (alarm vs) kullandiklarini, bi suru para verip internet li cep telefonu alip, hic internete girmeyenlerin oranini % 99 oldugu, bluetooth ve infrared li telefonu olup bunlarin ne anlama geldigini dahi bilmeyen insanlarin oranin % 97 oldugunu, kamerali telefonu olup daha hic MMS gondermeyelerin oranin % 95, PC ye lap-top a indirmeyenlerin orainin % 99 oldugunu biliyormuydunuz... Burdaki insanlarin (ingiltere yani :)) kullandiklari telefonlarin 1-2 sene onceki model telefonlar oldugunu ve insanlarin telefondan cok, tarifelerle ilgilendikleri ve en uygun tarifeyi alinca eski model bi telefonun beles verildigini, cok kaliteli telefonu beles almak isteyince tarifeden giydirdiklerini biliyormuydunuz. Yani burdakiler modellere/ozelliklere degil odedikleri tarifelere bakiyorlar..yani oylesine yazdim :) burdakiler garip iste :)
thekillingroad
12-21-2004, 10:09 PM
E her markayla sorun yaşamışsın sen.. Nasıl beceriyorsun ?
Ben 1adet Panasonic kullandım.. GD52. Özellikleri yeterszdi, ama bi problem çıkarmadı.. Sevmiyordum ama telefonu.. Zaten hissetti heralde, sarhoşken denize düşürdüm...
3310da hiçbir sorun yaşamadım, taparım hatta.. Gelmişi geçmiş en iyi TELEFONDUR...
Şu an 6600 kullanıyorum. Telefon olarak bakmıyorum yeni nesilllere zaten... Sorun yaşarsın denmesine rağmen hiçbirşey olmadı ve 3-4yıl da kullanmayı düşünüyorum. Ki en korktuğum şey oldu düşürdüm kaç defa çok sert.. Daha bu akşam 60cm den mermere düştü...
NOKIA dışında kullandığım telefonların tamamında bir iletişim sorunun yaşadım... Şu an ara sıra T230 kullanıyorum. Fıtık ediyor mesela...
SeRSeRi_aFaCaN
12-22-2004, 12:27 AM
arkadaslar ingilterede yapilan bi arastirmada insanlarin cep telefonlarinin mevcut ozelliklerinin % 5 inden azini kullandiklarini, insanlarin % 95 inin sadece arama, gelen cagriyi cevaplama ve sms disinda bir iki islemi (alarm vs) kullandiklarini, bi suru para verip internet li cep telefonu alip, hic internete girmeyenlerin oranini % 99 oldugu, bluetooth ve infrared li telefonu olup bunlarin ne anlama geldigini dahi bilmeyen insanlarin oranin % 97 oldugunu, kamerali telefonu olup daha hic MMS gondermeyelerin oranin % 95, PC ye lap-top a indirmeyenlerin orainin % 99 oldugunu biliyormuydunuz... Burdaki insanlarin (ingiltere yani :)) kullandiklari telefonlarin 1-2 sene onceki model telefonlar oldugunu ve insanlarin telefondan cok, tarifelerle ilgilendikleri ve en uygun tarifeyi alinca eski model bi telefonun beles verildigini, cok kaliteli telefonu beles almak isteyince tarifeden giydirdiklerini biliyormuydunuz. Yani burdakiler modellere/ozelliklere degil odedikleri tarifelere bakiyorlar..yani oylesine yazdim :) burdakiler garip iste :)
almanyadada cogunluk oyle tamamen hakl1s1n bende cok esk1 b1 model kjullan1torrum ama yak1nda kameral1 ve k1z1lotes1 olan b1 tel alcam
DaYkO
12-22-2004, 12:07 PM
dostum artık nokiaya geçme vaktin gelmiş ee ne duruyosun
hazel
12-22-2004, 02:00 PM
Bi de daha ilginci, biz Turklerin en yeni en pahali telefonlara sahip olmamiz ama konturumuzun olmamasi nedeniyle konusamamiz gibi bi problemimiz var :)
fafatara53
12-22-2004, 02:04 PM
Bi de daha ilginci, biz Turklerin en yeni en pahali telefonlara sahip olmamiz ama konturumuzun olmamasi nedeniyle konusamamiz gibi bi problemimiz var :)
aynı ben..... :D
34 GS 1905
12-22-2004, 03:10 PM
Kılıc öncelikle moderatörlüğün hayırlı olsun.
Panasonic GD93 de aynı sıkıntıyı bende yaşadım.Bunların üzerindeki entegreler üfleme lehim diye tabir edebileceğimiz bie teknik ile yapılıyor.Bunlar şarjdaki ısıyla atabileceği gibi yazın kotunuzun cebinde dahi lehimler atabiliyor.Servis bendende 100$ istedi ozman dedimki.Niye istiyorsunuz.Dedi tel düşmüş bende deimki ben bunu gerekirse üniversitelerden bilirkişilere gösterip daha fazla harcayarak size bedava yaptıracağım sonrasındada size dava acacağım zararımı karşılatacağım.Resti gören tekofaks telefonu yeni bir ile değişti...
Panasoniği başarılı faks fotokopi alanında kalmaya davet ediyorum...
BEnce sende hakkını ara...
Panasonic in telefonları her zaman.. kibarlıgı ile one cikmiştir.. hatta her zaman cantada tasinacak bayan telefonu olarak tanımlanırki.. bence bu tanım cok doğru.. cepte tasinmiyor.. esnedimi hemen sorun cikariyor..ama ben kullandigim telefonun orjinal bataryasini veya şarzx aletini bulamiyorsam bunda bir sorun var demektir.. ve teşekkür ederim..
34 GS 1905
12-23-2004, 01:59 PM
Panasonic in telefonları her zaman.. kibarlıgı ile one cikmiştir.. hatta her zaman cantada tasinacak bayan telefonu olarak tanımlanırki.. bence bu tanım cok doğru.. cepte tasinmiyor.. esnedimi hemen sorun cikariyor..ama ben kullandigim telefonun orjinal bataryasini veya şarzx aletini bulamiyorsam bunda bir sorun var demektir.. ve teşekkür ederim..
Kılıçcım bir firma Türkiyeye getirdiği ürünün yedek parcasını 7 yada 10 sene (tam hatırlayamadım) bulundurmak zorunda.Bu yasal bir zorunluluk.Eğer bunu yapamıyorsa senin tüketici hakların devreye girer ve adamları süründürürsün.Maden parçası yok ya bana parcasını bulun yada yedek parcasını bulabileceğim makina ile değiştirin diye kıyameti kopar.BUnlar muhtemelen sana parça fiyatını fazla söylecektir.Sen genede getirt ama alma.NE demek orjinal pili şarjı yok.
Birde bu işleri müşteri hizmetleri ile yada genel müdürlük bazında yap ;)
Tuner
12-27-2004, 04:05 PM
valla kılıç kuzenim Panasonic/Türkiyenin CEO'su olduğu için hep panasonic kullandım ve aklına gelebilecek ilk çıkan EU 2000 den tut son model GD87'ye kadar ama hiç bir problem yaşamadım bence sen biraz şansızsın bu konuda şuanda hem GD93 hem GD87 kullanıyorum ve taş gibi çalışıyor ikiside
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.