View Full Version : Jeep ile sehir icinde dolasilmali mi?....
hazel
12-13-2004, 09:21 PM
Illede sehir icinde dolamak icin City Car mi olmasi gerekiyor, yoksa jeep le dolasmanin bi sakincasi yokmu? Ingilterde Congestion Charge denilen bi vergi var sehir merkezine arabanla girdin mi 5 stg odemek zorundasin hemde ayni gun odemezsen 40 stg cezasi geliyor. Jeeplerden daha cok alalim mi tartismasi yapiliyor. Lutfen jeep i olanlari kiskanmadan gercekten ya sehir icinde jeeple dolasmak gosteris budalaligimi yoksa niye ki bu da arac degilmi, jeep illede dagda kullanilir ne isin var sehirde soylemi sacmaliktir, iyi de daga helikopterlen mi goturcem jeepimi, sehirden nasil cikcam falan mi diyorsunuz...
Senin baska isin yok mu!!
Bana kalırsa bırakalım herkes özgürce takılsın, ne gösteriş budalası olarak adlandıralım ne de kınayalım..
Haaa bu arada bir jipim olaydı o zaman başka.. diyenlerin seslerini duyar gibi oluyorum.
nitrO_Oxide
12-14-2004, 12:26 AM
asla jeepim olsun istemedim istememde
philcollins
12-14-2004, 11:00 AM
yurtdışında bilemem de türkiyede şehir içinde jeepler dolaşmak gayet mantıklı hatta artık zaruret. ankaradaki en işlek caddelerin tam ortalarındaki devasal çukurları görenler artık jeep dışında bi şey kullanmamak gerektiğini anlarlar. bi de sürekli üzerine kıran şehir magandaları var tabi ve ekstra güvenli. yine de param olsa da jeep almam ama kesinlikle sevdiceğime jeep alırım binecekse, güvende olsun diye.
SeRSeRi_aFaCaN
12-14-2004, 02:09 PM
bence jıple dolasmak gosterıs gıbbı gelıyo yanıarazı arclarna yazık oluyo be kardesım :D ama okadar param olsa bı dodge jıp alıp yere yapıstırırdım dogrusu ;)
Power
12-14-2004, 05:09 PM
jip iyidir güzeldirde. şöyle adam gibi mod. yapacaksın. spinnerlar fln... 24 inçler...
RX-8 olayı aşıp jeep le şehir turlarına çıkarız dimi dediiin gibi bişeyle..
Ertan Ömür
12-15-2004, 11:23 AM
Bir yanlışı düzeltelim önce JEEP bir markadır.Bahsettikleriniz arazi aracıdır.Bir arkadaşım Kanada'dan geldiğinde şunu söylemişti.En çok arazi aracı AMERİKA kıtasındadır.Sonra da Araplardadır.İstanbula gelipte bu kadar arazi aracını görünce de, heralde geri kalan arazi araçlarıda TÜRKİYE içindedir demişti ve gülmüştük... :)
DaYkO
12-15-2004, 09:42 PM
markası ne olursa olsun bence jeepler lüx araç sınıfına giriyorlar ladayı saymazsak 40 milyardan aşağı olanı yok dolayısıyla bide yakıt tüketiminide ekledikmi tam lüx bu yüzden bence isteyen herkez istediği araca binmeli parası olanda biniyo! :cool:
markası ne olursa olsun bence jeepler lüx araç sınıfına giriyorlar ladayı saymazsak 40 milyardan aşağı olanı yok dolayısıyla bide yakıt tüketiminide ekledikmi tam lüx bu yüzden bence isteyen herkez istediği araca binmeli parası olanda biniyo! :cool:
Bu Fener'li kardeşim ne iyi izah etmiş, burjuvaizm..
nitrO_Oxide
12-16-2004, 02:02 PM
...........
Nitro bu yaptıın erkekliğe sığar mı? İnsanlara fikirlerini değiştirtir yahu bu alet..
Badboy
12-25-2004, 09:39 AM
Bence de artık sehır ıcı yollarda bulunan cukurlardan kurtulmak ıcın en ıyı yol hovercraft.Ne guzel yerle temas yok ve sureklı yanlıyo ehuheuheu :p
Erhan
12-25-2004, 10:44 AM
walla eger jeepım olsa su anki fikrim deişirdi ve bende artislik yapardım heralde... :p :p
Power
12-25-2004, 03:53 PM
RX-8 olayı aşıp jeep le şehir turlarına çıkarız dimi dediiin gibi bişeyle..
dediğim olay şehir içinde gezmek için :)
yoksa güzelim 24 ler yalan olur...
thekillingroad
12-25-2004, 05:20 PM
Londra'daki olay apayrı birşey...
Gösteriş için alan budalalar var tabii.. Ama bencee herkesi öyle adlandıramayız...
siena_16V
12-26-2004, 04:14 PM
bence ingilizler çok salakça bir tartışma içine girmiş. İsteyen istediği arabayla gezer hemde jip aldığımız zaman dağda mı yaşamak gerekiyor??
Yahu düşündüm tekrar ve bu konunun çok da anlamlı olamdııına karar verdim. Tabii ki özgür bir ülke olduuumuz için..
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.