Yasin Genç
05-01-2007, 01:15 AM
itiraf ediyorum...:) geçen akşam arkadaşla bizim feliyi aldık.çıktık yola kartal maltepe bostancı felan dolanıyoruz. bir arkadaş geldi biraz heyecan yaşadık iki kapıştık felan.Sonra eve dönuyoruz minibüs yolundan.ışıklarda bir mondeo duruyor.bende arkasına yanaştım sol boştu sola geçecektim vaz caydım yeşil yandı diye,yeşil yandı ama arabalar gitmedi ağır ağır kalkıyorlar.dedim ben bi sol çakıyım buna sol tarafda kaldırım var tabi araya girmek için yeterli açıya sahip değildim.soktuk kafayı bir kere bastık tam kurtardı derken arka tamponun sağından diğer aracı hafif çizdik.lok diye ses geldi.dedim arkadaşa çarptıkmı ne yavaşladım arkadaki aracı bekliyoruz gesinde çarptıkmı ne ettik.geldi şöför genç bir çoçuk ehliyeti yeni almış heralde bize bile bakmıyor öyle önüne bakıyor yanda babası sanki büyük olay var gibi sert birşekilde ne yaptın sen ne yapıyorsun. artis ayakları eddim ne yapıyım çek sağa dedi tamam dedim hafif sağa yanaşır gibi yaptım ve topuk.:)
neden yaptım. çünkü adamın tutumu son derece yanlıştı ben sağa çeksem pinti herif bir çizik için bağaracaktı bizde yediremiyecektik kendimize olay tatsız bir hal alacaktı adam için.Artı polisdi oydu şuydu bir sürü tantana ufak bir çizik için bastık geldik bizde.
neden yaptım. çünkü adamın tutumu son derece yanlıştı ben sağa çeksem pinti herif bir çizik için bağaracaktı bizde yediremiyecektik kendimize olay tatsız bir hal alacaktı adam için.Artı polisdi oydu şuydu bir sürü tantana ufak bir çizik için bastık geldik bizde.