View Full Version : .:::: Bugüne kadar gerçek hayatta hangi ünlüleri gördünüz? ™ ::::.
Ertan Ömür
04-12-2005, 02:34 PM
Arkadaşlar gerçek hayatta kaç tane ünlü ile yüz yüze geldiniz?Aklınıza gelenlerin isimlerini yazarsanız seviniriz:confused:
BJK TAYFUR, BJK Suleyman Seba, BJK İbrahim Üzülmez, BJK, Rasim KARA, Galatarasaray 99 - 00 Kadrosu [ Birlikte Yemek Yedik ] , Kahtalı Mıçı (:, Orhan Gencebay, Nez (: , Tuncay SANLI FBKendisi Takım Arkadasımdı Zaten ), Mahmut Hanefi FB oda aynı sekilde.., Yıldız Asyalı.. ( İnanın Cok Tatlı ve Alcak Gonullu Bi İnsan
fafatara53
04-12-2005, 02:53 PM
nezide görmüş adaşım nerde gördün bende oraya gideyim....
SNOWMAN
04-12-2005, 03:01 PM
Abartı gibi olacak ama tanıştıklarımı bile saysam uzun bir liste olur.
İlk tanıştığım ünlü Halit KIVANÇ'tı. Ankara'da THY bürosunda bilet okeyletirken tanıştık. Beraber yolculuk yaptık. Sohbetin ana konusu şöhret üstüneydi. Ünsüzlere gıpta ediyordu.
Daha sonraki yıllarda TV de çalışırken beraber çalıştığımız işler olmuştu.
Levent KIRCA; daha yeni başladığı yıllarda arkadaştık. Beraberce tatile çıktığımız da oldu. Resimleri var scan edebilirsem koyatım bu topice.
Cenk Koray da öğrencilik yıllarından arkadaşımdı. Sonra iş arkadaşı olduk.
Nükhet DURU; tanışırdık....
Televizyonların ekranda görünenlerinin % 90 ı tanıştığım insanlardır.
Sevdiğim ve arkadaşım olan insanlardan Ali KIRCA.
Yeşilçamdan da var tabii.
Ressam arkadaşlarım var ünlü olan, Yazar olan var tanıştığım insanlar arasında.
Tabii en meşhur olanı da kendimim. :laugh: Yaramaz adamdır. :laugh:
SNOWMAN
04-12-2005, 03:03 PM
Kılıç yazınca hatırladım bir de spor camisaı var. Bir zamanlar oynadığım ve tv dolayısıyla tanımadığım yok gibi. Abarttım biraz galiba. :o
^^CaRiSMa^^
04-12-2005, 03:04 PM
walla abi cok gordum ama hepsini hatırlamıyorum...
mesela funda arar bizim yurdun onune geldi...babamın arkadasının cocugunun sunnet toreninde ebru yasar onumde sarkı soluyyodu(ekrandaki gibi guzel deil :) )....haluk levent...mercan dede... dj tarkan...GS'li emre...
baska suan aklıma gelmniyo walla... :)
Ertan Ömür
04-12-2005, 03:15 PM
Abartı gibi olacak ama tanıştıklarımı bile saysam uzun bir liste olur.
İlk tanıştığım ünlü Halit KIVANÇ'tı. Ankara'da THY bürosunda bilet okeyletirken tanıştık. Beraber yolculuk yaptık. Sohbetin ana konusu şöhret üstüneydi. Ünsüzlere gıpta ediyordu.
Daha sonraki yıllarda TV de çalışırken beraber çalıştığımız işler olmuştu.
Levent KIRCA; daha yeni başladığı yıllarda arkadaştık. Beraberce tatile çıktığımız da oldu. Resimleri var scan edebilirsem koyatım bu topice.
Cenk Koray da öğrencilik yıllarından arkadaşımdı. Sonra iş arkadaşı olduk.
Nükhet DURU; tanışırdık....
Televizyonların ekranda görünenlerinin % 90 ı tanıştığım insanlardır.
Sevdiğim ve arkadaşım olan insanlardan Ali KIRCA.
Yeşilçamdan da var tabii.
Ressam arkadaşlarım var ünlü olan, Yazar olan var tanıştığım insanlar arasında.
Tabii en meşhur olanı da kendimim. :laugh: Yaramaz adamdır. :laugh:
Maşallah demekten başka nediyebilirim ki?Vallahi ben İstanbul da doğdum büyüdüm.Ama sizin buraya yazdığınız sayı kadar şöhretli insanla karşılaşmadım.:confused:
serhat
04-12-2005, 03:21 PM
Bu soruyu bana sormamıs ol :)
Sadece KELEBEK Tv magazın odul torenınde 100 lercesıyle tanıstım dırek tanıstıklarımı ne sız sorun ne ben soyluyeyım :)
(Gazeteci olmanın ayrıcalıgı)
SNOWMAN
04-12-2005, 03:27 PM
Maşallah demekten başka nediyebilirim ki?Vallahi ben İstanbul da doğdum büyüdüm.Ama sizin buraya yazdığınız sayı kadar şöhretli insanla karşılaşmadım.:confused:
Serhat'ın da dediği gibi mesleğin getirdiği tanışmalar var. Bir çok ünlü insanla beraber olma şansınız oluyor. O ünlülerin nelerine tanık oluyorsunuz.
Mesela Kayahan'ın ilk TV çekiminde stüdyoda görevliydim ben de. Detayları da var tabii.
Bunun dışında Okul ve ev, aile çevremde de çok ünlü insan vardı tesadüfen.
serhat
04-12-2005, 03:38 PM
Ben mesela en cok keyif aldıgım kısı Yıldırım MAYRUK'un sarıyerdekı vıllasında kı cekımlerdi ozellıkle yardımcısı Barbaros un (barbi) konusmalarına hayran kaldım....
cok ilgink konular cıkıyor ortaya...
hakan sükür necati sasmaz hagi
SNOWMAN
04-12-2005, 04:40 PM
Ben mesela en cok keyif aldıgım kısı Yıldırım MAYRUK'un sarıyerdekı vıllasında kı cekımlerdi ozellıkle yardımcısı Barbaros un (barbi) konusmalarına hayran kaldım....
cok ilgink konular cıkıyor ortaya...
Çoookk ilerde bu ilginç konuları yazarak iyi para da kazanabilirsin. :)
O dünyayı bilmeyenler için çok renkli gelebilir ama Serhat'ta tanık olmuştur. Bazen ne dramlar yatıyor altında.
nitrO_Oxide
04-12-2005, 08:24 PM
baya gordum yaw yazmiim şimdi :)
WarsteineR
04-12-2005, 10:45 PM
çiçek pasajında ;
savaş ay,ali kırca kenan imirzalıoğlu nu gördüm..kenan baya uzun :D
floryada tüm gs lileri..geçen sene..
fransız sokağında cemil ipekçi
ablam sayesinde (www.sinema.com editörü) gittiğim galada çok kişi görmüştüm..
Power
04-13-2005, 01:55 PM
baya gördüm.
en son cuma günü boğazda Seray Sever ve Deniz arcak ı gördüm.
seray sever mükemmel.
deniz arcak tam tersi :):)
DEVIL
04-13-2005, 02:08 PM
Oldukça fazla gördüm :) Kesinlike Sevda Demirel'e ağzım açık baktım, hatun bu mudur ? budur .... Süper güzel ...
Nefise Karatay da çok güzel.....
Ertan Ömür
04-13-2005, 07:50 PM
hakan sükür necati sasmaz hagi
Bunları trübünden gördüğünü söyleme sakın.:all2:
Ertan Ömür
04-13-2005, 07:52 PM
Oldukça fazla gördüm :) Kesinlike Sevda Demirel'e ağzım açık baktım, hatun bu mudur ? budur .... Süper güzel ...
Nefise Karatay da çok güzel.....
Ben SEVDA DEMİREL i nişantaşında gördüm.Trafik alt üst olmuştu.Kornalar falan çalıyordu.Ne oluyoruz ya dedim.Olayın merkezine göz atınca anladım.Meğerse oradan SEVDA DEMİREL geçiyormuş.SÜLEYMAN DEMİREL geçse okadar yaygara olmazdı kesin. :icon_idea
Erhan
04-16-2005, 10:24 AM
bende ilk olarak cimbomlu necatiden başlayayım..onu izmirin meşhur alsancagında gordum..bir kızla oturmuş cafede ayagında terlik kapısıyorlardı.. :D neyse daha sonra bundan 2 sene once galatasaray kafilesini gordum hilton otelde.daha sonra bir açılışta defne jol(nasıl yazılıyosa hani sihirli annemde oynuo,melez bişiy.. :D )le fotograf cektirdim fakat fotoyu alamadım işin ilginçç tarafıda o. :D fatma belgeni hergun goruom...cunku su an oturdugumuz apartmanın carprazında oturuyor ve hergun goruyorum.aramızda 30 metre ya var ya yok. :D yaşar alptekini gordum kusadasında.daha sonra cesmede emrahı gordum.ibrahim tatlısesi gordum,metin akpınarı gordum,seda sayanı gordum,mahsun kırmızıgulu gordum.bunlar hatırladıklarım daha aklıma gelirse yazarım.. :D :D
MEslegin GEtirdiklerini Yazmıyorum (: Bu Arada Serhat Ohoo.. Almıyomusun Beni Yazın Staja YAnına Gazetecilik Okuyoz dedik dimi (: Referans Lasım :P
alid90
04-17-2005, 08:57 PM
beni bebekken barışmanço sewmiş:D llah rahmet eylesin
thekillingroad
04-17-2005, 11:34 PM
Aklıma gelmez ki şimdi..
Dün akşam Okan Bayülgen ile muhabbet ettik biraz. :)
Guclu
06-05-2007, 09:42 AM
Fatih Terim, Cuneyt Tanman, Rasit Cetiner, Bulent Korkmaz ve George Hagi bizzat tanisip sohbet ettigim unluler.
n€sli
06-05-2007, 09:50 AM
ismail türüt:D:D:D:D:D:D şaka bi yana trabzonda türkiye maçına gitmiştim orda emre belezoğlu hasan şaş rüştü vs bir sürü futbolcu görmüştüm:D
ASODEM
06-05-2007, 10:24 AM
Sohbet etme fırsatı bulduğum birçok sanatçı olmuştur.
Bunlardan en çok beğendiğim serpil barlas olmuştur.O kadar tatlı bir bayanki.Ve o kadar bakımlı ve güzeldiki.Medyada bana çok itici gelmişti.Ama inanılmaz güzelmiş gerçekte.
Sonrasında Metin özülkü.1996 dan beri tanıyorum.İşinde çok ciddi ve titizdir.
Sinan özen, kendisiyle metin özülkünün stüdyosunda karşılaşmıştım.
Halit çelikoğlu söz yazarı.Birçok şarkıya imzasını atan üstat.Gözlerin doğuyor gecelerime,Rüzgar susmuş ses vermiyor nedendir,Anne gibi şuan aklıma gelen eserler.Saatlerce sohbetini unutmuyorum hiç.
Aşkın tuna yine söz yazarı.1996-97 yılında tanışmıştım.Çok yardımsever ve iyi bir insan.
Mahallenin muhtarları ekibi tüm kadroyla tanışmıştım.Özellikle Açelya akkoyunu çok sevmiştim.Çok şeker kıpır kıpır bir bayandı.1995-1996 senesinde o ekible tanıştım.
Yaklaşık 3 ay falan gittim seslendirme stüdyosuna.Stüdyonun sahibi Gazanfer özcanın kızı fulya ündüz öncan ve eşiydi.Hatta 1995 teki Doğumgünümü onlarla kutladım.O zamanlar eşeko dizisi vardı birde.Yine o dizinin bazı oyuncularını tanıdım.
Kurtlar vadisindeki bazı oyuncuları tanıma fırsatı buldum.
Fatih kısaparmakla tanıştım 1993 te.
Ömer danışla yine saatlerce konuşma fırsatı bulmuşumdur.Hatta geçen sene kaseti daha çıkmadan parçalarını dinlemişimdir.Ama kaseti pek tutmadı ayrı mesele.
Mustafa keserle tanışmışımdır.Kıpır kıpır yerinde duramayan tanıdığım tek sanatçı.Sürekli espri yapar ortamı gülme krizine sokar..Hem eğlenir hem de eğlendirir.
Daha burda adını zikretmediğim çok sanatçı var.Bunlar aklıma ilk gelenler.
Ferhat göçeri tanımıştım birde.O zamanlar sadece müzikle uğraşıyor ama medyatik değildi.Sadece aynı hastane ortamında karşılaşıyorduk.
Şimdilik bu kadar.:) :)
Ertan Ömür
06-05-2007, 10:27 AM
Bunlardan en çok beğendiğim serpil barlas olmuştur.O kadar tatlı bir bayanki.Ve o kadar bakımlı ve güzeldiki.Medyada bana çok itici gelmişti.Ama inanılmaz güzelmiş gerçekte.
Halit çelikoğlu söz yazarı.Birçok şarkıya imzasını atan üstat.Gözlerin doğuyor gecelerime,Rüzgar susmuş ses vermiyor nedendir,Anne gibi şuan aklıma gelen eserler.Saatlerce sohbetini unutmuyorum hiç.
Aşkın tuna yine söz yazarı.1996-97 yılında tanışmıştım.Çok yardımsever ve iyi bir insan.
Mahallenin muhtarları ekibi tüm kadroyla tanışmıştım.Özellikle Açelya akkoyunu çok sevmiştim.Çok şeker kıpır kıpır bir bayandı.1995-1996 senesinde o ekible tanıştım.
Yaklaşık 3 ay falan gittim seslendirme stüdyosuna.Stüdyonun sahibi Gazanfer özcanın kızı fulya ündüz öncan ve eşiydi.Hatta 1995 teki Doğumgünümü onlarla kutladım.O zamanlar eşeko dizisi vardı birde.Yine o dizinin bazı oyuncularını tanıdım.
Ömer danışla yine saatlerce konuşma fırsatı bulmuşumdur.Hatta geçen sene kaseti daha çıkmadan parçalarını dinlemişimdir.Ama kaseti pek tutmadı ayrı mesele.
Mustafa keserle tanışmışımdır.Kıpır kıpır yerinde duramayan tanıdığım tek sanatçı.Sürekli espri yapar ortamı gülme krizine sokar..Hem eğlenir hem de eğlendirir.
Ferhat göçeri tanımıştım birde.O zamanlar sadece müzikle uğraşıyor ama medyatik değildi.Sadece aynı hastane ortamında karşılaşıyorduk.
Hey maşallah :icon8: :D :D :D :D :D .
ASODEM
06-05-2007, 10:34 AM
Hey maşallah :icon8: :D :D :D :D :D .
Az oldu biliyorum.:012: :012: :012:
Ferhat
06-05-2007, 11:04 AM
fb li serhat
alihan
ahu tuğba
hatice
ibrahim tatlıses
beyaz
aklıma gelmiyo vallahi...
bbalkas
06-05-2007, 02:56 PM
hepsini hatırlamamakla beraber hatırladıklarımı yazmaya çalışayım:
2005 te koşuyolu kalp hastanesinde çalışırken ;
gökhan mete , kral tv nin eski vj i yonca
2005-2006 international hospital de çalışırken;
mehmet özdilek, ümit karan, arif erdem, orhan ak, emre belözoğlu, saynur tezel, ali özgentürk
2007 anadolu sağlık merkezi nde :
kutsi, yasemin ergene, mehmet aslan, aysun kayacı, bekir aksoy, yağmur atacan, yeşim ceren bozoğlu, melike güner, cüneyt türel, özgül kavruk
MeRiÇ
06-05-2007, 03:10 PM
beyaz ve aşkın nur yengi .. ev ortamında görüşmüşlüğüm vardır :)
rıza kalkavan ve billur kalkavan ile içmişliğim :)
hayat bilgisindeki sarı kafalı barbie lakaplı kızla aynı mekanda bulunmuşluğum..
nurseli idizle bi giyim mağazasında karşılaşmışlığım ..
ve daha sayamadığım bir çok kişi :)
Guclu
06-05-2007, 03:16 PM
acelya akkoyun annemim ilkokuldan ogrencisidir... :)
n€sli
06-05-2007, 03:28 PM
olabilir bizine:D:52:
Guclu
06-05-2007, 03:32 PM
olabilir bizine:D:52:
sana demedim ki karadeniz sazani, ne atliyorsun hemen...:)
MeRiÇ
06-05-2007, 03:41 PM
aheuahue .. muhabbetiniz süper ya:D
imhotep
06-05-2007, 03:42 PM
Maslakta , hülya avşarla arabanın içinde uzun uzadıya göze göze bakışmıştık..hatta bir ara niyetlendim yanına gideyim dedim ama trafik açıldı..:D
ASODEM
06-05-2007, 04:05 PM
Ne güzel.:)
Nesliyede bravo bu arada.Zıplaya zıplaya boyu uzayacak yakında.:012: :012:
ASODEM
06-05-2007, 04:07 PM
Maslakta , hülya avşarla arabanın içinde uzun uzadıya göze göze bakışmıştık..hatta bir ara niyetlendim yanına gideyim dedim ama trafik açıldı..:D
Yanına gittiğinde nasıl tanışacaktın merak ediyorum.:012: :012:
Guclu
06-05-2007, 04:19 PM
aheuahue .. muhabbetiniz süper ya:D
nesli bir tane yaaaa, forumun tatli cadisi o... :)
imhotep
06-05-2007, 04:25 PM
Yanına gittiğinde nasıl tanışacaktın merak ediyorum.:012: :012:
o kadar uzun bakışmadan sonra artık tanışırdık herhalde..:D:D
DaYkO
06-05-2007, 04:27 PM
dünyadaki bir çok hayranımdan ismi aklıma gelmeyen çinli malezyalı singapurlu bir kaç bakan,hülya avşar,hande ataizi,ibrahim tatlıses,cüneyt arkın,george bush,Ronnie Coleman(vücud şampiyonu),kadir topbaş,mustafa denizli,tarkan,john carew,alex,nobre,rıdvan dilmen,.ömer çatkıç,valentino rossi,michael schumacher,lefter küçük andonyadis benim elimi sıkıp tokalaşma şerefine erişmişlerdir :012:
Ankarap
06-05-2007, 04:33 PM
o kadar uzun bakışmadan sonra artık tanışırdık herhalde..:D:D
abi hülya avşara şaşı diyorLAr :D
n€sli
06-05-2007, 04:42 PM
olabilir ben sana dedim ama acılı adana seni:D:D:D:52:
n€sli
06-05-2007, 04:46 PM
uzamıyo ya:(D:D:D:D
Guclu
06-05-2007, 04:47 PM
uzamıyo ya:(D:D:D:D
nesli boyun kac?
n€sli
06-05-2007, 05:09 PM
nesli boyun kac?
1,68 :52:
Guclu
06-05-2007, 05:13 PM
1,68 :52:
hmmmm, fena degil... :)
n€sli
06-05-2007, 05:14 PM
ee herhalde fena olmucak bi kıza göre çok normal bence:D:D:D:
Guclu
06-05-2007, 05:17 PM
ee herhalde fena olmucak bi kıza göre çok normal bence:D:D:D:
dogru cok normal... :)
Ertan Ömür
06-05-2007, 07:17 PM
Arzum Onan,Burhan Çaçan,Can Tanrıyar,Çetin Alp,Doğan Hakyemez,Erol Büyükburç,Fatma Girik,Gökhan Güney,Hasan Saş,İbrahim Kutluay,Jale,Kahraman Afyonoğlu,Leman Sam,Mustafa Sandal,Nihat Kahveci,Orhan Gencebay,Özay Gönlüm,Pelin Akat,Rana Alagöz,Sezen Aksu,Tarık Akan,Uğurkan Enez,Ümit Aktan,Vahe Kılıçaslan,Yalçın Menteş,Zeki Başeskioğlu nu henüz göremedim :no: ama görmeyi çok isterdim :003: .
ÖNEMLİ NOT ; " Sanatçı adları harf sırasına göre yazılmıştır :003: :D :D :D :D "
Burçin
06-05-2007, 07:19 PM
Arzum Onan,Burhan Çaçan,Can Tanrıyar,Çetin Alp,Doğan Hakyemez,Erol Büyükburç,Fatma Girik,Gökhan Güney,Hasan Saş,İbrahim Kutluay,Jale,Kahraman Afyonoğlu,Leman Sam,Mustafa Sandal,Nihat Kahveci,Orhan Gencebay,Özay Gönlüm,Pelin Akat,Rana Alagöz,Sezen Aksu,Tarık Akan,Uğurkan Enez,Ümit Aktan,Vahe Kılıçaslan,Yalçın Menteş,Zeki Başeskioğlu nu henüz göremedim :no: ama görmeyi çok isterdim :003: .
ÖNEMLİ NOT ; " Sanatçı adları harf sırasına göre yazılmıştır :003: :D :D :D :D "
ertan abi hasta oluyorum sana :D:D:D:D:D:D:D:D:D
imhotep
06-05-2007, 07:21 PM
ertan abi hasta oluyorum sana :D:D:D:D:D::D:D:D
bizde hülya avşarla bakıştık uzun uzun diyoruz kimse pas vermiyo..:D:D:D
mdfymanyagı
06-05-2007, 07:22 PM
latif dogan ugur aslan gökmen başkada kimseyi görmedim ankarada kimi görecen zaten fazla gezmem ben
Ramazan
06-05-2007, 07:28 PM
gecen hafta gamze özçeliği gördüm ama nette deil balatta kurufasülye yiyodu:D:D
mdfymanyagı
06-05-2007, 07:29 PM
gecen hafta gamze özçeliği gördüm ama nette deil balatta kurufasülye yiyodu:D:D
abi sende söyleseydin dikkat et gaz yapar diye :D:D:D:D
Burçin
06-05-2007, 07:31 PM
banane hülyadan :D:D:D:D:D:D:D
Ramazan
06-05-2007, 07:32 PM
abi sende söyleseydin dikkat et gaz yapar diye :D:D:D:D
olm şevket çoruh vardı yanında laf atıcaktım...pis pis bakıodu:D
mdfymanyagı
06-05-2007, 07:33 PM
olm şevket çoruh vardı yanında laf atıcaktım...pis pis bakıodu:D
sende ne bakıyon ayı mı oynatıyoz diyeydin :D:D:D
callone
06-05-2007, 07:35 PM
ersin murat onur ben otosanayi de arıza hamzayı görmüştük adamın arabasında sağlam tesisat var :D:D
emin87
06-05-2007, 08:07 PM
Abi Bodrumda Fatih Ürekle tanışmışlığım vardır.başta dalga geçmek için yanına gidip tanışmış yaklaşık 3 saat kadar masadan kalkamamışımdır:icon6: hiç göründüğü gibi biri değil aksine kafaca çok dolu ve kültürlü bir adam mı dsem artık:icon_bigg
bbalkas
06-05-2007, 08:08 PM
valla bu konuda pas vermek bana düşmez şahsen :D
nevin nerdesin gel bak burda ne var:D:D
imhotep
06-05-2007, 08:48 PM
valla bu konuda pas vermek bana düşmez şahsen :D
nevin nerdesin gel bak burda ne var:D:D
ben gençkene oldu burcu..:D:D daha nevini tanımıyordum o zaman saçta vardı tabi yakışıklıydık..:D
bbalkas
06-05-2007, 09:00 PM
hee tamam o zaman:D:D
şimdi yakışıksızmısın Allah aşkına:D:D
imhotep
06-05-2007, 09:05 PM
hee tamam o zaman:D:D
şimdi yakışıksızmısın Allah aşkına:D:D
yoka artık bizden geçti burcu..unumuzu eledik eleğimizi astık:D:D
bbalkas
06-05-2007, 09:07 PM
eh evli biri için öyle olmak yakışır tabi :icon_idea:
imhotep
06-05-2007, 09:09 PM
eh evli biri için öyle olmak yakışır tabi :icon_idea:
farketmez...:unsure: :561: :012: :012:
bbalkas
06-05-2007, 09:10 PM
faketmeyen nedir??
Ertan Ömür
06-06-2007, 10:19 AM
ertan abi hasta oluyorum sana :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sağol canım :hug: :icon_idea :blush: .
n€sli
06-06-2007, 10:30 AM
Sağol canım :hug: :icon_idea :blush: .
ertan abi bende hasta oluyorum sana biliyomusun:unsure: :012:
imhotep
06-06-2007, 10:34 AM
Ertan abi hadi iyisin popüler bir admin oldun:D:D:D:D
Ertan Ömür
06-06-2007, 10:36 AM
ertan abi bende hasta oluyorum sana biliyomusun:unsure: :012:
Sağolasın Neslihan :hug: :blush: .Sıradaki gelsin lütfen :003: :blush: :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg .
Oldun mu dedin :blink: :huh: :all2: ?Ben zaten öyleydim de sen farkında değildin sanırım :no: :D :D :D :D :D .
ertan abi ulaşılmaz değil arkadaşlar ben bir defasında kendisiyle telefonda konuştum :D:D:D
fafatara53
06-06-2007, 10:37 AM
hergün kendime bakıyorum....:D:D:D
n€sli
06-06-2007, 10:38 AM
niye kıskanıyon hıh:D..ertan abi muhattap olma sen onla kıskanıyo seni:D:D:D:D:D
n€sli
06-06-2007, 10:39 AM
ertan abi ulaşılmaz değil arkadaşlar ben bir defasında kendisiyle telefonda konuştum :D:D:D
konuşmada numarasını yaz hadi çabuk:D:D:D::D
Ertan Ömür
06-06-2007, 10:39 AM
Ulaşılmaz olduğumu kim söylediki zaten :all2:.Hatta dün moderatörümüz Tarık 5 saat benimle ofisimdeydi :003: :hug: .
imhotep
06-06-2007, 10:40 AM
büyük bir başarının altın aimza atmışsın hakancım kutlarım..:icon_excl :012: :012: tel kullanmıyorki Ertan abi..:D:D:D
hergün kendime bakıyorum....:D:D:D
bende bakıyorum ama çirkin bişey görüyorum ..:D
Mrs.Sinem
06-06-2007, 10:40 AM
Ulaşılmaz olduğumu kim söylediki zaten :all2:.Hatta dün moderatörümüz Tarık 5 saat benimle ofisimdeydi :003: :hug: .
o yüzden dün öğleden sonra forumdaydın ama hiç yazmadın :)
fafatara53
06-06-2007, 10:41 AM
bende bakıyorum ama çirkin bişey görüyorum ..:D
aynayı değiş abi...:D:D:D
Ertan Ömür
06-06-2007, 10:42 AM
o yüzden dün öğleden sonra forumdaydın ama hiç yazmadın :)
Evet bunun tek sorumlusu beni sürekli lafa tutan Tarık kardeşimdir :003: :blush: :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg .Bu arada 5 saat boyunca forumda beni görüpte yazmadığımı görmek nasıl bir duygu Sinem :all2: ?
Mrs.Sinem
06-06-2007, 10:44 AM
Evet bunun tek sorumlusu beni sürekli lafa tutan Tarık kardeşimdir :003: :blush: :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg .Bu arada 5 saat boyunca forumda beni görüpte yazmadığımı görmek nasıl bir duygu Sinem :all2: ?
garip bir duygu:) Tarık olduğunu bilmiyordum ama birisi olduğunu tahmin etmiştim:003: biz geldiğimizde de böyle oluyordu cünü:)
Ertan Ömür
06-06-2007, 10:48 AM
[/B]
garip bir duygu:) Tarık olduğunu bilmiyordum ama birisi olduğunu tahmin etmiştim:003: biz geldiğimizde de böyle oluyordu cünü:)
Vallahi misafirim olduğunda siteye yazamıyorum kolay kolay :sad: .Ama sürekli yenileme yaparak forumdan düşmemeye çalışıyorum :no: .
Burçin
06-06-2007, 05:27 PM
Sağolasın Neslihan :hug: :blush: .Sıradaki gelsin lütfen :003: :blush: :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg .
Oldun mu dedin :blink: :huh: :all2: ?Ben zaten öyleydim de sen farkında değildin sanırım :no: :D :D :D :D :D .
dün bensana hasta oluyorum dedim sen bana saolasın demedin ama aşk olsun :ermm:
Ertan Ömür
06-06-2007, 05:29 PM
dün bensana hasta oluyorum dedim sen bana saolasın demedin ama aşk olsun :ermm:
67 nolu mesaja baksaydın dediğimi görürdün :003: .
Burçin
06-06-2007, 05:31 PM
67 nolu mesaja baksaydın dediğimi görürdün :003: .
hm ozaman çok pardon kıskançlık yapmısım biraz ..paylaşamıyoruz adiminim sizi :laugh:
n€sli
06-07-2007, 09:13 AM
hm ozaman çok pardon kıskançlık yapmısım biraz ..paylaşamıyoruz adiminim sizi :laugh:
eheheh ertan abi payalşamıyoz cidden seni şurda saç baş kavga yapcaz nerdeyse:D:D:D
Ertan Ömür
06-07-2007, 11:01 AM
eheheh ertan abi payalşamıyoz cidden seni şurda saç baş kavga yapcaz nerdeyse:D:D:D
Vayyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeee ben neymişimde haberim yokmuş :D :D :D :D :D :D :D :D .
okadar cok gordumku saymakla bıtmez
Ertan Ömür
06-07-2007, 11:43 AM
okadar cok gordumku saymakla bıtmez
Nerede rüyanda mı :all2: :D :D :D :D :D ?
n€sli
06-07-2007, 11:47 AM
zuahhahahahahahahaha ertan abi yine kopardın beni :D:D:D:D
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.