PDA

View Full Version : seneler önce başımdan geçen bi olay...

Ferhat
10-10-2007, 09:54 PM
yaklaşık 4 5 sene oluyo orta okuldayken okuldan kaçtık gittik bizim semtteki başka bi okulun önüne sırf makara olsun diye gelene geçene adres soruyoruz...neyse bi kadın geldi dedik burda bi alışveriş merkezi varmış nerde orası kadın dedi yok öyle bi yer marketler var ufak peki teyze dedik..başka biri geldi saati sorduk tam o söylerken tamam saol var saat bizde dedik ve kolumuzdaki saaatlere baktık :D:Dsuratı değişdi haliyle..:D:D:D:D:D
sonra yaşlı bi amca geliyo uzaktan sınıfın en fırlama olanı adı cem di onla beraber ben gittik yaşlı amcanın yanına amca buralarda bi yerde yer altı çarşısı varmış adı mısır çarşısı dedik...:D(anadolu yakasında yok böyle bi yer kartaldanız biz:icon_bigg ) amca durdu yüzümüze baktı oğlum kekmişler sizi dedi :D:D ahahahahahaha o an yıkıldığımız andı adamın yüzüne baka baka gülmekten öldükkk :D:D:D:D:D

adam bize diyo oğlum kekmişler sizi diye biz gelen geçenle makara yapıyoruz anlamadılar bile :D:D:D

öyle aklıma geldi otururken paylaşayım dedim....ne günlerdi ve ilk okulum lisem filan okuyanlar kıymetini bilin üniversite daha ilk haftalardan sıktı bile...

SailoR
10-10-2007, 09:57 PM
Eğlenceli olmalı gerçekten...:) Bizim ona benzer telefon şakalarımız vardı..:)

Mrs.Sinem
10-10-2007, 09:57 PM
alemmişsiniz hee:D:D:D
bizde neler yapardık yaa yere para bantlar sınıfın camından bakar gülmekten kırılırdık millet sökmeye calısır falan daha niceleri:D

Mrs.SusKun
10-10-2007, 09:59 PM
:D:D:D:D:D
güzel bir olay geçmiş(:unutulmuyor tabi okul yılları:)

‡ЗмRЗ‡
10-10-2007, 10:00 PM
üniversite gerisi yalan..:);)

Ferhat
10-10-2007, 10:02 PM
Eğlenceli olmalı gerçekten...:) Bizim ona benzer telefon şakalarımız vardı..:)
ahhh ahh ne günlerim vardı aklıma gelmedi hepsi ufakken çok fırlamaydım ben..:) :D
alemmişsiniz hee:D:D:D
bizde neler yapardık yaa yere para bantlar sınıfın camından bakar gülmekten kırılırdık millet sökmeye calısır falan daha niceleri:D
ehehehee kamera şakası tatında :D
:D:D:D:D:D
güzel bir olay geçmiş(:unutulmuyor tabi okul yılları:)

unutulmaz tabiki insanın yaşamının en güzel yıllarıdır okul yılları...

Ferhat
10-10-2007, 10:03 PM
üniversite gerisi yalan..:);)

üniversite pek sarmadı beni belki uzaktan eğitim olduğu içindir normal olsa ordada eğlence olurdu...:)

‡ЗмRЗ‡
10-10-2007, 10:05 PM
üniversite pek sarmadı beni belki uzaktan eğitim olduğu içindir normal olsa ordada eğlence olurdu...:)

düzgün bi ortam kurarsan anlarsın güzelliğini..;)

terrible
10-10-2007, 10:13 PM
hey gidi lise yılları beee....

Ferhat
10-10-2007, 10:13 PM
düzgün bi ortam kurarsan anlarsın güzelliğini..;)

sınavlara filan gidip bi tanışsak diğer arkadaşlarla güzel olur msn de ne kadarda olsa reel kadar tanışılmıyor malesef..

Ertan Ömür
10-11-2007, 10:22 AM
Bizim zamanında yaptıklarımız yanında bunlar devede kulak :003: .

n€sli
10-11-2007, 12:00 PM
ehehheehh:D:D:D:D:D:D:D

Ferhat
10-11-2007, 01:02 PM
hey gidi lise yılları beee....
evet ne günlerdi..
Bizim zamanında yaptıklarımız yanında bunlar devede kulak :003: .
ben her yaptığımızı forumda paylaşmaya kalksam ohoooo neler yapmıştık orta okul ve lisede..hocanın arabasını yıkatmaya gidiyodum lisede :D:D

ehehheehh:D:D:D:D:D:D:D

yaa öle işte..:D

lwb0073d
09-11-2008, 01:41 PM
Güzeldi sağol kardeş :icon_idea.