PDA

View Full Version : Renklerimiz ne olsun?...

Ertan Ömür
12-17-2004, 02:34 PM
Arkadaşlar bu yeni oluşumda en önemli konulardan bir tanesi de siteyi temsil edecek renkler.Bizler bu konuda bayağı kararsızız.Sizlere soralım dedik..Sizce ne olmalı renklerimiz?...
NOT: ''Lütfen BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE-GALATASARAY-TRABZONSPOR muhabbeti yapmayalım..''

fafatara53
12-17-2004, 02:36 PM
bence kırmızı-beyaz....hem türkiyeyi temsil ediyo.....

hazel
12-17-2004, 02:38 PM
Arkadaşlar bu yeni oluşumda en önemli konulardan bir tanesi de siteyi temsil edecek renkler.Bizler bu konuda bayağı kararsızız.Sizlere soralım dedik..Sizce ne olmalı renklerimiz?...
NOT: ''Lütfen BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE-GALATASARAY-TRABZONSPOR muhabbeti yapmayalım..''

bence sitenin mevcut renkler iyi, ciddi, formal, seviyeli ve dengeli, ama logo nun renklerini tutmadim yani yesil bide ishal olmus cocuk boku rengini :) sitede igreti duruyor....

ЅENA
12-17-2004, 02:47 PM
bence kırmızı-beyaz....hem türkiyeyi temsil ediyo.....

Kesinlikle Katılıyorum...Adı üstünde TuningTurkey kırmızı beyaz

Ertan Ömür
12-17-2004, 03:17 PM
bence sitenin mevcut renkler iyi, ciddi, formal, seviyeli ve dengeli, ama logo nun renklerini tutmadim yani yesil bide ishal olmus cocuk boku rengini :) sitede igreti duruyor....
Peki yazı karakterleri ile ilgili düşüncen nedir HASAN?.Bir başka sorumda şu,hangi renkleri tavsiye edersin?... :confused:

luckyben
12-17-2004, 03:25 PM
kirmizi ve bayaza katiliyorum hem canlilik katar kanala guzel olur

beyazkartal
12-17-2004, 04:27 PM
NİYE 2 RENK ?

ÇOK RENKLİLİK ÇOK SESLİLİK GİBİDİR....

KIRMIZI ve BEYAZ OKEY

AMA YANINA MESALA KIRMIZI - BEYAZ - MAVİ.........

Hakan
12-17-2004, 04:35 PM
abi siz en iyisini bilirsiniz ama böyle çok iyi
siyahı cok seviyom ben
ama kırmızıda olabilir
hatta kırmızı beyaz tüurkiye olduğu için o da kullanılır

abi buluşma olcakmı nası tanışcaz ben istanbul bahçelievlerde oturuyom
siz hiç otodırom a gittinizmi ben çok görmek istiyorum orayı

nitrO_Oxide
12-17-2004, 05:03 PM
kırmızı-lacivert ;)

Badboy
12-17-2004, 05:30 PM
Kırmızı - beyaz
Kırmızı lacivert
veya kırmızı-beya-lacivert ;)

nitrO_Oxide
12-17-2004, 05:37 PM
bana çok hoş gelio bu iki renk

SeRSeRi_aFaCaN
12-17-2004, 11:01 PM
ya bence kesınlıkle mavının bı tonu olmalı yada lacıvert...

Erhan
12-18-2004, 09:47 AM
walla bence su anki renkleri gayet hos... ;)

fafatara53
12-18-2004, 09:53 AM
bu renklerde hoş ama kırmızı beyaz bence daha iyi olur...

philcollins
12-18-2004, 10:38 AM
ya şı kırmızı beyaz muhabbeti hiç aklımda yoktu ama birden tuningturkeyle çok uyumlu olabileceğini düşündürdü bana. çok mantıklı geldi bana. bi de saimin dediği 3 renk olayının da üzerinde durabiliriz bence neden 3 renk olmasın ki..bu sitede her renkten insanlar yok mu sonuçta. kırmızı beyaz üçüncü renkte siyah olabilir bence

Power
12-18-2004, 07:29 PM
şu anki güzel..

Ertan Ömür
12-18-2004, 07:39 PM
Şu ana kadar olan yorumlar bile işimizin zorluğunu gözler önüne seriyor.Renk ve yazı karakteri bulmak mesele.Allah yardımcımız olsun... :confused:

H100
12-18-2004, 07:45 PM
Bence Beyaz-mavİ Olsun Sİteyede Uyar

Ertan Ömür
12-21-2004, 10:58 AM
ya şı kırmızı beyaz muhabbeti hiç aklımda yoktu ama birden tuningturkeyle çok uyumlu olabileceğini düşündürdü bana. çok mantıklı geldi bana. bi de saimin dediği 3 renk olayının da üzerinde durabiliriz bence neden 3 renk olmasın ki..bu sitede her renkten insanlar yok mu sonuçta. kırmızı beyaz üçüncü renkte siyah olabilir bence
3. renk baskıda + maliyete sebebiyet verir.İleride baskı yapılacak her türlü şey bizi kara kara düşündürebilir.Çünkü bu oluşumun ileride nerelere geleceği hakkında hiçbirşey söyleyemeyiz.

Ertan Ömür
12-21-2004, 11:00 AM
Bence Beyaz-mavİ Olsun Sİteyede Uyar
Hertarafında mavi ve beyaz hakimiyetinin olduğu bir forumda orasıda mavi beyaz olursa forum çok silik durur.Bilakis manşet canlı renklerden oluşmalı diye düşünüyoruz..

philcollins
12-21-2004, 11:15 AM
peki sizler hangi renklerin üzerinde duruyosunuz ertan abi?? turuncu ve yeşil mi? bilelim ona göre yorumlarımızı yönlendirelim?

Ertan Ömür
12-21-2004, 11:33 AM
peki sizler hangi renklerin üzerinde duruyosunuz ertan abi?? turuncu ve yeşil mi? bilelim ona göre yorumlarımızı yönlendirelim?
Ya inan bir türlü bir karara varamadık.Ayrıca site üyelerinin fikirleri çok değerli bizim için.Bura da tartışılmasından ben kendi adıma büyük mutluluk duyuyorum. ;)

nitrO_Oxide
12-21-2004, 01:17 PM
ertan abi bende kararımı değiştirdim phill in soyledikleri cok mantıklı geldi bencede kırmızı beyaz olsun.tuning beyaz, turkey kırmızı super olur ;)

Ertan Ömür
12-21-2004, 01:31 PM
ertan abi bende kararımı değiştirdim phill in soyledikleri cok mantıklı geldi bencede kırmızı beyaz olsun.tuning beyaz, turkey kırmızı super olur ;)
Kırmızı&Beyaz bayağı öne geçti şimdilik.Bakalım sonuç nereye varacak? :confused:

nitrO_Oxide
12-21-2004, 01:37 PM
tuning turkeyin cevirimi türkiyedeki modifiye olarak cevirebiliriz.
ve kırmızı beyazda inanın super olacak ;)

Ertan Ömür
12-21-2004, 02:22 PM
tuning turkeyin cevirimi türkiyedeki modifiye olarak cevirebiliriz.
ve kırmızı beyazda inanın super olacak ;)
Türkçe karşılığı MODİFİYE TÜRKİYE.Ha bu arada sen çalışma yapacaktın.Ne oldu ARDA?.. :confused:

nitrO_Oxide
12-21-2004, 02:55 PM
Türkçe karşılığı MODİFİYE TÜRKİYE.Ha bu arada sen çalışma yapacaktın.Ne oldu ARDA?.. :confused:

sabredin çalışmalar devam ediyo ;)

SeRSeRi_aFaCaN
12-21-2004, 03:42 PM
turuncu mav1 cok uygun bence b1rb1r1ne yak1san vede cok hos duran renkler

hazel
12-21-2004, 04:04 PM

newteam seni anlamakta zorluk cekiyorum bazen, ama bu benden kaynaklaniyor, yaslaniyorum....:)
Bi sey sorcam "siteyi temsil edecek renkler" ne demek? yani logodan mi bahsediyoz? yoksa tum sitedenmi (yani suanda mavi olan cercevelerden falan mi?)
logoysa sorun yok ama sitenin rengi denilince is degisir...yani ciddi is...logo ise olay istersen hergun iki rengi deneyip bi de gorerek karar verelim, dusundugumuz renkler goze belkide hos gelmeyecektir... bence herkesin cok istedigi kirmizi - beyaz (beyaz nasil olcak ki ????) deneyerek baslayalim..ne dersin(iz)

nitrO_Oxide
12-21-2004, 04:43 PM
newteam seni anlamakta zorluk cekiyorum bazen, ama bu benden kaynaklaniyor, yaslaniyorum....:)
Bi sey sorcam "siteyi temsil edecek renkler" ne demek? yani logodan mi bahsediyoz? yoksa tum sitedenmi (yani suanda mavi olan cercevelerden falan mi?)
logoysa sorun yok ama sitenin rengi denilince is degisir...yani ciddi is...logo ise olay istersen hergun iki rengi deneyip bi de gorerek karar verelim, dusundugumuz renkler goze belkide hos gelmeyecektir... bence herkesin cok istedigi kirmizi - beyaz (beyaz nasil olcak ki ????) deneyerek baslayalim..ne dersin(iz)

sitenin içindeki renkler değil.logonun renleri ;)

Ertan Ömür
12-21-2004, 05:08 PM
Mesele logo ve yazı meselesi.Yani manşette yazacak olan TUNING TURKEY yazısı üzerine konuşuyoruz.Bu STICKER ve kartvizitler içinde kullanılacak. ;)

ersin yılmaz
12-21-2004, 05:19 PM
turuncu birçok sitede var onun yerine canlı bir kırmızı daha dikkat çekici olabilir

KLC
12-21-2004, 07:02 PM
Turuncu Siyah... Turuncu Hareketliligi Heyecanı Belirtiyorken Siyahda Asilligi İfade Eder.. Siyah Uzerine Turuncu Tonlarında ßir Kac Deneme Yapin Abi Hatta İStersen Ornek Kartvizit te bastirayim.. gondereyim fikir olsun..

Ertan Ömür
12-21-2004, 07:07 PM
Turuncu Siyah... Turuncu Hareketliligi Heyecanı Belirtiyorken Siyahda Asilligi İfade Eder.. Siyah Uzerine Turuncu Tonlarında ßir Kac Deneme Yapin Abi Hatta İStersen Ornek Kartvizit te bastirayim.. gondereyim fikir olsun..
Yapacağın her türlü çalışmaya saygı duyarım.Burada da görmek isterim.. ;)

erhangs
01-05-2005, 12:54 PM
bence kesınlıkle (sarı kırmızı) olmalı :) :) :) :)