View Full Version : BİNDİĞİ DALI KESENLER!!!!!!
Ertan Ömür
04-18-2005, 12:04 PM
Arkadaşlar 1 NİSAN tarihine kadar sitemizde herşey iyiydi.Bildiğiniz gibi 1 NİSAN bütün dünyada şaka günüdür.O gün insanlar şakalara karşı hoşgörülüdür.Ama ne yazıkki benim göstere göstere yapmış olduğum bazı şakalar sitenin altını üstüne getirdi.Zaten açıkcası benden sıradan bir şaka beklenemezdi.Çünkü elime senede 1 kere geçen böyle bir fırsatı heba edemez,sıradan bir şakayla geçiştiremezdim.Ben bu sitede bir liderdim.Lidere yakışır bir şaka olmalıydı bu.Nitekimde öyle oldu.Şakaların en çok ses getireni MODERATÖRLÜK İPTALİ oldu.MODERATÖRLER ve MODERATÖRLÜK tartışılıyordu mart ayının sonlarında.Gelen bazı hoşnutsuzluklar vardı silinen yada kilitlenen konular hakkında.Bende fırsat bu fırsattır deyip MODERATÖRLÜK iptal edilecek dedim.İnandırıcı olma ihtimali yüksekti.İyice inandırı olsun diye 1.NİSAN tarihinde MODERATÖRLÜK iptali yaptım.Amacım bu sayede nabız yoklamaktı.Zaten tartışılıyordu bu olay sitemizde.Ama ne yazıkki bu ATALAY arkadaşımız tarafından fazlasıyla ciddiye alındı.Hatta olay eski defterlere geldi dayandı.Bir söz vardır bilirsiniz"Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş.".Bende bunu uyguladım.1 nisanda MODERATÖRLÜK iptali yapıp 2 NİSAN tarihinde geri verdim.
Ama şunu çok iyi gördümki beni anlayabileniniz çok az.Bu ülkede lider de yetişmez,organizatör de.Nedenini bir düşünün bakalım!!!!.Ben bu site için varımı yoğumu ortaya koydum.Halada koyuyorum.İlerde koymak için ise içimdeki bütün heyecanı yokettiniz.Siz bilirsiniz.Birgün bu forumu kapalı gördüğünüzde sakın şaşırmayın.Suçlu ise hiç aramayın.Şaşırsanızda,suçlu arasanızda artık çok geç olacak. :sleep: Başta ATALAY olmak üzere bazı üyelere sesleniyorum "BİNDİĞİNİZ DALI KESİYORSUNUZ"
:!: :sleep:
Saygılar.ERTAN ÖMÜR
saydam
04-18-2005, 12:31 PM
Ertan abiii...
Simdi senin ne kadar kızgın oldugun yazısmalarından ,halinden bellii..bunu herkes hosgoruyle karsılar...
ama ikigundur yazılan yazıları okudum ve sonundada seninde konunun uzatılmaması adına,,yanlıs yerlere cekildigi adına bazı topicleri kitlenmis oldugunu farkettim...simdi bi celiski var..Madem konunun uzatılmaması gerekiyor neden boyle b,i topic actın..yada neden snowman nin bu tarz bi topic acmasından sonra kızdın..yada neden philcolins in yazdıgı yazıyı bi sure sonra kitledin...gibi orneklendirebilinir..
kimin suclu ve sucsuz olmasını gectim...ama igne ve cuvaldız sozu aklıma gelmeye basladı artık...
Filiz
Ertan Ömür
04-18-2005, 12:48 PM
Ertan abiii...
Simdi senin ne kadar kızgın oldugun yazısmalarından ,halinden bellii..bunu herkes hosgoruyle karsılar...
ama ikigundur yazılan yazıları okudum ve sonundada seninde konunun uzatılmaması adına,,yanlıs yerlere cekildigi adına bazı topicleri kitlenmis oldugunu farkettim...simdi bi celiski var..Madem konunun uzatılmaması gerekiyor neden boyle b,i topic actın..yada neden snowman nin bu tarz bi topic acmasından sonra kızdın..yada neden philcolins in yazdıgı yazıyı bi sure sonra kitledin...gibi orneklendirebilinir..
kimin suclu ve sucsuz olmasını gectim...ama igne ve cuvaldız sozu aklıma gelmeye basladı artık...
Filiz
O soruları bu siteyi MAHKEME SALONUNA çevirmeye çalışan arkadaşlarına sor sevgili Filiz.Ben ısrarla kapatmaya çalıştıkça konu açan arkadaşlarımız sana gerekli cevapları verirler heralde.Tabi tenezzül edipte sitemize girerlerse. :sleep:
saydam
04-18-2005, 12:50 PM
O soruları bu siteyi MAHKEME SALONUNA çevirmeye çalışan arkadaşlarına sor sevgili Filiz.Ben ısrarla kapatmaya çalıştıkça konu açan arkadaşlarımız sana gerekli cevapları verirler heralde.Tabi tenezzül edipte sitemize girerlerse. :sleep:
Ertan abi ben sana senin sozunle cevap veriyim..Herkes kendini denize atarsa sende mi atıcaksın....
abı madem boyle olumsuz olaylar vardı sende 1 nısanda bu sakalrın ustune tuz bıber ekeceks ekıdle bı esek sakası yapmasaydın ya. herkes kaldıramıyabılır bu dogal bısıy...
Ertan Ömür
04-18-2005, 12:54 PM
Ertan abi ben sana senin sozunle cevap veriyim..Herkes kendini denize atarsa sende mi atıcaksın....
Konuyu onların isteği doğrultusunda uzatıyorum.KISACA ONLARI KENDİ SİLAHLARIYLA VURUYORUM. :!:
saydam
04-18-2005, 12:54 PM
abı madem boyle olumsuz olaylar vardı sende 1 nısanda bu sakalrın ustune tuz bıber ekeceks ekıdle bı esek sakası yapmasaydın ya. herkes kaldıramıyabılır bu dogal bısıy...
dogru soze ne denir....
saydam
04-18-2005, 12:59 PM
Konuyu onların isteği doğrultusunda uzatıyorum.KISACA ONLARI KENDİ SİLAHLARIYLA VURUYORUM. :!:
ama unutma bazen kendi silahınlada vurulabiliniyosun...
Ben kimsenin avukatlıgını yapmıyorum sakınnn bu konuda kafanızda soru isareti olmasın ama , egerki yanlıs olan konu uzatmaksa senin bunu sonuna kadar savunman lazım yoksa insanlara acık kapı bırakırsın..biraz once bana o acık kapıyı bıraktıgın gibi...dedigimi anlamıssındır abii...
Kucuk bi not : amacım seni kızdırmka ,sinirlendirmek deil... :icon_idea
Ertan Ömür
04-18-2005, 12:59 PM
Eeeee zayıf halkalar kendini belli ediyor yavaş yavaş.Beni tanıdığını iddia eden bazı arkadaşların aslında nekadar az tanıdıkları çıktı ortaya.Zaten ben o 1 NİSAN tarihinde SİTE ADINA çok şey aldım.Site ruhunu riske etme pahasına yaptım.Bugün beni eleştirenler kendileri site kursunlar bizde görelim.Ozaman bazı şeyleri daha iyi anlarlar.Bizim milletimize kim yaranmışki ben yaranayım.Zaten yaranmak gibi bir amacımda yok.Ben bu forumu eğlenmek ve bilgilenmek için kullanıyorum.Didişmeye karnım tok.Ama bu konuda ısrar eden olursa pişman olur peşinen söyleyeyim... :!: :sleep:
Ertan Ömür
04-18-2005, 01:01 PM
ama unutma bazen kendi silahınlada vurulabiliniyosun...
Ben kimsenin avukatlıgını yapmıyorum sakınnn bu konuda kafanızda soru isareti olmasın ama , egerki yanlıs olan konu uzatmaksa senin bunu sonuna kadar savunman lazım yoksa insanlara acık kapı bırakırsın..biraz once bana o acık kapıyı bıraktıgın gibi...dedigimi anlamıssındır abii...
Kucuk bi not : amacım seni kızdırmka ,sinirlendirmek deil... :icon_idea
Filiz konuyu uzatmayalım istersen.Benim yetişmem gereken birsürü bölüm var.Böyle topiklerle vakit ve kan kaybediyoruz.Zaten bu topiği onu işaret etmek amaçlı açtım. :!:
saydam
04-18-2005, 01:04 PM
Filiz konuyu uzatmayalım istersen.Benim yetişmem gereken birsürü bölüm var.Böyle topiklerle vakit ve kan kaybediyoruz.Zaten bu topiği onu işaret etmek amaçlı açtım. :!:
:):):) :icon_idea
Yorumumu Ayrıca Yapıcam...
nitrO_Oxide
04-18-2005, 01:08 PM
ben herzaman arkandayım ertan abi nisan olayının hemen ardıdan tophane bulusması cok iyi oldu orada sen anlattın ben dinledim ben anlttım sen dinldin.1 nisan olayını gercekten deneme maksatlımı yoksa gercekci karralar almak içinmi yaptın onuda hala cozemedim dorusu.ama ne olursa olsun gecen mc bulusmasındada konustuk.siteye girememekle girmemek arasında fark var.ben ve bir kac arkadasta olaya duygusal bakıyoruz.bundan dolayı kazanıyormuyuz kaybediyormusuyuz bilmiyorum.
saydam
04-18-2005, 01:13 PM
ben herzaman arkandayım ertan abi nisan olayının hemen ardıdan tophane bulusması cok iyi oldu orada sen anlattın ben dinledim ben anlttım sen dinldin.1 nisan olayını gercekten deneme maksatlımı yoksa gercekci karralar almak içinmi yaptın onuda hala cozemedim dorusu.ama ne olursa olsun gecen mc bulusmasındada konustuk.siteye girememekle girmemek arasında fark var.ben ve bir kac arkadasta olaya duygusal bakıyoruz.bundan dolayı kazanıyormuyuz kaybediyormusuyuz bilmiyorum.
Ardacım;
Cok guzel ,ılımlı seyler yazıyosun..senide severim bilirsin..
ama bazen yazdıklarında hani neyi savundugun anlıyamıyorum..yanii hangi dogruyu kabul ediyosun,,yada hangi gercegi..Yazdıklarına duygusallıgı on plana iterek kimseyi kırmıycak cevaplar veriyosun ve bence cokda iyi yapmıyosun cunku her insanın bi dogrusu ve yanlısı vardır..ama ben hala senin duygusal olmandan baska neyi savundugun anlayamadım..
umarım yazdıklarıma kızmassın cunku hic bir art niye tasımadan bunları yazıyorum ve sen benim arkadasımsın unutma...
Ertan Ömür
04-18-2005, 01:20 PM
Son 2 toplantı herşeyi açıklıyor.O toplantılara gelenler herşeyin farkında.Gelmeyenlerden bazıları ise uzaktan atıp tutuyor.Atıp tutmaya devam etsinler. :sleep:
DEVIL
04-18-2005, 01:24 PM
Vallahi bu konu tartışılıyor mu şimdi ? Sadece 3-4 kişi birşeyler yazmış , merak ediyorum hiç yazmayanları ...Her tartışmada susanları.... Nasıl bir kişilik göstergesi , bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın felsefesi.... Bu yazdıklarımın konuyla ilgisi yok , ben sadece susan , hiç fikir beyan etmeyenlere kızıyorum ..... Helal vallahi ....
Son 2 toplantı herşeyi açıklıyor.O toplantılara gelenler herşeyin farkında.Gelmeyenlerden bazıları ise uzaktan atıp tutuyor.Atıp tutmaya devam etsinler. :sleep:
Unutmaki Ertan Abi Birde Sadece Bir Kac Saatlik Toplantı İçin 15 Gidiş 15 Dönüş 30 saatlik Yolu Göze Alıpta Bir Gunluk Erteleme Ricası Kabul Edilmeyenler Var.. Toplantı Tarihi Değişmez Denemez.. Gecmiste Carisma icin Son Anda Bir Gun İleriye Atılmıstı Toplantı Tarihi Ustelik O İsi Cıktıgı İcin Gelememisti.. Yani Gelmesi Kesin Değildi.. [ Fethi Seni Yermiyorum Yanlıs Anlama.. Sen Kesin Gelicem Dememistin Zaten.. ]
nitrO_Oxide
04-18-2005, 01:26 PM
Ardacım;
Cok guzel ,ılımlı seyler yazıyosun..senide severim bilirsin..
ama bazen yazdıklarında hani neyi savundugun anlıyamıyorum..yanii hangi dogruyu kabul ediyosun,,yada hangi gercegi..Yazdıklarına duygusallıgı on plana iterek kimseyi kırmıycak cevaplar veriyosun ve bence cokda iyi yapmıyosun cunku her insanın bi dogrusu ve yanlısı vardır..ama ben hala senin duygusal olmandan baska neyi savundugun anlayamadım..
umarım yazdıklarıma kızmassın cunku hic bir art niye tasımadan bunları yazıyorum ve sen benim arkadasımsın unutma...
tesekkurler filizcim ben seni asla yanlıs anlamam sen rahat ol :)
şimdi duygusal davrandık derken sadece ben değil orayı yanlıs anlama.biz forum olarak duygusal davranıyoruz.şimdi işin duygusal yonunden bakarsak atalay abi cok iyi bir insan geldiği gunden beri foruma neler yaptığı ortada inanılmaz pozitif birisi hep abilik yaptı ve modluğuda sonuna kadar haketti.ama işin diğer kısmından bakarsak modluk bi takım sorumluluklarıda ardında geitrio.devamlı onnline olmak siteyi normal bi uye harici takip etmek resimleri yazılan yazıları duzenlemek.vs vs... son 1-2 aydır atalay abinin foruma (hangi nedenlerden olduğunu bilmiyorum ama) girmemesi.sanki siteye bir tavır alması (yada bana ole gelmesi) gibi konuları konustuk ertan abiyle ve bende ona ben cok seviyorum atalay abiyi falan deyince oda bana olaya duygusal yaklasma dedi.burada atalayın nasıl bir insan olduğu tartısmıyoruz dedi ben onu inanılmaz sevdim ve halda seviyorum dedi ama iş gorev kısmına yani modlukla gelen bi takım gorevleri yerin getirememek ve getirmemek arasında farklar olduğunu soledi.bende hak verdim :)
sanırım bi takım seyleri anlatabilmişimdir :)
philcollins
04-18-2005, 01:26 PM
Ertan abi valla bravo..Yine kitlemişsin topiği. Sonra kendine bi topic açıp istediğini söylemişsin. Ne güzel valla bravo. Bir tane soruma cevap vermemişsin demekki verememişsin. Sadece populist bi şekilde bizi seven kalrı sevmeyen gider demeye devam et hala sen. Ben buraya yazdım ya sen bu topiği de kitle başka bi topic aç ordan devam et. Bundan sonrada tartışmak iyidir deme kimseye bu sitede. Gördükki bu sitede tartışmayı en az bilen senmişsin, en ufak bi eleştiriyi bile kaldıramıyosun.
KILIC bi topic açmıştı. Her zamanki gibi tıkladığımda geç kalmıştım. Silinmiş gene. İyi ya da kötü ne yazdığı güme gitmiş. İstersen sitedeki herkesi banla sen tek başına yaz burda..
Bu Dalı Kesenlerin Eger O Dalın Uzerindeki Her Yaprakta emegi Varsa Ve Buna Ragmen O Dalı Kesiyorlarsa.. O Dalda Bir Sorun Var Demektir..
saydam
04-18-2005, 01:27 PM
Vallahi bu konu tartışılıyor mu şimdi ? Sadece 3-4 kişi birşeyler yazmış , merak ediyorum hiç yazmayanları ...Her tartışmada susanları.... Nasıl bir kişilik göstergesi , bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın felsefesi.... Bu yazdıklarımın konuyla ilgisi yok , ben sadece susan , hiç fikir beyan etmeyenlere kızıyorum ..... Helal vallahi ....
Devil zaten dikkat ettiysen her tartısmada bazıları kaplumbaga gibi kabuklarına cekiliyorlar..bu bizim 1 nisandan once ve 1 nisan tekabul eden tartısmamızdada boyle olmustu...o zaman bende bekledim bakalım insanlar ne yazıcak diye ama 3 - 4 kisi arasında konu giti geldi...nasıl bir kisiliktir bazıları yorum yapmaktan bu kadar cekiniyorlar...
saydam
04-18-2005, 01:29 PM
Ertan abi valla bravo..Yine kitlemişsin topiği. Sonra kendine bi topic açıp istediğini söylemişsin. Ne güzel valla bravo. Bir tane soruma cevap vermemişsin demekki verememişsin. Sadece populist bi şekilde bizi seven kalrı sevmeyen gider demeye devam et hala sen. Ben buraya yazdım ya sen bu topiği de kitle başka bi topic aç ordan devam et. Bundan sonrada tartışmak iyidir deme kimseye bu sitede. Gördükki bu sitede tartışmayı en az bilen senmişsin, en ufak bi eleştiriyi bile kaldıramıyosun.
KILIC bi topic açmıştı. Her zamanki gibi tıkladığımda geç kalmıştım. Silinmiş gene. İyi ya da kötü ne yazdığı güme gitmiş. İstersen sitedeki herkesi banla sen tek başına yaz burda..
yazısını okudum kılıc ın...ve o yazının silinmeside bana cok mantıklı gelmedii....hadi hayırlısı diyorum ama bu haftanın sakin gecmiycegini de yazmıstım bugun..... :(
saydam
04-18-2005, 01:35 PM
tesekkurler filizcim ben seni asla yanlıs anlamam sen rahat ol :)
şimdi duygusal davrandık derken sadece ben değil orayı yanlıs anlama.biz forum olarak duygusal davranıyoruz.şimdi işin duygusal yonunden bakarsak atalay abi cok iyi bir insan geldiği gunden beri foruma neler yaptığı ortada inanılmaz pozitif birisi hep abilik yaptı ve modluğuda sonuna kadar haketti.ama işin diğer kısmından bakarsak modluk bi takım sorumluluklarıda ardında geitrio.devamlı onnline olmak siteyi normal bi uye harici takip etmek resimleri yazılan yazıları duzenlemek.vs vs... son 1-2 aydır atalay abinin foruma (hangi nedenlerden olduğunu bilmiyorum ama) girmemesi.sanki siteye bir tavır alması (yada bana ole gelmesi) gibi konuları konustuk ertan abiyle ve bende ona ben cok seviyorum atalay abiyi falan deyince oda bana olaya duygusal yaklasma dedi.burada atalayın nasıl bir insan olduğu tartısmıyoruz dedi ben onu inanılmaz sevdim ve halda seviyorum dedi ama iş gorev kısmına yani modlukla gelen bi takım gorevleri yerin getirememek ve getirmemek arasında farklar olduğunu soledi.bende hak verdim :)
sanırım bi takım seyleri anlatabilmişimdir :)
Bence bu yazdıgın daha anlasılır ve acık oldu...saol...unutma sen benim arkadasımsın :icon_idea
Ertan Ömür
04-18-2005, 01:36 PM
Son 15 günde bu siteye ne verdim diye hiç düşündün mü? :sleep:
nitrO_Oxide
04-18-2005, 01:36 PM
Bence bu yazdıgın daha anlasılır ve acık oldu...saol...unutma sen benim arkadasımsın :icon_idea
sende benim :)
Ertan Ömür
04-18-2005, 01:38 PM
Bu Dalı Kesenlerin Eger O Dalın Uzerindeki Her Yaprakta emegi Varsa Ve Buna Ragmen O Dalı Kesiyorlarsa.. O Dalda Bir Sorun Var Demektir..
Tabi tabi haklısın(daha iyisini sen yapda görelim) :sleep:
Ertan Ömür
04-18-2005, 01:43 PM
Didişme istemiyoruz.Didişme olursa da,didişmeye çanak tutanlar gerekli cezaya çarptırılacaktır.Saygılar ERTAN ÖMÜR :!:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.