View Full Version : pes edıyorum
t n c r
06-07-2005, 03:33 PM
arkadaslar bu sıteye uye oldugum gunden bu yana sıtenın gelısmesı ıcın elımden gelenı yaptıgımı dusunuyorum actıgım konularda daha onceden gorulmus olabılır gorulmemıs olabılır ama bu benı rencıde edecek sekılde soylenıyorsa kı ertan abı bunu boyle yapıyor bunu kendısıne forumdakı bazı konularda ıma etmeme ve hatta dırek olarak soylememe ragmen aynı sekılde devam ettıgını dusunuyorum belkı de ertan abının konusma seklı budur kendısını suclamıyorum ama benımde kaldırabılcegım bı konusma seklı degıl bu ozellıkle elımden gelen herseyı yapmaya calıstıgım bu sıte ıcın sıte kurucusu ve sevdıgım bı ınsan olan ertan abı tarafından bu sekılde rencıde edılmek benı uzuyor kendısıne burada ters bı cevap vermek ıstemememden dolayı bırbırımızı kırmadan daha dogrusu ben ertan abıyı kırmadan ( ben kırıldım kı bu kararı aldım) bız burada bırbırımızı goren ınsanlarız ve gorecegızde ben ertan abıyı bugune kadar ıster sıtede olsun ıster sultanahmet te olsun kırdıgımı dusunmuyorum eger kırdıysam kendısınden ozur dılerım bundan sonrada kendısını kırmak ıstemememden oturu bu kararı aldım bugunden sonra sızlerle bırlıkte olmayacagım
saygılar
tuncer (t n c r )
msinanh
06-07-2005, 03:39 PM
konu hakkında yorum yapamam ama gitmeni istemezdim...
kendine iyi bak...
hobbit
06-07-2005, 03:40 PM
offff offf..seni seviyoruz tuncer..ne diyeyim ki... :sleep:
ertan abının suçu ıste cocuk haklı.... lan olm nereye gıdıyosun. ınadına sende ac onceden acılan konuları sen neden bırakıp gıdıyosunkı...
freedom
06-07-2005, 03:44 PM
kendine iyi bak tuncer
Zombie
06-07-2005, 03:45 PM
ben bişe diemiorum ama gitmene üzülürüm..
DRIVER34
06-07-2005, 03:46 PM
bence birebir konuş anlayın birbirinizi de sonra karar ver...
Ertan Ömür
06-07-2005, 03:50 PM
Bak sevgili dostum,bu siteye eğer katkı sağlamak istiyorsan önce siteye hakim olacaksın.Mümkün olduğunca yeni konular bulacaksın.Eğer TUHAF ARAÇLAR TOPİĞİNE bir göz atmış olsaydın şu ana kadar açtığın bazı topikleri(en az 5)açmazdın.Eğer başka forumları bir dolaşırsan bütün moderatörler çatır çatır konu kilitler.En büyük sebebide daha önce verilmiş olan yazı,resim ve linklerdir.Bugüne kadar benim bile BAŞKA FORUMLARDA en az 100 tane topiğim kilitlenmiştir.Hemde doğru düzgün uyarmadan.Ama ben hiçbirine rest çekmedim.Darılıp küsmedim.Veda topiği açmadım.Sen dua etki açtığın topikleri okuyorum.Sen dua etki doğrudan kilitlemeyip şaka yollu takılıyorum.Yine sen dua etki seni düşünüyorum ve yeni konular açman için ters motivasyon yapıyorum.Ama tercih senin.Hayatım boyunca beni anlamayanı anlamaya hiç çalışmadım.Gidenin peşinden de koşmadım.Kalanlara sitemin ve yüreğimin kapısı herzaman açık.Gidenleri ise kendi vijdanlarıyla başbaşa bırakıyorum.Saygılar :sleep:
^^İsmail^^
06-07-2005, 03:53 PM
kendine iyi bak tuncer.....
mihrak
06-07-2005, 03:54 PM
eee be tuncerrr sen de miiii!!!!!!!!!
send ebu umursamaz tavırlar oldukca cok kısı daha gıdecektır abı
2004palio
06-07-2005, 03:59 PM
Tuncerciğim seninle ilk atışarak başlamış olan dostugumuz sonrasında seni cok seviyorum kardeşim , verddiğin karar saygı duyarım . offfffffff offffffff....
Ertan Ömür
06-07-2005, 04:12 PM
send ebu umursamaz tavırlar oldukca cok kısı daha gıdecektır abı
Sen zaten herşeyi çok bilir herkeside inanılmaz çok seversin.Ona buna akıl verecek kadar aklın çok,yüreğinde inanılmaz geniş Selçuğum helal olsun. :sleep:
herkesı ınanılmaz cok sevmem. sevdıklerım sınırlıdır ama sevmesemde hakklıysa soylerım...
Ertan Ömür
06-07-2005, 04:22 PM
herkesı ınanılmaz cok sevmem. sevdıklerım sınırlıdır ama sevmesemde hakklıysa soylerım...
Zaten nedense bu Dünya da YÖNETİLENLER yönetenleri pek sevmezler.Hemen hemen hiç anlamak istemezler.Yine bu Dünya da herkes kendi doğrularına göre yaşar.Ama şunu unutmayınki ben hepinizi düşündüğünüzden daha çok seviyor ve sayıyorum.Bunu isteyene istediği gibi ispatlarım.Tuncer kardeşim onu AUTODROM a giderken 45 dakika koca otobüsle beklediğimizi çabuk unutmuşa benziyor.Eeeeee böyledir.Yapılan iyilikler çabuk unutulur.Nediyelim sağlık olsun.Bizler VEDA topiklerine alıştık.Bu duyguya hiç yabancı değiliz.Gidenler gidebilir.Biz herzamanki gibi buradayız.Saygılar. :sleep:
YONETILEN nedır ya. sen bızımı yonetıyosun... ahahaa
Ertan Ömür
06-07-2005, 04:36 PM
YONETILEN nedır ya. sen bızımı yonetıyosun... ahahaa
Madem beğenmiyorsun ozaman gel sen yönet.:s20:
sacmalıyorsun. bu sıtede kımsenın yonetılmeye ıhtıyacı yok... yonetılmek nedemek bu sıte ıcınde ya
t n c r
06-07-2005, 04:51 PM
Zaten nedense bu Dünya da YÖNETİLENLER yönetenleri pek sevmezler.Hemen hemen hiç anlamak istemezler.Yine bu Dünya da herkes kendi doğrularına göre yaşar.Ama şunu unutmayınki ben hepinizi düşündüğünüzden daha çok seviyor ve sayıyorum.Bunu isteyene istediği gibi ispatlarım.Tuncer kardeşim onu AUTODROM a giderken 45 dakika koca otobüsle beklediğimizi çabuk unutmuşa benziyor.Eeeeee böyledir.Yapılan iyilikler çabuk unutulur.Nediyelim sağlık olsun.Bizler VEDA topiklerine alıştık.Bu duyguya hiç yabancı değiliz.Gidenler gidebilir.Biz herzamanki gibi buradayız.Saygılar. :sleep:
ben bu zıhnıyete karsıyım ıste ertan abı haklı autodrom a gıderken 45 dakıka koca otobusu beklettı ama sen o otobusu beklettın dıye abı bana benım ıstemedıgım bı tarzda konusamazsın
bıde ben sana dolar ve euro bozdurmayada gelıyorum onlarıda yazsaydın barı vallahı abı acık soylıyım sana senın su konustugunu ılkokula gıden bı cocuk konusmaz
msinanh
06-07-2005, 04:53 PM
Ertan abi
insan sevdiği insanı bilerek isteyerek kırmaz rencide etmez...
istemeden yaparsa özür diler...
bize yapılan iyilikler unutulmaz
yaptıgımız iyilikler unutulur benim bildiğim...
biz böyle gördük böyle yetiştik...
saygılar...
Ertan Ömür
06-07-2005, 04:58 PM
ben bu zıhnıyete karsıyım ıste ertan abı haklı autodrom a gıderken 45 dakıka koca otobusu beklettı ama sen o otobusu beklettın dıye abı bana benım ıstemedıgım bı tarzda konusamazsın
bıde ben sana dolar ve euro bozdurmayada gelıyorum onlarıda yazsaydın barı vallahı abı acık soylıyım sana senın su konustugunu ılkokula gıden bı cocuk konusmaz
Arkadaşım sana başka sözüm yok.Kusura bakma ama sığ tartışmalarla kaybedecek vaktimde yok.Bu topiği kilitliyorum.Bundan sonra sitemizde yazıp yazmamakta serbestsin.Bu tamamen senin tasarrufundadır.Saygılar. :!:
Ertan Ömür
06-07-2005, 06:12 PM
Buyur sevgili Tuncer kardeşim topiğini açtım.Ama buraya birtek kelime bile yazmayacağımı bilmeni isterim.Eğer bu topik anlamsız bir kısır tartışma ortamı yaratırsa busefer süresiz kilitleyeceğimi belirtmek isterim. :!:
fafatara53
06-07-2005, 06:18 PM
yorum yok....
msinanh
06-07-2005, 06:24 PM
gönül isterdiki böyle veda topici hiç açılmasaydı ve bunlar hiç yaşanmasaydı...
seni seviyoruz tuncer kardeşimizsin...
t n c r
06-07-2005, 06:24 PM
abi ben burada zaten tartısma olsun dıye acmadım bu konuyu sadece hosnut olmadıgım seyler oldugunu ve bugunden sonra olmayacagımı belırtmek ıcın actım kımseyle tartısmak gıbı bı nıyetım zaten yok yaklasık 1 saat 40 dakıka sonra cıkacagım ondan sonra ıstersen kıtleyebılırsın abı
burada ınsanlarla sanalda olsa bıseyler paylastım buradakı herkesın yerı bende ayrıdır kımseyı bırbırınden ayırt edemem cunku hepsı benım ıcın cok ıyı ınsanlar her hangı bırının kalbını farkında olmadan kırdıyısam ozur dılerım sızlerı cok sevdıgımız bılmenızı ısterım umarım bı gun baska bı sekılde tekarar gorusebılırız sızlerle
ayrıca konuyu actıgın ıcın tesekkur ederım abi
fafatara53
06-07-2005, 06:26 PM
tuncer bu zamana kadar kırmadın ama gidersen kırarsın....
t n c r
06-07-2005, 06:34 PM
kalırsam da kırabılırım bu yuzden gıdıyorum zaten fafi ben ınsanları kırmayı ıstemem
t n c r
06-07-2005, 07:34 PM
herkese ıyı aksamlar kendınıze ıyı bakın
mihrak
06-07-2005, 07:36 PM
gitmeseydin keşke...ama ne yapalım...böyle daha iyi olacaksa...
güle güle...
kendine iyi bak...
msinanh
06-08-2005, 01:36 PM
nerdesin be sapık tuncer...
mihrak
06-08-2005, 01:39 PM
nerdesin be sapık tuncer...
hem de ne sapık:)
msinanh
06-08-2005, 01:42 PM
hem de ne sapık:)
o gitti rahat ettiniz tabiii...
mihrak
06-08-2005, 01:43 PM
o gitti rahat ettiniz tabiii...
içimin yağları eridi:D
msinanh
06-08-2005, 01:44 PM
içimin yağları eridi:D
bilmesmiyim sür sefanı şimdi...:D
mihrak
06-08-2005, 01:48 PM
bilmesmiyim sür sefanı şimdi...:D
meydan bana kaldı:D:D
msinanh
06-08-2005, 01:50 PM
meydan bana kaldı:D:D
yok ole yagma daha ben varım...
mihrak
06-08-2005, 01:51 PM
yok ole yagma daha ben varım...
seni de sepetleyeceğim yakında:D:D
msinanh
06-08-2005, 01:54 PM
seni de sepetleyeceğim yakında:D:D
kotuye bişi olmas...
mihrak
06-08-2005, 01:56 PM
kotuye bişi olmas...
sus naftalin kokulu kedi:D
msinanh
06-08-2005, 01:57 PM
sus naftalin kokulu kedi:D
bunun kokusu sonradan cıkar...;)
mihrak
06-08-2005, 01:59 PM
bunun kokusu sonradan cıkar...;)
:)
her şeyin çaresi var...
msinanh
06-08-2005, 02:06 PM
:)
her şeyin çaresi var...
ölüme çare yok...
Bisi Dicektimde.. Neyse..
Ertan Ömür
06-13-2005, 01:04 PM
Bisi Dicektimde.. Neyse..
De de çekinme:all2:
hobbit
06-13-2005, 01:24 PM
De de çekinme:all2:
eşme eşeleme....
t n c r
06-13-2005, 01:26 PM
eşme eşeleme....
bende beklıyorum
ersin yılmaz
06-13-2005, 01:34 PM
bende beklıyorum
sıkıldım :laugh:
t n c r
06-13-2005, 01:37 PM
sıkma.......
msinanh
06-13-2005, 01:37 PM
sizi izliyorum...:D
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.