Mrs.SusKun
03-09-2007, 04:09 PM
fotolara bakinca eski günler geliyor aklıma,,,ve bazende insanın icini acıtıyor:( hadi biraz döneyim eski hatıralara o güzel günlere:( okulumuzun 27 nisanda---götürdüğü Antalya-Side gezisinde ilk baş Antik kentleri vede Aspendos Tiyatrosunu gezdik,,bu zamana kadar yıkılmamış o kadar yapıtlar vardı hayret ettim vede şaştım: hele o Aspendos tiyatrosu o kadar muhteşemdi ki anlatamam gidenler varsa bilirler:)neyse baya gezmeden sonra nihayet otele geldik:vede otele girince gözlerimize inaanamadik,,,su kayakları,,havuz vss cok şüperdi:ilk baş odalara gittik 3 arkadaşim ile kaldık odada ama sadece 2 gün:sonra direk yemek salonuna dalış yaptikkkk:biz aççç kurtlar giibi acıkmıştık,tabaklar öyle doluydu ki,,millet bize bakıyordu:bir yanda tatlılar vs:)ama muhteşemdi yemekler:dmcsmile0 sonra tabi direk havuzaa:dışarda yağmur olduğundan kapalı havuza daldikkk,bazıları ise dışardaki buz gibi suya daldılar,, tabi beni direk üstümle aniden attılar:havuz sefası bittikten sonra sahunaya gittik bir güzel terledik bunaldıkk patladik,,ardından buhar odasına gittik ama cok güzeldiiii…sonra akşam yemeğinde ise,,içki içmek serbestti,ama öğrencilere yasakti:bizde garson abilerimizden rica ederek vede ben gidip şarapları alıp gelerek bir güzel içtikkk ardına yetmedi bira aldikkk,, onu da indirdik mideye…hocaların gördüğü de yoktu zatenn:Akşam ise disko vardi eheehe.. zaten sevmem böle gürültüyü ama ortam süperdi,,,biz kızlar ile 2 saatte anca hazırlanıyordukkk:)diğer arkadaşlar isyan ediyorlardı bize.. akşam da bir güzel gec saatlere kadar eğlendikkk:sonra ise mışıl mışıl uyuyup,ertesi günü bekledik,,,sabahta kahvaltı akşam yemekleri kadar enfesdi::sonra dışardaki havuzlara daldik,hava güzeldi,,şüperdi,,hatta su kayaklarına binişimiz cooooook güzeldii,,,ödümüz patlıyordu,,sürekli bindik cocukluğumuza döndükkkk:)sonra hamama gittik birbirimizi ıslattık su savaşına hazırrrrrrrrr,,,gümmmm,,yine otelde dolandik akşam yemeğinde yine eşsiz yemeklerdeki son günümüzdü,,akşamda biraz icelim dedikk:ama ben fazla kaçırdım,,bira,,votka,,,kırmızı,,beyaz şarap,,ben baya fazla kaçırdım,,vede odaya gidip direk uyudummm son günümüzde bile eğlenemedimm:,,,son dönüş yolunda otobüüüssde cok zevkli gecti,,,akşam ise evde olup,,,ev halkına anlattim,,sıra iş yerimdeki ve okulumdaki diğer arkadaşlardaydi,,,ama unutulmayan bu günler insanı mutlu ediyor,,,gecmişte yaşanan üzütüleri bile unutturuveriyor,,ben bu senemi geride bıraktim vede unutulmayan bir anım oldu,,,işte bunun için cok mutluyumm:)