PDA

View Full Version : BUNU OKUYUN !

tuningTR
05-04-2005, 11:36 PM
"Benim Arabam Senin Arabanı Döver"
arkadaslar modifiyeci olmak bumudur.. neden herkes birbiriyle dalasıyor neden bosyere kalpler kırılıyor.. ??? biz niçin baska grublarda olduğu gibi kafa kafaya verip tek güç olamıyoruz ki.. son günlerde olan olaylar beni gerçekten çok üzdü...Ben kimsenin kalbini kırmak arabasına laf atmak istemiyorum..
131 bu kadar rahatsız ediyorsa çekilir gider...

H100
05-04-2005, 11:39 PM
ortamı geren tartıştıgınız konu degil yazdıgınız onur kırıcı sözler bence böyle tartışmalar olucaktır ama kaba bir şekilde degil gayet çağdaş insanlar gibi olmalıdır...

Badboy
05-04-2005, 11:40 PM
:icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl Harıka bı yaklasım Coşkun.
Burda koskoca ınsanlarız ve ıcımızde o kadar bılgılı ınsanlar varkı bılgıler bır paylasılsa sırtımız yere gelmez.
Coskun,Faruk,Kemal,Selcuk,Ferdi,Arda yanı su adamlara bı bakın yaaaa.Artık yemısler bıtırmısler sımdı sadece oyun oynuyolar.Bı bırlesın bı dusunun ne nasıl ne kadar guzel olur.Neden ıtısıp kakısmak.
Selcugun bıldıgını bırıyle paylasması Coskunun bıldıgını baska bırıne aktarması Farugun aklında olanı anlatması ve bunlara hep bırlıkte kararlar almak cok cok cok daha mukemmel sonuclar vermezmı...
Ben derım kı bu fıkrı bır dusunun ve bu koskoca tunıngturkıye aılesınde tek bılek olarak hareket edelım.
:icon_idea Bız bunu yapabılırız.Buna emınım....

STP
05-04-2005, 11:55 PM
ben hıcbızaman emege saygısızlık etmedım herzaman karsısında oldugums ey gercek otesı yaklasımlar anlatımlardır. 131 madem ortada onu konusalım. araba 1.3 75 model teknolojılı bı motor. ustunde kkk16 turbosu var.. yukleyıp alabılecegın max guc 160 170 hp kı bu deger cok saglam ıscılık parca senkronızasyonu sayesınde olur. arabanın bı avantajı var ıse oda kılodur.s2000 gecmesı hıokaye o arabanın mantıken kkonusuyorum ben... typerı kalkıtsa belkı gecer cunkı std typer 5500 de keser o yusden kalkamas... rollıng start gercek guc testıdır denesın ozaman gecsın ama bence gecemes degerler ortada. ben bunu yazınca kotu oluyorum nıye gerceklerı goz ardı edıyosunuzkı. burda boyle havbalı konusmaya gerek yok hele bazı soylenmıycek kelımeler kullanmayada gerek yok.tek yurek tek bılek meselesıne gelınce kım yardım dıldıyse elımden gelenı yaptım yapmadım dıyen varsa berı gelsın... suda var arabanın sınırını bılıp ona gore konusmak herzaman ıyıdır kardesler.. dıyeceklerım budur yardım ısteyın verfeyım....

nitrO_Oxide
05-05-2005, 01:13 AM
oncelikle boyle bir topic actığın içn tesekkur ediyorum.
131 kullandım yanda verdim 0 da cizdim ve hayatımda unutamıyacagım arclardan biridir.benim gozumde yeri ayrıdır.umarım daha iyi yerlerede gelicek.gelmelide...
131-s2000 konusuna yorum yapmıstım ama gene yapayım.s2000 zuper bi r arac anlatmaya gerek yok.131i max setuplu sekilde slic ve prof soforlu sekilde dusunursek autodromda yarısabilir diye tahmin ediyorum.cunku 131 95 subaru ile 1-2 de yanyana gidio fakat 3 te subaru ayırıyor.son yuklemeler yapılırsa bu 3-4 e yanyana gidilse bu bence bir 131 için ve onu yapan usta için ve sahibi için gurur verirci bir olaydır.konu biraz saptı sanırım :)esas soylemek istediğim sey insan kırmak kolaydır ve tamiri zordur sizinde bildiğiniz gibi.birbirimizi kırmayalım arkadaslar SSS bu 3 harf super bence herseyi anlatıyor.sevgi-saygı-samimiyet bu 3 temel seyi uygularsak hem cok iyi bir insan hemde cok iyi bir arkadas belkide dost oluruz.SSS :icon_idea

STP
05-05-2005, 01:20 AM
95 subaru kac hp

nitrO_Oxide
05-05-2005, 01:21 AM
bilmiyorum ama belki bilirsin beyaz subaru fedayi abinin sanko sanayide

STP
05-05-2005, 01:27 AM
yazık subaruya...

nitrO_Oxide
05-05-2005, 01:31 AM
tebrikler 131 e :icon10:

STP
05-05-2005, 01:44 AM
denıyelım 1den 180 e kadar....

nitrO_Oxide
05-05-2005, 01:48 AM
denıyelım 1den 180 e kadar....

baba heryerde aynı muhabbeti acma yaa.araba benim değil benim bunu kabul etme gibi bi şansım yok.
konu baska.konu destek olmak konu tek yurek olmak konu buyumek guclenmek modifiye...

STP
05-05-2005, 01:50 AM
konu anlasıldı ama ATIS SERBEST YAZMIYO...

nitrO_Oxide
05-05-2005, 01:52 AM
konu anlasıldı ama ATIS SERBEST YAZMIYO...

evet yazmıo :icon10:

STP
05-05-2005, 01:56 AM
atmayın ozaman ;)

nitrO_Oxide
05-05-2005, 01:59 AM
atmayın ozaman ;)

sana inandırmak zorunda değilim.bu lafıda ben uydurmadım subarunun sahibi soyledi.inanmıyorsan git kendin sor sanko sanayide adreside vereyim.kim atıo kim sallıo gorelim :icon10:

STP
05-05-2005, 02:01 AM
yaw madem bu kadar yuruyo bu makıne hadı roll on test yapalım ak kara cıksın. araba benım degıl deme senın degısle okadar savunma...

nitrO_Oxide
05-05-2005, 02:04 AM
yaw madem bu kadar yuruyo bu makıne hadı roll on test yapalım ak kara cıksın. araba benım degıl deme senın degısle okadar savunma...

nie savunmyim yaw :) ben haklı kimse onu savunurum bu benim kişiliğimin gostergesidir.type-r a 3 boy diyorum sana gozumle gordum diyorum sen bana inanmıyorsun.adresini vereyim git kendin sor diyorum onuda yapmıyorsun.bana inanmıyorsan benimle arkadaslık yapmıcaksın kardes sana baska soz soylemiyorum..benim sozum namustur bunu bil...

STP
05-05-2005, 02:06 AM
gelın deneyın dıyorum nıye tamam demıyosunuz?

nitrO_Oxide
05-05-2005, 02:08 AM
gelın deneyın dıyorum nıye tamam demıyosunuz?

onu coskuna soyliceksin kararını ben veremem.arac benim değil diyorum sana.ogun arac komple motor rektefiyesi yapıldı ve deneme amaclı type-r la kalkıldı.ve sonucundada 3 boy onunde gitti.

STP
05-05-2005, 02:09 AM
sıfırdan kalkarsanız kesıcılı typerle gecebılır. roll on test yapın...

nitrO_Oxide
05-05-2005, 02:12 AM
sıfırdan kalkarsanız kesıcılı typerle gecebılır. roll on test yapın...

kesici vardı hatta murat abi bi kac kere gaz oldu ve redline yakalandı :)
rolling hiç denemedik arabayı en buyuk avanyajı kilosundan dolayı cok seri kalkması.bide arabayı yapan usta kaldırınca muthiş bir sonuc elde edilio.ve sonucundada type-r a 3 boy :)

STP
05-05-2005, 02:19 AM
Gercek Guc Roll On Test.. Baska Sozum Yok. zaten act ye uye olsam meydan okurdum ...

nitrO_Oxide
05-05-2005, 02:20 AM
buyuk ihtimal oraya gitmicek arac

Ertan Ömür
05-05-2005, 07:08 PM
Böyle tartışmalara hiç girmedim.Girmiyorum.Girmeyeceğim. NOKTA. :sleep: :!: