View Full Version : Bir KLC nin Traji Komik İtirafları.....
hobbit
12-14-2004, 03:31 PM
Coming Soon ! :P
hastamış benim aslanım :) umarım şu komşulardan bi corba yapıp getireni vardır..
:) ikisini dovuyodum o kısların..
hobbit
12-14-2004, 03:48 PM
:) ikisini dovuyodum o kısların..
hiii benım bildiğim fatıhın bayanlara eli kalkmaz ama.. :confused: yanlış zmanada yanlış yerde mi yoksa :eek:
Licker
12-14-2004, 03:55 PM
eheuheuheuheue
eheuhuheuheue de fransız kaldım :D
Ertan Ömür
12-14-2004, 03:57 PM
Bekliyoruz KILIC.Özledim senin itirafla karışık anılarını.. :)
hobbit
12-14-2004, 04:07 PM
Bekliyoruz KILIC.Özledim senin itirafla karışık anılarını.. :)
ben kendisini de özledimm :o
Valla ßende Ozledim YAzmayı.. ßaksana Abi.. Daha Hic Bişi Yazmadan Hit Yapmaya Başladi :rolleyes:
hobbit
12-16-2004, 04:08 PM
Valla ßende Ozledim YAzmayı.. ßaksana Abi.. Daha Hic Bişi Yazmadan Hit Yapmaya Başladi :rolleyes:
sende hıc yazmadan ukalalığa başlamışın yine bakıyom :D
Erhan
12-19-2004, 03:48 PM
klcsız olmas bu site bole...itiraflarını bekliorus... :D :cool:
Evet.. Basliyoruz.. Eskilere ( Modifiyelim.Com da Yazdiklarim ) Yer Vermeyecegim.. Cunku Gecmise Bakmak Yok Bizim Planlarimizda HEp GElecege.. HEp Daha İleri.. Neyse Bu Geyik Kısmından Sonra.. Hikayeme Basliyorum..
Malum Telefonum Panasonic GD 87 Ve Gecenlerde Telefonumla Talihsiz Bir Olay Yasadim.. Ve Her Yerde Orjinal Şarj Aleti Aramaya ßaşladim.. Fakat ßulamadim.. Ev Arkadasımın Telefonunun Şarj Aleti İle İdare Etmek Zorunda Kaldım Taki Düne Kadar.. Dün Sahip Oldugumuz Tek Şarj Aleti Bozuldu.. VE İkimizinde Şarjı Bitiyordu.. ( Panasonic Kullananlar Bilirler ŞArjı En Fazla 2 Gun Gider.. ) Buna Bir Cozum BUlmalıydık.. Evdeki Fazlalik Nokia Şarj Aletlerinden Birisinin Adaptorunu Kablosundan Pay ßirakarak Kestim.. Ve Panasonic in Şarj Aletinin ucunu keserek ikisini birleştirdim.. evet calisiyordu.. ama simdi siz ne var bunda diceksiniz.. asil olay simdi basliyor.. ek yerini bantlayacakken aklima bir fikir geldi.. Tek Şarj Aletimiz Oldugu İcin Sirada BEkliyorduk... VE Buna Bir Cozum Bulmak Gerekliydi.. Bende Ek YErine Benim Eski ŞArj Aletimin Ucunuda Keserek Bagladim.. Denedigimizde Calisiyordu Ve Tek Adaptorden İki Şarj Aleti Cıkısı Bağlamiştik.. Ve Calisiyordu.. Cift Basli Bir Şarj Aletimiz Olmuştu.. Artik Sira Bekleme Sorunumuz Yoktu Ve YAklasık Abartmıyorum 20 dakika Güldük... Tek Adaptoru Fise Takiyorduk İki Telefon Şarj Oluyordu.. Boylece Elektiriktende Tasarruf Ediyorduk.. Ogrenci Ekonomisi :)
DaYkO
01-02-2005, 06:57 PM
sen varya adamı öldürürsün ah ah ah :D tamam anlaşıldı ilk görüşmemmizde sana bi hediye alıcam söz...... :confused:
erhangs
01-04-2005, 01:56 PM
kım hedıye alıyo dayko bende ısterım hedıye!!.. :)
Şiiiiiiiiii Hediye ßenim..
erhangs
01-10-2005, 05:09 PM
su ıtırafa bakın arkadaslar bı telefonun sarj aletı allah askına ya aha aahaaaaa ben bı ıtıraflarda bulunsam hepsını gecer be ne ıtıraflar var bende mesela ben bır depo benzınle ıkı arabayı bırden calıstırıyorum:) :) :D
su ıtırafa bakın arkadaslar bı telefonun sarj aletı allah askına ya aha aahaaaaa ben bı ıtıraflarda bulunsam hepsını gecer be ne ıtıraflar var bende mesela ben bır depo benzınle ıkı arabayı bırden calıstırıyorum:) :) :D
PEki ßenzinin ßittiginde Arabani Nasil Calistiriyororsun.. Cevabını Ver ßakayim.. ߀n VEricem..
erhangs
01-11-2005, 03:01 PM
ıcıne yenıden benzın koyarak tabıkı sonucta mevzu 1 depo benzınle ıkı arabayı calıstırma bıtme soz konusu degıl!!..
ıcıne yenıden benzın koyarak tabıkı sonucta mevzu 1 depo benzınle ıkı arabayı calıstırma bıtme soz konusu degıl!!..
ßenim MEvzumda Dağda ßenzini ßitmiş Aracı Yeniden Calistirarak en 6 Km Kadar Gitmek..
ßenim MEvzumda Dağda ßenzini ßitmiş Aracı Yeniden Calistirarak en 6 Km Kadar Gitmek..
Oyle Lafı Ortaya Atım Piyasadan Cekilmek.. Hani NErde ? ? ? ?
HotDoGg
02-17-2005, 12:56 AM
walla ben daha tanımıorum seni ama :)
sen yinede yas şu anılarını artık :D
Ertan Ömür
06-02-2005, 04:45 PM
:!: :!: Güncel :!: :!:
Eee..Erhan Cevap Gelmedi...
Şovalye
07-20-2005, 11:32 AM
walla iiyi yapmışsın...süper fikir...:)
SNOWMAN
08-16-2005, 02:58 PM
:!: :!: Güncel :!: :!:
sen varya adamı öldürürsün ah ah ah :D tamam anlaşıldı ilk görüşmemmizde sana bi hediye alıcam söz...... :confused:
Hala Alacan =)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.