PDA

View Full Version : Modifiye yapmak HASTALIKMI yoksa HOBImi?

Ertan Ömür
12-06-2004, 03:42 PM
Arkadaşlar modifiye sektörü insanın vaktini ve nakitini emen bir sektör..bunu az çok biliyoruz..Bu işte sınır yoktur diyoruz..sürekli yeni arayışlarla olan ve dur durak bilmeyenler çoğunluktalar..ben modifiyeye başladığımda bana sen hastasın dediler aile ve arkadaş çevremde..4 ay boyunca modifiye uğruna başıma gelmeyen kalmadı neredeyse..bana bu adam çıldırmış parasıyla kendini rezil ediyor dediler..doyumsuz dediler..dediler oğlu dediler..
Sonuçta sorum şu..Modifiye yapmak bir hastalıkmıdır yoksa hobimidir? :confused:

Power
12-06-2004, 03:44 PM
bence hastalık. yakana bi yapıştımı bidaha kurtulması zor.

siena_16V
12-06-2004, 03:46 PM
bence hastalık fakat araba konusunda kişiyi tatmin ediyor çünkü fabrika çıkışı arabalar fazla etkilemiyor kişiyi ve modifiye ettiğiniz arabanız çocuğunuz gibi oluyor sonunda...

nitrous1988
12-06-2004, 08:14 PM
bence de hastalık çünkü bu işin sonu yok.damarlarınıza girdiğinde bir daha kurtulamıyorsunuz(yada kurtulmak istemiyosunuz)güzel bi hastalık kurtulmaya niyetim yok...

nitrO_Oxide
12-06-2004, 08:51 PM
modifiye anlatılmaz yapılır :p gercekten modifiyeye mantıken bakarsanız hiç bir şey yapmazsınız.cunku olaya uzaktan bakarsanız verdiğiniz para bi nevi cope atmış oluyorsunuz.(ör:0 jantı alıyorsunuz 1,5 milyara ama satarken 700 e zor satıyorsunuz.yada modifiyeli arabanızı zor satıyorsunuz)
Ama baska acıdan bakarsanız bu bir hastalık.cunku sizin için o paranın bi onemi yoktur.en azından modifiyeci için.bakın bunu deneyin arabanızı modifiye ederken dusunmeyin en azından para konusunda.düşünmeden alınan seylerde pişmanlık yasanmaz ben bunu yasadım ve gercekten su anda onemsiz benim için.ör:ben jant lastiğimi bundan 2 sene once 700 milyona aldım ve o parayı hiç dusunmeden verdim ama şimdi cok rahatım.satarken 400 e bile satsam benim için pekte onemi yok.
yani modifiyeciysen sadece lafta kalmamalı.imkanların doğrultusunda yapabileceginin en iyisini yapmalısın.ozaman gercek modifiyeci olursun ;)

Badboy
12-07-2004, 10:02 AM
+1 ardaya katılıyorum.Pişmanlık yanlış olur pişman olucaksan yapmıcan kardeşimmm.
Modifiye hobidir+hastalıktır ;)

OZZY
12-07-2004, 11:11 AM
Bence hobi olarak başlayıp hastalık olarak devam eder.......... Sonu yoktur........ ;)

fafatara53
12-07-2004, 11:23 AM
Bence hobi olarak başlayıp hastalık olarak devam eder.......... Sonu yoktur........ ;)

sana aynen katılıyorum....

^^CaRiSMa^^
12-07-2004, 11:32 AM
modifiye anlatılmaz yapılır :p gercekten modifiyeye mantıken bakarsanız hiç bir şey yapmazsınız.cunku olaya uzaktan bakarsanız verdiğiniz para bi nevi cope atmış oluyorsunuz.(ör:0 jantı alıyorsunuz 1,5 milyara ama satarken 700 e zor satıyorsunuz.yada modifiyeli arabanızı zor satıyorsunuz)
Ama baska acıdan bakarsanız bu bir hastalık.cunku sizin için o paranın bi onemi yoktur.en azından modifiyeci için.bakın bunu deneyin arabanızı modifiye ederken dusunmeyin en azından para konusunda.düşünmeden alınan seylerde pişmanlık yasanmaz ben bunu yasadım ve gercekten su anda onemsiz benim için.ör:ben jant lastiğimi bundan 2 sene once 700 milyona aldım ve o parayı hiç dusunmeden verdim ama şimdi cok rahatım.satarken 400 e bile satsam benim için pekte onemi yok.
yani modifiyeciysen sadece lafta kalmamalı.imkanların doğrultusunda yapabileceginin en iyisini yapmalısın.ozaman gercek modifiyeci olursun ;)

+1 kesinilke hastalık ;)

ersin yılmaz
12-07-2004, 03:25 PM
hastalık hemde tedavisi olmayan bir hastalık baağımlılık yapıyor

SeRSeRi_aFaCaN
12-08-2004, 07:02 PM
bence modıfıye ayrı bı yasam bıcımı ve nerde hasta ınsan var bakıyorum modıfıye yapıyo, burdan da degısık bı sonuc cıkıyo modıfıye sadece hastalıklı ınsanların yasam bıcımı :D :D

nitrO_Oxide
12-09-2004, 01:08 AM
bence modıfıye ayrı bı yasam bıcımı ve nerde hasta ınsan var bakıyorum modıfıye yapıyo, burdan da degısık bı sonuc cıkıyo modıfıye sadece hastalıklı ınsanların yasam bıcımı :D :D

ehehehe galiba haklısın :p

Badboy
12-09-2004, 09:54 AM
bağımlılıkta dıyebılırız.Ben ilk modıfıye ıle ılgılı bısey yapmaya basladıgımda hava fıltresı degıstırmıstım.O gunden bugune bakıyorum ve harcadıgım paralara+emeklere yazık dıyorum ama yinede pişman olmuyorum. ;)

fafatara53
12-09-2004, 10:17 AM
focusuma çok masraf ettik abimle beraber ilk aldığımız zaman sadece marşpiyel taktık...sonra komple tampon yaptık sonra gittik bi daha komple tampon yaptırdık...sonra ne oldu patladı çatladı söktük attık...sonra gittik müzik sitemi yaptık çok para harcadık pişman mıyım kesinlikle pişman değilim yine olsa yine yaparım.....

DaYkO
12-15-2004, 10:12 PM
bence hobidir ama hastalığı kapmış insanlarıda görüyorum arasıra

H100
12-15-2004, 10:30 PM
Modİfİye Hastaliktir. İnsan Her Zaman Arabasinda Bİr Sey Eksİk Hİssedİyo.yok Bu Dtm Yİ DegİŞtİreyİm Cİft Kanatli Olsun, Yok Canti DegİŞtİreyİm Ahtapot Alayim Falan Fİlan İnsan Kurtulamiyo...

bulo
12-16-2004, 02:23 PM
Allah hepinize akıl fikir versin. Daha ne diim ben size..

DALGACI
12-17-2004, 01:46 PM
Gecenin Bir Vakti,deniz Kenarinda Tir Tir Tirreyen Bir Balikciyi GÖrÜp Deliye Bak Diye Ic Gecirirsiniz Ya Ben De Size Öyle Bakiyorum :) Modifiye Balik Model-maket Gibi Hoby Olarak GÖrÜnen Ugraslar Bence Psikolojik Vak A. Insanlar Bir Sekilde Desarz Olmak Isterler Malum Hayat Sartlari Siyahin Hakim Oldugu Bir Renkte . Dolayisiyla Insanlar Birbiri Ile Kavga Etmektense Kendilerine Zarar :) Vermeyi Tercih Ediyorlar Kesinlikle Psikolojik Durum...

Ertan Ömür
02-24-2005, 05:51 PM
Güncel :!:

fafatara53
02-24-2005, 06:09 PM
ilk zamanlar hobi gibi gelebilir ama sonradan büyük bi hastalık olduğunu anlıyoruz ama iş işten geçmiş oluyor....

DRIVER34
02-24-2005, 06:10 PM
bence hastalık la hobi arasında ince bir çizgi aynı aşk ile nefret arasındaki gibi .....
çok mu klasik oldu yaaaaa

2004palio
02-24-2005, 06:23 PM
valla bencede bir hastalık arkadaşlar
mesela ben arabama bişeyler yapacagım zaman bak bunuda yapayım son diyorum . sonra yine hadi bunuda yapayım başka bişey yapmayacam ama bir turlu sabredemiyorum.

mesela jantlarım bugun geldi be onlara baktıkca mutlu oluyorum

fafatara53
02-24-2005, 06:28 PM
bu işin sonu var bu işin sonu ölüm....

KLC
02-26-2005, 06:05 PM
Hobi Olduğu Kesin Ama.. ßen Hastayım..