PDA

View Full Version : Cep telefonu

hazel
12-16-2004, 05:38 PM
Arkadaslar....Kulaklikla yada diger aksesuarlarla da olsa ARACLA seyir halinde CEP TELEFONU kullanmak hakkinda ne dusunuyorsunuz..Burda (Ingilterede) kulaklikla dahi olsa cep telefonun ARAC seyir halindeyken kullanilmasinin dikkat dagittigi ve kazalara sebebiyet vermesi nedeniyle kullanilmamasi gerektigi tartisiliyor...Bizde tartisalimmi ? Yoksa gerek yok mu :)

bulo
12-16-2004, 05:45 PM
Arkadaslar....Kulaklikla yada diger aksesuarlarla da olsa seyir halinde CEP TELEFONU kullanmak hakkinda ne dusunuyorsunuz..Burda (Ingilterede) kulaklikla dahi olsa cep telefonun seyir halinde kullanilmasinin dikkat dagittigi ve kazalara sebebiyet vermesi nedeniyle kullanilmamasi gerektigi tartisiliyor...Bizde tartisalimmi ? Yoksa gerek yok mu :)

Walla ne dersen de bu konuyu yanlışlıkla tartışmaya kalkarsak heralde sanırım kesin 237 farklı fikir gelecektir.

Bu seyir halinde olayı araç kullanırken mi yoksa yaya mı? Hele bi açıklık getir..

HADİ KOLAY GELSİN

Badboy
12-16-2004, 05:49 PM
Beyin telefonla konusurken hem dusunuyo hem telefonu tutuyo hem arabayı kullanıyo.Buda ınsanoğlu ıcın cok zor bı olay.Bence kullanılmamalı. :D

hazel
12-16-2004, 05:58 PM
Walla ne dersen de bu konuyu yanlışlıkla tartışmaya kalkarsak heralde sanırım kesin 237 farklı fikir gelecektir.

Bu seyir halinde olayı araç kullanırken mi yoksa yaya mı? Hele bi açıklık getir..

HADİ KOLAY GELSİN

Metin tarafinizdan gelen istek uzerine duzeltilmistir. (ne olur bulo METIN kim diye sorma :) )

Ertan Ömür
12-16-2004, 06:05 PM
Ben cep telefonu kullanmayan kendi halinde bir vatandaşım.Ne diyebilirimki?.... :confused:

hazel
12-16-2004, 06:10 PM
Ben cep telefonu kullanmayan kendi halinde bir vatandaşım.Ne diyebilirimki?.... :confused:
Newteam a Cep Telofonu kampanyasi baslatalim ya, Arkadaslar cep tlf icat edileli 20 yill oldu yazik cocuk alamamis daha ya, biliyorsunuz "komsunun cep telefonu yokken kontur tuketen bizden degildir" atasozunden yola cikip, arabada seyir halindeyken kullanmamasi kaydiyla newteam a cep telefonu alalim...yeni yil hediyesi, ama onun haberi olmasin, kimse soylemesin :D yeni yilda supriz yapalim..Bulo ben ucuza satarim ona deme tamam mi para falan yok..unut..

Astra_eseR
12-16-2004, 06:31 PM
burası türkiye... agzı olan konuşuo... :confused: :D :)

ЅENA
12-16-2004, 06:46 PM
Gıcık oluyorum.Arabada cep telefonuyla konuşanlara...beni konuşmak zorunda bırakanlara.

luckyben
12-16-2004, 06:53 PM
Gıcık oluyorum.Arabada cep telefonuyla konuşanlara...beni konuşmak zorunda bırakanlara.
EHUEHEU BATISTA COK GULDUM VALLA YAZDIGINA :D :D :D

ЅENA
12-16-2004, 06:57 PM
ilahi ben auhaahaha :p

Çok yaşim emi

luckyben
12-16-2004, 07:04 PM
ilahi ben auhaahaha :p

Çok yaşim emi

YASA TABI ALLAH UZUN MUTLU BIR OMUR VERSIN

DALGACI
12-17-2004, 01:27 PM
Hehe Biz Ucakta Kullanilip Kullanilmasini Tartisiyoruz Oraya Daha Gelmedik :p Hem Benim Aracim Yok Ama Bazen Özel GÖrÜsmelerimi Kallavi Siyah Bmw Icinden Yapiyorum Hem Onda Telde Var Bedavaya Geliyor :) Saka Bi Yana Serce Bi Yana Ben Aslinda Telefon Kullanimini Degil De Üretilen Araclarin ,trafik Kurallarinin ÖngÖrdÜgÜ Azami Hiz Sinirlarini Asmayacak Sekilde Üretilmesini Tartismaya Acmak Isterdim ... Zaten Bilincli SÜrÜcÜ Olamiyoruz Bari Elimize Silah Vermesinler ...

ArTHaS
12-17-2004, 01:34 PM
Valla otobil kullanırken telefonla konuşmayı savunmuyorum ama, hem otomobil kullanıp hem de telefonla konuşabildiğimden, benim için pek sorun teşkil etmiyor, hatta arabayı daha dikkatli kullanmak için özen gösteriyorum.

Kimisi çok kabızlaşıyor, adam telefonla konuşurken manevra falan yapamıyor.
Kullanamıyosan konuşma arkadaş :) Ha kullanabiliyosan konuş diyeceğim, onda da artık Polis faktörü var :D

Ben durumdan etkilenmediğim için açıp konuşuyorum, polis görmediğim sürece :)
Ha, eğer kullanamadığıma kanaat getirdiğim zaman arabada telefonla o günden sonra konuşmam :)

ersin yılmaz
12-17-2004, 02:20 PM
Ne Yalan Dİyeyİm Ben KonuŞuyorum Yol Kenarina Çekİp KonuŞmaklada UĞraŞamam YanliŞ Ama Ne Edeyİm

Erhan
12-18-2004, 09:53 AM
walla ertan abi bence cok gusel bi topic...dedigin gibi bence seyir halindeyken konusmamak gerekir...ama ben goruyorum yolda konusanları ve kınıyorum..cunku belkide hem kendisini tehlikeye dusuruyor hemde baskalarını...

philcollins
12-18-2004, 10:42 AM
eee cep telefonum varsa çaldığında normal olarak açıyorum... aslında yapmamak lazım ama eşşeğim işte napalım :o

Erhan
12-18-2004, 11:00 AM
eee cep telefonum varsa çaldığında normal olarak açıyorum... aslında yapmamak lazım ama eşşeğim işte napalım :o
estagrufullah sozumuz meclisten dısarı :D

Ertan Ömür
12-18-2004, 11:41 AM
Newteam a Cep Telofonu kampanyasi baslatalim ya, Arkadaslar cep tlf icat edileli 20 yill oldu yazik cocuk alamamis daha ya, biliyorsunuz "komsunun cep telefonu yokken kontur tuketen bizden degildir" atasozunden yola cikip, arabada seyir halindeyken kullanmamasi kaydiyla newteam a cep telefonu alalim...yeni yil hediyesi, ama onun haberi olmasin, kimse soylemesin :D yeni yilda supriz yapalim..Bulo ben ucuza satarim ona deme tamam mi para falan yok..unut..
Ben cep telofonu kullanmıyorum dedim.Kullanamıyorum demedim.İstedikten sonra bana cep telefonu çoookkkkkkk :)

bulo
12-20-2004, 02:42 PM
Ben cep telofonu kullanmıyorum dedim.Kullanamıyorum demedim.İstedikten sonra bana cep telefonu çoookkkkkkk :)

O'na en kralı yakışır.

hazel
12-20-2004, 05:12 PM

Newteam kardesim yukardaki cumleden anlasilan, cep telefonu kullanmadigin idi, yani seyir halindeyken kullanmiyom desen neyse oyle daaan diye Ben cep telefonu kullanmayan kendi halinde bir vatandaşım diyince uzulduk hepimiz dedik cebimi yok garibimin, neyse bizide masraftan kurtardin

Erhan
12-20-2004, 08:31 PM
Newteam kardesim yukardaki cumleden anlasilan, cep telefonu kullanmadigin idi, yani seyir halindeyken kullanmiyom desen neyse oyle daaan diye Ben cep telefonu kullanmayan kendi halinde bir vatandaşım diyince uzulduk hepimiz dedik cebimi yok garibimin, neyse bizide masraftan kurtardin
istese neler alır ama pek arası yok sanırım... :D

thekillingroad
12-20-2004, 09:13 PM
Konusuyorum da, mesaj da yazıyorum .. Okuyorum da..
Nasıl yapacağını nerde yapaBİLECEĞİNİ bildikten sonra sorun yok

bulo
12-21-2004, 11:36 AM

Mösyö Hazel, bakıyorum sen de Asena'lık başlamış bırak bunları sonu yok, Londra'larda bunları mı öööretiyolar..