View Full Version : cehennemin ateşini gördüm...
Astra_eseR
12-20-2004, 10:24 AM
sene geçen sene... saat 23:35.. yer bizim ev... ev halkı salonda film izliyor.. ben ise duş almak için banyoya yöneldim... bornozumu alıp girdim banyoya... tüpü açtım... çakmağa basıyorum şofben yanmıo.. basıyorum yanmıo.. sinir oldum... mutfağa gittim ve çakmak aldım... tekrar banyoya yöneldim... tekrar çakmakla yakmak için çakmağı harekete geçirdiğim anda tüpten sızan gazın aleve dönüşmesi ve bianda 2-3saniyelik bi alev tpou oluşması ve heryerimi sarması beni çok korkutmuştu... ozaman çok korktum.. bu olayın bana hem yararı hem zararı oldu... yararı olarak, tüpü artık açık unutmuyorum.. zararı olarak, olaydaan ancak 1ay snr tekrar duş alabildim... :D
Badboy
12-20-2004, 10:53 AM
Kardesım eserım gecmıs olsun ama Allahın sopası yok bılıyosun. :D Ettıgın gunahların bedelı bı sekılde cıkıyo ıste ;)
Ertan Ömür
12-20-2004, 11:25 AM
Bahsettiğin olay CEHENNEM ATEŞİ nin kıvılcımı bile olamaz.Buna benzer bir olayı bizim yazlıktaki alt komşu yaşadı.1 yıl fiziksel tedavi gördü.Ruhsal tedavisi ise hala devam ediyor.Sen dua et yine ucuz atlatmışsın. :rolleyes:
fafatara53
12-20-2004, 12:34 PM
bu ateş cehennem ateşinin bi parçası daha büyüğü bekliyo... ;)
Astra_eseR
12-20-2004, 12:39 PM
kesin azrail seni alıcam yanıma diye bana bi msj attı... beni yavaş yavaş ısındırmaya çalışıo... ama ben supra almadan oraya gitmem :D
fafatara53
12-20-2004, 12:40 PM
benide çağırıyo galiba....gel gel seslerini duymaya başladım....
DaYkO
12-21-2004, 04:10 PM
verilmiş sadakanız varmış
kesin azrail seni alıcam yanıma diye bana bi msj attı... beni yavaş yavaş ısındırmaya çalışıo... ama ben supra almadan oraya gitmem :D
Arka ßeşlide Yerim Garanti ßenim.. Servis Aracında.. Sizide ßekliyorum.. :)
Erhan
12-25-2004, 12:14 AM
sene geçen sene... saat 23:35.. yer bizim ev... ev halkı salonda film izliyor.. ben ise duş almak için banyoya yöneldim... bornozumu alıp girdim banyoya... tüpü açtım... çakmağa basıyorum şofben yanmıo.. basıyorum yanmıo.. sinir oldum... mutfağa gittim ve çakmak aldım... tekrar banyoya yöneldim... tekrar çakmakla yakmak için çakmağı harekete geçirdiğim anda tüpten sızan gazın aleve dönüşmesi ve bianda 2-3saniyelik bi alev tpou oluşması ve heryerimi sarması beni çok korkutmuştu... ozaman çok korktum.. bu olayın bana hem yararı hem zararı oldu... yararı olarak, tüpü artık açık unutmuyorum.. zararı olarak, olaydaan ancak 1ay snr tekrar duş alabildim... :D
walla cok geçmiş olsun...ucuz atlatmıssın bence...bu konuda biras daha dikkatli olalım ve bunlar bize ibret olsun...
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.