PDA

View Full Version : Nuh'un Gemİsİ

M_PoWeR (M3)
09-22-2007, 01:24 AM
Ünlü bir yönetici, "bilmem gereken her şeyi, Nuh'un Gemisi'nden öğrendim," diyor. Nelermiş öğrendikleri?

BİR: Doğru gemiyi kaçırma.

İKİ: Hepimizin aynı gemide olduğunu unutma.

ÜÇ: Vakit gelip çatmadan planını yap. Hz. Nuh, gemisini inşa ederken yağmur yağmıyordu!

DÖRT: Kendine hep iyi bak ve büyük günü bekle. Altmışına merdiven dayadığında bile, gerçekten büyük bir iş yapman için önün açılabilir.

BEŞ: Eleştirileri dinle, eleştirenlere kulak asma; yapılması gerekeni yapmaya devam et.

ALTI: Geleceğini zirveler üzerine kur; dalgalar sana ulaşamasın.

YEDİ: Ne olur ne olmaz, eşinle yola çık.

SEKİZ: Hız her zaman kazandırmaz. Yılanlar da gemideydi, çıtalar da.

DOKUZ: Üzerinde aşırı baskı hissettiğinde, bir süre boşlukta yüz.

ON: Titanik'in profesyoneller, geminin ise amatörler tarafından yapıldığını
unutma.

ONBİR: Fırtınanın gücü ne olursa olsun, eğer Allah’ın safındaysan, seni bekleyen bir gökkuşağı mutlaka vardır.

shadowmodified
09-22-2007, 01:53 AM
Harika Sözler Harika Öğütler.Onbirinden birisini bile uygulasak bize kazandıracakları büyük ;)

M_PoWeR (M3)
09-22-2007, 02:23 AM
Harika Sözler Harika Öğütler.Onbirinden birisini bile uygulasak bize kazandıracakları büyük ;)

ama tek okuyan sensin dostum:(:(:(:( bide ben :(:(:(

selo
09-22-2007, 03:10 AM
ONBİR: Fırtınanın gücü ne olursa olsun, eğer Allah’ın safındaysan, seni bekleyen bir gökkuşağı mutlaka vardır.

bu çok doğru Allah kalp saatini bir defa kurdumu bir daha durmaz.Nerede olursak olalım hep yanımızdadır.

ÇAĞRI
09-22-2007, 03:24 AM

bu çok doğru Allah kalp saatini bir defa kurdumu bir daha durmaz.Nerede olursak olalım hep yanımızdadır.
haklısın birader yeterki safımızı belli edelim ...

selo
09-22-2007, 03:32 AM
haklısın birader yeterki safımızı belli edelim ...

Kurtlar vadisi dizisindede geçen bir hikaye;Nemrut Hz. İbrahim'i yakmak için ateşe odun toplattırırken hayvanlarıda kullanmışlar.Fil odun taşırken karıncada ateşi söndürmek için o küçücük cüssesiyle taşıyacağı suyun miktarına bakmadan ateşi söndürmeye yardım etmeye çalışıyormuş.Fil gülerek alaylı bir şekilde sormuş karıncaya;Senin taşıdığın suyun ne faydası olacak ki?? Karınca;Ateş sönsede sönmesede bizim safımız belli.

Safımız belli olduktan sonra ne kadar yaptığımız değil ne yaptığımız önemli olan.

ÇAĞRI
09-22-2007, 03:36 AM
Kurtlar vadisi dizisindede geçen bir hikaye;Nemrut Hz. İbrahim'i yakmak için ateşe odun toplattırırken hayvanlarıda kullanmışlar.Fil odun taşırken karıncada ateşi söndürmek için o küçücük cüssesiyle taşıyacağı suyun miktarına bakmadan ateşi söndürmeye yardım etmeye çalışıyormuş.Fil gülerek alaylı bir şekilde sormuş karıncaya;Senin taşıdığın suyun ne faydası olacak ki?? Karınca;Ateş sönsede sönmesede bizim safımız belli.

Safımız belli olduktan sonra ne kadar yaptığımız değil ne yaptığımız önemli olan.
açıklayıcı bilgi için teşekkürler +REP

selo
09-22-2007, 03:41 AM
açıklayıcı bilgi için teşekkürler +REP

Rica ederim.Rep için teşekkürler.

Ertan Ömür
09-22-2007, 11:19 AM
Aşağı bölümlerde kendini buldun sanırım tam gaz döktürmeye devam ediyorsun :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl .Benden sana + REP :icon_idea .

M_PoWeR (M3)
09-22-2007, 02:23 PM
Aşağı bölümlerde kendini buldun sanırım tam gaz döktürmeye devam ediyorsun :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl .Benden sana + REP :icon_idea .

tşk ederim

hobbit
09-22-2007, 09:30 PM
hicbirşey dusunmeden kendimi o boşluga bırakabılmek ıstıyorum..

selo
09-23-2007, 03:21 AM

Rep için teşekkür ederim.
Kısaca kendimden bahsedeyim.2005 te siteye üye oldum.Elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum mesajları.Fazla cevap yazmıyorum konulara çünkü birkaç mesajdan sonra anlık sohbete dönüşüyor.İlgimi çeken konular olduğu müddetçe yazacağım. :)

DÜNYALI
09-23-2007, 10:58 PM
emeğine sağlık güzeldi anlamalı güzel sözler :icon_bigg :icon_bigg

M_PoWeR (M3)
09-24-2007, 12:08 AM
emeğine sağlık güzeldi anlamalı güzel sözler :icon_bigg :icon_bigg

sagol uzaylı dostum :D:icon_idea