View Full Version : Schumacher'in durumu
Darkcloud
05-29-2005, 05:58 PM
yaa ben diyorum kii bu herifde bu sezon büyü falan yaptılar bu meşhur Vodoo büyüleri falan var yaa onlardan yaa yok böle bir şey yaa herifin yakasını talihsizlikler bırakmıyor yani start veriliyor 10 ncu sırada ilk viraja gelirken kardeşini geçiyor sol dışdan atak yapıyor 9 a çıkıyor vee önünde kazaa oluyor vee neredeyse 18 nci durmuma düşüyor olucak iş değil yani hep böle oluyor coulthard 12 den 4 de çıkıyor kazaa anında bizim kii 18 e geriliyor sonra atak atak 5 e kadar çıkıyor ki bu Alonsonun bal ı Raikonen nin de şansızlığı herifin finish gördüğü bütün yarışlarda bu sene hep birinci ama yine gitti herif alonsoda kendisi bir şeyler yapmış gibi seviniyor olucak iş değil yaa bu vallaha barichello bile schumacher den ii dereceler yapıyor nasıl bir işdir bu yaa offf offf çıldırıyorum böle oldumu..!
nitrO_Oxide
05-29-2005, 06:03 PM
bende burada mutlaka bişiler donuyor.ferrari takımıyla f1 in sahibi arasında mutlaka bişiler olmus yoksa ferrari bu durumda olamaz
msinanh
05-29-2005, 06:11 PM
f1 başkanı ferrariye rakip olacak takımlara çok büyük maddi destekte bulundu...
renault..m.mercedes bu sayede ferrariye oranla çok buyuk ilerleme kaydettiler..
sıralama turlarının bu formatı takımlara geç bildirildiği soyleniyor...
ancak renault ve m.m. bu deişime nasılsa cok cabuk ayak uydurdular bu da bir baksa muamma...
tabii bunlar soylentiden ibaret ancak eger gercekten soylenti ise f1 patronu ve takımlar neden bu kadar rahatsız oldu ve sıralama turlarının formatının deiştirlmesi tekrar gündeme geldi...
Darkcloud
05-29-2005, 10:41 PM
yaa istediği kadar yardım etsin Ferrarinin zaten çok korkunç bir bütcesi var schumacherin geçen sene herifin 476 milyon dolar parası vardı toyotanın bu seneki harcadığı para 250 milyon dolar bu seneki en büyük harcama yapan takam Toyota birde yok yaa çok büyük bir fark var olayda yaa yani hem şansızlıklar devam ediyor hemde başka şeylerde var yani bugun öğrendiğime göre bu f2004 e kadar olan dönemdeki tasarımcı ferrarinin değişmiş f2005 i yeni biri tasarlamış buda çok büyük bir etken olabilir..!
msinanh
05-29-2005, 10:50 PM
abi kendin diosun...
geriye dusuo tekrar yetisio die ama adamın pole position ı yok...
ferrari dio zaten bizim tek tur hızlanmamısda sorun var die...
ferrarinin sorun yasadıgı yerde dierleri nasıl olurda olayı aşmış olur...yok bole bişey...
Darkcloud
05-29-2005, 11:56 PM
ewet yaa hele bugun herif massa nın arkasında 14 tur attı geçemedi herif pit e girdi de öle geçti yoksa geçemiyordu yaa nasıl iştir bu yaa sauber e araba veren ferrari yaa f2004 şasesinde küçük bir kaç oynama ile herifler yarışa giriyor herif f2005 le onu geçemiyor yok böle bir durum yaa tv nin karşısında kanser oldum kanser..!
msinanh
05-30-2005, 12:00 AM
bende uyus oluyom walla...
inşallah yakında düzelir...
thekillingroad
05-30-2005, 04:33 AM
Yeni kurallar çok saçma öncelikle, ama bundan biz şikayet ederiz, takımlar da şikayet eder.. Ama takımlar mazeret gösteremez. Renault sene başında kurallara çok güzel ayak uyduracak şekilde kendini ayarladı.
Ama geriden gelen morali bozulan ve artık bitkin düşen Ferrari bunu yapamadı, extra birşeyler ortaya koyamadı çünkü neredeyse 8 yıldır yaptıklarından çook daha farklı stratejiler ortaya koymak zorundaydılar. Oysa Renault'un böyle alışkanlıkları yoktu.
Bridgestone bir türlü gerekeni veremedi. Ferrari'de MS'e gerekeni veremedi..
F2003'te fos idi hatırlarsanız.. Ama sabitleşen bir F1 içinde oturmuş zekası ile herşeyi çözmüştü Ms ve ekibi. Ama bu sene çok farklı oldu işler. İşin içine çok şanslı bir Alonso girdi. ve MS'inde inanılmaz şanssız olduğu bir sezona döndü birdenbire.
Kötü...
Power
05-30-2005, 01:40 PM
kuralları ferrariyi durdurmak için koydular deyenlere gülüp geçiyorum.
sonuçta o kurallar bütün takımlar için geçerli...
msinanh
05-30-2005, 01:45 PM
kuralları ferrariyi durdurmak için koydular deyenlere gülüp geçiyorum.
sonuçta o kurallar bütün takımlar için geçerli...
bundan önceki yıllardada gecerliydi...
nie deişti o zaman...
boyle yarışlar dahamı zevkli oldu sence...
Power
05-30-2005, 01:58 PM
bundan önceki yıllardada gecerliydi...
nie deişti o zaman...
boyle yarışlar dahamı zevkli oldu sence...
madem ferrari en iyi neden şimdi ayak uyduramıyor? yapsa ya yine en iyi arabaları...
evet böyle daha zewkli oldu. geçen yıllarda f1 in izlenme oranlarında dewamlı düşüş yaşandı.
şimdi daha zevkli yarışlar.
msinanh
05-30-2005, 02:54 PM
madem ferrari en iyi neden şimdi ayak uyduramıyor? yapsa ya yine en iyi arabaları...
bakınız mesaj no:3
Power
05-30-2005, 03:44 PM
f1 başkanı ferrariye rakip olacak takımlara çok büyük maddi destekte bulundu...
renault..m.mercedes bu sayede ferrariye oranla çok buyuk ilerleme kaydettiler..
sıralama turlarının bu formatı takımlara geç bildirildiği soyleniyor...
ancak renault ve m.m. bu deişime nasılsa cok cabuk ayak uydurdular bu da bir baksa muamma...
tabii bunlar soylentiden ibaret ancak eger gercekten soylenti ise f1 patronu ve takımlar neden bu kadar rahatsız oldu ve sıralama turlarının formatının deiştirlmesi tekrar gündeme geldi...
burda söylentilerden bahsediliyor.
ayrıca ferrarinin o kadar sponsoru war.
hem geç söylendiyse neden hukuki yollara başvurmuyor?
msinanh
05-30-2005, 03:46 PM
burda söylentilerden bahsediliyor.
ayrıca ferrarinin o kadar sponsoru war.
hem geç söylendiyse neden hukuki yollara başvurmuyor?
kime başvuracaklar...fia ya...
adamın kendini kendinemi şikayet edecen...
Power
05-30-2005, 03:50 PM
kime başvuracaklar...fia ya...
adamın kendini kendinemi şikayet edecen...
tamam ferrari çok iyi ferrariden kralı yok. en iyiyi ferrari yapıyor.
bkz. yarış sonuçları
msinanh
05-30-2005, 03:57 PM
tamam ferrari çok iyi ferrariden kralı yok. en iyiyi ferrari yapıyor.
bkz. yarış sonuçları
ben öyle bişey demedim :!:
sadece shumi ferrari nie bole oldu onu tartışıyoz...
ben diğer takımlarada bişey demedim :!:
ernie berlicstone(nasıl yazılıosa işte)un yaptığı terbiyesizliği dile getirdim...
ki bu benim değil otoritelerin yorumu...
bu yüzden birşeyler biliosan söyle...
ama bu tavır çok basit...
Power
05-30-2005, 04:02 PM
ben öyle bişey demedim :!:
sadece shumi ferrari nie bole oldu onu tartışıyoz...
ben diğer takımlarada bişey demedim :!:
ernie berlicstone(nasıl yazılıosa işte)un yaptığı terbiyesizliği dile getirdim...
ki bu benim değil otoritelerin yorumu...
bu yüzden birşeyler biliosan söyle...
ama bu tavır çok basit...
hepsi aynı şartlarda şu an. ferrarinin sponsor gelirleri daha fazla.
o zaman yapsınlar yine mükemmel arabalarını...
söylentiye göre yorum yapılmaz.
msinanh
05-30-2005, 04:09 PM
hepsi aynı şartlarda şu an. ferrarinin sponsor gelirleri daha fazla.
o zaman yapsınlar yine mükemmel arabalarını...
söylentiye göre yorum yapılmaz.
abicim hepsi aynı şartlarda olsun bişey demiorum...
butun yarışları ferrari kazansın istemiorum ama bu şartlara bu şekilde gelinmeseydi keşke...
Power
05-30-2005, 04:12 PM
abicim hepsi aynı şartlarda olsun bişey demiorum...
butun yarışları ferrari kazansın istemiorum ama bu şartlara bu şekilde gelinmeseydi keşke...
aynı şartlarda olunca ne zevki olacak???
minardi yıllardır sürünüyor
stewart,prost silindi gitti...
o zaman tek marka kupalarını seyret
msinanh
05-30-2005, 04:14 PM
hepsi aynı şartlarda şu an.
ne diyosun bi karar ver...
Power
05-30-2005, 04:20 PM
hepsi aynı şartlarda şu an.
ne diyosun bi karar ver...
ya sen hepsi aynı şartlarda olsun dedin. bende o cevabı verdim
msinanh
05-30-2005, 04:27 PM
ya sen hepsi aynı şartlarda olsun dedin. bende o cevabı verdim
tamam abi bu fb gs muabbetine dondu...
sonu yok...
keselim istersen ikimizde kırıcı oluyoruz...
Power
05-30-2005, 04:28 PM
tamam abi bu fb gs muabbetine dondu...
sonu yok...
keselim istersen ikimizde kırıcı oluyoruz...
ok. sen bilirsin.
Darkcloud
06-01-2005, 01:05 AM
beyler herif de bir b.k olduğu kesin istediğinde nasıl fark kapatığını sanmarino yarışında gördük yine orda efsaneliğini konuşturdu 21 turda 40 sn fark kapattı adam istediğinde yine yapıyor bir şeyler ama yapmıyor yada yapamıyor ne bileyim işte böle bir şey söz konusu..! zaten bu sene alonso şampiyon olursa ballığında olur ve raikonenin talihsizliğinde olur yoksa raikonen yarışta olduğu hiç bir yarışı daha alonso alamadı..!
msinanh
06-01-2005, 01:17 AM
efsane abicim...
alonso kim raikonen kim...
merak etme ne ferrari ne shumi buna razı olmas...
bir kaç yarış sonra düzelirler...
Darkcloud
06-01-2005, 06:02 AM
inşallah umarım düzelene kadar iş işden geçmiş olmaz bir an önce ayaklanır kırmızı bayraklı siyah atımız..!
Power
06-01-2005, 03:26 PM
ferrari her zaman mükemmel değildi nun da unutmayım. f1 tarihine göz atın
Darkcloud
06-01-2005, 11:34 PM
f1 tarhinin yaşayan efsanesi olarak bilinn tek isimde ferrari ile bütünleşik M.Schumacher bende ona dikkatini çekerim..! tek polpositon hariç dünyadaki bütün rekorları elinde burunduran kişi..!
Power
06-03-2005, 03:14 PM
f1 tarhinin yaşayan efsanesi olarak bilinn tek isimde ferrari ile bütünleşik M.Schumacher bende ona dikkatini çekerim..! tek polpositon hariç dünyadaki bütün rekorları elinde burunduran kişi..!
ama herzaman bu başarısını sürdürecek diye bir şey yok.
Zombie
06-05-2005, 04:05 PM
ben onun yenılenen arabsından kaynaklandığını düşünüyorum bence hala alışamadı...
Darkcloud
06-05-2005, 11:44 PM
yaa son yarışda damalı bayrak programında bir şey sölendi Ferrarinin tasarımcısı yani F2004'e kadar olan seriyi tasarlayan tasarımcı bu sene Ferraride konum değiştirmiş vee F2005'i tasarlayan yeni bir tasarımcı vee büyük ihtimalle tasarımda bir aerodinamik hata var araba lastiklerle bir uyum sağlayamıyor araba lastikleri çobuk yiyor vee hız kaybına uğruyor var bir sorun bakalım ne olucak hyrlısı..!
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.