View Full Version : SORUYORUM:"Araçların altından ve yanından duman çıkartmak nasıl yapılıyor?"
Ertan Ömür
05-06-2005, 05:46 PM
http://dyenn.turboblog.fr/nos_tuning/images/nissan_skyline_01_3.jpg
DRIVER34
05-06-2005, 05:51 PM
benim arabanın önünden çıkıyo akşam göstertirim su baharı
Saido
05-06-2005, 05:54 PM
http://dyenn.turboblog.fr/nos_tuning/images/nissan_skyline_01_3.jpg
abi çıktığını biliyoz hatta sağda solda görüyoruz..nasıl çıktığını anlatçan sandım..hani şöyle yapılır böyle bi cihaz kullanılır diye :(
DRIVER34
05-06-2005, 05:59 PM
benim radyatör su kaynatınca önden çıkartıyor abii sistem yok hararet yaptır yeter
Ertan Ömür
05-06-2005, 06:05 PM
abi çıktığını biliyoz hatta sağda solda görüyoruz..nasıl çıktığını anlatçan sandım..hani şöyle yapılır böyle bi cihaz kullanılır diye :(
Vallahi bende bilmiyorum.Birileri aydınlatsın diye açtım bu topiği.:all2:
DRIVER34
05-06-2005, 06:13 PM
abi bende mum var bu kadar aydınalatabildim projöktörü olan biri gelsin
t n c r
05-06-2005, 06:15 PM
abi bende mum var bu kadar aydınalatabildim projöktörü olan biri gelsin
:D :D :D :D :D
RaceR
05-06-2005, 06:15 PM
Koskoca sitede kimse bilmiyormu yawwww:D:D:D:D:D:D
ekremkarakurt
05-06-2005, 06:32 PM
abi bi ara maslakta satılıyodu ama baya pahalı istiyen olursa getirtiriz
nos tüpü gibi bir tüpü var çift yollu hortumları var istediğin yere takılabilir
bir düğme sayesinde bu duman çıkıyo
bide benim bi icadım var 2 tane ince hortum alıyosun ön ızgaraya uzatıyosun ve içerde ölümüne sigara içip üflüyosun bölece maliyeti düşük oluyo :laugh:
Qurny
05-06-2005, 07:09 PM
abi bunlar kit halinde satılıyor.Calısma prensibini bilmiyorum ama bu yanlardan cıkan dumanları yapmak icin kitler var..sanırım fiyatlı kitler..maslakta falan olabilir belki ama emin degilim..BTG mi ne kim getiriyodu Nos 'u onda vardır RPM de getiriyo ama onda olucanı sanmam.ben bu kdr biliorum altından cıkan duman da lastik yakarak oluo lastik nası yakılıyo onu da bana birinin öretmesi lazım
XanderCage
05-06-2005, 11:07 PM
Benim bildigim kadariyla NOS olan araclarda NOS selenoidi bu islemi yapiyor. Ayrica kit olarak satiliyormu bilmiyorum ama bu islemi yapmak icin bir suru yol dusunduk. Ama hepsi olumsuz geldi. Kit olarak satiliyorsa fiyatini ogrenen olursa buraya yazarsa iyi olur...
WarsteineR
05-06-2005, 11:19 PM
Kit olarak satılıo olması lazım..abinin dediği gibi nos tüpü gibi tüp veriolar..butona basınca çıkıo..
bahadır lastik yakmak apayrı bişi..bunna alakası yohk..
5500 devirde tut..debriyajdan çek tiğin an el frenini çek..ama aracının torkunun yüksek olması lazım..vede o draglarda izlediğimiz dumanlar özel lastik ve tozlarla yapılıo ;)
impreza-izm
05-07-2005, 12:03 AM
Sadece duman çıkarmak için yapılmış olan kitlerin çıkaracağı duman komik oluyor. Bu resimdeki gibi bir duman çıkarmak için arabanıza NOS bağlamanız ve bir Purge Kit takmanız lazım. Böylece ayağınız debriyaj'dayken veya vites boştayken NOS açtığınızda Purge Kit NOS'u aynen bu şekilde dışarı veriyor.
SpeeD2
05-08-2005, 12:10 AM
ewt aybarsında dedigi gibi purge git almanız gerekli. nos sistemide şart. maslakta cogu satınlanlar kolpa kitlerdir.o resimdeki gibi bi kalite alamassınız. o duman bildigimiz karbondioksit gazıdır.intercooler ustune puskurtulerekte pompa yardımı ile öndende cıkabilir . istenirse yandanda cıkabilir. fiyatlarını biliyodum ama unuttum pahalı birsey.
FRKMeRa
05-08-2005, 12:43 AM
pahalı bir lüks ..
Ertan Ömür
05-09-2005, 11:05 AM
pahalı bir lüks ..
Yalnız unutmaki bu tür uygulamalar çok ses getirir.Sen bu uygulamayı caddede giderken yapmayacaksın zaten.Fuarlarda yada festivallerde yapacaksın.Yapıncada konuşulacaksın.Konuşuluncada tanınacaksın.Tanındıkça marka olacaksın.Marka oldukça aranan adam olacaksın.Aranan adam oldukça bunun maddi manevi getirilerinden faydalanacaksın vs vs vs.Bak gördünmü bir duman püskürtmekle neler olabilir?!. :) :icon_idea :!:
RX_KENAN_AKSU
05-09-2005, 11:09 AM
valla nasıl ve nerde yapıldıını bilmiom ama 600-700 E civarı olduğunu biliorum
2004palio
05-09-2005, 11:10 AM
Abi şiir gibi yazmışsın valla :)
ErKaY
05-09-2005, 11:17 AM
hemen yapalım ertan abi ozamn :)
Ertan Ömür
05-09-2005, 11:44 AM
hemen yapalım ertan abi ozamn :)
Ben şunu bilir şunu söylerim.Eğer bu sektörde MARKA olmak istiyorsan ya yapılanın en iyisini yapacaksın,yada yapılamayanı yapacaksın. :icon_idea
hondadelsol
05-09-2005, 07:57 PM
ben bi ara mtv'deki pimp my ride 'da gormustum. alet hicde arabalar icin tasarlanmisa benzemiyodu. sanirim disko-bar elektronik malzemeleri satan yerlerden almislar. inventer sayesinde cakmak vb. den alina 12volt'u 110-220 volt a donusturup eleti calistirdilar. yalniz cikan duman disko daki gibi. usul usul. resimdeki gibi tazyik yok.
bence bu tarz malzeme'ler satan yerler bulunursa bu olay cok ucuza halledilebilir. daha once bi vw golf vardi ben onda bedavaya yapmistim bunu. radyator delindi. ugrasacak zamanda yok surekli kullanmam gerekiyo arabayi. kaputun iki yanindan bir duman cikiyodu abi evlere senlik. millet trene bakar gibi bakiyodu kimileri onume gecip el kol anlatmaya calisyo saga cek saga cek araba yaniyo vb.
nihayet bi gun dayanamadi daha fazla kaldi yolda direk hurdaciya cektirdim. boyle iste.
enjoy-yk
05-10-2005, 12:35 AM
ben bi ara mtv'deki pimp my ride 'da gormustum. alet hicde arabalar icin tasarlanmisa benzemiyodu. sanirim disko-bar elektronik malzemeleri satan yerlerden almislar. inventer sayesinde cakmak vb. den alina 12volt'u 110-220 volt a donusturup eleti calistirdilar. yalniz cikan duman disko daki gibi. usul usul. resimdeki gibi tazyik yok.
bence bu tarz malzeme'ler satan yerler bulunursa bu olay cok ucuza halledilebilir. daha once bi vw golf vardi ben onda bedavaya yapmistim bunu. radyator delindi. ugrasacak zamanda yok surekli kullanmam gerekiyo arabayi. kaputun iki yanindan bir duman cikiyodu abi evlere senlik. millet trene bakar gibi bakiyodu kimileri onume gecip el kol anlatmaya calisyo saga cek saga cek araba yaniyo vb.
nihayet bi gun dayanamadi daha fazla kaldi yolda direk hurdaciya cektirdim. boyle iste. :icon_idea doğru cevap bu bauhous da satılıyor bensordumda elerinde kalmamıştı ama sistem cok basit show car lar icin idal .... :icon_idea
impreza-izm
05-10-2005, 12:55 AM
usul usul. resimdeki gibi tazyik yok.
Resimdeki gibi tazikli olmadıkça bence anlamı yok...
nitrO_Oxide
05-10-2005, 01:00 AM
Sadece duman çıkarmak için yapılmış olan kitlerin çıkaracağı duman komik oluyor. Bu resimdeki gibi bir duman çıkarmak için arabanıza NOS bağlamanız ve bir Purge Kit takmanız lazım. Böylece ayağınız debriyaj'dayken veya vites boştayken NOS açtığınızda Purge Kit NOS'u aynen bu şekilde dışarı veriyor.
kesinlikle doğru cevap bu :icon_idea
Badboy
05-10-2005, 09:10 AM
Ben bu tarz bı sıstemden yaptırmayı duundugum zamanlarda ıkıtellı sanayıde bır yer buldum.Yangın sondurme tupu ve bıras boru ıle mukemmel bır sekılde yapılıyor.Hatta ınanılmazda guzel oluyor.Gri megan vardı belkı bılırsınız Full+full body kıt en son fuarada cıkmıstı (Denizin Arabası) o aracta yakinen görmüştüm ve fiyat olarak ta 350 Ytl yapıyorlar.Ilgılenenler olursa tekrar ıkıtellıdekı yerle gorusurum...
Qurny
05-10-2005, 02:59 PM
Ben bu tarz bı sıstemden yaptırmayı duundugum zamanlarda ıkıtellı sanayıde bır yer buldum.Yangın sondurme tupu ve bıras boru ıle mukemmel bır sekılde yapılıyor.Hatta ınanılmazda guzel oluyor.Gri megan vardı belkı bılırsınız Full+full body kıt en son fuarada cıkmıstı (Denizin Arabası) o aracta yakinen görmüştüm ve fiyat olarak ta 350 Ytl yapıyorlar.Ilgılenenler olursa tekrar ıkıtellıdekı yerle gorusurum...
ama bnm bildigim o böle tazrikli atmıodu??
Badboy
05-10-2005, 03:03 PM
Sen yangın sondurucudekı tazdıgı gordunmu hıc bahadır ve cıkardıgı ses.Emın ol kı yukarıda o gozuken arabadan daha delı ufluyodur:)
thekillingroad
05-10-2005, 03:58 PM
this.........
hondadelsol
05-11-2005, 07:55 PM
oyle benim sistemde bole tazyikli ufurmuyodu. tazyik arayanlar bu nos'lu sistem yada badboyun sistemi deneyebilir. badboyunki kafaya yatiyo o eletten iyi tazyik cikar. tabi bunu yapan arkadaslarin biraz da isik oyunu yapmalari iyi olur. diskodaki gibi dumanin arkasindan kirmizi mavi neyse vericen neon senlik olsun ortalik. biri yaptirsada gorsek nasi oluyomus
ben bir ara kamyonlardaki gibi bir kompresör baglamayı düşündüm
Badboy
05-12-2005, 10:53 AM
Sen delısın yaparsın kanka:D:D:D:D
Saido
05-12-2005, 11:30 AM
harbiden çok hoş olur ama yangın söndürme tüpünden beyaz bişeyler çıkıyo(karbondioksitin bi şeylerle birleştirilmiş hali sanırım) ve yapıştığı yerde kalıyo :012:
Bu durumda arabaya yapışmamasını sağlamak için orjinal bi yere koyup arabadan uzağa püskürtmesini sağlamak lazım...Biraz meşakatli ama yapılırsa bembeyaz püskürtür ve deli durur :)
Badboy
05-12-2005, 11:31 AM
Abıcım beyaz olmayanlarıda var.Hem daha ucuza doluyor.Denız denılen arkadas ıkı tupu 17 mılyona mı ne dolduruyordu kı kolay kolay da bıtmez.
Yalnız o cıkan sesı unutamıyorum herkez bakıyodu:D:D:D:D
boooooooofffffffffffffsssssssssss
Saido
05-12-2005, 11:35 AM
Abıcım beyaz olmayanlarıda var.Hem daha ucuza doluyor.Denız denılen arkadas ıkı tupu 17 mılyona mı ne dolduruyordu kı kolay kolay da bıtmez.
Yalnız o cıkan sesı unutamıyorum herkez bakıyodu:D:D:D:D
boooooooofffffffffffffsssssssssss
350 Ye.Te.Leeee. Aslında basıcan parayı yaptırıcan.Çok büyük bi mebla değil...Şekil olsun anasını satiim :012:
Ertan Ömür
05-13-2005, 01:37 PM
http://img45.echo.cx/img45/9827/239tt.jpg
Badboy
05-13-2005, 01:41 PM
Benı gazlama abııı.BAtıcam yoksa:D:D:D:D
fafatara53
05-13-2005, 01:42 PM
çok deli yaaa...çok yakışıyo araçlara unoya da felaket yakışır....:D:D:D
Badboy
05-13-2005, 01:52 PM
Uno ya yakısmayabılır hondaya yakısabılır bence:D:D:D:D:D
hanı hondam falan olursa dıye deım:p:p:p
fafatara53
05-13-2005, 01:54 PM
honda alırsan arkadaşlığımız biter biz peugeotçuyuz sana 306 gti alıcaz......
Badboy
05-13-2005, 01:56 PM
param yok:o:o:o
fafatara53
05-13-2005, 01:57 PM
bende de yok kanka.... :( :( :( :( :( :( :( :(
Badboy
05-15-2005, 11:31 AM
Sen den para ıstıcemımı sandın allam yaaaa:D:D:D:D
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.