PDA

View Full Version : ÇILGIN BİR SİTE.

detrivore
04-27-2005, 07:16 PM
beyler cok cılgınca bir site buldum www.izmirtuning.com ilgin modifiyeler var girmenizi tavsiye ederim

t n c r
04-27-2005, 07:20 PM
guzel bı sıteye benzıyor

RaceR
04-27-2005, 07:21 PM
gelin ya süper sitedir kendisi

Ertan Ömür
04-27-2005, 07:22 PM
beyler cokcılgınca bir site buldum www.izmirtuning.com ilgin modifiyeler var girmenizi tavsiye ederim
Sen çılgın sitemi istiyorsun?Aha sana çılgın site www.tuningturkey.com :icon_idea

fafatara53
04-27-2005, 07:48 PM
evet Ertan abiye katIlIyorum....:D:D:D

Ertan Ömür
04-27-2005, 07:50 PM
evet Ertan abiye katIlIyorum....:D:D:D
Sağol canım. :icon_idea

fafatara53
04-27-2005, 07:51 PM
burasI çIlgInlar kampI....:D:D:D

^^CaRiSMa^^
04-28-2005, 12:25 AM
:D seni cılgınnn hadi oradannn seni sevdiğimide nreden cıkardın :D

WarsteineR
04-28-2005, 12:40 AM
beyler cokcılgınca bir site buldum www.izmirtuning.com ilgin modifiyeler var girmenizi tavsiye ederim

iTc nin bu reklam veya ne ile adlandırılıyorsa ilgisi yoktur..bilginize..

toyotacorolla
04-28-2005, 12:55 AM
arkadslar izmirtuninge üye olmanızı tavsiye etmem<<<çılgın falanda degil!!!ben üyeyidim önüne gelen kavga ediyor çılgın site isteyen varsa www.tuningturkey.com 2)www.egetuning.com var tavsiye ederim....

Erhan
04-28-2005, 05:52 PM
arkadslar izmirtuninge üye olmanızı tavsiye etmem<<<çılgın falanda degil!!!ben üyeyidim önüne gelen kavga ediyor çılgın site isteyen varsa www.tuningturkey.com 2)www.egetuning.com var tavsiye ederim....
illa kavga ettin die bana kalırsa asagılamana gerek yok...izmirtuning ii sitedir arkadaşlar deneyen ve hala uye olan arkadaşlar bilirler.girin derim ben ;)zaten benim imzamıda goruyorsunuzdur sanırım...

RaceR
04-28-2005, 06:00 PM
illa kavga ettin die bana kalırsa asagılamana gerek yok...izmirtuning ii sitedir arkadaşlar deneyen ve hala uye olan arkadaşlar bilirler.girin derim ben ;)zaten benim imzamıda goruyorsunuzdur sanırım...

bencede baya başarılı bir site

toyotacorolla
04-29-2005, 12:48 AM
yok yaaa kavgayı erhan kavgayı başlatan kim benmi?ortam bozuk ben fikrimi söyledim önünne gelen birbirine laf atıyor bi yorumu bile dogru dürüst yaptırmıyorlar<<<<iyi arkadslar var sevdigim kişiler erhan soldier _041'e lafım yok.sözüm ortaya benim.en çok artist yönetime kızıyorum.sanki çok biliyorlar herseyi ben kaanı sevmiyorum;sevmemde yani zaten izmirtuningde üyeligimi donduruyorum ne yapayım öyle siteyi www.tuningturkey.com ve www.egetuning.com varken<<< yarın toplantımız var egetuning olarak işte bizim aramızdaki arkadslık ortamı budur.herkes yarın toplantıda (sss) cerçevesinde oluyor herşey allaha çok şükür nazar degdirmesin!!!amin... :icon_idea

WarsteineR
04-29-2005, 01:00 AM

siteden atıldın..bari sağda solda yorum yapıpda kendini küçük duruma düşürme..iTc nin senin gibilere ihtiyacı yok..Yaşının gerektirdiği gibi davran..yönetim artist falan deil..sadece senin gibi kendini bilmezleri attı..Yani Yapılması gerekeni..uzatmaya gerek yok..Ağzının payını no-post yiyerek aldın..burda da üyeliğimi dondurdum die sallama..üyeliğin dondurulmadı..no-post aldın..büyü biras..

toyotacorolla
04-29-2005, 01:21 AM
hahahaha üyeligim dondurlumasada ben donduruyorum. cezadan dolayı donduramıyorum.bilmeden atlama!!!laflarım sana dokundu galiba!!dokunmasa bi şey demezdin.bu arada kimin büyük oldugu belli büyüklerinle nasıl konusacagını daha ögrenememişsin.biliyorsun senin övdügün izmirtuning sitesinde sanada laf edildi saygısızlıgından dolayı umut kardeşim seni uyardı.gerçekten güzel arkadslar var ama kendini bir iki bilmez işte gördügünüz gibi laf atıyor hemen.sende bir izmirtuninglisin ortamınız iyimi?burdan belli kimin ne olup ne olmadıgı kapat konuyu senle muhatap bile olmuyorum!!!

WarsteineR
04-29-2005, 01:25 AM
hahahaha üyeligim dondurlumasada ben donduruyorum.laflarım sana dokundu galiba!!dokunmasa bi şey demezdin.bu arada kimin büyük oldugu belli büyüklerinle nasıl konusacagını daha ögrenememişsin.biliyorsun senin övdügün izmirtuning sitesinde sanada laf edildi saygısızlıgından dolayı umut kardeşim seni uyardı.gerçekten güzel arkadslar var ama kendini bir iki bilmez işte gördügünüz gibi laf atıyor hemen.sende bir izmirtuninglisin ortamınız iyimi?burdan belli kimin ne olup ne olmadıgı kapat konuyu senle muhatap bile olmuyorum!!!

gülüorm..belki 25 yaşındasın..ama zekan gelişmemiş..böle devam et..

ben yaşımın gerektirdiği gibi davranıorm..ERTAN ABİ'ye yada benden büyük bi üyeye saygısızlığım oldumu bi sor bakiim sitede..veya egetuning te sor..1 kişi gelsin desinki Cem saygısız, büyüklerine karşı adam gibi davranmıo..gelip senin elini öpücem..

Adam olana adam gibi davranırım..önce adam ol..hade cnm..sağdan sağdan..;)

toyotacorolla
04-29-2005, 01:45 AM
sen kendini dev aynasında görüyorsun herhalde.ben 20 yaşındayım sen beni beni tanıyanlara sor istersen.kimseye saygısızlıgım olmamıstır su ana kadar.küçügüm büyügüm olsun herkesi sever anlayışla karşılarım ee tabi anlayana karsındaki senin dilinden anlarsan zaten o zaman sorun hallolur;ben üyeligimi dondurdum diyorum ceza verselerde artık bıraktım izmirtuningi diyorum adam attılar seni diyorrr ehh be kimin beyni daha çok çalısıyor aksam aksam adamı günaha sokar bunlar yürü yavrum yürü fistanını sürü şimdide gecti burdan denizlilinin biri!!! :bash_1_:

WarsteineR
04-29-2005, 01:52 AM
adam ol diorum..msn deki engeli kaldır konuşalım insan gibi..forumda tartışmak hoşuma gitmio..heleki hindi den bile daha az düşünen biriyle..

eğer konuşacak düzgün cümleler kuracak aklın varsa ve son kendine güveniosun..buyur msn im..

CemGaliba@hotmail.com

toyotacorolla
04-29-2005, 02:01 AM
adam ol diorum..msn deki engeli kaldır konuşalım insan gibi..forumda tartışmak hoşuma gitmio..heleki hindi den bile daha az düşünen biriyle..

eğer konuşacak düzgün cümleler kuracak aklın varsa ve son kendine güveniosun..buyur msn im..

CemGaliba@hotmail.com
yawww ben seni engelledim ve sildim artık konusacak bir sey yok.zaten boş konuşulan şeyleri sevmiyorum.engeli kaldırma falanda yok direk engelleyip sildim!!!ve istemiyorum sen yoluna ben yoluma bu arada hala saygısızlıga devam ediyorsun hindiden az beyinli falan seni kendinle baş başa bırakıyorum balık beyinli kardeşim!!!nasıl olsa balıkların beyini yoktur.ve artık kapat gerçekten konuyu konu iyice kötüye gidiyor!!!

WarsteineR
04-29-2005, 02:02 AM
susuorm..izmire geldiğimde suratıma sölersin..eğer cesaretin varsa.. :!:

toyotacorolla
04-29-2005, 02:08 AM
sen gelsende haberim olmaz.benim senle görüşmem için izmirtuningin toplantısına gelmem lazım gelmeyecegime göre göremem seni.görsemde arabamla ezer geçerim seni konuşacak bi şey kalmaz!!!neyse bende sustum arkadslar kaldıgı yerden devam etsinler<<<

WarsteineR
04-29-2005, 02:26 AM
hakkaten çocuksun..ezip geçermiş..Ya hadi git işine..dünkü b.k larla işim olmas..sitelerde geze geze bi hal oldun zatn..Allahın krosu..

toyotacorolla
04-29-2005, 02:38 AM
hakkaten çocuksun..ezip geçermiş..Ya hadi git işine..dünkü b.k larla işim olmas..sitelerde geze geze bi hal oldun zatn..Allahın krosu..
kim çocuk ben mi?sen mi?konuyu kapat dedik artık hala uzatma konusmayacagım senle yaaa allah alllah laf anlamaz mısın?sen<< denyooo kooo-nuşşş-maa-yaaa-caa-gımm.ayyy ne bu be uhu gibi yapıstı gitmiyor!!!sitelerde turlayan ben degilim sensin ben bir egetuning birde tuning turkeydeyim su an sen kim bilir nerelerdesin?sakın cvp yazma yeter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WarsteineR
04-29-2005, 02:42 AM
tipe bak ya...Allah akıl fikir versin..ne diim..

izmire geldiğimde aracının yanına vinly yapıcam..;) anahtarla..;)

detrivore
09-21-2005, 09:03 PM
ya bizimkine kötü diyenin anlını karışlarım kim kötü demiş bizmkinin ayarına bie egeli sitesi
ne warki bunda...

Ertan Ömür
09-21-2005, 09:13 PM
Bu topik amacını aşan bir hale dödüğünden dolayı tarafımdan kapatılmıştır. :sleep: