View Full Version : :::...|SİVAS Slalom Yarışı|...:::
sivasrap
03-23-2007, 03:44 AM
29 NİSAN 2007 PAZAR
YENİŞEHİR FUAR ALANI
HERKES DAVETLİDİR
SLALOM YARIŞINI KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN:
KATILIM ÜCRETİ 75 YTL
YARIŞ TARİHİNDEN 1 AY ÖNCESİNDEN KAYIT YAPTIRMALARI GEREKİYOR
ARAÇ KATOGORİSİ 1200 cc İLE 2000 cc ARASI(4x4 OLMAMASI HALİNDE)
KATILABİLİRSİNİZ....
YARIŞ TARİHİNDEN 1 HAFTA ÖNCE YARIŞ PİSTİNDE GÜNLÜK EĞİTİM
KAZANAN ARKADAŞLARA (1.2.3.) KUPA-MADALYA
1. OLANA +750 YTL PARA ÖDÜLÜ
ARKADAŞLAR BENİM ŞİMDİLİK VEREBİLECEĞİM BİLGİ BUKADAR YARIŞI DÜZENLEYEN VE ORGANİZE EDEN SİVAS OTOMOBİL SPORLARI DERNEĞİNE TEŞEKKÜRLER..
YARIŞ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ VE KATILIM İÇİN :
SERDAR ŞİMŞEK 0505 800 38 98
sivasrap
04-29-2007, 02:26 AM
SİVASSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI DOLAYISIYLA YARIŞ 6 MAYISA ERTELENDİ...
Yariş Günü Sivas Valiliği,belediyesi,emniyet Ve Garnizon Komutanliginin Katilimi Ve Yani Sira Yerel Gazete televizyon Ayrica Tv8-skytürk ve modifiye Dergilerinden Birkaç Tanesinin De Bulunacaği Bu Günde Herkesi SİVAS'a bekliyoruzz...
http://www.sivastuning.com/images/banner/banner02.jpg
sivasrap
04-29-2007, 02:29 AM
Sivasa ilk kez Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) geliyor. Tosfed e bağlı olarak sivasta açılan Sivas Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen ve Sivas Belediyesi ana sponsorluğunda düzenlenecek profesyonel yarışların başlangıcı olan slalom yarışı Gençlik Spor il Müdürlüğünün , valiliğin , emniyetin iş birliği ile düzenlenecektir.
Yarış yeri Yenişehir Eski fuar alanı dır. Tarih : 6 mayıs 2007
Yarış Profesyonel olarak düzenlenmiş bir organizasyondur. Yarış süresince ambulans, itfaiye, çekici hazır bulundurulacaktır.Tüm güvenlik önlemleri alınmıştır.
Katılım ücreti 75 ytl olarak belirlenmiştir. Bu ücrete sigorta ve Tosfed sporcu lisansı ücreti dahildir. Ankaradan gelecek hakemler , fotoselli kronometreler eşliğinde yarışın birincisini belirleyecek..
Yarış birincisini 700 ytl &kupa & madalya ödülü bekliyor..
Şimdi sıra Sivasta..
Belediye Başkanının, valinin, paşanın ve sivas halkının önünde profesyonel sonuçlarla yolların hakimi kim olucak?
6 mayıs ı bekleyin...
Ayrıntılı bilgi için..
Sivas Otomobil Sporları Kulübü
Adres: Uluanak M. Hoca Ahmet Yesevi C. Başakar Sitesi
Tel: 0 346 223 96 35
SİVOK
SivasRap
Armadillo DaNTe TT
04-29-2007, 04:10 PM
belki gelebilirim.. duyuru için teşekkürler.
sivasrap
04-29-2007, 05:11 PM
Tabi beklerim kardeş ;)
VecTraToR
04-30-2007, 09:29 PM
eren antremanlara katıldım abi gerçekten ciddi çalışıyorlar çokta zevkli eğer okul nedeni ile zonguldakta olmasam kesinlikle katılırdım ama napalım bidahakine artık :)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.