View Full Version : Lanet hayat...
ya bu hayat ne kadar boktaan kaypaakk 3 kagıt doluuu duzenbaslıklar yurumuz kımse hıcbısıseyın kıymetınbı bılmeess herkes arkadan ıs cevırırı dost desen yok arkadas desen sozde cookkk... yaw dusunuyorumda ben bu devırde yaptıklarımla bu devırın adamı degılım... ben bu eskız amanların adamıyım ya.. huyum suyum karakterım dusuncem asık olmam baglanmam dost arkadas kavramım.... sıkıldım ya lanet olsaı bu hayattan ben.. cıddıyım.. geldıler yıne bana ama ınanın bıktım.... :mecry:
^^CaRiSMa^^
04-06-2005, 12:25 AM
selcuk noluyo ya dur kendine gel....
yok olm yok .. harbıden lanet olası hersey ya
^^CaRiSMa^^
04-06-2005, 12:41 AM
sen kesin bişeye kızdın galba ondan boylesin...
nitrO_Oxide
04-06-2005, 12:43 AM
baba noluyo yaa
tosun
04-06-2005, 01:25 AM
selçuk
dostluk ve arkadaşlık kavramları konusunda sonuna kadar arkandayım
memlekette adam parmakla gösterilecek kadar az kalmış....
ben kendımı 23 degılde 73 sayıyorum ya.. offkı ne offf
thekillingroad
04-06-2005, 02:13 AM
e öyle...
yapacak birşey de yok işte asıl en kötü yanı bu
sıkıntıda sıkıntı nereye kadar surcek yaw bu....
fafatara53
04-06-2005, 12:13 PM
parayı bulana kadar....
lan ne parası be olm.. parayla alakalı ne var bu yazdıklarımda...
fafatara53
04-06-2005, 12:21 PM
doğru ne alakası var bende anlamadım ama bu konuda sana hak veriyorum ne yazık ki arkadaşlık öldü bu devirde...yani şimdi müsait bi alanda olsaydım çok güzel bi laf söylerdim ama neyse....
Ertan Ömür
04-06-2005, 12:22 PM
Sevgili Selçuk zaman zaman insanların hayatında böyle dönemler olur.Ama hayat genelde yaşamaya değer değerlerle doludur.Mesala ben seni tahmininin çok ötesinde seviyorum.Aramızda akraba ilişkisi yok.Gerçek hayattaki paylaşımımız ise yok denecek kadar az.Eğer insanları kırmamaya özen gösterirsen çevrendeki sevgi çemberi büyüyecektir.Üretken olmaya devam ettiğin sürecede piyasadaki değerin artacaktır.Zamanla bunları daha net görecek ve mutlu olacaksın.Sorunlarla iç içe yaşamaya alışmalıyız. :sleep:
DEVIL
04-06-2005, 12:23 PM
Ben doğudaki arkadaşlığı batıda hiç bulamadım . Sadece bencilliği seven bir toplum var burada , özellikle İstanbul'da .. Herşey geçici mantığı pazarlamadan sanki hayatımıza yansımış , tek kullanımlık krem , tek kullanımlık sohbet, tek kullanımlık arkadaş....
t n c r
04-06-2005, 12:25 PM
Sevgili Selçuk zaman zaman insanların hayatında böyle dönemler olur.Ama hayat genelde yaşamaya değer değerlerle doludur.Mesala ben seni tahmininin çok ötesinde seviyorum.Aramızda akraba ilişkisi yok.Gerçek hayattaki paylaşımımız ise yok denecek kadar az.Eğer insanları kırmamaya özen gösterirsen çevrendeki sevgi çemberi büyüyecektir.Üretken olmaya devam ettiğin sürecede piyasadaki değerin artacaktır.Zamanla bunları daha net görecek ve mutlu olacaksın.Sorunlarla iç içe yaşamaya alışmalıyız. :sleep:
:icon_excl :icon_excl :icon_excl
bu yazıdan tum hatanın bend eoldugunu goruyorum sankı
Ertan Ömür
04-06-2005, 12:29 PM
bu yazıdan tum hatanın bend eoldugunu goruyorum sankı
Yoooo kesinlikle öyle bir imada bulunmadım.:no:.Peki sence ben neden seni bukadar çok seviyorum :icon14:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.