View Full Version : Tb Ikitelli'de
cAxcAn
05-18-2005, 11:38 AM
Selçuk arkadasim bizi kirmayip arabasini denemeye gelmistir .Ben hic bi aciklama yapmiyorum.Gecenin açiklamasini Selçuk arkadasimizdan bekliyorum.
fafatara53
05-18-2005, 11:55 AM
geçen pazar günü yapılan açılıştaki pankarta yakışmayan hareketler bulunuyoruz arkadaşlar bence çok yanlış...konu tarafımdan kitlenmiştir....
Ertan Ömür
05-18-2005, 12:09 PM
:!: :!: LÜTFEN CADDELERDE DEĞİL PİSTLERDE GAZLAYALIM :!: :!:
fafatara53
05-18-2005, 12:16 PM
konuyu tekrar açıyorum can arkadaşımız açıklama yapacaktır....
2004palio
05-18-2005, 12:28 PM
fatih ikitellideki yer seninde bildiğin gibi akşamları araba geçmiyor kardeşim oradan
yaw burada trafıktegazlama makas felan olaylarını anlatmıyoruzkı ne sacmalık bu ya... gecenın bı korunde trafıkle alakaı olmayan bı yerde yapılan denemeyı soyluyoruz...
gelelım dun geceye
en bastan dedıgım gıbı kalkmak ıstemedıgımı soylmıstım sonradan arkadaslar kalkalım dedıgı ıcın ılkın 306 gtı ıle kalktık..306 yı yarım boy cıvarı gectım arkadasın debrıyaj tokatlamasını hıc unutmıycam.. neyse sonradan bır 106 geldı onunla kalktık araba gercekten guzel yuruyor chıp egsoz fıltresı varmıs ıyıde devır cevırıyordu 2 kere kalktık ılkınd eyaklasık 3 boy cıvarı fark yedım ıkıncısındede 3 e takamadıgım ıcın zaten devam etmedım.bende su oldu bu oldu bahanesı yok adam kalkısta gectı... sıra benım ıstedıgımde dedım. nedır deyınce temde roll on start dedım. o ne bız anlamayız oyle seyden kalkıs yaptık olay bıttı gecıldın dıyenler olduysada bı kac anlayıslı arkadas sagolsunlar kırmadılar .oradan teme cıktık ama 106 cı arkadas nedense gelmek ıstemedı.306 cı arkadas sagolsun geldı. cıktık teme. 2 de yanyana gelıp 3 deyınce bastık olayda bı 3 kagıt olmadıgı anlasılsın dıyede arabalarda 2 ser kısı vardı.2 de yanyana gelıp 3 deyınce bastıgımızda dedıgım gıbı oldu zaten... her vıteste 1 1.5 boy one cıkmaya basladım 5. vıteste 230 km suratı gordum ben 306 2 denememısden bırıncısınde 6 sı net 7 boy ıkıncısınde 3 e takamamamdan kaynaklanan sekılde 4 u net 5 boy arkamdaydı...
herzaman dedıgım gıbı gercek guc testı roll on starttır arkadaslar. ama o 106 cı arkadasla mutlaka tem yapacagız kactım sanmasın ;)
fafatara53
05-18-2005, 12:31 PM
geçmiyor ama bilindiği gibi bir çok baskın oldu...ve tv'ye yansıdı ama polis eşliğinde olmuş bilmiyodum tekrar özür diliyorum öğrenince konuyu açtım....
cAxcAn
05-18-2005, 12:43 PM
Ewet arkadaslar hersy denildii gibi oldu trafie kapali alanda polis esliinde arabalar kaldirildi. Bizim dedimiz gibi CADDELERDE DEGIL PISTLERDE GAZLAYALIM... bu kural geçerliydi o aksam.
Gelelim aksamin sebebine evet arkadasimiz bi 306 ile bide 106 ile kalkis yapti. 306 yi gecti ama asil konu olan 106 ile drag mevzusunda VTEC gecildi. Ama eminimki roll on dada 106 yi geçerdi ama bizim iddamiz sifir kalkis olduu için olay yapilmis ve bitmistir .
Sonuç olarak benim en bastan dedim olaya gelindi dragda vtec 106 yi gecemez ama roll da geçer ben en basindan beri bunu dedim ve dedim çikti.Bazi arkadaslar olaylari fazla saptirip tir falan getirin gibi deyisler kullanmasaydi böylr seyler olmazdi neticede hersey görüldü.Ama söz 106 ile sana kesinlikle Roll ayarliyacam...
benım bahanem olmas dedım. oradakı arkadasların bana dedıgı neydı bılıyomusun araban cok sarıyor debrıyajın kokuyordu. nedenmı kokuyor cunkı bıtık :) roll on start ta debrıyah gereksınımı olmadıgı ıcın ben soyleme geregı duymadım sonra bahanen var denmesın dıye. sımdıs en yazmısınkı vtec 106 yı gecemes.. 2003 ve 2004 yılları sınıf 3 namaglup sampıyonu vtec ıle nadır aybek ertugdur. bırakın 106 ya gecılmeyı hıc bı arabaya gecılmemıstır.ben yarıstıgım zamanlarda sadece 1 kere ankaralı rpm plakalı 106 ya gecıldım o yarıstada ulusalda 2. olmsu aybege gecılmıstım mahallıde okadar kalkıstan sonra 106yla kalkareken debrıyajım sorun cıkarmıstı o yusden gecıldım vıtesımın gecmedıgı vıdeolarla sabıttır arkadaslar... tr dekı en yuklu 106 saxoyu yapan manta tunıngın pt 53 lu pıstonlu kısalı beyınlı tımınglı arabasını nasıl gectıgımıde mıllet gormustur. fazla konusmaya gerek yok ;)
nitrO_Oxide
05-18-2005, 12:53 PM
hangi 106 o yaa merak ettim
bjk21
05-18-2005, 12:59 PM
yaw burada trafıktegazlama makas felan olaylarını anlatmıyoruzkı ne sacmalık bu ya... gecenın bı korunde trafıkle alakaı olmayan bı yerde yapılan denemeyı soyluyoruz...
gelelım dun geceye
en bastan dedıgım gıbı kalkmak ıstemedıgımı soylmıstım sonradan arkadaslar kalkalım dedıgı ıcın ılkın 306 gtı ıle kalktık..306 yı yarım boy cıvarı gectım arkadasın debrıyaj tokatlamasını hıc unutmıycam.. neyse sonradan bır 106 geldı onunla kalktık araba gercekten guzel yuruyor chıp egsoz fıltresı varmıs ıyıde devır cevırıyordu 2 kere kalktık ılkınd eyaklasık 3 boy cıvarı fark yedım ıkıncısındede 3 e takamadıgım ıcın zaten devam etmedım.bende su oldu bu oldu bahanesı yok adam kalkısta gectı... sıra benım ıstedıgımde dedım. nedır deyınce temde roll on start dedım. o ne bız anlamayız oyle seyden kalkıs yaptık olay bıttı gecıldın dıyenler olduysada bı kac anlayıslı arkadas sagolsunlar kırmadılar .oradan teme cıktık ama 106 cı arkadas nedense gelmek ıstemedı.306 cı arkadas sagolsun geldı. cıktık teme. 2 de yanyana gelıp 3 deyınce bastık olayda bı 3 kagıt olmadıgı anlasılsın dıyede arabalarda 2 ser kısı vardı.2 de yanyana gelıp 3 deyınce bastıgımızda dedıgım gıbı oldu zaten... her vıteste 1 1.5 boy one cıkmaya basladım 5. vıteste 230 km suratı gordum ben 306 2 denememısden bırıncısınde 6 sı net 7 boy ıkıncısınde 3 e takamamamdan kaynaklanan sekılde 4 u net 5 boy arkamdaydı...
herzaman dedıgım gıbı gercek guc testı roll on starttır arkadaslar. ama o 106 cı arkadasla mutlaka tem yapacagız kactım sanmasın ;) 106 RulezZz :icon10:
wah wahhhh yazık dün bana STPert dedilerde inanmadım olsun yanlız anlamadığım mewzu sen dün kalkalım dememişsin burda biraz şaşkınlık yaşadım ama dilin falan sürççtü heralde olsun baba boşwer :icon_idea geçmiş olsun
ha bu arada tır getir diyen bi arkadaş wardı baba o tırı sen getirde rolling yapın belki onu ayıklarsın bilmem kaç boy lan ne adamsınız yaws :D
sen ılkın adam gıbı konusmayı ogren .. adam gıbı yazıyoruz burda neyın ne oldugunu. senın sıtenı temsıl eden arkadaslar burda efendıce yazıyorlar kımse kımseye laf etmıyor olanı yazıyor. senın yaptıgın terbıyesılıkten baska bısıy degıl.en bastan kalkmam dedım ben bu sıtedekı yazılarda var yoksa yok densın... gecmıs olsun demıssınde sezondakı draglarda puglarınıza attıgım boylardan dusun dun aksamkı kalkıstakı 3 boyu 306 ya attıgımda ekleyın yıne 3 boy avantajlıyım. hadı selametle...
akın mat
05-18-2005, 01:09 PM
tüh tüh tüh. valla çok üzüldüm şimdi. valla STP daha 2 hafta önce bana PUG dan araba olmaz diyordu. demekki oluyormuş. içim cız etti valla bana gazlamaktan bahseden bir arkadaşın bu konuda herkesin diline düşmesi yıkım yıkım yıktı beni
bjk21
05-18-2005, 01:11 PM
sen ılkın adam gıbı konusmayı ogren .. adam gıbı yazıyoruz burda neyın ne oldugunu. senın sıtenı temsıl eden arkadaslar burda efendıce yazıyorlar kımse kımseye laf etmıyor olanı yazıyor. senın yaptıgın terbıyesılıkten baska bısıy degıl.en bastan kalkmam dedım ben bu sıtedekı yazılarda var yoksa yok densın... gecmıs olsun demıssınde sezondakı draglarda puglarınıza attıgım boylardan dusun dun aksamkı kalkıstakı 3 boyu 306 ya attıgımda ekleyın yıne 3 boy avantajlıyım. hadı selametle... bu kalkıştan önceki konuşmalarını hatırla bide junior stp arkdaşımızn konuşmalarını herkeze hakettiği şekilde geniş dostum
tüh tüh tüh. valla çok üzüldüm şimdi. valla STP daha 2 hafta önce bana PUG dan araba olmaz diyordu. demekki oluyormuş. içim cız etti valla bana gazlamaktan bahseden bir arkadaşın bu konuda herkesin diline düşmesi yıkım yıkım yıktı beni
el tıtıyle gerdekmı yapıyosun aslan sen... 110 hp lık essek arabanlamı konusuyorsun... senın dargla rolle ısın olmas o aksam paso gz yapıyodun. ıstersen bı trafık yapalım senle ne dersın yermı?
fafatara53
05-18-2005, 01:14 PM
beyler sakin olalım....
bu kalkıştan önceki konuşmalarını hatırla bide junior stp arkdaşımızn konuşmalarını herkeze hakettiği şekilde geniş dostum
arabalarınız guclumu kardesım onumu ıdda edıyosunuz.. 2 lıtre 6 ılerı makınnızı gorduk dun gece top speede gelene kadar goremedım ben kendısını 230 lardada ne yaklasabılıyordu ne bısıy benım farkım acılıyordu nedense. 106 cı arkadas gelseydıya neden gelmedı ?
tekrar dıyorum benım bahane uretme dıye bısıyım yok. sadece tekrar denerız uygun bızamanda...
nitrO_Oxide
05-18-2005, 01:17 PM
:!: arladaslar lütfen birbirimizi kırıcı konusmalar yapmıyalım SSS :!:
ekremkarakurt
05-18-2005, 01:19 PM
tamam arkadaşlar abartmayın bu konuyu,bu işte geçmekte ver geçilmekte bunu bir hobi olarak görmeliyiz,yoksa bu işin sonu yok biliyosunuz,ben dün akşam kendi adıma çok eğlendim,gelen herkese çok teşekkürler :icon_idea
ayrıca selçuk medeni cesaret gösterip gelmiştir ayrıca sanada teşekkür ederim
106 nın sahibi yılmaz arkadaşımız 34 td 7047 siyah renk arabsı çok iyi gidiyo
onada teşekkür edrim burdan
sonuçta güzel bir gece oldu kulağımızın pası gitti
bjk21
05-18-2005, 01:23 PM
olanlar oldu güç testi neden rollda oluyo anlamadım arabanın 1. 2. vitesi wites diilmi kardeşim gelirsin sararsın gidersin okdar ozmn drag yarışlarını kaldırsınlar öle bi yarış olmasın abicim herkez roll yapsın nası bi anlayış bu anlamadım
cAxcAn
05-18-2005, 01:34 PM
Arkadaslar no oluya burda bi oturup dugru düzgün konusamadik lütfen kelimeleri seçerek yazalim kimse kimseyi kirmasin daa önceden bi alip veremediniz varsa bu baslik altinda bizi yormayin çünkü hersey dün gece bitti arabalar denendi ve bitti kimse daa önceki h1rslarini bu konuya birlestirerek birbirine yansitmasin LÜTFEN...
dostum biz kalkışta ayırır dedik sende hady sizimi kırıcam gelin kalkalım dedin rolll olmasın dedin geldin 106 da senin içinden mi geçti üstünden başından mı naptı bilmiyorum tam olanlar oldu güç testi neden rollda oluyo anlamadım arabanın 1. 2. vitesi wites diilmi kardeşim gelirsin sararsın gidersin okdar ozmn drag yarışlarını kaldırsınlar öle bi yarış olmasın abicim herkez roll yapsın nası bi anlayış bu anlamadım
bak aslan kardesım... sen cokmu ıdda edıyorsun dragta 106 fena dıye.. ozaman ılk draga ıcın kayıt yaptırırsınız ızmıre kalkarsınız. bız 106 saxo gecerkenn pıstlerde sız nerdeydınız.. tabırlerıne dıkkat et ıcındenmı gectı ustundemı nedır dıyerek bunları yuzume konustururum senı bılesın. ınat edıyorsan hala doldurun 106 nızı bende vazgecerım turbodan yıne doldururum atmosferık ozaman yere net net 190 hp veren ve drag race mod 1000 kılo yanı std ından 150 kılo hafıf bı drag mode vtecle kalkarsınız. ne dersın... gercek test rollıngtır dıyorum sen mankafamısın anlamıyorsun . roll on testtede 1 de basabılırsın. hıc bı arabanın kalkısı esıt olamas bırnın lastıgı ıydır sarmas dıgerının debrıyajı kotudur kacırır. bunu anlayamayacak kadar eksıkmısın kardesım... drag konusuna gelınce 2003 senesı 2004 senesı namaglup sampıyon vtecdır.. konsumaya gerek yok... son olarak varmısın doldurmaya arabaları he kardesım? yurumesıyle efsane dıye tanımlanan vtec ıle drag pıstınde full drag mode kalkmak ıstermısın????
bu arada drag yarısları gercek guc testı degıldır.ıyı bı sofor ıyı tune edılmıs bır arac ıyı yol tutan lastıkler ıyı bır ayar ıyı bır kaldırısın yanı kısacası komplıke hazırlanmıs makıne ve soforlerın yarısıdır...
ErKaY
05-18-2005, 01:41 PM
ahmet yeterlen! ! ! olan olmus ıste... dragda 106 3 boy almıs- 306 ılede yarım boy tb arkadas almıs... varmı otesı..yok onun ıcın konu kapansın.. yersız tartısmalara gerek yok aynı ortamı paylasıyoruz...aksam haberım yoktu yoksa bende ızlmeye gelırdım :(
bjk21
05-18-2005, 01:46 PM
bak aslan kardesım... sen cokmu ıdda edıyorsun dragta 106 fena dıye.. ozaman ılk draga ıcın kayıt yaptırırsınız ızmıre kalkarsınız. bız 106 saxo gecerkenn pıstlerde sız nerdeydınız.. tabırlerıne dıkkat et ıcındenmı gectı ustundemı nedır dıyerek bunları yuzume konustururum senı bılesın. ınat edıyorsan hala doldurun 106 nızı bende vazgecerım turbodan yıne doldururum atmosferık ozaman yere net net 190 hp veren ve drag race mod 1000 kılo yanı std ından 150 kılo hafıf bı drag mode vtecle kalkarsınız. ne dersın... gercek test rollıngtır dıyorum sen mankafamısın anlamıyorsun . roll on testtede 1 de basabılırsın. hıc bı arabanın kalkısı esıt olamas bırnın lastıgı ıydır sarmas dıgerının debrıyajı kotudur kacırır. bunu anlayamayacak kadar eksıkmısın kardesım... drag konusuna gelınce 2003 senesı 2004 senesı namaglup sampıyon vtecdır.. konsumaya gerek yok... son olarak varmısın doldurmaya arabaları he kardesım? yurumesıyle efsane dıye tanımlanan vtec ıle drag pıstınde full drag mode kalkmak ıstermısın????KONTOLSÜZ GÜÇ GÜÇ deildir 1 2cisi senin junior bana diodu üstünden başından geçer flan ona bişe demedin hatta sende dedin benim böle ithamlada bulunduğumu kimse görmemiştir ilk defa yapıyorum afedersin ama yeri geldi yüzüne söle konusuna gelince junior un dediklerini yine hatırlatırım ayrıca 106 we saxo zaten aynı sayılır istersen gösteriyim saxonun farlarının üzerinde peugeot logosu yanına citroen logosu war motor werileride aynıdır ...
KONTOLSÜZ GÜÇ GÜÇ deildir 1 2cisi senin junior bana diodu üstünden başından geçer flan ona bişe demedin hatta sende dedin benim böle ithamlada bulunduğumu kimse görmemiştir ilk defa yapıyorum afedersin ama yeri geldi yüzüne söle konusuna gelince junior un dediklerini yine hatırlatırım ayrıca 106 we saxo zaten aynı sayılır istersen gösteriyim saxonun farlarının üzerinde peugeot logosu yanına citroen logosu war motor werileride aynıdır ...
106 saxo fabrıkası aynıdır aslan kardes sadecebantları farklıdır aracların... saxo 135 hp denır ama dın normuna gore yazılmıstır sae normuna gore 120 hpdır vs vs... 106 yı snedne ıyı tanıdıgıma ıdda ederım. NOT en guzel ornegıdır.. gucun kontrolune gelınce sen yar tutmayan lastıgın gunahını arabaya kacıran debrıyajıda arabaya mal edıyorsan sana dıyecek sozum yok.jr un dedıklerı benı baglamaz kendısı 86 lı ehlıyetı bıle olmayan kuzenımdır. aklı sıra abısnı desteklemek amaclı yazmıs.sana dedıgım gıbı konusmaya gerek yok gercek dragta sonucları herkes bılıyor kardesım...
gercek dragtakı sonuclardan goruntu... gecen haftakı sınıf3 te 1. olan 106 gtı
http://img42.echo.cx/img42/9044/ixmir7hr.jpg
bjk21
05-18-2005, 02:04 PM
bende 86 lıyım ehliyetim de yok :D not şişlide cirit atarken onun videolarını çeken kişi benim ayrıca debriyajın kaçırıyosa lastiğin bilmem napıyosa oda senin sorunun çünki Rakibinde lastik kullanıyo onunkiside aynı hammaddeden üretiliyo bence bu konuyu biraz düşün gücü kontrol etmek elinde olabilir ama şunu da düşün sedan arabada öne ne yay koyarsan koy arkaya bi yük biner buda arabanın kalkıştaki sarmasına sebeptir hacbak arabalarla kalkarken bunu biraz hesaba katman gerek bide 106 ise oturup ii düşünmen gerek roll güç testi falan deildir bana göre güç sadece 1 yerde olmamamlı düşünsene bi body ciyi kollar omuzlar yerinde karınkasları zaten otomatik oılarak oluyo ama adamda baldır göğüs möğüs yok ama adamın kolu güçlü blek güreşinde (senin dediğin roll gibi ) alayna giderim diyo ama genel olarak baktığında güçlü bi vicuda sahip deil.... (ekrem abi kusura baqma )
baks aslan. aynı hammadeden uretılıyor dıyorsun lastık kumho tanesı 100 ytl pılot exalto 260 ytl nasıl oluyor bu. caddede en ıyı tutan lastık pılot exaltodur mesela... bı arkadasın dedıgı gıbı hayatında modıfıyeye el surmemıs bı cocukla muhatap oluyorsun selcuk ne kadar konussanda azdır lafını kaale almalıymısım... ben sedan arabamla drag mod gelseydım oraya arkası dımdık konılerı 100 de 100 sert olurdu resımd egordugun sekılde... banamı ogretıyorsun drag mode nasıl olmalı araba dıye.. ben arabam yerlebır geldım oraya ordaysan gormussundur. ayrıca dragta dusuk araba ıyı degıldır cunkı aksların yere paralel basmaz kasıntılı durur. sana daha bırcok detay anlatabılırım ıstersen ..
bjk21
05-18-2005, 02:37 PM
sabahtan beri uyarılıyorum uyaranlara ===> buyrun kimi uyarmamız gerek sizce?
haklısın ama hıbır 106 gtı ne kadar yuklsense yuklensın vtecı gecemes...
yaw sen ne mantıksız bı adamsın... nasıl gercek guc testı kalkısta bellı olurmus. belkı ben ıyı kaldıramıyorum lastıklerım ıyı degıl sarıcam kalkamıycam ama arkadas delı sekıld ekaldırcak edıcek... yanyana gelırsın 3 deyınce basarsın ıyı guclu olan gıder bu kadar basıt. anlamıyosunuz konusuyosunuz...
yaw gıt ALLAHını seversen nekadar araba modladın kac kere deneme yaptın kac kere kalktın ulusal dragta kac tane kupan var.... gelıp benımle boyle bılırmıs gıbı konusumuyomu bazı tıpler dırekd elı oluyorumya... caxcan kardesım senın araban alt debırde felan guc uretmıyor yoksa arabanı bılmıyormusun 7200 devırde guc bandın senın. bılmıyosan sor soyleyım ...
tamam aslan kardesım dragmı ıstıyosun drag olsun ozaman... arabama kıyamıyorum dıye kaldırmıyorum sıfırdan ama madem boyle ıstedınız oyle olsun.. yeterkı senın ıstedıgın sekılde senı geceyım...
ne dıkkat edıcem kufurmu var kotu sozmu var? sıkılıyorum artık ya bılmeyen adamların car car yapmasından
neyı hatırlıyorum bılıyomusun arda hanı benı cagırmıslardı doluyken subaru ve dolu bı 106 ıle denemek ıcın.. 17 lerm vardı. ben bı deneme kalkısı yapayım deyıp sıkmıstım sıfırrdan hatırlıyomusun. 3 tede 17 lerle sarıp gıdınce dondugumde ne tesadufturkı ne subarucu nede 106 cı yoktu acıl ıslerı cıkmıstı :D
Mesajım Sılınmıs TEKRAR YAZIM PUG CU ARKADASLAR GELIRKEN YANINIZDA IKITANE DORSELI TIR GETIRIN TB NIN SIZE ATICAĞI FARKI ANCAK BOYLE OLCERIZ..... 2 DORSELI TIR YADA 50 PUG 106 :d
ee adamların onemlı bı ısı cıkmıs tı abı tekerı patlamıs bujısı zırtlamıs fln fılan :) Off ne ınat edıonus kı TB STandart Halı ıle Nos Basan 306 Gectı....!
Körlükle Alakası Yok... Sen Arabanı Git Lift De Kaldır Vtec O Bu arada
Genis ol sen bide arabacıysan bole puglar vtec ı qecer dıe fazla hayel kurma bıde sağda solda soleme yolda vtec ler ustunden qecmesın
Doru Zaten Vtec ler Yurumuyoda Vtec ler Kafalarına Gore Takılıo Pug lar Super Fena Ole Bole Deıl Manyak Olamaz Ole Bı Makına Bı Sıkıosun Kırıo Hemen Zuhahahahahhahahah Nekadar 106 Gorduysem Cogu Mutlaka 1-2 Kere Kırılmıstır
Ama Daha 1 Tane Bıle Kırılan Vtec qormedım.....!!!! :!:
Benim Anlatmak İstediğim Bi Pug un Vtec i qecemiceği Standart şartlarda...
Hala Daha idda Ediyorum Standart 1.6 Vtec Le Standar 1.6 GTİ Kalksın Vtec Gecer.
Yuklu 106 GTI & Yuklu Vtec Kalksın Vtec Gene Gecer.
Turbolu GTI ile Turbolu Vtec Kalksın Vtec Gene Gecer.
Noslu GTI ile Nos lu vtec Kalksın Vtec Kene gecer..
Kısaca Vtec Her turlu Gecer. Roll da da Drag dada.... Neden İnat Ediolarkı...
HADY SELAMETLE...
burada benım yazılarımda kımseye laf eden bı tabır yok... yazılanları goruyorsun degılmı nekadar yuklense yuklensın.. full dolu 106 olsun olsun olmas ama 170 hp olsun full dolu vtec NIF mesela 253 hp suan... 340 hp evo 8 ı gecıyor suan gıyasettın karatası autodromda gectıgınıde unutmayalım lutfen...
bjk21
05-18-2005, 02:45 PM
yaw baba burda ki alıntılar dünden bugün dediklerinle bi kyasla istersen aralarında dağlar kdar fark war standart halde bisürü şey yaparmış stp falan diodun dün işte alıntılar ben bişedemiyorum daha herşeyi ortaya koydum ayrıca ekrem abiye sölediğin lafları bidaha gözden geçir...
sen junıor un yazıklarınla benımkılerı karıstırıyosun galıba... kalktıgım 106 chıp egzoz fıltrelı bı arabaydı. nerden baskan 140 hp netı var ve 950 kılo... dusun bıraz dusun... bende beyın taksam okadar farklı seyler olurkı bılemessın
bjk21
05-18-2005, 02:50 PM
ya baba yüklü 106 yı diosun standart halimle diyosun bana şimdi çıkıp şunu taksam bunu çaksam deme yok standartken 17 lerle bi lastik yakmışsın geldiğinde işleri çıkmış falan yapma gözünü sewiyim...
sen dalgamı gecıyosun. kım soyledı std ken oldugunu arabam ozmana full doluydu bunu herkes bılıyor.. IYI OKU...
Orjinal Mesaj Sahibi STP
neyı hatırlıyorum bılıyomusun arda hanı benı cagırmıslardı doluyken subaru ve dolu bı 106 ıle denemek ıcın.. 17 lerm vardı. ben bı deneme kalkısı yapayım deyıp sıkmıstım sıfırrdan hatırlıyomusun. 3 tede 17 lerle sarıp gıdınce dondugumde ne tesadufturkı ne subarucu nede 106 cı yoktu acıl ıslerı cıkmıstı
bjk21
05-18-2005, 02:55 PM
alıntıların 4cüsü ne baq başka da bişe demiyorum hady yemeğe gider ben :D
R yaptın bakıyorum... benım makıne turbo olunca sızde en guclunuzu getırırsınız yıne bı denerız ;)
fafatara53
05-18-2005, 03:01 PM
beyler bitmiş olay artık bir daha kızıştırmanın bi önemi yok...biraz daha sürerse gırtlak gırtlağa savaşıcaksınız....savaşmayın sevişin....:D:D(maksat ortalık yumuşasın):D
bjk21
05-18-2005, 03:09 PM
yok abicim ne sawaşı abime we kupalarına zaferlerine sonsuz saygım war benim tek anlamadığım nokta abartmalar yanlışlar onlarıda ortaya koydum yüz yüzede aynı muhabbetlere warım yani ben 10 yaşındayken babamın maslakta dükkanı wardı ilk arabamız miafiori idi zamanın arabası tabi yaşım ne olursa olsun boş deilim neyin ne olduğunu biliyorum yakında da bi 306 yapıcam ozmn konuşcam ozman a kadar bu tarz iddalarda bulunmıcam doğru olanda budur die düşünüyorum hala merak eden warsa çeliktepede çağdaş oto hastanesi bizimdir gelsin çayımızı içsin ayrıca 13 yaşımdayken körfeze gidiyodum amcamla miafiori nin de kupaları war bu arada :D efsane
306 yap bakalım bende yapıyom TB yı denerız :)
cAxcAn
05-18-2005, 03:17 PM
aman pasa ben senin turbolu haline ferrari ayarlamayi düsünüyodum...
Bende organizatör gibi oldum hee herkeze bisi ayarliyorum
bjk21
05-18-2005, 03:19 PM
306 yap bakalım bende yapıyom TB yı denerız :)baba walla ne yapıcamı sölemiyim sadece dünyanın en hafif 306 sı olcak başka bişe sölemeyim zaten daha çoook war belki ozmn a tb flan kalmaz başka bişelerle çıkarsın :icon14:
2004palio
05-18-2005, 03:22 PM
madem okadar cok varsa niye soyluyosun kardeşim belkide ozamana kadarda piyasada 306 da kalmıyacak .....!
baba walla ne yapıcamı sölemiyim sadece dünyanın en hafif 306 sı olcak başka bişe sölemeyim zaten daha çoook war belki ozmn a tb flan kalmaz başka bişelerle çıkarsın :icon14:
sen ıstedıgın kadar yap aslan kardesım sen yapana kadar benımkı tahmınen 1 barda 400 hp yere verıyo olur :)
nitrO_Oxide
05-18-2005, 03:30 PM
400 hp yer demek 460 hp krank demek yuhaaa :D
ekremkarakurt
05-18-2005, 03:35 PM
:012: hele bi o günler gelsin
walla uzakta degıl ekrem kardes. malzemelerın yarısından cogu burda ;)
2004palio
05-18-2005, 04:14 PM
hadi olum bekliyoruz selcuk
tuvalette para zıcmıyoz ...
2004palio
05-18-2005, 04:21 PM
olum para senin için elinin kiri. :D
olum varya yaratıcı adam sın seni seviyom ya :) ama bir okadarda agresif
Badboy
05-18-2005, 05:44 PM
Muhabbet budur ıste sonucta kalbınızı kırmayın arkadaslarım.Bakın son msjlarınıza harıkasınız;)
fafatara53
05-18-2005, 05:46 PM
bende dedim savaşmayın sevişin diye ama dinlemediler....:D:D
ekremkarakurt
05-18-2005, 05:52 PM
hepinizi seviyorum :icon_idea
Qurny
05-18-2005, 06:58 PM
selcuk abi helal olsun diyorum sana yapıcanı yaptın yine..
fuara cıkıyosun dimi?BoL BoL incelicem saklama arabayı tamam mı :)
msinanh
05-18-2005, 07:04 PM
fuar mi? ne fuari?nerde nezaman nasill?...
MuratBas
05-18-2005, 07:42 PM
sewgili FAFATARA 53 kardesim biz halen daha ''CADDELEREDE DEGIL PISTLERDE GAZLAYALIM'' diyoruz we dün aksam ki kalkısta polis gözetiminde oldu we yaklasık 10 dk içinde bitti.
buradan tekrar Selçuk kardesime Yılmaz kardesime bize oradaki Jr.Drag heyecanını yasatanlara... aramızda bizlerle beraber yarısı izleyen we izin weren memur abilerimize..
dönüs yolunda biz yaptıgı iyilikten we insanlıgından dolayı ALPER kardesime....
çok tesekkürler..
umarım sizlerinde bu sayfalarda canınızı sıkmamısızdır...
sonuç olarak hepimiz aynı camia içindeyiz we hep yüzyüzeyiz..
keske aksam aramızda olsaydınız da form panellerinde birbirini yiyen insanların nasıl can-ciger kuzu-sarması oldukların görseydiniz..
tekrar tesekkürler we saygılar...
TuningPeugeot Yönetim Murat BAS
nitrO_Oxide
05-18-2005, 08:12 PM
iyiki varsınız tp :icon_idea
FRKMeRa
05-18-2005, 09:45 PM
selçuk yapacağını yapmış .Yaptıkları da yapacaklarının teminatıdır.. Ben anlamam öyle kalkıştan rollingten .Yalnız burda bilgilerinizi paylaşın öfkenizi değil...
nitrO_Oxide
05-18-2005, 10:01 PM
selçuk yapacağını yapmış .Yaptıkları da yapacaklarının teminatıdır.. Ben anlamam öyle kalkıştan rollingten .Yalnız burda bilgilerinizi paylaşın öfkenizi değil...
katılmamak elde değil :icon_idea
bjk21
05-18-2005, 10:22 PM
seneye yaz sonu belki de bi soraki sene yaz başı almakla bitmiyo bide onu hafifletmek war :D
sewgili FAFATARA 53 kardesim biz halen daha ''CADDELEREDE DEGIL PISTLERDE GAZLAYALIM'' diyoruz we dün aksam ki kalkısta polis gözetiminde oldu we yaklasık 10 dk içinde bitti.
buradan tekrar Selçuk kardesime Yılmaz kardesime bize oradaki Jr.Drag heyecanını yasatanlara... aramızda bizlerle beraber yarısı izleyen we izin weren memur abilerimize..
dönüs yolunda biz yaptıgı iyilikten we insanlıgından dolayı ALPER kardesime....
çok tesekkürler..
umarım sizlerinde bu sayfalarda canınızı sıkmamısızdır...
sonuç olarak hepimiz aynı camia içindeyiz we hep yüzyüzeyiz..
keske aksam aramızda olsaydınız da form panellerinde birbirini yiyen insanların nasıl can-ciger kuzu-sarması oldukların görseydiniz..
tekrar tesekkürler we saygılar...
TuningPeugeot Yönetim Murat BAS
helal kardesıme. temız yuzlu bı cocukmussun gorduk yazılarınlada pekıstırdın :icon_idea
selçuk yapacağını yapmış .Yaptıkları da yapacaklarının teminatıdır.. Ben anlamam öyle kalkıştan rollingten .Yalnız burda bilgilerinizi paylaşın öfkenizi değil... gozlerım yasardı :)
WarsteineR
05-19-2005, 02:21 AM
valla o sözü faruk abinin yazdığına inanamıorm.. :D :P
faruk abi.. senden çuff sesi bekliorm acilen.. ;)
FRKMeRa
05-19-2005, 02:53 PM
ben yazdım çüffff :)
tuningTR
05-19-2005, 10:18 PM
Peugeotları kutluyorum ... :icon_idea :icon10:
Jr.STP
05-19-2005, 10:20 PM
HANGILERINI HILE YAPANLARIMI
LUTFEN HERKEZ BAKSIN
http://www.tuningturkey.com/forum/showthread.php?t=3769
nitrO_Oxide
05-19-2005, 10:32 PM
:!: yukardaki linkten devam edelim arkadaslar :!:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.