PDA

View Full Version : zb_clan

numetal_zb
08-28-2007, 09:08 PM
http://img406.imageshack.us/img406/2669/lf003wp3.jpg
http://img118.imageshack.us/img118/6633/grnt151jm2.jpg

sivasrap
08-28-2007, 09:12 PM
Zb team iş başında :D Bu arada ilk bayan hafiften japonlara benziyo :)

çiğdem_zb
08-28-2007, 09:12 PM
vaaayyyyyy :D :D süper olmuşşş yaa dahası da gelcek inşş :D :D hayırlı olsun :D ellerinize sağlık canlarrr :D :D ;)

çiğdem_zb
08-28-2007, 09:13 PM

elif o japon değil :D :D uheueheuhe

dooq!e_zb
08-28-2007, 09:14 PM

hmm o nun hakkında doğru düzgün yorumlar yap tamamı.

sivasrap
08-28-2007, 09:15 PM
elif o japon değil :D :D uheueheuhe

Evet Türk olduğunu biliyorumda ismini unutmuştum :D

numetal_zb
08-28-2007, 09:16 PM
vaaayyyyyy :D :D süper olmuşşş yaa dahası da gelcek inşş :D :D hayırlı olsun :D ellerinize sağlık canlarrr :D :D ;)

senin resmi alıcaktım kanka ama izinsiz yapmak istemedim özelden yazsam benle ilgilenimon zaten :D

sivasrap

Ne dedik lan kızamı asıldık la bırak git olim size yorum yapanda suç

dooq!e_zb
[/B][/B]Evet Türk olduğunu biliyorumda ismini unutmuştum :D
kocaman yazıo elif_zb diee sivasrap . okee daha çok dikkat plss

çiğdem_zb
08-28-2007, 09:17 PM

öFFFF :D agresif olma be sen de bebeqsss bişey demedi çocukk :D

dooq!e_zb
08-28-2007, 09:20 PM
öFFFF :D agresif olma be sen de bebeqsss bişey demedi çocukk :D

konusus geçen eliff bebeqss. piştss tmm :d

numetal_zb
08-28-2007, 09:20 PM
kanka hala benimle ilgilenmio çiğdoooo :D

S1n3k
08-28-2007, 09:22 PM
Clan işine girmişiz :P kantır mı oynuyos :D cok fena hs atarım :D

numetal_zb
08-28-2007, 09:25 PM
yok kardeş :D vaktimizi ona harcayamayız

S1n3k
08-28-2007, 09:28 PM
Zb tayfası hee benimde kütük zb sümer.Adliyede tayfa takılmaya devam

numetal_zb
08-28-2007, 09:33 PM
Zb tayfası hee benimde kütük zb sümer.Adliyede tayfa takılmaya devam

aynen babacan kafamıza göre biz takılırız dağıtırız sende bizden sayılırsın :)

S1n3k
08-28-2007, 09:39 PM
Zb degişik bi yer valla her türlü insanı var:)Türkü,bulgarı,tatarı,kürtü,arnavutu saymakla bitmes karma meqan :)

WarsteineR
08-28-2007, 09:41 PM
[/B][/B]
kocaman yazıo elif_zb diee sivasrap . okee daha çok dikkat plss

hşş..sakin oL..

dooq!e_zb
08-28-2007, 09:42 PM
hşş..sakin oL..

gayet sakinim. sana noluyo_?

çiğdem_zb
08-28-2007, 09:44 PM

Bebeqsss nolursunus tartışmayın yaa bugün kaç tane tartışma gördüm katıldım bizzat hatta :( yeter valla bi tane daha olmasınn kapatalım konuyu Cem sen de laf söyleme arkadaşın kendini koruyabildi :D :D sucuk ekmeğini ye sen :D yednmi ?

numetal_zb
08-28-2007, 09:44 PM

kanka sakin ol boşver hergün hergün gerilmesin ortalık bırak millet konuşşsun kafamıza göre takılalım

Burçin
08-28-2007, 09:45 PM
hşş..sakin oL..
sende sakin ol cem benim arkadaş o :):):):)

sende sakin ol dogan bide benim bilgisayar ne olcak ya:D:D:D:D:D

WarsteineR

efendi efendi yorum yaparsın..birisi hata yapabilir..onu adam gibi uyarırsın..bana da öyle soru işareti falan yapma onu ters çeviririm çok seriden..haberin olsun..

dooq!e_zb
Bebeqsss nolursunus tartışmayın yaa bugün kaç tane tartışma gördüm katıldım bizzat hatta :( yeter valla bi tane daha olmasınn kapatalım konuyu Cem sen de laf söyleme arkadaşın kendini koruyabildi :D :D sucuk ekmeğini ye sen :D yednmi ?

anlıkta devam etseniz çiğğdemm:011101010

Burçin
08-28-2007, 09:46 PM
efendi efendi yorum yaparsın..birisi hata yapabilir..onu adam gibi uyarırsın..bana da öyle soru işareti falan yapma onu ters çeviririm çok seriden..haberin olsun.. gidermi yapıosunuz

çiğdem_zb
08-28-2007, 09:47 PM
anlıkta devam etseniz çiğğdemm:011101010

Yok etmicem :D :D illa burda sormalıydım sucuk ekmeğni yemiş mi yememiş mi diye :D Kofuyomusun benyy :( :( :D

dooq!e_zb
08-28-2007, 09:47 PM
efendi efendi yorum yaparsın..birisi hata yapabilir..onu adam gibi uyarırsın..bana da öyle soru işareti falan yapma onu ters çeviririm çok seriden..haberin olsun..

'8' bak sen bunu ters çevir bu daha uzun olucak emin ol. hatta sende dikkatli ol okee! uzatma fazla istersenn. seriye bağlamıyım

numetal_zb
08-28-2007, 09:48 PM
Yok etmicem :D :D illa burda sormalıydım sucuk ekmeğni yemiş mi yememiş mi diye :D Kofuyomusun benyy :( :( :D
kanka biz be kovmak uzak bize :icon_idea bizdensin sen yaa:icon_excl

WarsteineR
08-28-2007, 09:48 PM
gidermi yapıosunuz

uz ?

Burçin..sende bilirsin gidere gider..ayrıca uz mu oldum ben şimdi ? Onu bileyim bende bundan sonra ona göre hareket edeyim ? Saygısızlık yapmıyım..

çiğdem_zb
08-28-2007, 09:49 PM
Burçin bugün kulakların çın çınn çınladı mı hiçç :D ??

cemo_ka
08-28-2007, 09:49 PM
Arkadaşlar sakin olalım konuşmalarımıza dikkat edelim tartışma yaratmaya gerek yok . . . :dirdir:

çiğdem_zb
08-28-2007, 09:50 PM
kanka biz be kovmak uzak bize :icon_idea bizdensin sen yaa:icon_excl

Biliyorum canımcmm kovsanız da gitmem zaten :D :D öylesine dedim işte ;) :)

WarsteineR
'8' bak sen bunu ters çevir bu daha uzun olucak emin ol. hatta sende dikkatli ol okee! uzatma fazla istersenn. seriye bağlamıyım

Hmm..bu yorumundan sonra çocuk olduğunun iyice farkına vardım..Daha fazla yazıpta kendime güldürmiyim milleti..sen takıl..

numetal_zb
Burçin bugün kulakların çın çınn çınladı mı hiçç :D ??

kankamı mı çekiştirdin :D

dooq!e_zb
08-28-2007, 09:51 PM
Hmm..bu yorumundan sonra çocuk olduğunun iyice farkına vardım..Daha fazla yazıpta kendime güldürmiyim milleti..sen takıl..

kafana göree. ii forumlarrr. yaşş kaç sein bu arada genççç

çiğdem_zb
08-28-2007, 09:52 PM
kankamı mı çekiştirdin :D

yok ben çekiştirmedim de konusu geçti ama güzel bi şekilde tabi :D
sen de ortamı mı kızıştırcaksın naaapcaksın baakiiiim :D :D :D :P

numetal_zb

kanka yeter ya tartışma gerek yok ne olcak en fazla 18 19 dur :)

sivasrap
Cem kardeşim bırak ben diyecemi dedim ;) sayfa 1 de ;)

numetal_zb
08-28-2007, 09:53 PM
yok ben çekiştirmedim de konusu geçti ama güzel bi şekilde tabi :D
sen de ortamı mı kızıştırcaksın naaapcaksın baakiiiim :D :D :D :P

aaaa yok kız ya :) espiri yapıom bu arada özele bakarssan i olur yine unuttun bizi bişi yazdım sana :)

STP
08-28-2007, 09:54 PM
burcın degılmı o resımdekı... kanka modelı .. iimiş.....

WarsteineR
08-28-2007, 09:54 PM

Amma taktın çocuk lafını..anında yaş sormuşsun.. ?

sen 25 sin diyelim..ama şöyle bakınca yorumlarına 13 yaşındaki çocuktan farkın yok..o yüzden söylememin de bi anlamı yok..tamam mı.. ?

bu arada..yenisin burda..buranın bi kuralı var..öyle genç falan fıstık..akıllı konuş..çocuk olman terbiyesizlik yapmanı gerektirmez tamam mı ?

numetal_zb
08-28-2007, 09:55 PM

sen 25 sin diyelim..ama şöyle bakınca yorumlarına 13 yaşındaki çocuktan farkın yok..o yüzden söylememin de bi anlamı yok..tamam mı.. ?

bu arada..yenisin burda..buranın bi kuralı var..öyle genç falan fıstık..akıllı konuş..çocuk olman terbiyesizlik yapmanı gerektirmez tamam mı ?

şu muhabeti kes artık ok gereksiz yere boş insan gibi davranma

hobbit
08-28-2007, 09:58 PM
birileri yaştan mı bahsedıyo alayına gider biliyonuz:D

dooq!e_zb
08-28-2007, 09:58 PM

keşşke 13 yasında olsam. keşke çocuk olsam. kimsenin terbiyesizlik falan yaptığı yohk. 25 te olsam 13 te olsam bu kimsyi ilgilendirmez. konu kapandıkça konu açıyosun. bu kadar düşmee. yeni olabilirm. eskisinde noluyo. konusmalarını düzeltt yeny eski farketmess akıllı ol yeter..

STP
08-28-2007, 09:59 PM
ZB cılrr hayrola noluyoruz gencler? yaş sormalar felan noluyo.. dıklenme modumu yapıyoruz? benım yas 25 lazımsa buyrun alın.. ole dıkkat etr onu yap bunu yap olaylarınada sakın gırmeyın akıllı olun okımı aslan parcaları sızı

WarsteineR
08-28-2007, 09:59 PM
şu muhabeti kes artık ok gereksiz yere boş insan gibi davranma

Tamam..ben burda kesiyorum boş insan gibi davranmayı..ben en azından kesebiliyorum..peki siz ömrünüzün sonuna kadar nasıl böyle devam edeceksiniz..onu merak ediyorum..

hadi bakiyim..takılın siz zb olarak..akşam akşam uğraşamıcam çoluk çocukla..

birileri yaştan mı bahsedıyo alayına gider biliyonuz:D

Ona şüphem yok ablacım :D

WarsteineR
08-28-2007, 10:00 PM
ZB cılrr hayrola noluyoruz gencler? yaş sormalar felan noluyo.. dıklenme modumu yapıyoruz? benım yas 25 lazımsa buyrun alın.. ole dıkkat etr onu yap bunu yap olaylarınada sakın gırmeyın akıllı olun okımı aslan parcaları sızı

Abi salla ya..Çoluk çocuk konuşsunlar :) Gerek yok cevap yazmaya..susarlar bi süre sonra.. :)

Klavye delikanlıları değilmi..Ordan konuşsunlar..

numetal_zb
Tamam..ben burda kesiyorum boş insan gibi davranmayı..ben en azından kesebiliyorum..peki siz ömrünüzün sonuna kadar nasıl böyle devam edeceksiniz..onu merak ediyorum..

hadi bakiyim..takılın siz zb olarak..akşam akşam uğraşamıcam çoluk çocukla..

Ona şüphem yok ablacım :D

azğını topla akıllı konuş insan oll

STP
cem , eren konusmayı kesın abıcım gerek yok....

çiğdem_zb
08-28-2007, 10:02 PM
:icon13: :icon37: yeteeeeeerrrr yaaaaaaaa herkess susssun cevap verip durmayın birbirinize yaa :( :( :( :( ne sorununuz var sanki birbirinizle durduk yere sorun yaratıyosunuz gider yapıyosunuz öffffff boş şeyler gerçekten kapatın artık konuyu yaa :( :( :mecry: :mecry:

dooq!e_zb
Abi salla ya..Çoluk çocuk konuşsunlar :) Gerek yok cevap yazmaya..susarlar bi süre sonra.. :)

Klavye delikanlıları değilmi..Ordan konuşsunlar..

wouwss laflara bahk senn:D:D:D. neyyse yaaa belli belli. sustumm kankalar rahatınıza bakın.
bu arada istediğin yerde istediğin zamanda...... klavyeyele deil,istediğinle okee!:D

STP
azğını topla akıllı konuş insan oll

bana bak . sana bastan berı uyuzum acıkca tassaaa saran mesajlarından dolayo burda benım kardeslerıme akıllı ol felan falan sakın... ınsan ol felan dıyecegıne sen bı aynaya bak ılkın ... adamın asabını bozmayın.....

STP
08-28-2007, 10:03 PM
wouwss laflara bahk senn:D:D:D. neyyse yaaa belli belli. sustumm kankalar rahatınıza bakın.
bu arada istediğin yerde istediğin zamanda...... klavyeyele deil,istediğinle okee!:D

sen kıme gıder yapıyıosun aslan parcası? bakın benı delırtmeyın hepınıze toplu adres verırım beklerm sonrasında kım aglar kım kacar goruruz.. adam olun ...

numetal_zb
08-28-2007, 10:04 PM
bana bak . sana bastan berı uyuzum acıkca tassaaa saran mesajlarından dolayo burda benım kardeslerıme akıllı ol felan falan sakın... ınsan ol felan dıyecegıne sen bı aynaya bak ılkın ... adamın asabını bozmayın.....

ne oluo s ana ne araya girionsana taş atanmı var

sivasrap
08-28-2007, 10:06 PM
cem , eren konusmayı kesın abıcım gerek yok....

tamam Seçuk abi abi salla gitsin :D

hobbit
08-28-2007, 10:07 PM
ya güzeller bıktım usandım sızden ya ömrumu yedınız yemın edıorum..

bu kadar sorun cıkarıcak hıc bısey yokken nasıl becerebılıyorsunuz anlamıyorum..eren bı yorum yapmış kı kotu bı yorum dııl elıf hakkaten cekık gozlu bır dılber bana olsa zevkle ve memnunıyetle kabul ederım:D..abunu buyutmenın veya bu boyuta taşımanın manası var mı hıc..

cem sus artık lutfen..sızlerde cocuklar..kımsenın kımseye coluk cocuk muamelesı yapmaya hakkı yok bıraz efendı bıraz akıllı olun yoksa ben kıme nasıl davranıcamı bılırım bunu hepınız cok ıyı bılıyorusunuz..:!:

STP
08-28-2007, 10:07 PM
yazdıkların kardes kardestende ote benım ıcın.. ona laf bana laftır ole ahkam kesmek felan flan yanlıs bu ısler bılesın. dun geldın buraya gıder mıder ne işssınız sız. ortammı yaıyposunuz burda toplu gıder modelı... sunepe coluk cocukmu gordunuz hayrola canlarım benım... kımın kım oldugunu bılmeden zıplıyosunuz sızın ıcın kotu olur uyandırıyım. fazla sınyale cıkmayın koseden gotururler bılesınız

hobbit
08-28-2007, 10:09 PM
yazdıkların kardes kardestende ote benım ıcın.. ona laf bana laftır ole ahkam kesmek felan flan yanlıs bu ısler bılesın. dun geldın buraya gıder mıder ne işssınız sız. ortammı yaıyposunuz burda toplu gıder modelı... sunepe coluk cocukmu gordunuz hayrola canlarım benım... kımın kım oldugunu bılmeden zıplıyosunuz sızın ıcın kotu olur uyandırıyım. fazla sınyale cıkmayın koseden gotururler bılesınız

selcukcum canımm susarmısın tatlım:wub: :D

numetal_zb
08-28-2007, 10:10 PM

açık adres zeytinburnu adliye kkötü olur : he D çok komikkk

bartıntunıng
08-28-2007, 10:10 PM
cok güzel bir aile tablosu :D:D

hobbit
08-28-2007, 10:11 PM

ablacık:D tamam dedım :!: :)

numetal_zb
08-28-2007, 10:13 PM
biz bu siteye geldğimizdeb beri üstümüze geliiyorsunuz adam gibi insan gibi takılmak için geldik buraya ahkam kesmeye değil ahkamı ksenler kendilerini iyi bilir siz yazmaya devam edin arkadaşlar iiyi stres atılıo sizinle stres topumuz oldunuzz... insan olmayana insan olmayan cevapler verrirrizz

bartıntunıng
08-28-2007, 10:14 PM
biz bu siteye geldğimizdeb beri üstümüze geliiyorsunuz adam gibi insan gibi takılmak için geldik buraya ahkam kesmeye değil ahkamı ksenler kendilerini iyi bilir siz yazmaya devam edin arkadaşlar iiyi stres atılıo sizinle stres topumuz oldunuzz... insan olmayana insan olmayan cevapler verrirrizz

allah allah yine karişmış ortalım yaaaaaahuuuu

WarsteineR
08-28-2007, 10:17 PM

lan yazmıyım diyorum da sokacam alayınıza haa..adam gibi insan gibi takılmaya geldinizse insan gibi takılın..hayvanlığın alemi yok..

nedir ne değildir bilmeden ordan ötmeyin..laf sokmadım daha..burda insan gibi duruyorum..ama can sıkmayın..eğer sıkıcam diyosanız rahat olun biz çok daha rahat sıkarız..

aplacım kusura bakma..yazmıyım diyorum ama adamın asabını bozuyolar..

STP
08-28-2007, 10:17 PM

hepınızle teke tek :) varmısınız bılek gucunuze :D uyandırıyım 181 boy 108 kılo azcık kıck bock azcık aıkıdo ortaya karsık salarım kobrayı :D

hobbit
08-28-2007, 10:18 PM

herkes bı sekılde vermesını bılır cevabını ablacım..ama bız oyle olmasını ıstemıyoruz..kolay olmasa da ıstıyoruz kı herkes bırbırıne azamı anlayısı ve saygıyı gostersın..elbette hepımız degısık ınsanlarız ve degısık kulturlerden geldık ama bu bırbırmızle devamlı surtusme ıcersınde olmamızı gerektırmez..herkes bırbırının ıyı ve guzel yanlarını gorup ona gore hareket ederse ısımız kolaylaşır..kotuluk yapmak kolay onemlı olan ıyıyı ve dogruyu yapabılmek ..mumkunse delıkanlıysanız kı bu sozum sadece sızın grubunuz ıcın dııl..efendı olun da goreyım hepınızı...

bartıntunıng
08-28-2007, 10:20 PM
lan yazmıyım diyorum da sokacam alayınıza haa..adam gibi insan gibi takılmaya geldinizse insan gibi takılın..hayvanlığın alemi yok..

nedir ne değildir bilmeden ordan ötmeyin..laf sokmadım daha..burda insan gibi duruyorum..ama can sıkmayın..eğer sıkıcam diyosanız rahat olun biz çok daha rahat sıkarız..

abi dakkak et ne olursun sözlerine :tristi14: :unsure: :unsure:

hobbit
08-28-2007, 10:21 PM

kusura baktım cem ..ama cevap verdıın ıcın degıl cevap verıs seklınden dolayı baktım kusura..sen kı kıme nasıl konuşacagını bılen yılanı delıgınden cıkaracak kadar dılını ıyı kullanabılen..ınsanlara nasıl yaklaşılması gerektıgını bılen bır ınsansın su yaptıgın sey sana yakışıyormu hıc ..uzme artık benı bu arkadaşlar yeni..hataları olabılır ..bızım oldugu gıbı..ama bu hatalrı duzletebılmenın yolu asla bu degıl bılıyorsun.

hobbit
08-28-2007, 10:23 PM
hangı sevgılı mod kardeşım kılıtledı topiği?

hobbit
08-28-2007, 10:51 PM
kilitleyen mod kardeşimden ozur dılıyorum kusura bakmasın ama bu topığın kılıtlenmesı gerekmıyor bence gerekmıyecek daha dogrusu..

topıkte adı gecen arkadaşların da bu sozume uygun sekılde hareket edeceklerını umuyorum..

zb_clan belırtmeme fırsat olmamıstı...hepınız cok hoş cıkmışsınız :icon_idea topıgınıze yenı resımler ekleyebılırsınız.

dooq!e_zb
08-28-2007, 10:53 PM
oke ablacım saoll tşk.

numetal_zb
08-28-2007, 10:54 PM
saol ablacığım gerginlik bitti abla herkesi ben saygı sevgi terbiye ve samimiyete çağrıyorum boşverelim kim kime gıcık oluo çimizde kalsın buraya taşırarak hepimiz küçük düşüyoruzz

hobbit
08-28-2007, 10:56 PM
rica ederim..

gergınlık olmamalıydı kı zaten ..ıncır cekırdegını doldurmayacak bıseyden nem kapmıssınız hepınız..neyse olay su kı sıtede gruplar halınde degılde kocaman bır grup olarak hareket etmek sızı de bızı de daha mutlu edıcektır..bunu dusunup ona gore hareket edelım olur mu:icon_idea

STP
08-28-2007, 10:57 PM
hobbişim sen bı tanesın:wub:

dooq!e_zb
08-28-2007, 10:57 PM
sadece yorum arkadaşlar. yada sadece bakın.....

dooq!e_zb
08-28-2007, 10:58 PM
rica ederim..

gergınlık olmamalıydı kı zaten ..ıncır cekırdegını doldurmayacak bıseyden nem kapmıssınız hepınız..neyse olay su kı sıtede gruplar halınde degılde kocaman bır grup olarak hareket etmek sızı de bızı de daha mutlu edıcektır..bunu dusunup ona gore hareket edelım olur mu:icon_idea

saol abla süpersinn :icon_idea

numetal_zb
:icon_idea işteeeee zb clann

çiğdem_zb
sadece yorum arkadaşlar. yada sadece bakın.....

resimler çıkmıyo ki :( :( bi sorun var sanırsam.. :(

çiğdem_zb
08-28-2007, 10:59 PM
Tamam sorun yok geç açılıyomuşşş ok ok ....

hobbit
08-28-2007, 11:01 PM
neslı gelınce burcınınkı harıc hepınızınkını begenıcek:D

allah arkadaşlıgınıza zeval vermesın yenı ve guzel dostluklar kurmanızı nasıp etsın cocuklar:)

numetal_zb
08-28-2007, 11:02 PM
http://img511.imageshack.us/img511/9660/x1pghpaso48ln2j5vdwy1txoe5.jpg

çiğdem_zb
08-28-2007, 11:02 PM
Vaaayyyy süüpper resimler olmuşş beh :D
Burçinn fenaa çıkmış yaa pü pü pü pü maşşallahh valla :D
Metin&Doğann ikilisi de güzell e yani güzel işte beğendim çok :D :D ;) ellerinize sağlıkk :) :) :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :hug:

dooq!e_zb
08-28-2007, 11:03 PM

allah arkadaşlıgınıza zeval vermesın yenı ve guzel dostluklar kurmanızı nasıp etsın cocuklar:)

saol abla. burcinn bi tane yhaa. nesli de beğenicek umarım resmini:D

çiğdem_zb
08-28-2007, 11:03 PM
http://img511.imageshack.us/img511/9660/x1pghpaso48ln2j5vdwy1txoe5.jpg

Artistt seni :D :D arka plann da hoşş olmuşş :) güsell güsell mmmmmm :D :D

numetal_zb
08-28-2007, 11:04 PM
Vaaayyyy süüpper resimler olmuşş beh :D
Burçinn fenaa çıkmış yaa pü pü pü pü maşşallahh valla :D
Metin&Doğann ikilisi de güzell e yani güzel işte beğendim çok :D :D ;) ellerinize sağlıkk :) :) :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :hug:

sendende beklioz kanka :) şişt son resmim nasıl :)

dooq!e_zb
08-28-2007, 11:04 PM
kankamm süpersinn senn:D numetaaaaal....

numetal_zb
08-28-2007, 11:05 PM
:D saol kanka diğer sitedeki arkadaşlar sizinde değerli yorumlanırınızi beklioz

çiğdem_zb
08-28-2007, 11:05 PM

Aynen katılıyorum :D Ablacımm bence n€sli hiç görmesin Burçin i :D :D :D:011101010

numetal_zb
08-28-2007, 11:07 PM
:D :D :D hahaha

WarsteineR
08-28-2007, 11:12 PM
Bu seferlik kusura bakmayın arkadaşlar..Umarım tekrarı olmaz..

dooq!e_zb
08-28-2007, 11:13 PM

ii forumlar ii eğlenceler....

bartıntunıng
08-28-2007, 11:13 PM

sana yatışan budur :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl

hobbit
08-28-2007, 11:14 PM

sagol cem:hug:

numetal_zb
08-28-2007, 11:15 PM
:icon_idea herkese ii forumlar

hobbit
08-28-2007, 11:16 PM
ii forumlar ii eğlenceler....

sen de bu kadar vakur olma biraz daha yapıcı ve ıcten olabılırsın ıstersen hı ne dersın :) ..

numetal_zb
08-28-2007, 11:18 PM
sen de bu kadar vakur olma biraz daha yapıcı ve ıcten olabılırsın ıstersen hı ne dersın :) ..

ablacım o işi gereği hep böğle sakin :D işine sadık kankam benim normal hayatta ta böğle oldu :)

bartıntunıng
08-28-2007, 11:18 PM

yok abla sanmam :50_50:

dooq!e_zb
08-28-2007, 11:19 PM

tüm samimiyetimle içden söylüyorum. ii forumlar ii eğlenceler arkadaşşlar. oldumuu ablacımm:D

numetal_zb
08-28-2007, 11:20 PM
laa kanka alemsin hee :D

hobbit
08-28-2007, 11:20 PM
yok abla sanmam :50_50:

sen sus nıffak tohumları ekme :bash_1_: :D

dooq!e_zb
08-28-2007, 11:21 PM
ablacım o işi gereği hep böğle sakin :D işine sadık kankam benim normal hayatta ta böğle oldu :)

eyyw kankalarınn bi taneesi:love:

hobbit
08-28-2007, 11:21 PM
tüm samimiyetimle içden söylüyorum. ii forumlar ii eğlenceler arkadaşşlar. oldumuu ablacımm:D

benımle kafa yapma alırım kellenı haberın olsun:D

bartıntunıng
08-28-2007, 11:22 PM
sen sus nıffak tohumları ekme :bash_1_: :D

:561: :561: :561: :561: :561: tamam sustummmmmmm

dooq!e_zb
08-28-2007, 11:22 PM
benımle kafa yapma alırım kellenı haberın olsun:D

mmm tırsdım. yohk be ablaa. büyüksünn. he bu arada yazılarına da hayranım hee:icon_excl :icon_excl :icon_excl

hobbit
08-28-2007, 11:24 PM
mmm tırsdım. yohk be ablaa. büyüksünn. he bu arada yazılarına da hayranım hee:icon_excl :icon_excl :icon_excl

ne ılk olacaksın ne de son bebegım:wub: :D

çiğdem_zb
08-28-2007, 11:25 PM

Voouuuuuuuuuuuuvvssss :D :D :D :D

WarsteineR
08-28-2007, 11:25 PM

Tahtım çok sağlamdır..yerinden oynamaz haberin olsun aplajjjım.. :)

dooq!e_zb
08-28-2007, 11:26 PM
son olmayacağım kesin aplaa:D ihtiyaçç var sanaaa. :D

hobbit

kıskanc pire:D

bartıntunıng

kıstanmaya başladım yaaaaa :icon2:

dooq!e_zb
08-28-2007, 11:27 PM
hepimizin ablası. hepimizin bitanesiii.........:D

çiğdem_zb
08-28-2007, 11:27 PM

ben de çok kıskanıyorum zatenn :( :(

sivasrap
08-28-2007, 11:28 PM
Birsen abla ellerinden öperim :D

WarsteineR
kıskanc pire:D

Dediğim gibi..söz konusu.. ;)

gel gel senide ben seveyim..ikimizde dışlandık :D

numetal_zb
abla bunlar seni güzin abla sandı galiba :D

hobbit
08-28-2007, 11:29 PM
ay tamam elın veletlerının madarası olamam uzatmayın hadı naş:D

dooq!e_zb
çiiğdemcimm dışlanmadın. _zb mizin gülü..... ordamısın bebeqss:D

bartıntunıng
Dediğim gibi..söz konusu.. ;)

gel gel senide ben seveyim..ikimizde dışlandık :D

:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

çiğdem_zb
08-28-2007, 11:31 PM
çiiğdemcimm dışlanmadın. _zb mizin gülü..... ordamısın bebeqss:D

:wub: hihihihihi beni de sefiolar bakkk :D :D heaahhh :D:D

Burdaim sen de burda mısın :hug: :011101010

numetal_zb
08-28-2007, 11:32 PM
zb müsün gülü çğdemm :D kim senii dişlıo bakim yok öğle bişi kankaaa

hobbit

gözümüz yok guzelım sevenın bol olsun:D

numetal_zb

senii sevmeyen ölsün :)

dooq!e_zb
08-28-2007, 11:33 PM

hı hı :D:D:D

çiğdem_zb
08-28-2007, 11:33 PM
gözümüz yok guzelım sevenın bol olsun:D

şaka bapıyommm behh :D :D senin sevenin kadar benim sevenim yokkkkiiiiiii :D sen ayrı bişeysinn abLajımmm :D abLalarıı :D abLamısss :D :D

çiğdem_zb
08-28-2007, 11:34 PM
senii sevmeyen ölsün :)

Naaptın yaa :D milletin eceleni getirdin :D beni herkes sefmes öyle :D :D

dooq!e_zb
08-28-2007, 11:35 PM
ben sevvsem kankamm çidemmjimm:D olurrmu:D

hobbit
08-28-2007, 11:36 PM
şaka bapıyommm behh :D :D senin sevenin kadar benim sevenim yokkkkiiiiiii :D sen ayrı bişeysinn abLajımmm :D abLalarıı :D abLamısss :D :D

ayrılıp da geldım ondandır:52: :D.. sevme konusuna da bişey dıemıcem sevenın de sevmeyınınde canı sagolsun..neyse clanınıza klux oldum cıkıyom artık:D

numetal_zb
Naaptın yaa :D milletin eceleni getirdin :D beni herkes sefmes öyle :D :D

ölmek bi doğumdur seni severek ölmek cennete açılan kapıdır:icon_idea kankamm

çiğdem_zb
ben sevvsem kankamm çidemmjimm:D olurrmu:D

Olurr Oluyy oLarrr :D sef beni sefiym seni :D:D hihihiihih he allaaamm :D :hug:

dooq!e_zb
08-28-2007, 11:37 PM
ayrılıp da geldım ondandır:52: :D.. sevme konusuna da bişey dıemıcem sevenın de sevmeyınınde canı sagolsun..neyse calnınıza klux oldum cıkıyom artık:D

arada uğra abla boşş bırahkma burayıı. sensizzz olmaaaaaaaaaaaaaaaz:D

çiğdem_zb
08-28-2007, 11:38 PM
ayrılıp da geldım ondandır:52: :D.. sevme konusuna da bişey dıemıcem sevenın de sevmeyınınde canı sagolsun..neyse calnınıza klux oldum cıkıyom artık:D

Hmm ne oldun anlamadım sonunu ama neyse tmm :D:D müsade senin çık gir istediğin gbi takıll apLasııı :D :D :hug:

çiğdem_zb
08-28-2007, 11:39 PM
ölmek bi doğumdur seni severek ölmek cennete açılan kapıdır:icon_idea kankamm

Vaayhhss neler diyosun sen öyle yafffruu :D :D :D bal damlatıyosunn bak :D

numetal_zb
08-28-2007, 11:44 PM
içimden geldi kanka :)

hobbit
08-28-2007, 11:50 PM
arada uğra abla boşş bırahkma burayıı. sensizzz olmaaaaaaaaaaaaaaaz:D

nie sız dagıtın ben toparlıım dıe mı?..artık aşın bunları cocuklar olur mu, bakın dun gece ve bu gece tartışmalarınızdan dolayı forumda hıc bır konuya dogru duzgun bakıp okuyamadım yorumda bulunamadım.. gunduz saatlerınde ıs yerınde oldugum ıcın online olamıyorum gecelerı de bı hevesle gırıyorum ama agzımın tadı kacıyor bu tıp yersız şeylerden dolayı..halbukı okunacak bakılacak ve paylaşılacak o kadar cok konu var kı kacırıyoruz ve en onemlısı kaynaşabılecımız ınsanlara da fırsat tanımıyoruz.

çiğdem_zb
08-28-2007, 11:54 PM
nie sız dagıtın ben toparlıım dıe mı?..artık aşın bunları cocuklar olur mu, bakın dun gece ve bu gece tartışmalarınızdan dolayı forumda hıc bır konuya dogru duzgun bakıp okuyamadım yorumda bulunamadım.. gunduz saatlerınde ıs yerınde oldugum ıcın online olamıyorum gecelerı de bı hevesle gırıyorum ama agzımın tadı kacıyor bu tıp yersız şeylerden dolayı..halbukı okunacak bakılacak ve paylaşılacak o kadar cok konu var kı kacırıyoruz ve en onemlısı kaynaşabılecımız ınsanlara da fırsat tanımıyoruz.

:icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_idea :):):D:D:D:D:hug: :hug:

dooq!e_zb
08-28-2007, 11:54 PM

haklısın aslında herkezz senin söylediklerinin farkında ama. herkez bişeyler yapma, kendisini gösterme çabasında. buna bizlerde dahiliz. olmıcakk. yani bundan sonra bizim tarafdan böyle bişey duymıyacağından emin olabilirsin abla. sen artık rahat olabilirsinn. sözzz:icon_idea :icon_idea

numetal_zb
08-28-2007, 11:57 PM
haklısın aslında herkezz senin söylediklerinin farkında ama. herkez bişeyler yapma, kendisini gösterme çabasında. buna bizlerde dahiliz. olmıcakk. yani bundan sonra bizim tarafdan böyle bişey duymıyacağından emin olabilirsin abla. sen artık rahat olabilirsinn. sözzz:icon_idea :icon_idea

aynen kanka aramızda istisnalar çıkarsa uyarmasınıda bilicez zb_clan +barış :D

çiğdem_zb
08-28-2007, 11:58 PM

Büyüksün bebeqss :D :D sözz hea :D eet Sözzz artık iyi insanlar olacağızz senin sözünden çıkmayacağızz aydınlanma yolunda hep birlikte barışa ve huzura doğru ilerleyeceğiz :D :D :D
Hatta ülkemizi muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracağızz evett evett valla :) :) :) :D :D :D ayh biras fasla olmuş sanırsamm :D :D :D :dirdir:

dooq!e_zb
08-28-2007, 11:59 PM
Büyüksün bebeqss :D :D sözz hea :D eet Sözzz artık iyi insanlar olacağızz senin sözünden çıkmayacağızz aydınlanma yolunda hep birlikte barışa ve huzura doğru ilerleyeceğiz :D :D :D
Hatta ülkemizi muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracağızz evett evett valla :) :) :) :D :D :D ayh biras fasla olmuş sanırsamm :D :D :D :dirdir:

süpersin bebeqs de. son dediklerinden ben hiç bişe anlamadım. muassır medeniyet :D:D.. onla abdullah gül ilgilensin bebeqs.:D:D:D

çiğdem_zb
08-29-2007, 12:00 AM
süpersin bebeqs de. son dediklerinden ben hiç bişe anlamadım. muassır medeniyet :D:D.. onla abdullah gül ilgilensin bebeqs.:D:D:D

okulda öğrenmiştm ben :D:D çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne yani muassır medeniyetler seviyesinin üstüne işte :D:D öyle yani :D:D :011101010 :hug:

numetal_zb
08-29-2007, 12:00 AM

kanka çğdem i hoş konuştuda :D abdullah gül deme sinir basıo :D

çiğdem_zb
08-29-2007, 12:02 AM
kanka çğdem i hoş konuştuda :D abdullah gül deme sinir basıo :D

aynen yaa hiççç hatırlatmayınn cinlerim falannn tepeme çıkıyo dişlerimi sıkasım saçlarımı yolasım geliyo yaa :D:D hhöööfsssss :s20: :angryfire :hail:

hobbit
08-29-2007, 12:05 AM
cok teşekkür ederim cocuklar..hatalarını gorebılen anlayan dusunebılen ve uygulayan ıyı nıyetlı ınsanlar oldugunuz ıcın teşekkür ederim..herşey gonlunuzce olsun :hug:

çiğdem_zb
08-29-2007, 12:07 AM
cok teşekkür ederim cocuklar..hatalarını gorebılen anlayan dusunebılen ve uygulayan ıyı nıyetlı ınsanlar oldugunuz ıcın teşekkür ederim..herşey gonlunuzce olsun :hug:

saolll bitanemisss sen sağoll esas :) senin de herşeyy, heeerr bişeyler gönlünce olsunnn, kalbin sevgiyle ,kucağın parayla dolsunn :D :D hihihihi :D:D:D

dooq!e_zb
08-29-2007, 12:10 AM

saol tşkr!

çiğdem_zb
08-29-2007, 12:10 AM
saol tşkr!

o sondaki işareti nie koydun bebeqsss :D ürktüm benn :D :D :unsure:

dooq!e_zb
08-29-2007, 12:12 AM
o sondaki işareti nie koydun bebeqsss :D ürktüm benn :D :D :unsure:

yohk be cnm el alışşkanlığıı!! :love6:

çiğdem_zb
08-29-2007, 12:13 AM
yohk be cnm el alışşkanlığıı!! :love6:

hm peki tamam :) sen bugün meşgulsün sanırsam birazz hea :50_50: ?

hobbit
08-29-2007, 12:14 AM
saol tşkr!

duygusuz katı adam kazıtma o unlemi alnına:D..

dooq!e_zb
08-29-2007, 12:15 AM
msn deim bebeqs gecikiorumm yanyy:D

çiğdem_zb
08-29-2007, 12:18 AM
msn deim bebeqs gecikiorumm yanyy:D

:sleep: :icon2: :mellow: hmm peki..

dooq!e_zb
08-29-2007, 12:18 AM

Tmm Peky:D:D Sussdum. ablaaaaa :tristi14: :D:D:

çiğdem_zb
08-29-2007, 12:19 AM

he valla bende aynını dedimm :D kazı abla kazı alnına :D msn deki kızlar da beğenmes hm bidaha da öyle el alışkanlıkları yapmass :D :D

dooq!e_zb
08-29-2007, 12:21 AM
he valla bende aynını dedimm :D kazı abla kazı alnına :D msn deki kızlar da beğenmes hm bidaha da öyle el alışkanlıkları yapmass :D :D

bebeqs yhaaa :(:( :D:D:D abla sevdi beny bikere:D sende sev artıqqq:D

çiğdem_zb
08-29-2007, 12:25 AM
bebeqs yhaaa :(:( :D:D:D abla sevdi beny bikere:D sende sev artıqqq:D

heaahh :icon2: seni sefioss da noluyo bebeqss sen git msn deki kısları sev onlar da seni sevsinn sevinn birbirnisi öööle işte canımmmm :bash_1_: :huh: :sleep:

numetal_zb
08-29-2007, 12:27 AM
heaahh :icon2: seni sefioss da noluyo bebeqss sen git msn deki kısları sev onlar da seni sevsinn sevinn birbirnisi öööle işte canımmmm :bash_1_: :huh: :sleep:

çiğdoşş :D kızma kankama vardır bir bildiği hem ben burdayım bakk konuşuoz :)

dooq!e_zb
08-29-2007, 12:27 AM

seninkide olsaaa. senlede konusurduk yany bebeqsss:D artıq kaaçıncı zarf atışım yhaa:D

imhotep
08-29-2007, 12:46 AM

arkadaşım , biz geldik dediniz hoşgeldiniz dedik..kırmızı halı serdik hepinize tek tek ;) hemen çıplak fotolarınızı foruma doldurdunuz üstü kapalı uyarı yaptık anlamadınız..;) abidik gubidik hangi dil olduğunu bilmediğim Türkçe kırması:!: kelimeler kurarak forumu kelime çöplüğüne çevirdiniz..insan gibi uyardık..bazılarınız dikkate aldı bazılarınız bizi salladı..:(

şimdi de bir arkadaşımız ilk foto daki bayanı japona benzetmiş..bende benzettim herkez benzetti..eğer sen rahatsız oluyorsan koyma fotosunu nete..:!: kimse kız arkadaşına rahatsızlık vermedi , vermezde buna biz izin vermeyiz..:!: ortamı hemen gerdiniz , gider yapmalar vs..bakın buradaki arkadaşlar reel de de tanışmış arkadaş olmuş insanlar ister istemez korumaya geçiyorlar , bende burada olsaydım bende yapardım çünkü yaptığın hareket hiç hoş değil..:(

birde yaş sormalar , adres vermeler , yok gider yapmalar :smilie_ig isterseniz size toplu bi gider yapayım ama sonra siteninde yüzünü göremezsiniz..huzuru kaçırmaya kimsenin hakkı yok..ağız tadıyla düzgün bir Türkçe ile muhabbetinizi yapın..:sleep:

numetal_zb
08-29-2007, 12:47 AM
arkadaşım , biz geldik dediniz hoşgeldiniz dedik..kırmızı halı serdik hepinize tek tek ;) hemen çıplak fotolarınızı foruma doldurdunuz üstü kapalı uyarı yaptık anlamadınız..;) abidik gubidik hangi dil olduğunu bilmediğim Türkçe kırması:!: kelimeler kurarak forumu kelime çöplüğüne çevirdiniz..insan gibi uyardık..bazılarınız dikkate aldı bazılarınız bizi salladı..:(

şimdi de bir arkadaşımız ilk foto daki bayanı japona benzetmiş..bende benzettim herkez benzetti..eğer sen rahatsız oluyorsan koyma fotosunu nete..:!: kimse kız arkadaşına rahatsızlık vermedi , vermezde buna biz izin vermeyiz..:!: ortamı hemen gerdiniz , gider yapmalar vs..bakın buradaki arkadaşlar reel de de tanışmış arkadaş olmuş insanlar ister istemez korumaya geçiyorlar , bende burada olsaydım bende yapardım çünkü yaptığın hareket hiç hoş değil..:(

birde yaş sormalar , adres vermeler , yok gider yapmalar :smilie_ig isterseniz size toplu bi gider yapayım ama sonra siteninde yüzünü göremezsiniz..huzuru kaçırmaya kimsenin hakkı yok..ağız tadıyla düzgün bir Türkçe ile muhabbetinizi yapın..:sleep:
sakin ol kardeşim sorun yok rahat ol eski mevzular lütfen sorun yokk

‡ЗмRЗ‡
08-29-2007, 12:49 AM

şşş kardeşim dediğin biraz büyük gelir sana ama ayık ol:)

imhotep
08-29-2007, 12:49 AM

eski si yenisi yok..ben gereken uyarıyı size yapıyorum..;) ayrıca kardeşim filan değilsin..adım özgür..;)

numetal_zb
08-29-2007, 12:54 AM
kapanmış gitmiş bu konu lütfen tekrar açmayalım beyler herkes gereken uyarıyı aldı zaten yetkili kişiden plss aramızda sorun yokk

imhotep
08-29-2007, 12:57 AM
kapanmış gitmiş bu konu lütfen tekrar açmayalım beyler herkes gereken uyarıyı aldı zaten yetkili kişiden plss aramızda sorun yokk

bende yetkili bir kişiyim..bana göre size yapılması gereken bir uyarıydı..;)

bu konuya bende başka kimse yorum yazmasın arkadaşlar konunun büyümesini istemiyorum..:icon13:

SusKun
08-29-2007, 02:02 AM
Noluyo lem burda

34GKN79
08-29-2007, 02:03 AM
bura karısmıs corba olmus yaa yakarız bu sıteyı heyttt sakın olun beyler bayanlar :D:D:D:D

MeRiÇ
08-29-2007, 02:53 AM
Nasıl biri olduğunuzu henüz çözemedim .. Tanışıcaz zamanla ..

Paylaşım için Teşk..

n€sli
08-29-2007, 09:30 AM

saol abla. burcinn bi tane yhaa. nesli de beğenicek umarım resmini:D

Aynen katılıyorum :D Ablacımm bence n€sli hiç görmesin Burçin i :D :D :D:011101010

bu saatten sonra artık şirince kıskanmalara girmicem:ermm: :003:

Burçin
08-29-2007, 09:52 AM
bu saatten sonra artık şirince kıskanmalara girmicem:ermm: :003:
:D:D:D:D::D

Guclu
08-29-2007, 09:52 AM

Aha Burcin gelmis...:):):):)

imhotep
08-29-2007, 09:54 AM

kız sütçü dünkü vukaattan sonra iyisin galiba:D

Guclu
08-29-2007, 09:56 AM
kız sütçü dünkü vukaattan sonra iyisin galiba:D

Nesli onu kendine getirir simdi. Hadi bakalim Nesli cadisi.... :)

Burçin
08-29-2007, 10:00 AM
kız sütçü dünkü vukaattan sonra iyisin galiba:Diyiyim dünde bişeyim yoktu sinirlerim bozuldu işte dün

imhotep
08-29-2007, 10:10 AM
Nesli onu kendine getirir simdi. Hadi bakalim Nesli cadisi.... :)

Haklısın Güçlü..:D Ama Nesli pes etmiş gibi bir his var içimde:D

iyiyim dünde bişeyim yoktu sinirlerim bozuldu işte dün

neyse geçmiş olsun..olur böye olaylar , yeterki biz olaylara nasıl yaklaşacağımızı bilelim..:) gerisi kolay..:)

Guclu
08-29-2007, 10:12 AM
Haklısın Güçlü..:D Ama Nesli pes etmiş gibi bir his var içimde:D

vazgecmez o cadi...:):):):)

neyse geçmiş olsun..olur böye olaylar , yeterki biz olaylara nasıl yaklaşacağımızı bilelim..:) gerisi kolay..:)

:icon_idea :icon_excl , bardagin yarisi bos diye dovunelim mi, bardagin yarisi dolu diye sevinelim mi?????? :):):):):)

imhotep
08-29-2007, 10:19 AM
:icon_idea :icon_excl , bardagin yarisi bos diye dovunelim mi, bardagin yarisi dolu diye sevinelim mi?????? :):):):):)

valla Güçlücüm ben şuan sessiz kalmayı ve köşeme çekilmeyi tercih ediyorum..:icon6:

Guclu
08-29-2007, 10:20 AM
valla Güçlücüm ben şuan sessiz kalmayı ve köşeme çekilmeyi tercih ediyorum..:icon6:

Sukut ikrardan gelir diyorum ben de cekiliyorum koseme...:):):)

n€sli
08-29-2007, 10:21 AM
kim pes etti :D:D:D:D:D:D:D şu çirkini görünce bişiler oluyo bana ama pes etmicem:D:D:D::D:DD: güçlü beni gaza getirdi:D

Guclu
08-29-2007, 10:22 AM
kim pes etti :D:D:D:D:D:D:D şu çirkini görünce bişiler oluyo bana ama pes etmicem:D:D:D::D:DD: güçlü beni gaza getirdi:D

Guclu gaza getirmis. Kiz propan tupu gibi dolasiyorsun ortalikta zaten ne gaza getirecegim ben seni.... :):):):)

imhotep
08-29-2007, 10:29 AM

bence sen gaza hep geliksin..:D:D sonra suçu atıyorsun Güçlünün üstüne:D

n€sli
08-29-2007, 10:31 AM
Guclu gaza getirmis. Kiz propan tupu gibi dolasiyorsun ortalikta zaten ne gaza getirecegim ben seni.... :):):):)

bence sen gaza hep geliksin..:D:D sonra suçu atıyorsun Güçlünün üstüne:D

ya siz beni deli edemezsiniz boşuna uğraşmayın ben gozel bi gariyam:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Guclu
08-29-2007, 10:35 AM
ya siz beni deli edemezsiniz boşuna uğraşmayın ben gozel bi gariyam:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ondan elinde cekicle dolaniyorsun ortalikta Zeyna gibi di mi Nesli hanim??? :)

n€sli
08-29-2007, 10:38 AM

değil güçlü bey zeyna çirkin ben daha güzelim :bash_1_: :D

imhotep
08-29-2007, 10:39 AM

pes valla nesli ya:D:D

n€sli
08-29-2007, 10:40 AM

bana güzelsin nesli dedirtene kadar pes ettirmem sizi:bash_1_: :D:D:D:

imhotep
08-29-2007, 10:41 AM
bana güzelsin nesli dedirtene kadar pes ettirmem sizi:bash_1_: :D:D:D:

bu ufacık avatardan mı karar vericem :blink: hayatta olmaz bir boy ve portre fotonu siteye koy ancak öyle karar verebilirim:D:D:D

Guclu
08-29-2007, 10:42 AM

Kirilmaz bir degnek alacaksin, Nesliyi de alacaksin, bir soguk su basina gideceksin. Vereceksin degnegi Nesli'ye. Nesli dayaktan bayilacak, soguk suya sokacaksin ayiltip tekrar vereceksin degnegi.... O zaman akillanir belki bi cadi...:):):):):):)

Guclu
08-29-2007, 10:43 AM
bu ufacık avatardan mı karar vericem :blink: hayatta olmaz bir boy ve portre fotonu siteye koy ancak öyle karar verebilirim:D:D:D

Katiliyorum, koy boydan fotonu siteye ona gore kararimizi verelim sen mi daha guzelsin Burcin mi????? :)

n€sli
08-29-2007, 10:46 AM

imhotep
08-29-2007, 10:48 AM
Kirilmaz bir degnek alacaksin, Nesliyi de alacaksin, bir soguk su basina gideceksin. Vereceksin degnegi Nesli'ye. Nesli dayaktan bayilacak, soguk suya sokacaksin ayiltip tekrar vereceksin degnegi.... O zaman akillanir belki bi cadi...:):):):):):)

üstad bu işe biçilmiş değnek ''kızılcık sopasıdır'':D:D:D ahauaha vurdumu rüzgar sesi çıakrtır:D:D:D:D

n€sli
08-29-2007, 10:55 AM

de get ya sanki burçin boy fotosunu koymuş muş muş ta:D:D:D:D:D:D

beni o soğuk suyun başına nah getirirsiniz.:D bende o göz varmı ben lazım laz derede boğarım sizi:D:D:D:D:D:

Katiliyorum, koy boydan fotonu siteye ona gore kararimizi verelim sen mi daha guzelsin Burcin mi????? :)

sen benim boy fotolarımı çok ii biliyosun hani beni bi hatuna benzetiyosun ya fiziğim aynı o kadın gibi:D

üstad bu işe biçilmiş değnek ''kızılcık sopasıdır'':D:D:D ahauaha vurdumu rüzgar sesi çıakrtır:D:D:D:D

ben size başka rüzgar sesi çıakrtırım toz olur uçarsınız:561: :D :012: :012:

imhotep
08-29-2007, 10:58 AM
de get ya sanki burçin boy fotosunu koymuş muş muş ta:D:D:D:D:D:D

beni o soğuk suyun başına nah getirirsiniz.:D bende o göz varmı ben lazım laz derede boğarım sizi:D:D:D:D:D:

sen benim boy fotolarımı çok ii biliyosun hani beni bi hatuna benzetiyosun ya fiziğim aynı o kadın gibi:D

ben size başka rüzgar sesi çıakrtırım toz olur uçarsınız:561: :D :012: :012:

aslında sana ceza vermem lazım ama neyse..:D

n€sli
08-29-2007, 10:59 AM
aslında sana ceza vermem lazım ama neyse..:D

tabi ModeratöR sün ya elinden başka bişii gelemez sadece ceza verebilirsin :huh: :huh:

imhotep
08-29-2007, 11:00 AM
tabi ModeratöR sün ya elinden başka bişii gelemez sadece ceza verebilirsin :huh: :huh:

elimden sadece ceza vermek gelse çoktan vermiştim..:D demekki birtek o gelmiyormuş neslicim..:D

Ertan Ömür
08-29-2007, 11:02 AM
YORUM YOK

http://img484.imageshack.us/img484/2127/siyahkurdelafq1.gif

n€sli
08-29-2007, 11:02 AM
elimden sadece ceza vermek gelse çoktan vermiştim..:D demekki birtek o gelmiyormuş neslicim..:D

güzelliğimi neden bu kadar çok kıskanıyosun:( çok kötüsün::D:D:D:D:D:D:D

Guclu
08-29-2007, 11:06 AM

"degdimi de cibartir"derler...

imhotep
08-29-2007, 11:07 AM

aaa kuru iftira :D niye kıskanayım senin lafta kalan güzelliğini..:D

KLC
08-29-2007, 11:10 AM
Cok İlginc Ben Bu Konuyu Nasıl Es Geçtim... Gerçekten Çok İlginç..

Ertan Ömür
08-29-2007, 11:12 AM
Arkadaşlar lütfen şu konuyu durduk yere anlık muhabbete çevirmeyin :no: .Zaten konunun tadı tuzu kaçmış ve rotası yeteri kadar şaşmış :003: :( :sleep: .

Büyük Patron
08-29-2007, 11:19 AM
ZeyBek clan :D

34GKN79
08-29-2007, 08:29 PM
masllah hahttttttt tuhhhh kıskanmayın bu kızın guzellıgını guzel kız ısde :D:D

SusKun
08-29-2007, 08:30 PM
Noluyo lem burda

ya benim postlarımın üzerinde oynamayın yaaaaaa:bash_1_:

ersin55
08-29-2007, 08:49 PM
ya benim postlarımın üzerinde oynamayın yaaaaaa:bash_1_:

buna alışmalısın abiimm:D:D

numetal_zb
08-29-2007, 09:06 PM
ben geldimm :D burası anlık muhabbet yeri gibi olmuş ne güzel :)

çiğdem_zb
08-29-2007, 09:07 PM

hoşşgeldinn :)

bartıntunıng
08-29-2007, 09:09 PM

hiçde iyi deyil bence
Arkadaşlar lütfen şu konuyu durduk yere anlık muhabbete çevirmeyin .Zaten konunun tadı tuzu kaçmış ve rotası yeteri kadar şaşmış (hatırlatma) ertan abin sözü

numetal_zb
08-29-2007, 09:12 PM
hiçde iyi deyil bence
Arkadaşlar lütfen şu konuyu durduk yere anlık muhabbete çevirmeyin .Zaten konunun tadı tuzu kaçmış ve rotası yeteri kadar şaşmış (hatırlatma) ertan abin sözü

aynen anlığa dönelim yaa

dooq!e_zb
08-29-2007, 09:14 PM
hiçde iyi deyil bence

aynn öle:D

n€sli
08-29-2007, 11:30 PM
hiçde iyi deyil bence

tamam birader bu resimlere baka baka karardık sizde başka resim koyun yorum yapalım çeviririm yoksa anlığa:D:D:D:D

numetal_zb
08-29-2007, 11:34 PM
tamam birader bu resimlere baka baka karardık sizde başka resim koyun yorum yapalım çeviririm yoksa anlığa:D:D:D:D

nesli yeni resimlerim var bak ozman :D askerlik fotolarım :)

n€sli
08-29-2007, 11:38 PM
nesli yeni resimlerim var bak ozman :D askerlik fotolarım :)

yerim senin askerliğini ya:bash_1_: nerde:D :D

numetal_zb
08-29-2007, 11:40 PM
üye fotolara gir görürrsün :D

SusKun
08-29-2007, 11:40 PM
yürü be nesli

n€sli
08-29-2007, 11:41 PM
nere yürüyüm lan çok yoruldum şu sitede bi kaçtane tekerlekli sandalye bulundurun tutmuyo dha dizlerim yaşlandım ama güzelim:D

Ankarap
08-30-2007, 12:17 PM
1 saattir konuyu okuyorum gereksiz tartısmalar :( ßu arada resimler için tesekkürLer.

dooq!e_zb
08-30-2007, 04:36 PM
1 saattir konuyu okuyorum gereksiz tartısmalar :( ßu arada resimler için tesekkürLer.

haklısın arkadaşımmm.. saolasınn!

^^NEMESiS^^
09-01-2007, 04:04 PM
zb'liler burda toplanmış galiba...
bende geldim:D

dooq!e_zb
09-01-2007, 04:31 PM
zb'liler burda toplanmış galiba...
bende geldim:D

hoşş geldin arkadaşımm ii forumlar zb neresinden_?

^^NEMESiS^^
09-02-2007, 02:45 AM
hoşş geldin arkadaşımm ii forumlar zb neresinden_?

çırpıcı....

numetal_zb
09-02-2007, 01:33 PM
çırpıcı....

moruk bizler de yeşiltepe :D

ASODEM
09-02-2007, 04:16 PM
Valla diyecek birşey bulamıyorum.:( Sadece resimler için teşekkürler o kadar.:sad:

bate_zb
09-02-2007, 07:51 PM
ooooo clanlanmışsınız :D haberim yok bak gece gelinde takılalım.....................

imhotep
09-02-2007, 08:04 PM
bate zb düzgün Türkçe lütfen..;)

bate_zb
09-02-2007, 08:07 PM
bate zb düzgün Türkçe lütfen..;)

ben canlanmısınız demedimki :S clanlanmısınız dedim bap orayı düselt pls

imhotep
09-02-2007, 08:21 PM
ben canlanmısınız demedimki :S clanlanmısınız dedim bap orayı düselt pls

bak yazdıkların nasıl yanlış anlaşılıyor..düzgün bir t<ürkçe kullansanız hiçbir yanlış anlaşılma olmayacak..:(

^^NEMESiS^^
09-03-2007, 12:34 AM
moruk bizler de yeşiltepe :D

hııı.. ok. bi aralar buluşalım...:icon_idea

Yasin Genç
09-03-2007, 01:19 AM
hoş geldin yeni göruyorum daha .;)