PDA

View Full Version : Sizce iyi bir sürücü nasıl olmalıdır?...

Ertan Ömür
12-15-2004, 01:25 PM
Arkadaşlar sizin iyi sürücü kriteriniz nelerdir?.. :confused:

fafatara53
12-15-2004, 01:28 PM
bence iyi bi sürücü kesinlikle emniyet kemerini takmalıdır demek ki ben iyi bi sürücü değilim arabaya bindikten sonra kapıları kitlemelidir günümüz şartları bunu gerektiriyo yolda giderken başkalarıyla kapışmak için fırsat aramamalı yolda başkalarının üzerine kırmamalı bundan sebep geçen pazar adam dövdüm en önemlisi trafikte saygılı olması lazım yaya ve diğer sürücülere.....

hazel
12-15-2004, 01:34 PM
Cok hizli araba kullanip iyi surucu oldugunu iddia edip, bi suru iyi surucu kriterinin kendinde oldugunu soyleyen, bi kaza sonrasi hastanede ziyaretine gittigim arkadasimin lafini soyleyeyim. "IYI SURCU ECELIYLE OLEN SURUCUDUR"

SeRSeRi_aFaCaN
12-15-2004, 02:02 PM
iyi surucu dikkatlidir

bulo
12-15-2004, 03:03 PM
İyi sürücü:
Pedalları ( Tabii ki koldan vites ise onları da ) en az kullanandır. Budur

DaYkO
12-15-2004, 09:37 PM
iyi bir sürücü aracını yerinde ve zamanında kullanan trfik kurallarına uyan ve yanındaki yolcuları sürüşüyle ruhen olumsuz etkilemeyendir :)

ЅENA
12-16-2004, 09:13 AM
İyi bir sürücü mü dediniz.....

E O benim :p

fafatara53
12-16-2004, 09:20 AM
İyi bir sürücü mü dediniz.....

E O benim :p

kadın+araba=felaket demektir....

ЅENA
12-16-2004, 09:20 AM
Evlatçım..Bilmiyon konuşma....

fafatara53
12-16-2004, 09:22 AM
Evlatçım..Bilmiyon konuşma....

iyi bi sürücü sena abla gibi olmalıdır..... :D

ЅENA
12-16-2004, 09:29 AM
Şaka bi yana....Bence iyi bir sürücü yoktur arkadaşlar.Ben rastlamadım daha doğrusu..rastlayan varsa sölesin...Gün içerisinde eminim hepimiz hatalar yapıyoruz.
Ben kendimden örnek vereyim.başkaları örnek almasın lütfen.
Arabayı hızlı kullanırım.Yol boş oldumu 150-160 Allah ne verdiyse..Bazen gece eve dönerken bazı kendini bilmez abiler böle sıkıştırmaya felan çalışır ama bilmezler ki ne deli bir hatunu sıkıştırmaya çalışırlar.Ben gözü kara bir sürücüyümdür.O yüzden yemez öle sıkıştırmalar felan..
Bilemiyorum yani.Yakalarsam affetmem kısacası :D

luckyben
12-16-2004, 10:26 AM
birileri burada bendenmi bahsediyor :D

spawn1984
12-16-2004, 11:50 AM
iyi bir sürücü deneyımle olur ... yıllarca araba kullananlar bıle hıc akla gelmeyecek hıc beklenmeyen hatalar yapıyolar...

iyi bi surucu öncelıkle tum araçların şoforlerının gözlerının kör,kulaklarının sagır oldugunu dusunerek arac kullanandır... =) ben böle dusunuyorum... cunku adamlar hiç bakmadan sollama yapıyolar,ara sokaktan fırlıyolar... yanı zor iş araba kullanmak hele hele ıstanbul da =) zor zanaat wesselam =)

Astra_eseR
12-16-2004, 11:53 AM
en ii şöför otobüsçülerdir.. o dev makinaları istanbul trafiğinde kullanmak gerçekten zor... adamlara helal olsun...

H100
12-16-2004, 11:57 AM
İyİ Bİr Surucu Trafİk Kurallarina Uyandir...

luckyben
12-16-2004, 12:30 PM
YA SIZINLE COK GUZEL BI DOSYAYI PAYLASMAK ISTEDIM BU KONUYLA ILGILI AMA YINE YUKLEMEYI BECEREMEDIM ERTAN ABI ACABA SERVARDA MI BISORUN VAR :confused:

ersin yılmaz
12-16-2004, 01:37 PM
iyi sürücü herzaman birşey olacakmış gibi tetikte olandır

hazel
12-16-2004, 02:24 PM
iyi surucu sinirleri alinmis surucudur...istanbul trafiginde sakin olmayi, kornaya basmamayi veeeee hepsinden onemlisi kufur bile etmemeyi beceren surucu iyi surucudur. oyle herseye sinirlenirsek konsantrasyon falan kalmiyo, ben esimle is bolumu yapmistim, ben sakin sakin araba kullaniyordum esim saga sola kufur ediyordu :)

bulo
12-16-2004, 02:28 PM
iyi surucu sinirleri alinmis surucudur...istanbul trafiginde sakin olmayi, kornaya basmamayi veeeee hepsinden onemlisi kufur bile etmemeyi beceren surucu iyi surucudur. oyle herseye sinirlenirsek konsantrasyon falan kalmiyo, ben esimle is bolumu yapmistim, ben sakin sakin araba kullaniyordum esim saga sola kufur ediyordu :)

Hiç şaşırmadım bu duruma,
Laytsın olm sen 1 kalorilik layt ekmeksin. Şöyle ağzın dolu dolu küfretmeyi bilem başaramıyon kabul et.
Laaaayt, laaaayt

bulo
12-16-2004, 02:31 PM
iyi bir sürücü deneyımle olur ... yıllarca araba kullananlar bıle hıc akla gelmeyecek hıc beklenmeyen hatalar yapıyolar...

iyi bi surucu öncelıkle tum araçların şoforlerının gözlerının kör,kulaklarının sagır oldugunu dusunerek arac kullanandır... =) ben böle dusunuyorum... cunku adamlar hiç bakmadan sollama yapıyolar,ara sokaktan fırlıyolar... yanı zor iş araba kullanmak hele hele ıstanbul da =) zor zanaat wesselam =)

İşte budur olay İstanbul vb şehirler için gerçekten katılıyorum sana. İstanbul gibi bir şehirde aşağı yukarı 18 yıldır araç kullanan biri olarak..

hazel
12-16-2004, 02:38 PM
Hiç şaşırmadım bu duruma,
Laytsın olm sen 1 kalorilik layt ekmeksin. Şöyle ağzın dolu dolu küfretmeyi bilem başaramıyon kabul et.
Laaaayt, laaaayt

Kibarlik denir ona bullllllloooooo kibarlik, nerden bilcen, 18 yildir istanbulda araba kullanan bi adimin kibar olmasini nasil beklersin ki, sinir mi kalmistir, ruh sagligi mi kalmistir....ne diyim allah kurtarsin....neyse biz seni buna ragmen seviyoruz dimi arkadaslar...

Badboy
12-18-2004, 08:30 PM
İYİ SÜRÜCÜ=REFLEX
Varmı otesı...

Power
12-18-2004, 08:36 PM
İYİ SÜRÜCÜ=REFLEX
Varmı otesı...
sana katılıyorum. reflex çok önemli...

thekillingroad
12-19-2004, 06:12 AM
Freni az kullanmalı...
Arac yoldan cıkınca ne yapacağını bilmeli...
Önündeki araç durduğunda ilk yapacağı şey frene abanmak olmamalı...
Diğer araçlara saygılı olmalı...
Sakin olmalı...
Hırslı olmamalı..

Ertan Ömür
12-25-2004, 03:34 PM
Freni az kullanmalı...
Arac yoldan cıkınca ne yapacağını bilmeli...
Önündeki araç durduğunda ilk yapacağı şey frene abanmak olmamalı...
Diğer araçlara saygılı olmalı...
Sakin olmalı...
Hırslı olmamalı..
Sen bunlardan kaçını yapabiliyorsun OZAN?Birde sorum şu.Sence SEN iyi bir sürücümüsün? :confused:

SELÇUK SAĞLAM
01-17-2005, 10:58 AM
rahat olun yeter zaten rahat sürücüde iyi sürücüdür (aynen şumi gibi yani)