PDA

View Full Version : opel astra cd, comfort, elegance, classic, edition hangisi???

bayer33
03-21-2007, 05:39 AM
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var! 2001 opel alacam fakat bu cd, comfort, clasic, elegance, edition bunların özelliklerini bilmiyom bana yardımcı olacak varmı.site veya en iisi hangissi özellikleri flan bilen varsa yardım etsin....

ve elegance nasıl bir tane güzel buldum

chagdash
03-21-2007, 12:12 PM
Classic yani kasa astra çıkınca daha önce üretilip satılamamış parçalardan yapılmış eski kasa (G) görünümlü model yılı yeni olan bir araçtır şu an sadece comfort donanım paketiyle satılıyor.

2001 model elegance modellerinde sürücü ve yolcu ön ve yan hava yastıkları (4adet) , klima , ABS , ahşap görünümlü ön panel ve vites topuzu , phillips cd kaset radyo çalar , phillips 4'lü cd değiştirici ve direksiyondan kumanda , hidrolik direksiyon , 3 kollu spor direksiyon , diğer modellere göre çok daha kaliteli bir kumaş var , ayrıca 15 inch 6 kollu aluminyum alasim jant mevcut.

confort modellerinde ise sürücü ve yolcu ön h.yastıkları (2adet) , ABS , deri vites topuzu ve direksiyon kaplaması , phillips radyo kaset çalar var bu da direksiyondan kumandalı.

2000 edition modellerinde ise ek olarak ön ve arka farlar hafif karartmalı.

benim bildiklerim bunlar umarım yararı olur.

opel kullanmak bir ayrıcalıkdır :D

bayer33
03-21-2007, 04:42 PM
cok saol kardeşim...

clubber_drifter
04-08-2007, 09:48 PM
Edition....