PDA

View Full Version : Power System Hakkında Bilgisi Olan

Vector
06-06-2005, 01:56 AM
Arkadaslar once hepinize selamlar buraya yeni girdim.Aracim 1.6 Golf 105 hp bu araca power system denen bir uygulama yaptirmak istiyorum ama bu sistem pek yaygın diil ve bilinmiyor bu systemi kullanan arkadaslar varsa bana yardimci olabilirler mi ? :icon10:

STP
06-06-2005, 01:58 AM
power system denılen sey dızel araclara uygulanıyor...

nitrO_Oxide
06-06-2005, 02:07 AM
Arkadaslar once hepinize selamlar buraya yeni girdim.Aracim 1.6 Golf 105 hp bu araca power system denen bir uygulama yaptirmak istiyorum ama bu sistem pek yaygın diil ve bilinmiyor bu systemi kullanan arkadaslar varsa bana yardimci olabilirler mi ? :icon10:

kendinize bir tasnıma topici acarsanız seviniriz :)

thekillingroad
06-06-2005, 03:00 AM
markası mı power system..

power box desen..
genelde Almanlara yapılan chip + egzan + throttle dicem ama....

nedir tam olarak power system... chip mi? benzinin yapısını değiştiririz diyen zırvalardan mı?

2004palio
06-06-2005, 09:40 AM
selcuga katılıyorum dizel arabalara olur !!!!!

Vector
06-06-2005, 08:55 PM
Power System ilk baslarda dizel araclarda kullanılmaya baslandi.Yaklasik bir iki aydirda atmosferik motorlar icin kullaniliyor.320 D kullandik gercekten cok iyi verim aldik ama benim sormak istedegim atmosferik motorda kullanan arkadas var mi varsa yararini gorurmuyum.Bana solenen max 17 min 14 hp arasi guc alacagim ama 98 oktan benzin kullanmam gerektigi soleniyor yardimci olursaniz sevinirim.

thekillingroad
06-07-2005, 02:42 AM
bildiğin unichip işte.. adını powersystem yapmışlar.....
pazarlama zırvası

Vector
06-07-2005, 04:48 PM
Tesekkurler thekillingroad daha fazla bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.

CoMpaAs
06-07-2005, 09:43 PM
aracınız golfV zannedersem ne derece etkili olur bilinmez denemek lazım ama bide şu var golfV de kullanılan chip teknolojisi focustakine benzio. biraz daha gelişmişi yani aracı chiplemeden yapacağın hava filtresi egsoz kat iptali vs. güç artışı sağlamıo. golfV lerin ecusunu şaşırtmakta biraz zor die duymuşdum firma ile görüşüp bu konuda net bilgi alabilirsen daha ii olur ve +hp hakkında

Vector
06-08-2005, 02:57 PM
Aracim golf 4 Dediklerinde haklı olabilrsin ama hava filtresi kullandigim zaman aracin devir saatinde ciddi bozukluklar oluyor.Bir sefer taktim Raid Hp marka Kazanli bir filtreydi ama arac rolantide inanilmaz salanmaya basladi ve cıkardim.Su anda kutu ici Simota marka bir filtre kullaniyorum bundan gayet memnum.

thekillingroad
06-10-2005, 01:01 AM
açık tip filtre takarken muhtmelen filtre kutusunun yakınlarında veya üzerinde hava sensörlerini iptal ettin, bu nedenle araç aldığı havanın ne olduğunu bilemedi delirdi vs..
En temizimni yapmışsın, kutu içi...

Vector
06-10-2005, 02:12 AM
Yok aracta debimetre oldugunu biliyorduk ona gore onu iptal etmicek sekilde yapildi fakat daha sonra ogrendigimiz debimetrenin belli bir hava basincina gore ayarli oldugu ve daha fazla hava girmesi durumunda ağir zararlara yol acacagi yolunda oldu aslinda herseyi yasarak tecrube etmek cok kotu oluyor burdan Golf sahibi arkadaslarada solemis olayim kit bile olsa acik tip filtre kullanmayin.