View Full Version : PROJEMI dedı bırı....
http://img108.echo.cx/img108/6471/mypics4004wq.jpg
http://img108.echo.cx/img108/2623/mypics4025kz.jpg
http://img108.echo.cx/img108/2998/mypics4032bu.jpg
sımdılık bunlarla yetınıd egerısı gelır
thekillingroad
04-15-2005, 12:58 AM
vortex generatorler moda oldu, araçlar için çok iyi bir gelişme..
^^CaRiSMa^^
04-15-2005, 01:02 AM
selcuk bunlar yenimi?resimler sanki daha onceden tanıdık geliyoda..belkide karıstırıyom bilmiyom ama...saglam bişi olcagını biliyorum :icon_idea
paşatuning in 94 civici.....
nitrO_Oxide
04-15-2005, 01:33 AM
off offf off offf yani.helal olsun yaaa artık turkiyedki modifiyenin boyutları goz onunde resmen yaaa.
ole proje olmaz bole olur mode 10
nitrO_Oxide
04-15-2005, 01:39 AM
hayran olduğum tampondan yapıolar :o
enjoy-yk
04-15-2005, 02:35 AM
leventin civic bu demek vay vay vay ....
WarsteineR
04-15-2005, 02:44 AM
way..baya güsell..
^^CaRiSMa^^
04-15-2005, 10:03 AM
super yaa
Ertan Ömür
04-15-2005, 10:33 AM
Görünüşe bakılırsa dehşet birşey çıkacak ortaya :icon_idea
2004palio
04-15-2005, 10:42 AM
ağlatır abicim bu araba insanları :)
Power
04-15-2005, 11:21 AM
dışı güzel olacak
motor için bişeyler varmı?
FRKMeRa
04-15-2005, 12:07 PM
ole proje olmaz bole olur mode 10
bu tas bana m1 selcuk..eger bu topigi kemal in açtigi topic icin actiysan gülerim sana .. milletin seyi ile de gerdege girme :smilie_ig
fafatara53
04-15-2005, 01:01 PM
zaten geçen yaz diyodu çok deli yapIcam bu arabayI diye....
tosun
04-15-2005, 03:07 PM
faruk +1
selçuk onu paşa yapıo bunu biz yapıoz fark orda
eğer bu taş bize değilse kusura bakma ama başka üstüne alınması gereken adam olduğunu sanmıom...
ama diosan ki yok abi bunu da ben yapıom o zaman susarım
araba hakkında ise
bomba gibi çıkacağı kesin
ya kemal. sen nezaman modıfıyecı oldun ya. okulun bahcesınde TB ye hayran hayran bakıp baba bu nasıl bı araba ya nasıl yaptınya sen buyuksun baba yaa deyıp karte kare resımlerını cektıgın zamanları necabuk unuttunya. bakın ben dıs gorunumu gectım..bunu cok ıyı bılıyosunuz. sımdı tekrar atmosferık olarak yuklenıcek TB . ammaaaa boyle gereksız gereksız konusulursa herzaman kafamda hazırda olan bı projeyı ortaya dokerım burda kımse new project felan yazamaz... sınırlarımızı cok ıyı bılıyoruz...
Erhan
04-16-2005, 12:07 PM
oofff o ne ole yaa...super yapıyorlar işcilik diye buna derim ben ;)
Qurny
04-16-2005, 03:20 PM
ya kemal. sen nezaman modıfıyecı oldun ya. okulun bahcesınde TB ye hayran hayran bakıp baba bu nasıl bı araba ya nasıl yaptınya sen buyuksun baba yaa deyıp karte kare resımlerını cektıgın zamanları necabuk unuttunya. bakın ben dıs gorunumu gectım..bunu cok ıyı bılıyosunuz. sımdı tekrar atmosferık olarak yuklenıcek TB . ammaaaa boyle gereksız gereksız konusulursa herzaman kafamda hazırda olan bı projeyı ortaya dokerım burda kımse new project felan yazamaz... sınırlarımızı cok ıyı bılıyoruz...
*******edited by Qurny*******
Saygı sınırlarını zorlamamak için buradaki yazıyı sildim..
Badboy
04-16-2005, 03:38 PM
Selcuk kızmak darılmak yok ama amaç neydı bunları yazmaktakı???Yanı senınle ne konustuk sen ne yapıyorsun.Sana kımsenın bı garezı veya baska bıseyı yokken sen boyle yapıyosun yıne.Yakısmıyo sana anla artık yakısmıyo.Bana ıster bozul ıster darıl ama ben bunu sana hep soylerım hepte soylıcem.Senın Kemalı ıncıtmen neyı degıstırıcek veya o tamponun daha ıyı - kotu olması neyı degıstırıcek.Onemlı olan fıkır alısverısı ama yapamıyosun.
Kemalın Yazdıgı yazı Tekrar Oku
faruk +1
selçuk onu paşa yapıo bunu biz yapıoz fark orda
eğer bu taş bize değilse kusura bakma ama başka üstüne alınması gereken adam olduğunu sanmıom...
ama diosan ki yok abi bunu da ben yapıom o zaman susarım
araba hakkında ise
bomba gibi çıkacağı kesin
Sana saygılı bır bıcımde fıkrını belırtmıs
Senın Yazdıgın Yazı
Yakısmıyo Selcuk Yakısmıyo!!!
FRKMeRa
04-16-2005, 04:21 PM
kızdırmayın lan beni ..Siz ne anlarsınız modifiyeden .. hepinizden iyi bilirim bu işleri pofpoflayın beni... kafamda bir proje var eğer onu hayata geçirirsem hiçbiriniz yaşayamazsınız .. :011101010 :D
Ertan Ömür
04-16-2005, 04:36 PM
Lakırdıya karnımız tok.Herkes ektiğini biçer.Rekabete EVET ama sidik yarıştırmaya HAYIR. :!: :sleep:
tosun
04-16-2005, 05:05 PM
saygı sınırlarını zorlamaya başladın selçuk efendi
tamam emeğine saygımız var
işi bildiğini de her yerde söylüyorum
seni takdir ettiğimi de
ama sınırları zorlama lütfen...
büyüğümsün saygım var
sen atmosferik güçlendirmenle uğraş başkasına karışma
ben iyi kötü yorumlar için kendi elimin emeğinin olduğu bi arabayı koyuyorum buraya sen başkasının yaptığıyla bana karşılık veriyorsun hatalısın lafını bi otur aşşağı...
bu benim üzerinde uğraştığım abim kadar yakın olan birisinin arabası ve bu bizim yeni projemiz
sende kafandakini yap saygıyla eğilelim
tamam arabanı her zaman takdir ettim ve hala daha ediyorum bunu yakınımda senin arabanı ve beni bilen herkes bunu bilir
saygım var saygıma karşılık seviyesizlik istemem
bu arada son olarak
hani demişsin ya bana söyleseydiniz diye
özel mesaj olarak yardım istemiştim senden farketmediysen senin hatan kaale almadıysan sus konuşma
Saygılar
Kemal TOSUN
tosun
04-16-2005, 05:42 PM
bu arada ben ne zaman modifiyeci olmuşum diye bi soru var orda
kusura bakmayıon yeni farkettim
sen vti ile oyna selçuk efendi
sadece bunu sölerim ve gülerim sana yazık yani...
kedi ciğer meselesi dicem ama yok abi adam bu işi cidden biliyor da peki neden zoruna gittiğini anlayamıorum
benden daha çok bilgin var kabul
benden daha çok tecrüben var kabul
kendi arabanla oynama imkanın var kabul
ama insanları neden hor görmek zorundasın
nitrO_Oxide
04-17-2005, 01:46 AM
civic in baska fotoları yokmuyaa
denılmıskı baskasının yaptıgı arac... benım EGG yı TB yı AC yı yaptıgım unutulmus... neyshe... ben motora yıne bı 10k usd harcıyımda gorunum eksık kalsın yaw...
bu arada ben ne zaman modifiyeci olmuşum diye bi soru var orda
kusura bakmayıon yeni farkettim
sen vti ile oyna selçuk efendi
sadece bunu sölerim ve gülerim sana yazık yani...
kedi ciğer meselesi dicem ama yok abi adam bu işi cidden biliyor da peki neden zoruna gittiğini anlayamıorum
benden daha çok bilgin var kabul
benden daha çok tecrüben var kabul
kendi arabanla oynama imkanın var kabul
ama insanları neden hor görmek zorundasın
ben neyemı uyuz oldum... bazı sıte sakınlerınınd edıkkatıonı cektıgı gıbı BEN YAPIYORUM EDIYORUM DEMEN... ıste sunu soyle yapıcam edıcem.. anlıyana benım lafım...
tosun
04-17-2005, 03:21 AM
yalan da değil HEM YAPIYORUM HEM EDİYORUM
zoruna gidenin borusuna gitsin diye bi laf var bilmem biliyormusun kardeş...
yapıp etmem için kendi arabam olmak zorunda değil şimdiye kadar uğraştığım araba sayısını bilmiyorum açıkçası
bunun büyük çoğunluğuda büyük blok amerikanlardır...
aramızdaki fark bu selçuk sen para konuştur ben emek...
senin arabana yapacağın modifiyede parça sorunu yaşama durumun bizimkinin yüzde biri kadar yok
sen oyna motorunla abi her türlü sana rakip bulunur...
sen yap ac yi egg yi tb yi
onlara hiçbir zaman kötü bir yorum yapmadım
afedersin egg ye yaptım aynaları benim zevkime göse a-s-kelebek olmuş...
onun haricinde yaptıklarını her zaman beğenmişim...
yanlış anlaşılma olmasın lütfen burada arabaya değil şahsa hakaret var ve özür dilemeni haklı olarak bekliyorum bunu özelden de yapabilirsin geneldede yapabilirsin istemezsen yapmayadabilirsin senin paşa gönlün bilir
ama şunu aklına sok abicim
yaptığına her zaman saygım vardır...
ben para sen emek he...emek? banamı emeksız dıyosun sen.... TB nın on arka tamponunu elde kım yapmıs on tampon 15 gun surmus vs vs .... ben gerekırse para gerekırse emek konustururum...
tosun
04-17-2005, 03:34 AM
saygı duyarım ne demek istediğimi anlayamadın selçuk kafan galiba karışık biraz...
sakin kafayla oku ve anlarsın o zaman...
sen 10.000USD para harca motoruna benim motora yapabileceğimden daha fazla karşılık alırsın o paraya çünkü aracın modifiye denen merete elverişli bi araç
biz burda tamamen farklılık olmak için çıkılmış bir yolda ilerliyoruz sende aynı yolda bulunan otomobil severlerden (FARKIMIZ BU ARABANIN MODİFİYE PARÇASI SIKINTISI ÇOK) ve hatta bu yolun kilometre taşlarından bitanesisin...
sen tamponunu elde yap
ben kolay kolu tercih edip kalıp üzerinde oynama yapayım
sen vtec ini 350 hp yap
ben amerikanı 800 hp yapiim buda elimizdeki FORMULA-400 için 12000 USD isteyen bi iş...
sorun bu değil zaten lütfen bu sefer anla bu olayı sana emeksiz demiyorum ve o araba için neler yaptığını biliyorum...
aramızdaki fark ben anlıyorum seni
ama sana kendimi anlatamıyorum
nitrO_Oxide
04-17-2005, 03:40 AM
arkadaslar ikinizde modifiyecisiniz modifiyenin buyumesi için elinizden geleni yapıyorsunuz.farukta selcukta tanıdığım harbi modifiyecilerdendir :) modifiye kazansın arkadaslar :)
tosun
04-17-2005, 03:46 AM
modifiye her zaman kazanır arda önemli olan bu yola gönül koyanların birbirine köstek olmaması...
yaw ben senın neyıne koıstek olacagımkı.. KULVAR farklı bı kere...
sen amator ben prof olayı....
tosun
04-17-2005, 04:12 AM
haklısın kulvar farklı
sen japon ben amerikan olayı (bakma nissanla uğraştığıma maksat vakit geçsin yakında bombayı çıkartıyorum ortaya)
kulvar olayını bı oncekı mesajda yazdım ben... :sleep:
tosun
04-17-2005, 04:17 AM
orası sana göre kardeş
buda bana göre olan kulvar farkı
sen vtec ile kulvarında koş
ben 8 otomatiklerle bahçemde oyniim
arada çerez olsun diye nissan var sağolsun farukcum
bazen klasikler de denk gelio
yokmu şöle 67 baracuda
offf tadından yenmez
işte o zaman ne isveç e bakarım ne almana ne japona...
American Rulezzzzz....
sen kabullenmesende nıckının altında bıle caylak yazıyo bıde benımkıne bak ;)
tosun
04-17-2005, 04:21 AM
ben boş konuşmadığım için mesaj sayım az canım
nitrO_Oxide
04-17-2005, 04:22 AM
yaw benim 4.000 ben gevezemiyim :D:D
tosun
04-17-2005, 04:23 AM
sen moderatörsün mecbur
burada bı deyım sarfederdım ama saygıyı bozabılır dıye ben kıbarını yazayım.. kovalanan fare kadar kedı yakaladım ben bu araba ısınde... ıstenırse belırlı bı konuda yarısma yapılsın gorelım kım nedır ne degıldır. ben derımı STP alayına gıder
tosun
04-17-2005, 04:28 AM
canın sağolsun selçuk
ben o kadar iddialı değilim
sadece kendi çapında eğlenen bi adamım ben
kafama göre oynuyorum
benim sana rakip olmam için çok uğraşmam lazım
sen altta kalmassın uygun bı dılle cekılırsın kardes bılırım senı ;)
tosun
04-17-2005, 04:32 AM
saygılar sunarım kardeş...;)
amma laf yetiştirdik be
boşver
senin araban alemde tek vtec
bizimkide tek nissan bak ortak özelliğimiz var
ikimizde tekiz:)
nitrO_Oxide
04-17-2005, 04:33 AM
artık rahat rahat uyuyabilirim :)
tosun
04-17-2005, 04:33 AM
arda filmsin....
merak etme biz aynı okulun havasını soluduk bi zamanlar yemeyiz birbirimizi
tosun
04-17-2005, 04:36 AM
ooo saat baya geçmiş ya
neyse bende yatiim bari
yoksa sabah lahana gibi olurum ben
hadi kardeş dikkat et kendine...
o okulun havasını soluma solaydım be
tosun
04-17-2005, 04:39 AM
aaa bak bi ortak yön daha çıktı
valla ben dayanamadım bıraktım okulu
şimdi kafam rahat
işte bu durumda kesinlikle yiyemeyiz birbirimize
ikimizde fatihzedeyiz yani
valla kusura bakma hoşlanmasanda kabulleneceksin ortak özellikleri:)
neyse ben kaçtım
görüşürüz
^^CaRiSMa^^
04-17-2005, 10:49 AM
sen kabullenmesende nıckının altında bıle caylak yazıyo bıde benımkıne bak ;)
:D:D:D alemsin walla...
FRKMeRa
04-17-2005, 02:49 PM
yaw ben senın neyıne koıstek olacagımkı.. KULVAR farklı bı kere...sen amator ben prof olayı....
Selçuk efendi sen olay1 bilgi paylas1m1ndan sidik yar1s1na getirdin ... laflar1n hep kars1ndakini ezmeye yönelik ama unutuyorsun ki böyle yazarak sen kücülüyorsun.. Yani burda sana insalar güzel isler yap1yorsun diyerek kendini bu isin profosörü kemal i amatör say1yorsan.. FRK 06 ç1kt1g1nda Kemal in ordinayüs profosör oldugunu göreceksin...
Sen isi iyice küstahl1ga vurmaya baslad1n.. Sana surda belli bir sayg1 ve sevgimiz var onu kaybetme.. Senin gibi isi ukalal1ga ben sunu yapt1m bunu ettim demeye getirirsem emin ol altta kalmam ..
Bize basma kal1p tampon takmay1n diyorsun özel birsey yap diyorsun ama kendin yapt1g1n tamponun kopya oldugunu inkar ediyorsun ..
Farketmez kardesim bizde hersey k1sasa k1sas .. Bize bir ad1m gelene biz yüz ad1m gideriz.. isi sidik yar1st1rma boyutuna getirirsen onu da yapar1m.. Zaten bekle bir 10 gün sonra bu is nas1l yap1l1r göreceksin ...
tosun
04-17-2005, 09:46 PM
abicim tamam ya kimin ne olduğunu bilmesi gerekenler biliyor burada bu tartışmayı daha fazla uzatmanın mantığı yok
selçuk kendi alanında uzman bunu biliyoruz
ama benim ne bilim bilmediğimi selçuk a ispat etmek zorunda değiliz...
sadece, elimizin emeğini olan
geceleri uykularımıza engel olan bi PROJEYİ aynı ortamı paylaştığımız arkadaşlarımızın beğenisine sunalım dedik anlayamayan arkadaşların kendi problemleri
zaten senin de dediğin gibi bitince herkes görecek ferrari tamponu kopyası ile delso tamponu kopyasından nasıl esinlenilir...
FARUK.... sen GENİŞ OL... yaptıgının arka tamponun %90 aynısını dun ızmıt korfesde arkadasımın 307 sınde gordum . ona dedımkı kanka senın tamponun %90 aynısını yapıyolar AMMAAAN HEMEN SOKEYIM YA HERKESTE OLAN SEYDE ISIM YOK dedı... tek kelıme ıl e gorunum konusunda benımle sakın ugrasma baktıgında bu arabanın aslı ne dıyecegın bı araba cıkarırım sana... ordınaryusmu dersın artık turbochargedordinoprfesorus bılmemneyuzmu dersın bılmem... dedımya sıgorta atarsa GENİŞ OLUN DERIM...
FRKMeRa
04-18-2005, 11:56 AM
selçuk çok komiksin.. Bu işten bu kadar mı anlıyorsun.. O bir kere kalıp .. yapabildiğimiz kadar oynayacağız tamponla..Bitsin öyle konuş.. Senin yaptıklarını da gördük.. Sağolsun arda resimle diğer topicte göstermişti kopya oldugunu.. görünüm konusunda seninle uğraşmam çünkü sen hala ACABALAR ile yarışıyorsun kendi içinde..Ben geniş olurum hemde istediğin kadar ama sen de geliştir biraz kendini ...
hep laftasın yok kızdırma yaparsam görürsün yok bilmem ne ..Geç bunları kardeşim.
Birkere de tamam de ..Mübarek herşeyi meydanlarus bilmiyor sen biliyorsun ..helal olsun ne diyeyim
Benim sınıfımda rakibim yok kardeşim göster o arabayı benzin döküp yakmazsam adam değilim..En azından bugüne kadar kimseye yardakçılık yapmadık yaptırdığımız işlerde.. 3 kuruşa boyun eğmeyiz boyun eğdiririz...
dogru konus ılkın. ben kımseye yardakcılıkmı yaptım ettım boyunmu egdım... bugune kadar TB ye herseyı dahıl bugune kadar yaptıgım butun modlar ses sıstemı motor dahıl 18 bın kusur dolar para harcadım ben... dedımya sen geniş ol... bu aralar kendıme ev aldıgım ıcın arabaya para dokemıyorum. hele bıras duze cıkıyım kimin tek oldugunu gorecegız aslan kardesım....
FRKMeRa
04-18-2005, 12:13 PM
yanlış anlama selçukum faysalım .. ben ortaya attım lafı üstüne alınma.. işi daha fazla uzatmayalım ..senin alttan alacağın yok ben ve ekibim :D adına özür dileriz senden.. senle konuşarak uzlaşamadık bir ara çayıra çıkalım da bir güreş yapalım .. sana bi atasporumuz nasıl yapılır göstereyim de anla .. :laugh:
Ertan Ömür
04-18-2005, 12:20 PM
Modifiyeciler atışmalı.Modifiyeciler yarışmalı.Modifiyeciler rekabete açık olmalı.Ama MODİFİYECİLER birbirini kesinlikle karamamalı.Ben bunu bilir bunu söylerim.Ben hem SELÇUK için,hem de FARUK için hep pozitif düşünüyorum.Üretken insanlara yüreğimin ve sitemin kapısı herzaman açık.Ama lütfen atışırken kalp kırmayalım. :sleep:
yanlış anlama selçukum faysalım .. ben ortaya attım lafı üstüne alınma.. işi daha fazla uzatmayalım ..senin alttan alacağın yok ben ve ekibim :D adına özür dileriz senden.. senle konuşarak uzlaşamadık bir ara çayıra çıkalım da bir güreş yapalım .. sana bi atasporumuz nasıl yapılır göstereyim de anla .. :laugh:
olur guresmek ıstersen. net 100.0 kılo ve aıkıdo egıtımı almıs bı adamla guresmek ıstersen beklerım ;)
FRKMeRa
04-18-2005, 12:28 PM
yok kalp kırmıyoruz reis sidik yarıştırıyouz.. değil mi selçuk :)
FRKMeRa
04-18-2005, 12:33 PM
olsun güreşiriz.. mühim olan spor yapmak ..
bu arada konu iyice saptı .. kimin bu araba selçuk..ne zaman çıkacak ve müzik sitemi hangi marka ve cihazlardan oluşacak biliyormusun
paşatunıngın. ses sıstemı cadence.. TRTUNING ın tunıng fuar show carı. suan calısmaları tam takır suruyor ama yetısmeyecek gıbı cunkı detay cokz aman yok...
FRKMeRa
04-18-2005, 12:40 PM
fuara yetişmesi zor dediğin gibi.. baya ince bir proje ..
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.