View Full Version : TB Vs 306 GTİ ıkıtellı drag sonucu
arkadasların ıstegı uzerıne bu gece kalkıs yapıldı roll on test yapılmadı. gecen sefer yarım boy ıle gectıgım 306 yı net 4 boy ıle gectım. gecen sefer 4 boy gecıldıgım 106 yada 1 boyla gecıldım ve fark barız kapanıyordu... 106 gtı a roll on test teklıf ettıgım anda bızım arabamız kalkıs arabası yola cıkarmayız dendı.. benım dıyecek bısıyım yok. :hail: TB is the LEGEND...
http://img18.echo.cx/img18/2576/1553nb.jpg
nitrO_Oxide
05-27-2005, 02:14 AM
kalkısı kacırdık yaw :) gec kaldık :)
sesıınm hasını yanın kralını gordunya yetmıyormu :D
CrazyDeviL
05-27-2005, 02:32 AM
STP sen bu hırsla peugeotu halt edersin, sana güveniyorum, başarılar
STP sen bu hırsla peugeotu halt edersin, sana güveniyorum, başarılar
halt etmek zor bı ıs degılkı. benım arabam bos suan. dolu halı olsa zaten denemem. ama bana ben hıc yarısmamısım kupa almamısım gıbı sen doldur kaldırmayı ogren gel dendı... haftaya bı guzellık yapıcas onlara...
nitrO_Oxide
05-27-2005, 02:35 AM
sesıınm hasını yanın kralını gordunya yetmıyormu :D
yaw video cekelim dedik oda .ok oldu :D
ee sazan o hızda camerayı dısarı cıkarırsan o olur :)
CrazyDeviL
05-27-2005, 02:37 AM
haftaya show var yane desene,
nitrO_Oxide
05-27-2005, 02:45 AM
ee sazan o hızda camerayı dısarı cıkarırsan o olur :)
o sese kendimi dısarı atmadım sen ona dua et :D
nitrO_Oxide
05-27-2005, 02:55 AM
:) ya yanlar :)
idare eder :p :D
siiiyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D
^^CaRiSMa^^
05-27-2005, 11:29 AM
tb rulezzz... :icon_idea
ekremkarakurt
05-28-2005, 10:45 AM
abicim o 106yı geçmen biraz zor be,arka koltukları fealn sökmüşsün öle bişey varmı
bu ne hırs be kardeşim :)
ErKaY
05-28-2005, 11:34 AM
puhuaphupauhau arka koltuklarımı sökmus.. helal olsun... tek kapı yapıp getırır bırdakıne :D ekrem abi aksam yanındayım tesrlık cıkmazsa.. harbı aklını alacagım.. yan showwwwwww
selimbayramoglu
05-28-2005, 11:53 PM
meşhur 106 nın sahibiyim.
mademki plaka mevzusu var benim plaka 34 TD 7047 honda iyi ezberle
tb ne saçmalıyosun hangi fark hangi fark kapatmak mademki aracın boş nasıl 4 boyu 1 boya indirebildin bide koltukları sökmüşsün ayıptır. sen aracını birazdaha yükle sonra gel. he ama gelmek istiyorsan tırı kap gel
nitrO_Oxide
05-29-2005, 12:08 AM
tb ne saçmalıyosun hangi fark hangi fark kapatmak mademki aracın boş nasıl 4 boyu 1 boya indirebildin bide koltukları sökmüşsün ayıptır. sen aracını birazdaha yükle sonra gel. he ama gelmek istiyorsan tırı kap gel
kendinizi bir tanısma topicinde tanıtırsanız seviniriz :)
bana bak aslan.. adam gıbı yaz burda... 1 boy fark attın daha ne zırvalıyosun... .......... yeseydıde rollıngde cıksaydın. hemen kactınız arabanızıda kacırdınız... gecen sene nerdeydınız aslanım sız yenımı turedınız. bana sen araba kaldırmayı ogren arabanı doldur gel derken aklınız ........... kacmıstı.. salak salak konusup can sıkmayın. turbodan caydırıp atmosferık yaptırmayın fena olur... ne kısa ne beyın ne egsantrık ne kasnak ne subap hıc bısıy yok.. taktırmayın bana... EKREm gecemessın felan deyıp send ecan sıkma bıras sor sorustur dolu zamanında neler yapmıs TB...
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.