View Full Version : Arkadaslar SÜper Lambo Kapilarla Arti SÜper Fİyatlarla Hİzmetİnİz Deyİz
SAKİN
09-27-2007, 12:55 AM
Sevgİlİ ArkadaŞlar...oto Severler....kalİteyse Buyrun......estetİkse Buyrun....fİyatsa Bİze Buyrun......hİzmetse Yİne Bİze Buyrun.....lambo Kapi Yaptirana Bomba Gİbİ Hatta Atom Bombasi Gİbİ Bİr SÜprİz Var Yİne Bİze Buyrun.....mutlaka Bİ Kere Buyrun.....herhangİ Bİr Dergİde Arabanizin SÜper Modİfİyelİ Bİr Resmİnİ Mİ GÖrdÜnÜz Vede Ucuza Ve Kalİte Mİ İstersenİz Hemen Bİze Buyrun......diŞ Modİfİye İle İlgİlİ Ne İstersenİz Hemen Buyrun.....son_ay_son@hotmaİl.com 0532 667 85 00---0506 582 84 04
SusKun
09-27-2007, 01:47 AM
yürü be kim tutar seni
Ramazan
09-27-2007, 02:03 AM
kağıt helva arası dondurmada yapıyonuz mu????
Ramazan
09-27-2007, 02:04 AM
bana rakip çıktı yaa müşterileri kaçırıyo:D:D:D
SusKun
09-27-2007, 02:30 AM
Olm sen bitanesin boşkoy..ben askerden gelim benim ferrariyi getircem sana
Ertan Ömür
09-27-2007, 11:24 AM
Yaptığınız işler umarım yazım şekliniz gibi değildir :all2: :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg .
SAKİN
09-27-2007, 10:21 PM
Olm sen bitanesin boşkoy..ben askerden gelim benim ferrariyi getircem sana
YİYEBİLENE DEĞİL KAGIT HELVA DAHA NELER NELER YAPIYORUZ..İSTER FERRARİNİZİ GETİRİN İSTER KENDİNİZ GELİN HİZMETİMİZİN NE DENLİ OLDUGUNU EMİN OLUN GÖRÜCEKSİNİZ....İSTER BOŞ İSTER DOLU KOYMAYA DEVAM...KOYMAK YARI YOLDA BIRAKILMAZ..SAYGILAR....
SAKİN
09-27-2007, 10:36 PM
Yaptığınız işler umarım yazım şekliniz gibi değildir :all2: :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg .
SAYIN YÖNETİCİ BEY..SEN NASIL ANLARSAN ANLA DİYEBİLİRSİNİZ BELKİ,AMA İSTER İMLA KURALLARI OLSUN,İSTER DEVRİK MEVRİK CÜMLELLER OLSUN YADA HER NE OLURSA...KESİNLİKLE EMİN OLBİLİRSİNİZKİ YAPTIGIMIZ İŞ,TABİRİNİZLE YAZIM ŞEKLİMİZ GİBİ DEGİL...AYRICA BİZDE YAZIM KURALLARI VEYA ŞEKİLLERİNDEN ZİYADE KAFA CALIŞIR...NEYSE ASLINDA BU YAZDIGINIZI O KADAR DA ÖNEMSEMİYORUM...EGER UMDUGUNUZUN DIŞINDAYSAM SİTENİZİ TERK EDEYİM...
BENDEN SAYIN YÖNETİCİ BEYE YADA DAHA KİBAR OLSUN BEYFENDİYE(YADA ŞÖYLE OLSUN BELKİ YİNE BEGENMEMİŞ OLABİLİRSİNİZ)BEYEFENDİYE SEVGİLER SAYGILAR...
SAKİN
09-27-2007, 10:40 PM
yürü be kim tutar seni
O KADAR HIZLIYIM Kİ TUTMAYA CALIŞTI Bİ KAÇI AMA BEN KİRPİ GİBİ SAVUNDUM KENDİM.. YANİ DEDİĞİNİZ GİBİ.. ARTIK YÜRÜMEKTEN VAZGECMEK ÜZEREYİM HEDEFİM KOŞMAK
Mrs.Sinem
09-27-2007, 11:13 PM
Allah hayırlı işler versin ;)
SusKun
09-28-2007, 01:43 AM
ne diyelim çok saygılı mesajlarla cevaplar vermişsin mesajlarıma..iş kariyerinde başarılar dilerim bende sana
newas06
09-28-2007, 01:45 AM
hayırlı işler kardeş :D
34MDK17
09-28-2007, 01:52 AM
şu çok iyi yaptığınız işlerin resmini görmek isteriz!
newas06
09-28-2007, 01:53 AM
bencede yaw iy olur :D
Ertan Ömür
09-28-2007, 10:57 AM
SAYIN YÖNETİCİ BEY..SEN NASIL ANLARSAN ANLA DİYEBİLİRSİNİZ BELKİ,AMA İSTER İMLA KURALLARI OLSUN,İSTER DEVRİK MEVRİK CÜMLELLER OLSUN YADA HER NE OLURSA...KESİNLİKLE EMİN OLBİLİRSİNİZKİ YAPTIGIMIZ İŞ,TABİRİNİZLE YAZIM ŞEKLİMİZ GİBİ DEGİL...AYRICA BİZDE YAZIM KURALLARI VEYA ŞEKİLLERİNDEN ZİYADE KAFA CALIŞIR...NEYSE ASLINDA BU YAZDIGINIZI O KADAR DA ÖNEMSEMİYORUM...EGER UMDUGUNUZUN DIŞINDAYSAM SİTENİZİ TERK EDEYİM...
BENDEN SAYIN YÖNETİCİ BEYE YADA DAHA KİBAR OLSUN BEYFENDİYE(YADA ŞÖYLE OLSUN BELKİ YİNE BEGENMEMİŞ OLABİLİRSİNİZ)BEYEFENDİYE SEVGİLER SAYGILAR...
Büyük harflerle yazmak forumlarda çok tepki çeken ve bağırmak anlamına gelen bir yazım şeklidir.Ben o yüzden eleştirdim benim canım kardeşim.Ve hala aynı kafada yazmaya devam etmektesin :003: :s20: .
Guclu
09-28-2007, 11:01 AM
Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz, heyecanli kardesim...:)
Yaptiginiz islerden bizim referans alabilecegimiz birkac resim eklersen peynir gemisi ile isimiz olmaz, daha bir inandirici olur kanimca...:):):)
SusKun
09-28-2007, 04:09 PM
aynen güçlü abi böle dolambaçlı değil yazıvcaklarım :D resim ekle arkadaşım varsa..yoksa zaten anladın sen onu :D
maykifon
09-28-2007, 06:22 PM
kağıt helva arası dondurmada yapıyonuz mu????
:icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg
Aklıma Örümcek Adam 3 ten Bir Replik Geldi..
" ßunlar Nereden Geliyor ? "
FRKMeRa
09-28-2007, 09:19 PM
benim ferrarim var kaça yapıyorsunuz
SAKİN
09-29-2007, 12:25 AM
benim ferrarim var kaça yapıyorsunuz
kardeş belki biliyosundur ama ben yinede hatırlatayım..ferrari sahibi fiyat sormaz..sorarsa o sahip değil umutkardır..isterim sende bir gün umduğuna nail olursun...
SusKun
09-29-2007, 04:53 AM
yok frk abide meslektaşın sayılır..onun yaptığı işlemlerin resimleri varda :D
FRKMeRa
09-29-2007, 12:11 PM
ben fiyat soran ferrari sahibiyim.. ispatlarsam ferrarim olduğunu kapıya sponsor olacakmısın .. Ne yapalım kolay almadık daha taksıtlerı duruyor fıyat sorucaz tabi..
Sen yoksa buraya ŞAMİL in yapıldıgı fıber atolyesınden mı baglanıyorsn kamil
mmustu
09-29-2007, 10:19 PM
:012: :012: :012: :icon_excl :icon_excl :icon_excl :012: :012: :012:
ya ne firma üsmü ne detaylı bilgi ne resim hiç bişi yok sen böyle devam et dostum.
34MDK17
09-29-2007, 11:23 PM
ii ki bi dedik hee resim koy diee.. yoqsa uyanan olmicakti:D:D:D:D
SAKİN
10-01-2007, 11:37 PM
ii ki bi dedik hee resim koy diee.. yoqsa uyanan olmicakti:D:D:D:D
alın size foto...alın size foto
SAKİN
10-02-2007, 12:23 AM
ne diyelim çok saygılı mesajlarla cevaplar vermişsin mesajlarıma..iş kariyerinde başarılar dilerim bende sana
..neyse arkadaşlar madem öyle..mademki dalga gecmeye calışanlar var.yok ferrarici yok helvacı yok kim tutar seni gibi....:icon_bigg
o zaman bizde detaylı ve resimli bilgi veririz..sayın oto sahipleri..kit resmi alttadır..lambo uygulanan araç da alttadır...kitin özelliği paslanmaz olup çelik karışımıdır..araca göre farklı güçlerde amortisör kulanılmaktadır...garantisi vardır..
arkadaşlar kararlıyım bu forum dan gelen ve bugünün tarihine kadar bana mesaj yazan arkadaşlara sırf beni kızdırdıkları için bu sistemi iki kapı için montaj dahil sadece 1000 ytl ye yapıcam....
hadi buyrun bakalım 1000 ytl ye tr de bu işi yapan varsa çıksın karşıma..desinki (arkadaş ben bunu bende bunu daha ucuza yapıyom yada aynı fiyata yapıyom)..desin bende hiç ugraşmıyayım ona yaptırayım.....evet arkadaşlar olay budur fazla lafa gerek yok...isteyen için ben burdayımm....
bu arada adres de vereyimde belki inanç konusunda yine tereddüte düşenler olur..aman ha:icon_bigg
istanbul anadolu yakası kefken sok..no 20 zs tuning...son_ay_son@hotmail.com
0506 582 84 04
umarım sorularınıza cevap verebilmişimdir...daha fazla lafa gerek yok...artık iş zamanı.....
SAKİN
10-02-2007, 12:30 AM
ben fiyat soran ferrari sahibiyim.. ispatlarsam ferrarim olduğunu kapıya sponsor olacakmısın .. Ne yapalım kolay almadık daha taksıtlerı duruyor fıyat sorucaz tabi..
arkadaşım sen bana inanmadığın gibi bende sana inan mıyom benim resimler burda ya senin resimler nerde ayrıca sen ferrarini getir sana erkek sözü dahada ucuza yapıcam yada dedigin gibi olsun bedava yapıcam reklammım olursun.neyse arkadaşlar madem öyle..mademki dalga gecmeye calışanlar var.yok ferrarici yok helvacı yok kim tutar seni gibi....:icon_bigg
o zaman bizde detaylı ve resimli bilgi veririz..sayın oto sahipleri..kit resmi alttadır..lambo uygulanan araç da alttadır...kitin özelliği paslanmaz olup çelik karışımıdır..araca göre farklı güçlerde amortisör kulanılmaktadır...garantisi vardır..
arkadaşlar kararlıyım bu forum dan gelen ve bugünün tarihine kadar bana mesaj yazan arkadaşlara sırf beni kızdırdıkları için bu sistemi iki kapı için montaj dahil sadece 1000 ytl ye yapıcam....
hadi buyrun bakalım 1000 ytl ye tr de bu işi yapan varsa çıksın karşıma..desinki (arkadaş ben bunu bende bunu daha ucuza yapıyom yada aynı fiyata yapıyom)..desin bende hiç ugraşmıyayım ona yaptırayım.....evet arkadaşlar olay budur fazla lafa gerek yok...isteyen için ben burdayımm....
bu arada adres de vereyimde belki inanç konusunda yine tereddüte düşenler olur..aman ha:icon_bigg
0506 582 84 04
umarım sorularınıza cevap verebilmişimdir...daha fazla lafa gerek yok...artık iş zamanı.....
SAKİN
10-02-2007, 12:34 AM
:012: :012: :012: :icon_excl :icon_excl :icon_excl :012: :012: :012:
ya ne firma üsmü ne detaylı bilgi ne resim hiç bişi yok sen böyle devam et dostum.[/QUOTE]
buyrun efendim..buyrun beyfendi..umarım yeter....neyse arkadaşlar madem öyle..mademki dalga gecmeye calışanlar var.yok ferrarici yok helvacı yok kim tutar seni gibi....:icon_bigg
0506 582 84 04
SAKİN
10-02-2007, 12:38 AM
aynen güçlü abi böle dolambaçlı değil yazıvcaklarım :D resim ekle arkadaşım varsa..yoksa zaten anladın sen onu :D
ben bişey anlamadım ama buyrun sizin anlıycağınız bişeyler yazdım umarım..neyse arkadaşlar madem öyle..mademki dalga gecmeye calışanlar var.yok ferrarici yok helvacı yok kim tutar seni gibi....:icon_bigg
0506 582 84 04
FRKMeRa
10-02-2007, 12:45 AM
şimdi inandırıcı oldun işte.. Duyuru şeklini düzelt ama sen gene..
Ramazan
10-02-2007, 12:46 AM
düşme filan oluomu kaçlık amortisör kullanıyosunuz:)
SusKun
10-02-2007, 02:13 AM
arkadaşım son postumda ne yazdıĞımnı iyi oku güçlü avbiye yönelik o ..icraatta var demekki sizde..hayırlı işler o zaman
Ertan Ömür
10-02-2007, 10:45 AM
Böylece kafalardaki soru işaretleri kalkmış oldu sanırım :003: :icon_idea .
SAKİN
10-03-2007, 01:32 AM
Böylece kafalardaki soru işaretleri kalkmış oldu sanırım :003: :icon_idea .
merhabalar..pardon biraz acemi olduğum için anlayamadım..acaba taşınmış demek ne demek..veya ne yapmam gerek..sagımda solumda hiç okunma sayısı veya diğer şeyler gibi seyler yazmıyo..anlıyamadım..lüten yardımcı olurmusunuz...sevgiler saygılar...
SAKİN
10-03-2007, 10:28 PM
merhaba şu taşınmış ile ilgili mesajıma cevap vermediniz ...lütfen cevap verebilirnisiniz...taşınmış ne demek ne yapmam gerek.teş...
cemo_ka
10-03-2007, 10:37 PM
merhaba şu taşınmış ile ilgili mesajıma cevap vermediniz ...lütfen cevap verebilirnisiniz...taşınmış ne demek ne yapmam gerek.teş...
Ne taşınmış anlayamadım . . . :all2:
Ufuk KAPLAN
10-03-2007, 10:55 PM
yani konuyu yanlış yere açmışsın ve olması gerektiği katagoriye taşınmıs. üstteki postta yanlıs yazmışım. mod arkadas siliversin bi zahmet :)
SAKİN
10-03-2007, 11:04 PM
arkadaşlar lambonun en kalitelisini ensorunsuzunu isteyen..mutlaka arasın ist maltepedeyiz..0506 582 84 04 işte fotoları...tamamen prof çalışma...
Mrs.Sinem
10-03-2007, 11:09 PM
:icon37: ......Konular Birleştirilmiştir.....:icon37:
Ufuk KAPLAN
10-03-2007, 11:09 PM
arkadasım sadece bu arabayımı yaptınız? baska araba resimleri yokmu?
Detaylı.. söyle iş yerinizin önünde cekilmiş olan.. bu tür işleri yapan herkez kendi iş yerinin önünde tabelası gözükerek cekerler. sizdede varsa eklerseniz iyi olur..
mmustu
10-03-2007, 11:34 PM
dostum bu konudan ağzı yanmış biri olarak açıkçası bu menteşenin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum yaklaşık 2 ay bu menteşenin montajı ayarı sökmesi takması işiyle kendi aracımda bizzat uğraştım ve rezil oldum şunun uygulamasını yaptığınız montaj resimleri falan varsa alabilirmiyiz.
MeRiÇ
10-03-2007, 11:48 PM
işler kesat bu ara sanırım .. alelacele LSD satıyoruz bakıyorum da :D
Hayırlı işler SAKİN ;)
Ertan Ömür
10-04-2007, 11:18 AM
dostum bu konudan ağzı yanmış biri olarak açıkçası bu menteşenin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum yaklaşık 2 ay bu menteşenin montajı ayarı sökmesi takması işiyle kendi aracımda bizzat uğraştım ve rezil oldum şunun uygulamasını yaptığınız montaj resimleri falan varsa alabilirmiyiz.
Şu anda senin araçtaki kapılar nasıl açılıyor Mustafa :all2: ?
mmustu
10-04-2007, 02:46 PM
abi şu an orjinal ama bizim fabrikanın kalıphane bölümünde çok kaliteli sağlam bir malzemeden cnc tezgahında kendim yapıyorum menteşeyi her detayını her ayarını bildiğim için çok güzel olacak kısmetse.
Ertan Ömür
10-04-2007, 02:48 PM
abi şu an orjinal ama bizim fabrikanın kalıphane bölümünde çok kaliteli sağlam bir malzemeden cnc tezgahında kendim yapıyorum menteşeyi her detayını her ayarını bildiğim için çok güzel olacak kısmetse.
Açıklama için teşekkürler :hug: .Kapıyla ilgili gelişmeleri merakla bekliyorum haberin olsun :003: :icon_idea .
refleks
10-13-2007, 03:17 AM
sadece montaj kaça yaparsın kardeşim birde montaj ve kapartoya zarar vermden bunu yapabiliyormusun + üzerindeki 600 lük amrtisöte 6 ay sorunsuz garati verirmisin yada amartisölrşeri 1000 lik yada çift 600 lük yapma şansı var mı? birde bunlar turkis mi
Ramazan
10-13-2007, 03:25 AM
sadece montaj kaça yaparsın kardeşim birde montaj ve kapartoya zarar vermden bunu yapabiliyormusun + üzerindeki 600 lük amrtisöte 6 ay sorunsuz garati verirmisin yada amartisölrşeri 1000 lik yada çift 600 lük yapma şansı var mı? birde bunlar turkis mi
ne diyosun olm sen yaa ben sana 500 e menteşeden yapayım:D
refleks
10-13-2007, 03:32 AM
ramazan çık aradan be oglum ne menteşesi 500 ne yapıyon
dejavuu07
10-18-2007, 03:04 PM
antalyada modifiye yapanlar adres alabilirmiyim
SAKİN
10-23-2007, 10:17 PM
ArkadaŞlar Merhaba ....ÇeŞİtlİ Kafalardan ÇeŞİtlİ Negatİf DÜŞÜnceler Ve Viziltilar Geldİ...sonra Arabanin Resİmlerİnİ Ekledİm Yİne Viziltilar Oldu..hatta Adresİmİ Ekledİm Hatta Telefonumu Verdİm Yİne Vizir Vizir Viziltilar Oldu...Şİmdİ İse Acayİp SÜper Bİ GelİŞmeyle KarŞiniza Çikicam
Elektrİklİ Otomatİk Acilip Kapanan Kumandali Lambo Kapilarla KarŞiniza Cikmaya Hazirlaniyom...ayrica Vİdeosunuda Yolluycam...viziltilara KarŞi..bakalim Bu Kez Nasil Ses Cikicak...mİyav Mİyav Mİyav.....
Otosunu Seven Herkese Saygilar Selamlar..
Ertan Ömür
10-24-2007, 10:48 AM
Konu 1 ayda 678 gösterime ulaşmış beeeeeeeeeeeee :blink: :huh: :icon8: .
mmustu
10-24-2007, 11:14 AM
ArkadaŞlar Merhaba ....ÇeŞİtlİ Kafalardan ÇeŞİtlİ Negatİf DÜŞÜnceler Ve Viziltilar Geldİ...sonra Arabanin Resİmlerİnİ Ekledİm Yİne Viziltilar Oldu..hatta Adresİmİ Ekledİm Hatta Telefonumu Verdİm Yİne Vizir Vizir Viziltilar Oldu...Şİmdİ İse Acayİp SÜper Bİ GelİŞmeyle KarŞiniza Çikicam
Elektrİklİ Otomatİk Acilip Kapanan Kumandali Lambo Kapilarla KarŞiniza Cikmaya Hazirlaniyom...ayrica Vİdeosunuda Yolluycam...viziltilara KarŞi..bakalim Bu Kez Nasil Ses Cikicak...mİyav Mİyav Mİyav.....
Otosunu Seven Herkese Saygilar Selamlar..
sen esnafsan önce konuşmayı öğren kerata vızıltıymış o kapının menteşesine sıkışır kalırsın dikkat et :bash_1_: :bash_1_:
bu arada ben ne yorum yaparsam bilki sallamam kendi tecrübelerimi yazarım çok zor bişeymi sanıyosun kumandalı lambo kapıyı bi merkezi kilit bi marş motoru bide menteşe için sağlam 2 amortisör bunu bu işi bilen dedemde yapar istersen detayınıda anlatayım :bash_1_: :bash_1_:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.