PDA

View Full Version : Yardım Kampanyası...

saydam
05-14-2005, 12:56 PM
Arkadaslar....

Sizden bi konuda yardımınız istiyorum...

Okul zamanımdan ve sonrasında elimde cok fazla ders kitapları,OSYM ye hazırlık kitapları bulunmaktadır..Bu konuda ihtiyacı olan yada kampanyası olan bir yer biliyorsanız yardımcı olmanızı rica ederimm..cunku o kitaplar orda bosu bosuna durcagına ihtiyacı olan birilerine gitsin..

Yada ortak bi kampanya biz duzenleyelim Ertan abi seninde katkınla ,,ve bu kitapları biyerlere ulaştıralım...

Filiz SENGULER

Saido
05-14-2005, 12:59 PM
süper fikir valla...bende de bişeyler var toparlarız hepsini veririz biyerlere....

^^CaRiSMa^^
05-14-2005, 12:59 PM
cok iyi bi konu tebrikler...istanbula gelince bende bakıcam kitaplarıma...:icon_idea

saydam
05-14-2005, 01:00 PM
süper fikir valla...bende de bişeyler var toparlarız hepsini veririz biyerlere....

Saol abi ..bencede toplu bisey yaparsak cok ii olur... :icon_idea

saydam
05-14-2005, 01:03 PM
cok iyi bi konu tebrikler...istanbula gelince bende bakıcam kitaplarıma...:icon_idea

saol carismaaa :icon_idea

^^CaRiSMa^^
05-14-2005, 01:10 PM
saol carismaaa :icon_idea
rica ederim.ne demek :)

saydam
05-14-2005, 03:55 PM
Ertan abii...bu konuda yorumunu hala alamadım.... ???

Filiz

^^İsmail^^
05-14-2005, 04:30 PM
güzel fikir ben bi araştırayım....

saydam
05-14-2005, 04:38 PM
güzel fikir ben bi araştırayım....

saol ismail.... :icon_idea

^^İsmail^^
05-14-2005, 05:16 PM
saol ismail.... :icon_idea
:D:D:D:D:D:D:D:D:D

H100
05-14-2005, 09:39 PM
ben ne de olsa bu sene kesin kazanacam bütün kitaplarımı veririm hemde hepsini

Power
05-14-2005, 10:11 PM
geirde kardeşim var ama elimde bol miktarda ansiklopedi war

nitrO_Oxide
05-15-2005, 02:06 AM
yaw ben verdim tum oss kitaplarımımı yaa :(

Badboy
05-15-2005, 09:44 AM
guzel bı dusunce.

saydam
05-15-2005, 03:11 PM
ben ne de olsa bu sene kesin kazanacam bütün kitaplarımı veririm hemde hepsini
insallah kazanırsınnn ve tesekkur ederimmm... :icon_idea

saydam
05-15-2005, 03:13 PM
geirde kardeşim var ama elimde bol miktarda ansiklopedi war

cok saol... :icon_idea

ama bu arada etrafta kampanyası olan bi yer varmı bi arastırırsanız ii olur..yada dedigim gibi biz bi okul secebilir yada birileriyle bi gorusme yapabiliriz...

Gecens ene DHL bu konuda bi kampanya yapmıstı..bu sene tekrarlıycakmı onu ogrenicem.....

saydam
05-15-2005, 03:14 PM
yaw ben verdim tum oss kitaplarımımı yaa :(

Olsun arda sen organizasyonla ilgili bi caba harcarsın...yada okul arkadaslarından rica edeersinnn :icon_idea

saydam
05-15-2005, 03:14 PM
guzel bı dusunce.
tesekkurler...

H100
05-15-2005, 03:46 PM
eee kitapları nasıl ulaştıracaz yani nereye verecez?

saydam
05-15-2005, 03:55 PM
eee kitapları nasıl ulaştıracaz yani nereye verecez?

iste bi yandanda buna bakmamız gerekiyor..ben bi kac yerle gorusucem...en kısa zamanda belli olucak..
Bu konuda Ertan abi henuz bisey yazmadııı ???? onunda bildigi yerler olabilir...tabi sizdende destek bekliyorum...

H100
05-15-2005, 04:13 PM
iste bi yandanda buna bakmamız gerekiyor..ben bi kac yerle gorusucem...en kısa zamanda belli olucak..
Bu konuda Ertan abi henuz bisey yazmadııı ???? onunda bildigi yerler olabilir...tabi sizdende destek bekliyorum...
ya ben düşünüyorumki konu kitaplarla sınırlı kalmasın.kullanmadıgımız elbiselerimizide böyle yardıma ihtiyacı olan insanlara verebilelim..

saydam
05-15-2005, 04:21 PM
ya ben düşünüyorumki konu kitaplarla sınırlı kalmasın.kullanmadıgımız elbiselerimizide böyle yardıma ihtiyacı olan insanlara verebilelim..
buda var aklımda..ama sırayla yapmak lazım....karıstırmadan yoksa yuzumuze gozumuze bulastırırız...

Hatta...baska dusuncelerimde var....
Kitaplarla ilgili hurriyet gazetesinde calısan biriyle iltibata gecicem yarın...onların bu konuda kulakları deliktir...

H100
05-15-2005, 04:36 PM
buda var aklımda..ama sırayla yapmak lazım....karıstırmadan yoksa yuzumuze gozumuze bulastırırız...

Hatta...baska dusuncelerimde var....
Kitaplarla ilgili hurriyet gazetesinde calısan biriyle iltibata gecicem yarın...onların bu konuda kulakları deliktir...
HELAL OLSUN SANA BAK KİMSENİN AKLINA GELMEZDİ...

saydam
05-15-2005, 05:48 PM
HELAL OLSUN SANA BAK KİMSENİN AKLINA GELMEZDİ...

estagfurullahh..oyle soyleme ..ben utanırım valla boyle soylerseniz...... :blush: :blush:

nitrO_Oxide
05-16-2005, 12:57 AM
Olsun arda sen organizasyonla ilgili bi caba harcarsın...yada okul arkadaslarından rica edeersinnn :icon_idea

o konuda suphen olmasın :icon_idea

saydam
05-17-2005, 05:05 PM
Arkadaslar ....guzel haberlerim var...

Kendime kontak kisiler buldum...
Bugun cok kısa ama oz yazısmalarımızdan sonra cok ii seyler yapabilcegimiz yurekten bu işle ilginen 2 bayanla gorustum...

Kendilerinin sectigi doguda birkac okul var..ve agustosta gonderimi yapılacak kitaplar icin bi kampanyaları var.Kendilerinin gorsutugu bi gonderim firması varmıs..ama bende baska bi yerle gorusucem...

Gonderim konusunu halledersek cok ii olur ama olmazsada gonderimin yarı fiyatına anlasılcagın soylemisler...

Ve bunlada sınırlı deil konustuklarım..benim senlerden beri hayalini kurdugum ama bi turlu yapamadıgım bisey daha organize etmisler ...bunuda detaylarını gecicem arkadaslar...

Ama oncelikle sizlerin bu konuda bana ne kadar destek verebilceginizi gormem gerekiyor...

Filiz

msinanh
05-17-2005, 05:11 PM
sonuna kadar...

saydam
05-17-2005, 05:16 PM
sonuna kadar...
tesekkurler... :)

serhat
05-17-2005, 05:43 PM
Umarım hallolmustur isin filiz ?

saydam
05-17-2005, 05:48 PM
Umarım hallolmustur isin filiz ?
COK SAOL ABİİİ...BENI ONLARLA BAGLANTIYA GECIRDIGIN ICIN..

SIMDILIK HERSEY TAMAM GORUNUYORR....

serhat
05-17-2005, 05:53 PM
tamam hadi hayirlisi....

msinanh
05-17-2005, 06:32 PM
ben bisey soylicemm ben eskisehirden yollamak istiyorum...
eger belli bir kampanya ismi varsa tt falangibi ben burdan kampanya adina nereye gonderecekseniz gonderirim ama nereye ne zaman hangi isimle gidecek bilmem lazim..
gereginin yapilmasini arz ederim...

saydam
05-17-2005, 06:33 PM
ben bisey soylicemm ben eskisehirden yollamak istiyorum...
eger belli bir kampanya ismi varsa tt falangibi ben burdan kampanya adina nereye gonderecekseniz gonderirim ama nereye ne zaman hangi isimle gidecek bilmem lazim..
gereginin yapilmasini arz ederim...
tabikii ordan yolayabilirsin...gerekli tum bilgileri en kıısa zamanda ulastırıcam..
Saygılarımla arz ederimmmmm

filiz :)

saydam
07-22-2005, 03:58 PM
Arkadaslar daha once bahsettigim kullanmadıgınız kitaplarla ilgili size bir haberim var...

TNT firması Çağdaş Yasamı Destekleme Derneği vasıtasıyla belirlenen Sirnak,
Mardin, Tunceli, Adıyaman gibi illerdeki okullara dağıtılacakolan İhtiyaç duyulan
kitaplar Çocuk Klasikleri, Hikâyeler, Universite Hazirlik Kitaplari ve
Dunya Klasikleri gibi Kampanya süresince Türkiye’nin neresinde olursa olsun kampanyaya katılmak isteyenlere yardımcı oluyor..

Yaptıgım gorusmede kampanyanın agustos sonuna kadar surdugu ve kitapların paketlenmiş bi sekilde bi koli yada poşette hazırlandıktan sonra 444 0 868 nolu telefonu arayarak adresinizi vermeniz yeterli oluyor..

*Tamamen ücretsizdir...

Saygılar
Filiz SENGULER

Jr.STP
07-22-2005, 05:23 PM
evet Bence Butun Herkeze duyurup Kitapları toplayıp kendı elımızle oğrencılere teslım edelım ben kıtapları hemen qetırım :)

saydam
07-22-2005, 05:29 PM
evet Bence Butun Herkeze duyurup Kitapları toplayıp kendı elımızle oğrencılere teslım edelım ben kıtapları hemen qetırım :)

valla ne yalan soyliyim senden bu tepkiyi beklemiyodum...cok saol..ben aslında bizim biseyler yapabilcegimizi dusunmustum en basta ama baktım ki olmuycak...en iyisi bu sekilde..ama her fikre acıgım..hatta kimsesiz cocuklarla ilgili piknik organizasyonları var...gerekli istegi gorursem bunlarıda ayarlayabilirim...

^^İsmail^^
07-22-2005, 05:33 PM
aaaa ben bunu tamamen unutmuşum ya.......
iyiki hatırlattınız....