PDA

View Full Version : 2004 - 2005 yılı BAKIRKÖY LiSESi YILLIĞINDAN FATİH BAHADIR...11 FEN B.822...

Qurny
04-14-2005, 11:53 PM
Sevgili Fatih:
Diyalogumuz her ne kadar ileri seviyelerde olmasa da “arkadaşım” diyebileceğim insanlar arasındaydın ve hala da öylesin.Hakkımda düşündüğün güzel şeyleri hep dile getirdin bana.Umarım doğru insanı bulur ve mutlu olursun(buna inanıyorum).Yüzündeki gülümsemeyi sakın kaybetme!
Nihan YILDIRIMCI (***)

Nihan'a yorum :
Ayrilik:Küçük sevgileri öldürür;büyük sevgileri güçlendirir.Tıpkı,rüzgarın mumu söndürüp;yangını güçlendirdiği gibi.Benim sevgim de hep yaşayacak,daha da güçlenecek.Benim sevgim seninle geldi,ama:sen gidince gitmeyecek!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Biz istedik veya istemedik hayat bu işte yine oyununu oynadı.Belki de olanları bir oyun ya da kader diye isimlendirmek yanlış ama hepimiz böyle değil miyiz?Her insan yaptığı doğru ya da yanlış davranışta bir kulp takar biliyorsun.Biz de öyle yaptık.Bir küstük bir barıştık.Ama ne olursa olsun ne yaşandıysa yaşansın senin bendeki yerinin birçok yönden özel ve farklı olduğunu ve de 2 yıllık çalkantılı arkadaşlığımızı unutmaman dileğiyle.
Esra =))))

Esra'ya yorum :
Her yerimiz kulp oldu esracım napalım hayat böyle işte hep biryerlerde birilerine oyunlar kuruyor bu oyunlara düşersin veya düşmezsin belirlemek senin elinde.Ama su hayatın her zaman yedek bir planı ve yedek bir oyunu var onu da unutma!...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili arkadaşımız Fatih:
Sınıfımızın ilginç kişiliklerinden birine sahip olan Fatih gerek yürüyüş tarzıyla,gerek el şakalarıyla gerek soğuk esprileriyle =)) zaman zaman bizi bıktırsa da sevdiğimiz ve çok yardım sever bir arkadaş olarak seni hiçbir zaman unutmayacağız.Hayat boyu mutluluklar.
Gökhan TEKİN ve Cihan AKBABA
Gökhan'a yorum :
Gökhan biz seninle kardeş gibiydik dile kolay 6 sene nasıl da geçti.
Sen benim ortaokuldaki o çekinik şaşkın halimi de biliyorsun,o çalkantılı lise hayatındaki değişimleri de gördün.Yeniden uyanış denilen sürece sen şahit oldun.Bunları unutamayacağını bildiğim gibi seni unutmayacağımı da bilmeni isterim..
Cihan'a Yorum :
Cihan sen beni arada bir kızdırıyordun,sana çıkışıyordum ama benim için değerli birisin.Bu yüzden senle tartışmamak için özen gösterdim sen benim için önemlisin.Sebebini bilirsin ;)
Canım kardeşim:
Seninle 3 yıllık bir arkadaşlığımız var.Bu zaman içerisinde iyi ve kötü anılarımız oldu.Ne zaman senden bir şey istesek bizi kırmadın,yaptın.Bu yüzden sana ne kadar teşekkür etsek azdır.Okul bitse de bu dostluk hiç bitmesin kardeşim.Hayatta hep başarılı ve mutlu ol.Hiçbirşey için o güzel canını sıkma ve her zaman beni hatırla!..
Buğra IŞIK
Buğra'ya Yorum :
Buğra doğrusunu söylemek gerekirse : Seninle yemediğimiz halt kalmadı nerdeyse.Nerde ters 1 olay var orda buğra.Sabit isim.Buğra disipline Fatih de yanında eşantiyon mu ne heryere birlikte gittik her acıyı birlikte çektik hep birlikte güldük hatta bazen oturup agladık.Şimdi burada,16 haziran günü ayrılacagı için aglayan birçok insan gibi biz de agladık zamanında.Ve 19 haziran'da birçok insan gibi,yine hep birlikte güldük...
Teknoloji kurdum benim!Seni ne zaman düşünsem aklıma bilgisayarla bütünleşmiş bir Fatih geliyor. Belki yaşadığımız o dostluğumuz bizimle beraber gelecek her yere…Hiçbir zaman yalnızlık çekmeyeceğiz. Çünkü biz her zaman birbirimizi yaşadık.Konuşmadan bile anlaşabiliyorduk e bu da dostluğumuzun sağlamlığından olsa gerek.Ama kabul etmeliyim ki kahrımı çok çektin.Konuşmadan başının şiştiğini hissediyordum ama sen yine de büyük bir sabırla dinliyordun.Seni zor buldum,senin gibi dostu kaybetmek bu kadar kolay olmamalı…4 senemi beraber geçirdiğim insanı okulun bir parçası olarak göremem.Hepimiz yarın birgün farklı yerlerde olacağız ama dostluğumuz biz istediğimizce yaşayacak.Biz:Her zaman sevinci, üzüntüyü beraber yaşadık ve ne zaman kendini yalnız hissedersen resmime bak ve yazımı oku.O zaman anlayacaksın ki seni seven insanlar nasıl olursa olsun seninle beraber olacak.Yarın birgün,tekrar buluşmak üzere…Hoşçakal :(((
Gamze KARAMAHMUTOĞLU
11 TM B
Gamze'ye yorum:
Gamze seninle çok farklı şeyler yaşadık sen çok değişik ve sıcak bir kızsın.Senin gibi bir kız arkadaş bulunmuyor hayatta.4 seneyi geride bıraktık ama daha ne 4 seneler bırakacagız kimbilir;)
Birbirimizi asla unutmayacagımız için bunu yazmanın manası yok birçok şey gibi bunu da 2miz bilsek bize yeter.
Fatih dost!Seninle yaptıklarımız saymakla bitmez.En önemlisi de bize öyle çok yardım ettin ki zor günümüzde.Bizi hep iyiye,doğruya teşvik ettin.Seninle olan bu dostluğumuz hiç bitmesin.Ettiğimiz kavgalarla birlikte beni hatırla!Aklından çıkmasın o güzel günler dostum…
Dağcan NURAL
Dağcan'a yorum :
ne demek bu şimdi kavgalı günler güzel miydi?Sen varya cok gıcıXın ha ehehe millete laf atıyodun satasıyodun yanıma geliyodun,ben seni sahipleniyodum basım belaya giriyodu sonra 2miz disipline gidiyoduk sen kacıyodun yine ben kalıodum.
herşeye ragmen sen cok delidolu bir cocuXun hayattaki -istediğin- iyilikler senin olsun...
Slm Emektar Serseri:
Sana yazacak çok şeyim var ama inan nasıl ve nereden başlayacağımı bilmiyorum.Senle 3 seneden beri tanışıyoruz ve çok şey paylaştık.Örneğin Lise 1’de “Kalem Olayı”,sonra bir kızın kıskançlıkları,arasıra bir köşeye çekilmen ve kendini kaybetmen,bitmek bilmeyen tartışmalarımız,kolumu morartışın buna karşılık benim senin kravatını çekmem vs…Daha çok şey yazılır ama yıllıktaki sayfana tek yazacak olan ben değilim!Zaten lafı fazla uzatmanın manası yok.Çünkü lise bitiyor diye bizim arkadaşlığımız bitmeyecek.Sen tanıdığım harbi insanlardansın.İnan seni tanıdığım için çok mutluyum.Dileğim:Hayat sana hep ama hep mutlu ve huzurlu yüzünü göstersin arkadaşım.Beni unutmaman dileğiyle…
Sınıfın Domatesi : H.E.Y. (Hatice Esra YILMAZ)
Esra'ya yorum: Sırdaşım benim,canım sırdaşım.Sen hiç1 şeyi dışarıya açmayan,sırlarımı kalbinde saklayan yapma dediğimi yapmayan hep beni biryerlerde bulan sürekli karşıma çıkan en sevdiğim derdimsin.Unutulmazsın benim için...
İçine kapanık,sevecen bir insansın.Bana 2 sene boyunca sabırla tahammül ettin ya helal olsun sana.Okula gelip derslerde uyumanı hiç unutmayacağım.Hayatta hak ettiğin yerlere gelirsin umarım. Mutluluk yanıbaşından hiç ayrılmasın…
Betül SARIKAYA
Betül'e yorum:
Bettle'cım:Sen ufacık mini minnacık bir kızsın =) seni cook seven bu cocugu da unutayım deme.Sana daha neler yapıcam ben unutamıycan beni ehehe hain planlarım var :p şaka bi yana seni kopkop yapmaya götürüşümde bile bir tatlılık vardı,aglayısında bile 1 umut vardı,gülüşünde bile bir düşündürücülük yürüşünde bile bir sezgicilik vardı.Sen belki de farkında olmadan adam olmayanları adam eden birisin.kendine ii bak.

Qurny
04-14-2005, 11:54 PM
Slm Fato!
3 sene ne çabuk geçti değil mi?Sen ne dersin bilmem ama bence en güzeli Lise 1’di.O seneki bazı şeyleri unutacağımı pek sanmıyorum.Kalemi kırışın,bir kızın kıskançlıkları:kafan şiştiğinde,şişliği indirmek için buz yerine kutu kolayı koyman…Bu 3 sene içerisinde en çok hatırlayacağım,bize(Esra ve ben) sataşmaların olacak.Bizi kızdırıp,sonra küsünce özür dilemelerini unutmayacağım.Sen sınıfta rahatça konuşabileceğim arkadaşlarımdan birisin.Çok şey paylaştık,umarım paylaşmaya da devam ederiz.Yaşamdan her istediğini alman umuduyla.Sağlık seninle birlikte olsun.
Gülay GAYTAN
Gülay'a yorum:
Kafa gitti sizin yüzünüzden bea!Kıskandırdınız kızı indirdi klasörü o da kafaya naapsın?!Ama unutmıycam bunu intikamım acı olucak.Sonra o kalemi altıma koymasaydınız oturıyım diye(şaka amaçlı) ben de kırmazdım gerçi kalem benimdi başkasına koymadı ama olsun =)
yazılacak cok sey var ama yıllık dolucak...Kendine ii bak dostum..
Bahadır Fatih GÖRK:
İki iyi arkadaş,sırdaş arasında öyle şeyler olur.Bugün çok daha yakın arkadaşız,dediğin gibi sırdaşız.Yahu senin bir özelliğin var kavga ondan çıkmıştır.Sen acayip sinirlisin psikopata bağlıyorsun, o yüzden çıkmıştır kavga.Sen de umarım doğru kişilerle,insanlarla karşılaşırsın.Okuldan sonra da görüşmek dileğiyle.Kendine iyi bak.Benim dileklerimi sen de unutma…
Yağız EZER
Yağız'a yorum:
Utanmaz herif,gelip satasıosun sonra dövünce sucu üstüme atıosun.Madem satasıosun nie dayak yiyosun =) madem dayak yiycen nie satasıosun.Madem dayak yiceni biliosun nie sucu üstüme atıosun.Madem barıscamızı biliosun nie küsüyosun ve en önemlisi gelicemi biliosun da nie yok yazıyosun hergün yoklama fişine kalıcam ulan devamsızlıktan senin yüzünden =))
Sevgili arkadaşım Fatih Bahadır:
3 yılımızı beraber geçirdik.Bu üç yılı acı,tatlı anılarla bitirdik.Gerçekten çok iyi bir insansın. Bazen sizi tanıdığıma şükrediyorum.Çünkü:biliyorum ki bu vefasız dünyada sizin gibi arkadaşlar bulmak çok zor.Hayattaki hedefine ulaşman dileğiyle.Hayata küsme,beni de unutma…
Yusuf ALTUNSOY
Yusuf'a yorum: Yusuf kardeşim,senin bende cook hakkın var.Kopya hakkın vaar,sonra kopya hakkın var sonra bi de kopya hakkın var.Hergün yagız a kızdıgımda sen ortalıgı yatıstırmak icin yeni yoklama fişi almaya gidiyodun ama alamadan geliodun o ayrı konu =)
Bizi unutma tamammı?Gerçi unutsan da hatırlatırım ben!
Gerekli gereksiz bazı iletişimlerimiz oldu.Çok samimi olmadık,birbirimizin kalbini kırdık.Ne olursa olsun,kabul edersen eğer:Onları unutup,birbirimizi unutmamamız dileğiyle,hayat boyu mutluluklar…
Kübra UÇAR
Kübra sana ne desem bilmiorum.Cok acayip olaylar var ama yazmaya anlatılmıyor bunları sen de biliyorsun.Hayatta:her eylemimde bir şekilde hatırlayacagım insanlardan birisin.Beni ve bizi unutma...
Sevgili arkadaşım Fatih:
Seninle 2 yıldır tanışmamıza rağmen seninle arkadaş olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Ortak yönümüz yok denecek kadar az ama çok iyi bir insan ve dost olduğunu düşünüyorum.Hatalı olduğumuz zaman da gelip özür dilemeyi bildik.Sen de bunu kabul ettin.Bu yüzden sana teşekkür ederim.Bir ömür boyu mutlu bir yaşam sürmeni ve istediğin her şeyi yapmanı dilerim!...
Fatih ŞENEL
Fatih'e yorum : BacaXıZ!Okuldan kacıp duruyosun sen kalmadın ben kalıyorum devamsızlıktan iyi mi!Torpilli adamcık seni...Senle tartısıoduk da yaw vursam bi türlü vurmasam bi türlü birinde ölücen birinde sımarıcan anlayamıodum valla ama sen yine de bunları unut ama bizi unutma! =)
Saygıdeğer kardeşim:
Senin gibi bir kardeş edindiğim için çok mutluyum.Hatırlarsan Lise-2’den bana bir sözün var,yazılılarla ilgili.Neyse,hayatının geri kalan o engebeli yolda sana başarılar dilerim.Kendine iyi bak.
Turgay DURMUŞ
Turgay'a yorum:
Turgay,sen olmasan ben nassı gecerdim lise2 kimyadan!Valla çok sagol koçum yaa.Harbi arkadastın,seni unutmayacagım eger sen olmasaydın belki ben diPPlomayı alamıycaktım =) kendine ii bak
Fatih:
Sınıfın en bonkör insanı olduğun bir kesin.Hiçbir zaman benim ve arkadaşlarımın istediklerine “hayır” diye cevap vermedin.Bazen tartışmalarımız olsa da yine de iyi bir arkadaşız(bence).Senin insanlara cömert davrandığın gibi,hayat da sana cömert davransın.İhtiyacın olduğunda ve birisiyle paylaşmak istediğin bir derdin olduğunda ben senin arkadaşın olarak her zaman yanındayım.Kendine iyi bak.Beni unutma emi :)))
Duygu YILMAZ
Duygu'ya yorum:
Aşk meleği,hep aşk meşk kitapları okuyodun,ona vurulup,onunla cıkıyodun.Hergün baska 1 duygu,hergün...
Bazen "duygu,sus!" diyodum,bazen "DUYGUSUZ!" sen 2 sini de anlamak istedigin gibi anlıyodun..Sen cok ii bi insansın.Bizi unutmaa!!
Fatih:
Sen benim hergün stres atmak amacıyla kavga ettiğim arkadaşımsın.Her ne kadar gücün bana yetmese de(!) idare ettim işte.Gerçeklere dönersek:Sen gerçekten delikanlı,iyi kalpli ama benim gibi sinirli birisin.Relax olmak lazım bu devirde.6 yıldır süren dostluğumuzun okul bittikten sonra da devam etmesi dileğiyle.
Uğur AYDOĞDU
Uğur'a yorum : Sen sınıfın abisisin.Herkese arka çıkan kimseyi ezdirmeyen birisin,valla senle sırf stres için kavga ettimize inanmasam da bunun kac senedir süre gelmesi alıştırdı biraz beni.Kendine iyi bak,bizi unutayım deme!!!
Fatih 3 senelik arkadaşımsın.Söylediğin gibi çok tartışmamız oldu.Aslına bakarsan arkadan konuşmaktansa tartışmak çok daha iyi.Dürüstçe,yiğitçe bir davranış.Kız meselesini hatırlamıyorum ama harbi ayıp etmişim :) Eğer aradan seneler geçmişse ve şimdi bir çocuk bu yazıyı okuyorsa bu öğüdümü mutlaka dinlesin.Yakın bir arkadaşınızla asla kız yüzünden kavga etmeyin.O beyzbol sopalı günü de hatırlıyorum.Sen de beni unutma ve kendine iyi bak.
Gedizhan GÜLESİN
Gediz'e yorum:
Gediz,olm sana ne desem bilmiom ki kavga edioz hatılamıyosun,küfrediyon dayak yiyon akıllanmıyosun ben dövmekten bıktım,sen bıkmıyosun eheheh saka bi yana sen temiz kalpli dürüst bir çocuXun,delikanlı takılıyosun eyvallah ama bana faça basmaya da kalmıcaXın =) beni tanıyosun ve naapman gerektini biliosun.Kendine ii bak bizi unutma...
Sevgili Fatih:
Kendi alanındaki arkadaşlarınla hep mutlu olmaya çalıştın.Teknolojiyi takip ederek bizi aydınlatmak istedin.Çoğunlukla otomobil dünyasını ele alarak onun hakkında konuştuk.Bu dünyada bilgilenmeye devam etmen dileğiyle…
Tanju TOMBUL
Tanju'ya yorum:TanJu!Seninle 2 senemi geçirdim,sen seviyeli,mert bir çocuXun.Hep böyle kalmanı diliyorum senden hayatta kendin gibi dogrularla karsılasmanı istiyorum,bizi unutma!!!