View Full Version : .::: Benden size trajikomik anılar ( Başka yerde kullanılamaz ) ™ ::::.
Ertan Ömür
12-06-2004, 02:16 PM
Arkadaşlar, ben lise mezunuyum..boğaziçi üniversitesine giremedim belki ama boğaziçi üniversitesinin havuzuna 2 yıl öğrenci olarak girdim sürekli...1985-1986/1986-1987 döneminde...birgün bir kart buldum yolda..bu bir erkeğe ait BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ havuz giriş kartıydı...onun üzerindeki resimi benimkiyle değiştirdim...ve PVC kaplattım.Sonra onun okuduğu bölüm hakkında ve hocaları hakkında bilgi sahibi oldum..sonrada öğrendimki o çocuk sonra AMERİKA ya gitmiş..bende onun kılığına girdim...ama bu çok zordu..çünkü pot kırmamalıydım...okulun içine giremiyordum ama havuza girebiliyordum o kartla..ama orada okuduğumu zanneden insanların yanında pot kırmam çok kötü olurdu...
Ben sabahları okulun önüne gidiyordum(elimdede okulun kitapları vardı)ve bilgi topluyordum..kim ne yapmış.hangi hoca kıl,sınavda neler olmuş,kim kime ne demiş,okulun güzel kızı kim vb...
Bu kandırmaca 1.5 yıl muntazaman sürdü..herkes beni boğaziçili gibi görüyordu..ama ben okulun binasının içine bile girmemiştim...
bir sabah havuza geldim ve bir kuyruk gördüm...ne diye bakayım dedim..bir baktımki kimliklerle okul dökümanları karşılaştırılıyor..yani havuz kartını alıp,okul kayıt defterindeki bilgi ve resimlerle kıyaslıyorlar...
İşte o an filim koptu ve ben ogünden sonra menekşe plajına gider oldum.Çünkü kılığına girdiğim çocuk sarışın ve çakır gözlüydü..ve ben ona hiçmi hiç benzemiyordum... :)
Ertan Ömür
12-06-2004, 02:21 PM
Birgün THE PRESIDENT otelin altında olan ENGLISH PUB a gitmeye karar verdik kankam Erdoğan Demir ile...ama oradada içki ve kuriyemiş pahalı,müzik ise inanılmaz tatlıydı...canlı müzik yapıldığı için saatlerce kalmak istiyorduk..ama ozamanlar para yok durum kritik..bizde kankamla zekice bir plan uyguladık..dedikki bizim kuruyemişçiden karışık kuruyemiş alalım ilk kase kuruyemişleri alır bitmeye yakın cebimizden takviye yaparız dedik...neyse karışık kuruyemişlerimizi aldık ve oraya gittik..herşey çok güzeldi..müzik harikaydı..güzel kızlar etraftaydı..tabiki kuruyemişi tazeleme zamanı geldi o arada..arkadaşıma gerekli takviyeyi yapmasını söyledim..oda gizlice cebindeki kesekağıdından cam kaselere boşaltmaya başladı..ama bir anda elinden kayıverdi içi kuruyemiş dolu kesekağıdı...ve bütün zemin kuru yemiş oldu..hemen yardıma geldi barda çalışan 1 kişi..ama bir sorun vardı ortada...adama göre garip,bize göre utanç verici..çünkü biz gaza gelmiş ve kuruyemiş çeşidini olması gerekenden fazla almıştık..yani yerlerde badem ve beyaz leblebide vardı orada olmaması gereken..
adam baktı baktı ve başladı gülmeye..tabiki durum cascavlak ortadaydı..nasıl utandığımı anlatamam :blush:
Ertan Ömür
12-06-2004, 02:22 PM
Arkadaşlar ben içki ve sigara kullanmam..birgün yine kankam Erdoğan,onun alman kız arkadaşı ve ben swiss otel diskosu olan julianas a gittik...orada girişte bir kupon veriyorlardı..içeride istediğiniz bir içkiyi onunla içiyordunuz...erdoğan benim kola içmeme kızdı..oğlum sen salakmısın dedi..viskide 1 kupon,kolada burada sen zarardasın eğer kola içersen dedi..bende içki içmediğimi söyledim...ama sen m..... iç beğenmezsen gel suratıma tükür dedi..tamam dedim..ve bana 1 kadeh m..... getirdi...tadı inanılmaz güzeldi..tamam dedim ben içkimi buldum..artık mutluydum..içkimi bulmuştummmmm...
biz aynı diskoya tekrar gittik..ben yalnızdım..erdoğan alman kız arkadaşıyla slov dans ediyordu..birden hararet bastı...içki içeyim dedim..ama baş harfinden başka birşey hatırlayamadım..baş harfi M idi ama neydi?..Erdoğanada soramadım..çünkü adam kız arkadaşının kollarında uçuyordu..tamam dedim ve kendi çözümümü ürettim..
hemen bara yanaştım..ama barmene sormaya utandım..beni küçümser şimdi ya dedim...en iyisimi ben biraz kulak vereyim sipariş veren müşterilere dedim..eğer M harfi ile başlayan bir içki duyarsam isterim dedim..
aaaaaa bir baktımki gelen MARTİNİ diyor,giden MARTİNİ..tamam dedim içkimi buldum..demekki martiniymiş..bukadar popüler olmasına şaşırmamıştım..nede olsa ben bile beğenmiştim,azına içki koymayan biri olarak..
neyse içki geldi..ama rengi şeffaftı..bu garipti..barmene bu süt beyazıydı geçen dedim..oda sizde ülser varsa ona süt katmışızdır dedi..ha evet doğru ya dedim..halbuki alakası yoktu...ama bir yudum içtim,iğrençti..barmene utana sıkıla bunun tadı acı dedim..ha ozaman ananas katılmıştır dedi..bazı müşteriler öyle içer dedi...tamam ya işte budur dedim...
o martiniden bir yudum aldım ve azkalsın istifra edyordum..içmek mümkün değildi..çok kızmıştım..1 saat sonra Erdoğan geldi..şunu bir içsene dedim..içti ve tükürdü..bu ne ya dedi..bu dedim,sütlü ve ananaslı martini..oha dedi..sen bunu nasıl içersin ya dedi..zaten içemedimki dedim...ya oğlum senin içtiğin içki ile bunun tek ortak yanı baş harfleri dedi..meğerse benim içtiğim malibu imiş..biliyormusunuz sonra ne oldu?
biz o içkiyi barmene verdik ve barmen döktü..Erdoğanda bana parasıyla martini aldı..yani ben fişimle kola bile içememiştim.. :( :crying: :sad:
Ertan Ömür
12-06-2004, 02:23 PM
Bende itiraflar bitmez dostlar...alın size 1 itiraf daha...yıl 1983 ve ben kızlara karşı soğuğum..sadece sohbet etmek istiyor ötesinden kaçıyorum..çünkü birisine bağlanmaktan korkuyorum..ayrıca karşı cinsle birlikte olarak değil birlik olarak tanımanın daha iyi olacağını savunuyorum...çevremdede bir sürü kız..ben kaçıyorum ama onlar geliyor...birgün yıldız yokuşunda bir genç kız resimi buldum..resim inanılmaz güzel bir kıza aitti..o anda aklıma bir fikir geldi..bu kız benim sevgilim olacaktı..ama tamamen sanal..ona bir isim verdim..çatalcaya yerleştirdim..öğrenci yaptım...anlayacağınız sanal bir prenses yarattım..bu öyle bir karakter olduki bütün kızlar onu kıskanmaya başladı..onun resmi hep cebimdeydi..ben sözde onu ziyarete gidiyordum..halbuki odamdaydım..o arada çatalca ile ilgili birsürü araştırma yapıyordum..yoksa açık verebilirdim....kıza 4-5 gün küsüyordum..ve yüzümden düşen bin parça oluyordu..durum böyle olunca bütün kızlar bana mesafeli yanaşmaya başladı..ve akıllar almaya başladım onlardan..onlar bana yardımcı olduklarını gördükçe(sandıkça)bana daha fazla şey anlattılar..birgün kızlardan biri benim açığımı yakalamış ve yalan söylediğimi söylemiş..tabi kimse inanmamış..kızın adı DİLEK ti..benden birgün sanal kız arkadaşımın resmini istedi..bende verdim..sonra güzel kız ya dedi ve geri iade etti..meğerse o an köşesinde yazan fotoğrafçının adresini not etmiş..oradan kızın gerçek adını öğrenmiş..oradan nüfus memurluğundan kayıtlarını araştırmış..ve çok gariptirki bu kız silivrili çıkmış..ve bunu herkese itiraf etti..millet benimle dalga geçti..sadece biri hariç..müsade edin oda bana kalsın..
Ertan Ömür
12-06-2004, 02:24 PM
Ben askerliğimi BALIKESİR çayırhisarda yaptım..orada çok keyifli anlarımda oldu,çok sitresli anlarımda..müsadenizle ben bir anımı anlatacağım sizlere..bu anım hem sitresli hemde keyifli olanlarındandır..
ben mıntıka temizliği yapıyordum..benim sorumluluk alanım kantin çevresiydi..birgün PINAR kamyonu yanaştı kantinin önüne..bir baktım süper sucuklar.istedim şöförden bir kangal...tabiki olmaz dedi..neden dedim?..yasak dedi..tabi bana yasak işlemez..2 katı paraya birazda tatlı dil ekledim ve sucuğu aldım...yarısını kestim ve pişirip yedim...sorun pişirip yiyemediğim kısımdaydı..ne geldiyse başıma o geri kalan yarım yüzünden geldi zaten...
ben bu yarım sucuğu askeri elbisenin pantolonunun sağ yan cebine koydum..cep çok uzundur bilen bilir..bu yüzden sucuk gayet güzel izole olmuştu..akşama kadar sorunsuz bir şekilde sucuğu sağ yan cepte muhafaza ettim..taki eğitim saati gelene kadar..eğitim saatinde topladılar bizi eğitim alanına..o sırada komutanlardan biri yanıma geldi ve kalk dedi...bana bütün cumhur başkanlarımızı saymamı istedi..tabiki ben sayamadım...hemen komando dansı yap dedi..(komando dansı 2 el kafanın arkasında iken sağ ayak önde sol ayak arkadayken başlar,zıplarsınız bu sefer sol ayak öne sağ ayak arkaya geçer bu böyle devam eder gider)..taki komutan dur diyene kadar..ben başladım ama 5. turda dur komutu geldi..bu ne dedi komutan sağ cebimi göstererek..bende utana sıkıla sucuk dedim..bir daha sordu aynı soruyu..bende saf saf sucuk komutanım dedim..o anda yediğim tokatla yere yapıştım..kalktım bir tokat daha..sonra birdaha..ben olayı sadece sucuk olayı olarak görmüştüm..yarım kaçak sucuk için bu ceza fazlaydı...
ama durum sonradan anlaşıldı..meğerse komutan ben sucuk dediğimde,argoda ereksiyon olmuş erkeklik organı için kullanılan sucuk tabirini kullandığımı sanmış...yani okadar tokadı boşuna yemişim...bu sefer komutan gerçek sucuk olduğunu görünce 4 tokat daha patlattı..çünkü yasaklara karşı gelmiş ve sucuk almıştım....
anlayacağınız hayatımın en pahalı ve acılı sucuğunu yemiş oldum..o yüzden ben pek PINAR SUCUK sevmem..nedenini soranlara da boşveeerrrr derim..ama artık sizler nedenini biliyorsunuz...
Ertan Ömür
12-06-2004, 02:25 PM
Ben 1989 yılında ingilterede çalışırken birgün şikayet üzerine polis baskını oldu..beni öğrenci vizesiyle çalışmaktan dolayı göz altına aldılar..halbuki herşeyim tastamamdı..ama çalışma müsadesi yoktu..neyse beni küçücük bir odaya koydular.bence orası hücreydi..sadece yatacak bir yatak..küçük bir pencere,kocaman bir demir kapı ve klozet vardı..bir süre sonra yemek geldi..yemem mümkün değildi.çümkü hepsi domuz etiydi..başka bir şey istedim..yok dedi gardiyan..ama bu domuz eti dedim..yemeye başlaman için iyi fırsat dedi....
tabiki inatla yemedim...kapıyı sürekli tekmeledim..sonunda ne istiyorsun dedi gardiyan..su dedim..gardiyan bana boş bir plastik bardak uzattı...ama bu boş dedim..doldur ozaman dedi..musluk yok dedim..adam baktı yüzüme gülerek...bak oradaki klozetin dibine koy bardağı,sonrada sifonu çek dedi...eeee dedim..sonrada lıkır lıkır iç dedi...ben şok olmuştum..aksi gibi çokta susamıştım..
ama bu su pis olur dedim...
gardiyan sinsice gülümsedi ve ''o senin pis dediğin klozetteki su,senin ülkendeki çeşmeden akan sudan daha temizdir'' dedi..
bu olay bende çok şok etkisi yaptı..birsüre sonra beni hücrede yarı baygın bulmuşlar..aç susuz ve moralsiz...akabinde sınır dışı edildim..suçum neydi biliyormusunuz...çalışmak..ama sadece alın teriyle çalışmak..ama tabiki izinsiz..
Ertan Ömür
12-06-2004, 02:27 PM
Evet arkadaşlar sizlere bir anı (itiraf) daha :D:D:D:D.Ben evlenmeden önce çıktığım bir kız arkadaşım vardı.bir akşam beni aradı..akşama planın nedir dedi..bende ne planı diye sordum...nasıl unutursun bu akşam benim doğum günüm dedi.bende biliyorum onu canım dedim(itiraf edeyim unutmuştum)..neyse tamam ben gerekli bütün organizasyonları yaptım dedim(itiraf edeyim ortada organizasyonun o su bile yoktu)...aman allahım dedim..ne yapacaktım..hediye alacak vaktim yoktu...
amaaaaa hediye yapacak vaktim vardı...
tam ne yapayım diye düşünürken dükkana çaycı geldi...tamam dedim içimden..hediyeyi bulmuştum..çaycıya 1 şeftali suyu getirmesini söyledim...2 adet asetat,1 adet kırmızı permanent(sudan etkilenmeyen kalem) ve tespih ipi aldırdım hemen...
ve çalışmalara başladım ...şeftali suyunu kapağını zedelemeden açtım(bu arada şişesi kahverengidir biliyorsunuz sanırım o yüzden içi pek görünmez)..kapağın altındaki mantarı zedelemeden söktüm..ve mantarın tam ortasına delik açtım...tespih ipini delikten geçirerek mantarı çift taraflı bant ile iyicene yapıştırdım...yani bir kapak,içinde mantarı ve onun altından sarkan tespih ipi vardı...asetatlardan 12 adet ufak kalp kestim birbirinin aynı boyda...onları önlü arkalı yapıştırdım tespih ipinin üzerine..tabi belli aralıklarla..kalpler tam 6 taneydi önlü arkalı olarak..
kalplerin ön yüzlerine E-R-T-A-N (tamamen kırmızıya boyadım 6. kalbin ERTAN YAZAN BÖLÜMÜNÜ)..arka tarafa ise her bir kalbe 1 harf olarak T-A-M-A-R-A yazdım...
sonrada ipin ucuna mavi bocuk taktım....sonrada kapağı sıkıca kapadım...içerdeki görüntü dışarıdan farkedilmiyordu...dışarıdan bakılınca sıradan bir şeftali suyuydu..ama içindeki,üzerinde isimlerin yazılmış olduğu kalplerin bağlı olduğu bir tesbih ipi ve ucundada bir nazar boncuğuydu.tabiki o ip mantardan şişenin dibine kadar uzanıyordu...
ha bu arada kız arkadaşım şeftaliden nefret ederdi..hele birde sıcak olursa hiç içmezdi..
neyse ben o şişeye şampanya şişesi süsü verdim..ve özel ambalaj yaptırdım...sonrada CINEMA CAFE ye gittik...bana çok heyacanlı olduğunu söyledi..güya hediyemi anlamıştı.şampanyaydı ona göre..
bana dediki bu gün bundan sende içeceksin tamammı dedi...neden olmasın dedim(ben hiç içki içmemde)
neyse paketi bir açtı şok oldu..suratı düştü...kızdı..ama ben kapağı açtım ve şişeyi ona uzattım..dedimki bunu içeceksin eğer beni seviyorsan...tam içmek için(mecburende olsa)kapağı kaldırdığında bir manzara vardı karşımda..üzeri kalple kaplı tespih ipinden süzülen şeftali suları,ve TAMARAnın gözlerinden akan mutluluk gözyaşları....işte böyle dostlar....
şimdi o kapak ucundaki o sevgi yumağıyla TAMARA nın dikiz aynasını süslüyormuş...neden mi :confused:?Çünkü sevgi küllense bile emeğe saygısı varmış...
Ertan Ömür
12-06-2004, 02:27 PM
Ramazanda arkadaşım Bülent dükkandan pideciyi aradı tam iftar vakti..sadece sıcak bir çorba sipariş etti...bende o çorbanın zamanında gelmeyeceğini söyledim ..çünkü pideci ana baba günüydü..bak,eğer o çorba 15 dakika içinde gelsin ben karşı duvarın dibindeki otu yerim dedim..bak gelirse yediririm dedi bülent..yerim be dedim....
neyse uzatmayalım..10 dk geçti ve çorba gelmedi..bülent bir kez daha aradı pideciyi..adamlar getireceğiz dedi...tam 15 dakika dolmak üzereyken çorba geldi..ben kaybetmiştim..ve sıra verdiğim sözü tutmaya gelmişti..kopardım duvarın dibindeki otu..iyice yıkadım ve yedim...tadı çok ama çok kötüydü...gerçekten yemek büyük bir ızdırap vermişti...aradan 10 dakika geçti..azımda tuhaf şeyler olmaya başladı..dudaklarım kızardı..dilim kaşınmaya başladı..dilim birden buruştu..iç yanaklarıma dikenler batmaya başladı...
sonradan yediğimin ısırgan otu olduğunu öğrendim...koskoca sultanahmet meydanında duvarın dibinden kopardığım ot çıka çıka ısırgan otu çıkmıştı...herzaman derim.ben şansı kırık bir adamım diye...
Ertan Ömür
12-06-2004, 02:28 PM
Yıl 1986..TRT3 de müzik bahçesinden diye bir proğram yayınlanıyor..yapımcısı TÜLAY İLTER..bu proğram yabancı sözlü müzik yayını yapıyordu..proğramın adı müzik bahçesindendi.bu proğramın içinde,ayda 1 yayınlanan ilginç mektuplar diye bir bölüm vardı...bu proğrama gönderilen en ilginç 10 mektup(adı mektup ama maketler falan gönderiliyordu..yani ilginç postalar diyelim) okunuyordu..bunlardan en ilgincine ise plak veriliyordu..ben bu proğramda 3 ay üstüste birinci oldum..bana her ay bir yabancı sözlü LP gönderdiler..ama 3. LP de bir not yazmıştı TÜLAY İLTER...bana bu proğrama katılmamam gerektiğini yazmıştı..çünkü 3 kere üstüste birinci olmam yönetimi rahatsız etmişti...bende o ay yaptığım paketi kuzenim adına gönderdim..ve o mektup(maket)1. oldu..tabiki yapan ben olmama rağmen okunan isim başkasına(kuzenime)aitti...neyse kısa keselim...ben 1 ay sonra kuzenime gittim..olayı anlattım..pilağımı istedim...ne plağı dedi?..ya dedim TRT den bir paket gelmedimi dedim?..geldi dedi..nerede dedim?..çöpteeee dedi...
ozaman beynime kaynar sular döküldü...bir baktım çöpte parçalanmış LP...
meğerse paketi gören kuzenim bunu aile efradına sormuş..çünkü dindar birisidir..meğerse gelen LP yabancı sözlü ve söyleyen adamda uzun saçlı ve küpeli olunca kuzen kızmış ve almış ayağının altına parçalamış..emeklerimin çöpe gittiğini gördüğüm zamanki hissettiklerimi anlatmam çok ama çok zor...
Ertan Ömür
12-06-2004, 02:33 PM
Bir itiraf daha arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim...tabiki bunda enterasan bir durum yok..enterasan olan benim eşime yaptığım evlilik teklifim...
ben eşime evlenme teklifi yapmaya karar verdiğimde önümde iki seçenek vardı..ilk olan en kolayıyıdı''benimle evlenirmisin''..tabiki ben onu seçmedim...zor olan 2. yolu seçtim...
ben eşime birtane maket yaptım..bu altında tekerlekleri olan yürüyen bir evdi..karavan değil kesinlikle evdi...yalnız bu çok garip bir evdi..tamamiyle benim tasarımım olan bir şeydi...bu evin hikayesi okadar ilginçki nasıl başlayıp sonuca ulaşacağımı inanın bilmiyorum....neyse ben yinede deneyeyim...bu evin bir çatısı vardı açılır kapanır...yaptığım bu evin üzerini kırmızı pelerin ile örttüm...eşime evlilik teklif edeceğim gün maketi dükkana koydum...kendisi herşeyden habersiz dükkana geldi..dükkanı kapattım..küçük bir kutu vardı.içindede kırmızı satenden yapılmış içi dolu bir kalp..kalbin içinde ise bir uzaktan kumanda..bu kumandanın üzerinde EVET&HAYIR yazıları..onların üzerinde yazan yazı ise''benimle evlenirmisin''..eğer hayıra bassa hiçbirşey olmayacaktı..ama o evete bastı..zaten benim istediğim cevaptı..o anda evin çatısı EVET tuşuna basar basmas pat diye açıldı...evin içi bomboştu ama çatının altına gizlenmiş bir ağ vardı..bu ağın üzerinde değişik fosforlu renklerde strafor(köpük)parçacıklar vardı..ağın altına ise bir pervane(aspiratör)konmuştu..açılan çatının alt kısmı pervaneyi harekete geçirdi..o pervanede filenin üzerindeki küçük rekli köpükleri uçurdu..hertaraf rengarenk oldu...
sonra o file pervaneyle birlikte oradan çıkarıldı...görünen şey bomboş bir oda ve üzerinde bir kumanda masasıydı...işte ne olduysa burada oldu..şov başladı...
o kumanda masası ileri geri tuşlarına sahipti...her tuş ayrı bir bölümü harekete geçiriyordu..mesela 1. tuş yan duvarı..2-3 ve 4 diğer yan duvarları..5. tuş zemini..6. tuş kolkola girmiş gelinle damadı kapıdan içeri sokuyordu...7.tuş ise küçülüp büyüyen dicital bir kalbi harekete geçiriyordu...
yani biz o evi tutuyorduk..ha bu arada o duvarların arkasında ve zeminde oralara yapıştırılmış gerçek boyutlarının 1/10 ölçüsünde halılar,mobilyalar,piyano,zigon sepha,tablo(ki üzerinde eşimin resmi vardı),sandalyeler,vb şeyler vardı..yani düğmelerle ev döşeniyordu..sonra 6. tuşla gelinle damat hareketli zemin vasıtasıyla kolkola içeri giriyordu...en sonunda ise tam bir final oluyordu..7.tuş kalbi harekete geçiriyordu..kalp büyüyüp küçülerek sevgiyi simgeliyordu...
evet arkadaşlar olay kısaca böyle....
aslında bunu buraya dökmeden önce çok düşündüm..ama sizlerle paylaşmak bana mutluluk veriyor..bunuda göze alarak bu olayı sizlerle paylaştım..
bu konuyla ilgili her türlü sorunuza açığım..aslında bu hikayenin sadece finali....
Ertan Ömür
12-06-2004, 02:35 PM
Bir itiraf daha ERTAN abinizden..Arkadaşlar yıllar önce acenta belgesinin onayı için ANKARAya gitmem gerekti..CUMA sabahı orada olacak şekilde otobüse bindim..Herşey yolunda gitti ve ben ANKARA da indim..hemen TURİZM BAKANLIĞInın kapısından girdim..sadece bir imza attıracak ve hemen İSTANBULa dönecektim..ama kapıdaki görevli eğer torpilin yoksa ANKARA dışından gelenlere buradan cuma günü imza yada onay çıkmaz dedi..ne yazıkki adam haklı çıktı..ben imzayı attıramadım..amaç hafta sonunu vatandaşın orada geçirmesini sağlayarak ANKARA ekonomisine katkı sağlamakmış..bende bu oyunun bir parçası oldum..
Neyse başladım ANKARA içinde deli gibi dolaşmaya..buz pateni yaptım..atakule döner restaurantta yemek yedim...kuğulu parkta dahil neredeyse her parkı gezdim..hatta saatlerce adını sıksık duyduğum ÇANKAYA sokaklarında dolaştım..tavernaya gittim müzik dinledim..baktım yer kalmadı civarımdaki gençlere nerelere gidebilirim diye sordum...tabiki gençler benim gitmediğim bazı güzel adresler verdiler..ben onlarıda gezerek inanılmaz güzel bir hafta sonu geçirdim...pazartesi İSTANBULa döndüm...herkes neler yaptın neler gördün diye sordu..bende anlattımda anlattım..ama garip birşey vardı..ben heryeri gezmiştim deli gibi..hatta gidecek yer kalmayıncada millete danışmıştım..ama bir yeri unutmuştum..bana akıl veren gençlerde bu adam burayı nasıl olsa görmüştür diyerek bana orayı söylememişlerdi..
İtraf ediyorumki o henüz bile göremediğim ANIT KABİR idi..yani tavernaya,buz patenine bile gitmiştimte koskoca ANIT KABİRi gezmeyi unutmuştum..bugün bile hatırladıkça gülerim...
siena_16V
12-06-2004, 03:21 PM
anıların da baya güzelmiş ya ertan abi
philcollins
12-06-2004, 03:25 PM
ya ertan abi dur bi nefes al soluksuz kalacan valla, bu ne hiz :rolleyes:
siena_16V
12-06-2004, 04:22 PM
Ertan abi senin anıları ciltleştirmek lazım
Ertan Abİİ Bence Sen Yİne İmza Attirmaya Gİdersİn O Zaman Hatirlamak İcİn 10-13 Yas Grubuna Sor O Zaman Sana Anitkabİrİ Hatirlatirlar Sen 18-20 Grubuna Sorarsan Adamlar Tabİ Senİ Cafe-bar Tarzi Yerlerİ Soylerler.
ööhh yan be abı oku oku bı hal oldum
Ertan Ömür
12-09-2004, 10:37 AM
Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için..Durun bir soluklanayım devamı gelecek..Ama KILIC beni sollayacak gibime geliyor.19 yaşındaki bir insan için inanılmaz enterasan ve deli dolu itirafları var.Ben kendi adıma onunla pek aşık atabileceğimi sanmıyorum.. ;)
philcollins
12-09-2004, 05:52 PM
bende itiraflar bitmez dostlar...alın size 1 itiraf daha...yıl 1983 ve ben kızlara karşı soğuğum..sadece sohbet etmek istiyor ötesinden kaçıyorum..çünkü birisine bağlanmaktan korkuyorum..ayrıca karşı cinsle birlikte olarak değil birlik olarak tanımanın daha iyi olacağını savunuyorum...çevremdede bir sürü kız..ben kaçıyorum ama onlar geliyor...birgün yıldız yokuşunda bir genç kız resimi buldum..resim inanılmaz güzel bir kıza aitti..o anda aklıma bir fikir geldi..bu kız benim sevgilim olacaktı..ama tamamen sanal..ona bir isim verdim..çatalcaya yerleştirdim..öğrenci yaptım...anlayacağınız sanal bir prenses yarattım..bu öyle bir karakter olduki bütün kızlar onu kıskanmaya başladı..onun resmi hep cebimdeydi..ben sözde onu ziyarete gidiyordum..halbuki odamdaydım..o arada çatalca ile ilgili birsürü araştırma yapıyordum..yoksa açık verebilirdim....kıza 4-5 gün küsüyordum..ve yüzümden düşen bin parça oluyordu..durum böyle olunca bütün kızlar bana mesafeli yanaşmaya başladı..ve akıllar almaya başladım onlardan..onlar bana yardımcı olduklarını gördükçe(sandıkça)bana daha fazla şey anlattılar..birgün kızlardan biri benim açığımı yakalamış ve yalan söylediğimi söylemiş..tabi kimse inanmamış..kızın adı DİLEK ti..benden birgün sanal kız arkadaşımın resmini istedi..bende verdim..sonra güzel kız ya dedi ve geri iade etti..meğerse o an köşesinde yazan fotoğrafçının adresini not etmiş..oradan kızın gerçek adını öğrenmiş..oradan nüfus memurluğundan kayıtlarını araştırmış..ve çok gariptirki bu kız silivrili çıkmış..ve bunu herkese itiraf etti..millet benimle dalga geçti..sadece biri hariç..müsade edin oda bana kalsın..
ertan abi senle dalga geçmeyen kimdi bu arada :confused:
Ertan Ömür
12-09-2004, 06:24 PM
Ah be ATALAY oda ayrı bir hikaye ama söylemem mümkün değil.Tabiki benimde kendimce sebeplerim var... ;)
Ertan Ömür
12-10-2004, 10:59 AM
Arkadaşlar burada benim hayatımdan bazı kesitler aktaracağım sizlere.Burada dile getireceğim anılar kimi zaman güldürecek sizleri,kimi zamanda düşündürecek..Ertan abinizden enterasan anılar çok yakında... ;)
Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için..Durun bir soluklanayım devamı gelecek..Ama KILIC beni sollayacak gibime geliyor.19 yaşındaki bir insan için inanılmaz enterasan ve deli dolu itirafları var.Ben kendi adıma onunla pek aşık atabileceğimi sanmıyorum.. ;)
Ertan Abi BAşlamıssın Bakıyorum.. :) ßende Yavaş Yavaş Eskilerler Birlikte Yenileri Yazmaya BAşlarım.. Artık.. ßu arada Teşekkürler.. Ne Yapalım Hayat Şartları Birazda Benim GArip Yapımla Birleşince Ortaya Bunlar Cıkıyor Sanırım.. :)
Erhan
12-11-2004, 10:34 AM
walla ertan abi gene dokturmussun hepsi birbirinden gusel anılar... ;)
Hepsin okumadım zaman yokdu :( ama ben bu itirafların hemen hemen hepsini biliyom galibaaaa :) :) :)
DaYkO
12-19-2004, 05:49 PM
Ertan abi Sen varya Sen... bir şarkı sözü gibisin.Hayatımı yazsam Roman olurdu.. :cool:
Bugün zaman ayırıp daha önce yazdıklarını okudum:)
Çok hoştu.Özellikle de şeftali şişesi...Duygulandım gerçekten...
Ertan Ömür
12-20-2004, 11:21 AM
Bugün zaman ayırıp daha önce yazdıklarını okudum:)
Çok hoştu.Özellikle de şeftali şişesi...Duygulandım gerçekten...
Sağolasın.Yaş ilerliyor,anılar çoğalıyor.Kimileri acı,kimileri ise tatlı.Ben havama girdikçe yazmaya çalışacağım anılarımı.Bir başlama cesaretini toplasam gerisi gelecek ama başlayamadım birtürlü..
Hakan
12-20-2004, 12:43 PM
Sağolasın.Yaş ilerliyor,anılar çoğalıyor.Kimileri acı,kimileri ise tatlı.Ben havama girdikçe yazmaya çalışacağım anılarımı.Bir başlama cesaretini toplasam gerisi gelecek ama başlayamadım birtürlü..
heyoooooooooooooo
newtim abi selamm
merakla bekliyoz abi
karı kız anısıda varmı abi sende bende var kursa gidiyom acaip kızlar var
sende anlat abı senden dinliyekk :)
Ertan Ömür
12-22-2004, 12:21 PM
Anılara devam.İngiltere de tekstil fabrikasın da çalışıyordum.Orada DERYA adında bir kız çalışıyordu.Bu kız aynı zamanda benden hoşlanıyordu.Ama ben açıkcası ondan hoşlanmadığım imajını yaratıyordum.Birgün bizim fabrikaya üretim yaptıran SHOWROOM beni istemiş fabrikadan.2 misli maaşa oraya geçmek zorunda kaldım.Sevdiğim(gizliyordum)ve beni seven kızdan ayrılmak zorunda kaldım.Benim SHOWROOM a transfer olmamın nedeni anlaşıldı çok kısa süre sonra.SHOWROOM daki genel müdür bir GAYmiş.Beni gözüne kestirmiş.Amacına ulaşabilmek içinde beni oraya transfer etmiş.Adam bana kur yaparken ve ben kaçarken orada sekreter olan BRAYONı(İSKOÇ KIZ)benden hoşlanmaya başladı.Ben de,müdür benden sırf soğusun diye onunla çıktım.Ama kız 1. gün benden uyuşturucu talep etti.Meğerse amacı benden uyuşturucu temin etmekmiş.Ona Türkiye bu işin köprüsü demişler.O ilişki bitti.Ben DERYA'ya karşı olan sevgimi kalbime gömerek.GAY müdüre olmaz diyerek.Hepsinden önemlisi bir uyuşturucu bağımlısıyla birlikte çalışarak ömür tükettim.Ha bu arada DERYA o arada fabrikanın sahibiyle çıkmaya başlamıştı.
Bendeki şansa bakın dostlar.Sevdiğim kız eski patronumla çıkmış,beni isteyen müdür bir GAY çıkmış.Beni isteyen diğer dişi ise uyuşturucu bağımlısı çıkmıştı.
Ama ben bunlardan sadece ve sadece DERYAyı sevmiş ve istemiştim..Ama olmadı,olamadı.Saygılar... :(
Ertan Ömür
01-06-2005, 07:13 PM
Eşim ehliyet almak için kursa gidiyordu.Misafirliğe gitmiştik.Tüyap'ın oradaki MC DONALD'S ın bahçesinde misafirliğe gideceğimiz evi bulamadığımız için ev sahibinin bizi gelip almasını bekliyorduk :003:.Bende PEUGEOT-205 vardı..
Hanıma geç direksiyona dedim..15-20 metre girse yeter dedim.Kendine olan güveni gelecekti bu sayede.Neler yapması gerektiğini anlattım..Bastı gaza eşim..Sonra yerden havalandık.Bir toyota nın ön tamponunu öperek yandaki refüjün üzerine düştük..Sol lastik yarıldı.Jant yamuldu..Misafirlik için giydiğim kıyafetler çamur içinde kaldı..İnanılmaz kötü bir durumdu..
Karım bana şu soruyu sordu''Şimdi sen bana araba kullanmayımı öğrettin?''
Ben onamı nemi dedim?hemen söyleyeyim:
''Sevgilim ben sana arabaya nasıl binmen gerektiğini değil,nasıl binmemen gerektiğini öğrettim..'' :) SAYGILAR....
philcollins
01-07-2005, 11:00 AM
Eşim ehliyet almak için kursa gidiyordu.Misafirliğe gitmiştik.Tüyapın oradaki MC DONALD'S ın bahçesinde misafirliğe gideceğimiz evi bulamadığımız için ev sahibinin bizi gelip almasını bekliyorduk.Bende PEUGEOT-205 vardı..
Hanıma geç direksiyona dedim..15-20 metre girse yeter dedim.Kendine olan güveni gelecekti bu sayede.Neler yapması gerektiğini anlattım..Bastı gaza eşim..Sonra yerden havalandık.Bir toyota nın ön tamponunu öperek yandaki refüjün üzerine düştük..Sol lastik yarıldı.Jant yamuldu..Misafirlik için giydiğim kıyafetler çamur içinde kaldı..İnanılmaz kötü bir durumdu..
''Sevgilim ben sana arabaya nasıl binmen gerektiğini değil,nasıl binmemen gerektiğini öğrettim..'' :) SAYGILAR....
nasrettin hoca misali :)
Ertan Ömür
01-07-2005, 12:31 PM
Nasrettin Hoca ne yapmışki? :confused:
Erhan
01-08-2005, 04:13 PM
Eşim ehliyet almak için kursa gidiyordu.Misafirliğe gitmiştik.Tüyapın oradaki MC DONALD'S ın bahçesinde misafirliğe gideceğimiz evi bulamadığımız için ev sahibinin bizi gelip almasını bekliyorduk.Bende PEUGEOT-205 vardı..
hehehheh :D gercektende sendeki anıları anlat anlat bitiremeyiz...daha yokmu
:D
2004palio
01-13-2005, 05:39 PM
Anıtkabir muhabbetini çok tuttum
Power
01-15-2005, 05:24 PM
bu Hakan nickli ezik kim yaa???
karı kız falan demiş
bu Hakan nickli ezik kim yaa???
karı kız falan demiş
Boşver...
Power
01-15-2005, 05:34 PM
araştırdım okudum onun yazdıklarını. iyi olmuş banlandığı. böylelerini barındırmamak lazım buralarda.
Enerjilerini harcayacak yer bulamıyorlar daha sonra millete sataşıyorlar..
fafatara53
01-15-2005, 06:04 PM
heyoooooooooooooo
newtim abi selamm
merakla bekliyoz abi
karı kız anısıda varmı abi sende bende var kursa gidiyom acaip kızlar var
sende anlat abı senden dinliyekk :)
yaww bu adamı çözen varsa yanıma gelsin...bu adam erkekler kahvesine karşım değilmiydi burdada karı kız diyo..kafası mı güzel şaşırmışmı ne.... :D
Power
01-15-2005, 06:08 PM
bence ezik.
başka söyleyecek laf bulamıyorum
Arkadaşlar...Ihraç edilmiş bir üye..Boşverin...Arkadasından konuşmayalım yinede.. :o
Power
01-15-2005, 06:11 PM
haklısın.
Ertan Ömür
02-18-2005, 12:05 PM
Bundan sonraki anılarımı ve itiraflarımı ayrı topikler açarak yazacağım. :!:
^^CaRiSMa^^
03-17-2005, 12:23 PM
:) guzel bi cevap tebrik edeerim...
Sanchez
06-29-2005, 01:19 AM
Bence ertan abi yaşın itibariyle anıların normaL sayılır ...fazla degil YOKSAM yanılıormuyum daha cok mu ???
Ertan Ömür
06-29-2005, 12:35 PM
Bence ertan abi yaşın itibariyle anıların normaL sayılır ...fazla degil YOKSAM yanılıormuyum daha cok mu ???
Anılar tabiki çok.Buraya dökmediklerim ve etik olarak dökemediklerim var.Onları zaten bir döksem buranın hiti tavan yapar.:D:D:D:D:D
siena_16V
06-29-2005, 11:10 PM
hoo..... hayata bak.... :D
Sanchez
07-03-2005, 11:37 PM
eheuha !!!
tahmin etmistim
Şovalye
07-06-2005, 11:38 AM
Ertan abi anılarının hepsi birbirinden güzel yaa...
Ertan abi anılarının içinde bence yani bana göre bu olay güzel
BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ :D:D:D
Şovalye
06-19-2006, 11:11 AM
Okumayanlar için güncellll :D
Ertan Ömür
06-19-2006, 11:18 AM
Okumayanlar için güncellll :D
Vay be şöyle yüzeysel olarak taradımda kitap olacak türden anılarmış beeeee:D:D:D:D:D:D .
Şovalye
06-19-2006, 11:23 AM
Vay be şöyle yüzeysel olarak taradımda kitap olacak türden anılarmış beeeee:D:D:D:D:D:D .
Hem fikir olmamak mümkün degil :D:D:D
Demin topic araması yaparken rastladımda şu BOGAZİÇİLİ olana tekrardan koptum:D:D:D
SCREAM
06-19-2006, 01:15 PM
bende alıntı filan die saf saf okuom :D:D:D doğum gününe geldiğimde anladım :frech11:
entresan walla..
sivasrap
06-19-2006, 10:31 PM
Wayy Bea Ertan Abİ Senİn BaŞindan Neler GeÇmİŞ...ama O Zman Hayirli OymuŞ O OlmuŞ..
Ertan Ömür
06-20-2006, 10:57 AM
bende alıntı filan die saf saf okuom :D:D:D doğum gününe geldiğimde anladım :frech11:
entresan walla..
Başlığı bu tür yanlış anlamaları önlemek için değiştirdim. :003:
desdenova
07-13-2006, 04:15 PM
Ertan abi sen çok yaramazmışsın yani :)
Ertan Ömür
07-20-2006, 11:56 AM
Ertan abi sen çok yaramazmışsın yani :)
Eh biraz öyleydim :003: :blush: :D:D:D:D:D:D
cimbil
07-20-2006, 05:55 PM
Bu anlatılanları ondan dinlemek cok ayrı bir zevk bircok detay ve mimik var okumakla olmuyor sadece yaşamakta gerek biraz okudum da cok iyi be Ertan anlatıgın zamana gittim geldim bu topicki kaybetmemek lazım :)
Ertan Ömür
07-20-2006, 06:05 PM
Bu anlatılanları ondan dinlemek cok ayrı bir zevk bircok detay ve mimik var okumakla olmuyor sadece yaşamakta gerek biraz okudum da cok iyi be Ertan anlatıgın zamana gittim geldim bu topicki kaybetmemek lazım :)
Çok doğru tespitte bulunmuşsun tebrikler :icon_idea
Ertan Ömür
08-04-2006, 02:11 PM
Yıl 1980,Kumburgazda yazlıktayız.Biraz zekamı muziplik yönünde kullandığım yıllar o yıllar :blush: .Arkadaşlar,biz ailemle birlikte yazları kumburgazdaki sitede yazlık kiralardık.Ama yazlıkta çok kıl olduğum bir durum vardı :mad: .Birileri sahildeki şezlonglara çaktırmadan akşamdan havlu koyar sabah için yer kaparlardı :no: .Ama bu haksızlık böyle devam edemezdi :no:.Mutlaka bu olaya bir çözüm bulmalıydık :003: .Çözüm tarafımdan bulunmuştu :idea: .Bir gece 5 arkadaş akşamdan havlu konan şezlongların etraflarına 30 cm eninde ve 30 cm derinliğinde çukurlar açtık.Sonra bu çukurların içine at pislikleri döküp üzerlerini laylon torbalar ile örttük.Torbaların köşelerini minik ağaç parçaları ile kuma sabitledik ve üzerlerini tekrar kumla örttük.Tuzaklar hazırdı artık :003: .Uyanıklık yapıpta akşamdan havlu serip bizi enayi yerine koyanlar sabahleyin derslerini alacaklardı :012: .Ertesi gün sabah erkenden kalkıp pusuya yattık.Sabahleyin şezlongların etrafındaki curcunayı seyrederken ne kadar güldüğümü anlatamam :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
DRIVER34
08-04-2006, 02:42 PM
alem adamsın yaaw :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Şovalye
08-04-2006, 03:45 PM
İyi olmuş o uyanıklara :D
Bi daha yapmamışlardır sanırım :D:D:D
Mrs.SusKun
08-04-2006, 09:45 PM
abi vala anıların acayip güzel ya:D:D hehehehe çok sağolllll amma da uyanıkmişsiniz sizde:D
tunERkan
08-04-2006, 09:46 PM
abi vala anıların acayip güzel ya:D:D hehehehe çok sağolllll amma da uyanıkmişsiniz sizde:D
sorma ne uyanıktır o. yağmurda susuz bırakır o adamı. :D:D
Mrs.SusKun
08-04-2006, 09:50 PM
sorma ne uyanıktır o. yağmurda susuz bırakır o adamı. :D:D
:012: ama bayağı olaylar yaşamış unutulmayan çok güzel ertan abinin paylaşması :)
tunERkan
08-04-2006, 09:52 PM
:012: ama bayağı olaylar yaşamış unutulmayan çok güzel ertan abinin paylaşması :)
o hiç unutmaz zaten. bak bi gün bürosuna git. sonra sen karar vwer bazı konular hakkında:D:D neyse duuurrr gitme:D
Mrs.SusKun
08-04-2006, 10:20 PM
o hiç unutmaz zaten. bak bi gün bürosuna git. sonra sen karar vwer bazı konular hakkında:D:D neyse duuurrr gitme:D
ehehehehehehehe diyorum :012:
Ertan Ömür
08-05-2006, 10:53 AM
Teşekkürler :icon_idea .Bu arada avatarını silmişsin hayırdır :all2:
Mrs.SusKun
08-05-2006, 11:22 PM
Teşekkürler :icon_idea .Bu arada avatarını silmişsin hayırdır :all2:
rica ederim avatarı sildim, hatta ne biliyim sıkıldım diyim kendi resmimden başka bişiy koyariz inş:D
Ertan Ömür
08-07-2006, 10:58 AM
rica ederim avatarı sildim, hatta ne biliyim sıkıldım diyim kendi resmimden başka bişiy koyariz inş:D
Mutlaka sana özelden asılan falan olmuştur :sad: o yüzden kaldırdığını düşünüyorum :003:
Şovalye
08-07-2006, 11:02 AM
Mutlaka sana özelden asılan falan olmuştur :sad: o yüzden kaldırdığını düşünüyorum :003:
Bu çok büyük bir sorun aslında.Bu yüzden benim arkadaşta takılmıyor siteye :( :s20:
Ertan Ömür
08-07-2006, 11:06 AM
Bu çok büyük bir sorun aslında.Bu yüzden benim arkadaşta takılmıyor siteye :( :s20:
Ya bu internette her forumda sorun neredeyse :sad: .Kolayı var.Tanıdıklar dışında gelen özel mesaları anında bakmadan silecekler :003:
Şovalye
08-07-2006, 11:16 AM
Ya bu internette her forumda sorun neredeyse :sad: .Kolayı var.Tanıdıklar dışında gelen özel mesaları anında bakmadan silecekler :003:
Öle ama işte çogu dedigin gibi yapmıyor abi.Böylece ortamdanda sogumuş oluyor.
Ertan Ömür
08-07-2006, 11:19 AM
Öle ama işte çogu dedigin gibi yapmıyor abi.Böylece ortamdanda sogumuş oluyor.
Ne demek ortamdan soğumak yaaaa :no: .Herkes işin kolayına kaçıyor.Bize o kişileri bildirsinler hemen gerekeni yapalım. :003:
Şovalye
08-07-2006, 11:22 AM
Ne demek ortamdan soğumak yaaaa :no: .Herkes işin kolayına kaçıyor.Bize o kişileri bildirsinler hemen gerekeni yapalım. :003:
İşte sorunda burda.İşin kolayına kaçıyorlar.O kadar ısrar ettim söyle söyle diye ama söylemedi :no:
Ertan Ömür
08-07-2006, 11:44 AM
İşte sorunda burda.İşin kolayına kaçıyorlar.O kadar ısrar ettim söyle söyle diye ama söylemedi :no:
Neyse konuyu kirletmeyelim :sad:
hobbit
08-07-2006, 12:31 PM
Hayır yeri gelmişken konuyu kırletelım! burası her çeşit ınsanın bulunabılecegı bir topluluk..İnsan hayatta bazı şeylere gögüs gerebılmesını ogrenebılmeli kı bu tıp şeyler ınsanın tadını kacırsa bıle yaşamda karsılaşabılecegımız ufak tefek zorluklardır bence..kımse yalnız bır yaşam surmuyor ve bulundugumuz her ortamda bu tıp tatsız olaylarla karsılasabılecegımızı unutmamak gerek..nasıl berteraf edılebılecegı ıse ınsanın kendıne olan guvenıyle eş deger..biraz kendinize güvenın ve kararlı tavrınızı asla elden bırakmayın derım bayan üyelerimize..
SCREAM
08-07-2006, 11:04 PM
Bende o kadar kendi resimlerimi koyuyorum arada sırada avatarımı değitiriyorum.. Neden bayan üyeler bana asılmıyor? :D:D
Ertan Ömür
08-08-2006, 12:05 PM
Hayır yeri gelmişken konuyu kırletelım! burası her çeşit ınsanın bulunabılecegı bir topluluk..İnsan hayatta bazı şeylere gögüs gerebılmesını ogrenebılmeli kı bu tıp şeyler ınsanın tadını kacırsa bıle yaşamda karsılaşabılecegımız ufak tefek zorluklardır bence..kımse yalnız bır yaşam surmuyor ve bulundugumuz her ortamda bu tıp tatsız olaylarla karsılasabılecegımızı unutmamak gerek..nasıl berteraf edılebılecegı ıse ınsanın kendıne olan guvenıyle eş deger..biraz kendinize güvenın ve kararlı tavrınızı asla elden bırakmayın derım bayan üyelerimize..
Haklısın aynı zamanda çokta tatlısın demeyi çok isterdim :sad: .Ben sadece haklısın demekle yetineyim :003:
Mrs.SusKun
08-08-2006, 11:15 PM
YOK YOK ABİCİM ASILAN FİLAN OLMADİ,,SİTEDEN FİLAN SOĞUMADİM,AVATARİMİ DA YA BİLMİYORUM ÖYLESİNE DEĞİŞTİRDİM,AMA BU SİTE AYAKTA DURDUĞU SÜRECE BEN HEP VAR OLACAĞIM,ORTAM SICAK HERKES COK İYİ YANİ KURTULAMAYACAKSİNİZ BENDEN DİYİM:) SİTE ŞEN ŞAKRAK ZATEN ASILAN FİLAN OLDUĞUNDA SEN ONLARA SENDE KARŞILIK VERMEZSEN ONLAR BİRDAHA YAKLAŞMAZ HATTA ISRAR EDERLERSE AFEDERSİNİZ AMA KÜFÜRÜ YİYİNCE ANLIYORLAR BU NAMUSLU BİRİ DİYE. İŞTE BÖLE ERTAN ABİ. :003:
SCREAM
08-08-2006, 11:23 PM
YOK YOK ABİCİM ASILAN FİLAN OLMADİ,,SİTEDEN FİLAN SOĞUMADİM,AVATARİMİ DA YA BİLMİYORUM ÖYLESİNE DEĞİŞTİRDİM,AMA BU SİTE AYAKTA DURDUĞU SÜRECE BEN HEP VAR OLACAĞIM,ORTAM SICAK HERKES COK İYİ YANİ KURTULAMAYACAKSİNİZ BENDEN DİYİM:) SİTE ŞEN ŞAKRAK ZATEN ASILAN FİLAN OLDUĞUNDA SEN ONLARA SENDE KARŞILIK VERMEZSEN ONLAR BİRDAHA YAKLAŞMAZ HATTA ISRAR EDERLERSE AFEDERSİNİZ AMA KÜFÜRÜ YİYİNCE ANLIYORLAR BU NAMUSLU BİRİ DİYE. İŞTE BÖLE ERTAN ABİ. :003:
Arkadaşlar duydunuz zilin sesini, ona göre ayağınızı denk alın :011101010 :011101010
Mrs.SusKun
08-08-2006, 11:27 PM
Arkadaşlar duydunuz zilin sesini, ona göre ayağınızı denk alın :011101010 :011101010
ya tamam burada arkadaşlık olunmuyacak diye söz konusu yok tabi arkadaş çevremiz hatta belkide dostluğumuz büyüyecek belkide,aama bazı arkadaşlarımız siteye yeni üye oluyorlar topiclere hiç mesaj yazmadan direk ilk bulduğu kişiye msj atiyor. bana birisi atti siteyi tanımama yardımcı olur musun diye. bende cevabını yazdim ondan sonra gördü siteyi tanımayı. bu söyledigim sözler yanlış ise uyarın beni ama bence doğru :003:
Sanchez
11-03-2006, 02:38 AM
ertan abi senin anılar nerde kaldı ???
Ertan Ömür
11-03-2006, 11:29 AM
ertan abi senin anılar nerde kaldı ???
Zamanı gelince bombardımana devam ederim :icon_idea
Sanchez
11-03-2006, 01:30 PM
tamam abi .........
Ertan Ömür
11-03-2006, 01:43 PM
İtalyan ayakkabılar
Bir süre önce DUBB INDIAN restaurant sahibinin kardeşi olan arkadaşım Ahmet bana yeni aldığı italyan botları gösterdi.
Anlata anlata bitiremiyordu botların sağlamlığını.Ama bankonun arkasındaki ben içimden kıkır gülüyordum :D:D:D:D.Çünkü benim ayağımdaki botlar herşeyiyle o botların aynısıydı.Ama onunkiler 43 benimkiler 41 idi.Ondan kısa süre önce bende aynı yerden aynı botları almışım.Ben onun botlarını istedim.Ona botların badem yağına batırılmış kadife bezle silinince inanılmaz parladığını söyledim.Kendisine terlik verdim ve işleme giriştim.O arada onun botları ayağıma giydim.Benimkileri parlatıp kendisine verdim.Tabi o anda film koptu :D:D:D:D:D:D.Ahmet botları giyemedi.Çünkü botlar ayağına olmuyordu.Bir anda şok geçirdi.O anda ben hemen olaya müdahele ettim.Aaaaaaaaa bu deri badem yağını yediğinde çekiyor demekki dedim :012: .Abi sen ne yaptın yaaaaaaaaa ben ne yapacağım şimdi dedi :( :all2:.Ben o arada kendisine geçici olarak benim botları verebileceğimi söyledim :003: .Tabiki kabul etti.Ben botlarımı ( Aslında onun botları ) uzatınca şok geçirdi.Çünkü botlar onun botlarının aynısıydı :D:D:D:D:D:D:D
Sanchez
11-03-2006, 11:58 PM
Ertan abi sende az yaman adam degilsin haa , fırsat bu fırsat bi işleteyimmi dedin:D:D
Ankarap
08-18-2007, 04:52 AM
Ben DERYAya karşı olan sevgimi kalbime gömerek.GAY müdüre olmaz diyerek.Hepsinden önemlisi bir uyuşturucu bağımlısıyla birlikte çalışarak ömür tükettim.
ßu nasıl ßir cümLedir aßi ya :012: :012: :012: :012:
Ertan Ömür
08-18-2007, 10:20 AM
ßu nasıl ßir cümLedir aßi ya :012: :012: :012: :012:
Ne varmış o cümlede :all2: ?
Ankarap
08-18-2007, 04:26 PM
Ne varmış o cümlede :all2: ?
ßi an türk filmlerini hatırladım trajı komik :icon_bigg
Ertan Ömür
08-18-2007, 04:32 PM
ßi an türk filmlerini hatırladım trajı komik :icon_bigg
Orada geçirdiğim zaman bana çok şey öğretti :003: .Traji komik durumları çok yaşadım :sad: .
karamercan
08-20-2007, 07:24 PM
abi sen varya sen herkesin dediği gibi romanlık adamsın şaka maka sen bu anılarını yazsanda kitap felan yapsak iyi para kazanırsın zaten sultanahmettesin kitapçı ve matbaada çok orada bence bir şansını dene derim :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ertan Ömür
08-20-2007, 07:34 PM
abi sen varya sen herkesin dediği gibi romanlık adamsın şaka maka sen bu anılarını yazsanda kitap felan yapsak iyi para kazanırsın zaten sultanahmettesin kitapçı ve matbaada çok orada bence bir şansını dene derim :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Zamanı gelince birşeyler olacak ve yer yerinden oynayacak ama ne olacak inanın ben de bilmiyorum :no: :all2: .
karamercan
08-20-2007, 07:44 PM
Zamanı gelince birşeyler olacak ve yer yerinden oynayacak ama ne olacak inanın ben de bilmiyorum :no: :all2: .
hakkında hayırlısı olur inşallah abicim
Çok güzel anılar ..:blush:
Açık yüreklilikle paylaştığın için teşekkürler:icon_excl
Ertan Ömür
08-04-2008, 10:24 AM
Çok güzel anılar ..:blush:
Açık yüreklilikle paylaştığın için teşekkürler:icon_excl
Rica ederim :blush:.Bu bölümde bunların dışında ayrı konu olarak açılmış anılar da var :003:.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.