PDA

View Full Version : O Kendİnİ Bİlİyor

huysuz
04-05-2005, 12:36 PM
Seni çooooooooooooooook seviyorum..... :icon12:

Seninle arkadaş olduğum için , hiç çekinmeden " dostum " diyebildiğim için, Dünyadaki en büyük yüz ölçümlü kara parçasından bile daha büyük o yüreğinde benim de bir yerim olduğu için kendimi özel insanlar arasında düşünüyorum....

Ne sevgiler , ne acılar ve ne kırık aşklar yaşayan şu yüreğimin , gören gözlerimin , işiten kulaklarımın ismini duyduğunda ve seni gördüğünde neler hissettiğini sana anlatamam hoş sen biliyorsun ama anlatamam ben yinede..

Seni çoooooooooooooooook seviyorum... :icon12:

Tüm unutkanlığına , tüm yaşlılığına, tüm fosilliğine rağmen.... Sen benim birtanecik fındık kurdumsun...Kimselerle paylaşmaya kıyamadığım canımsın...
Ben sana kıyamazken başkalarının seni üzmesine, o sevgi dolu yüreğine acılar yerleştirmesine de izin vermem bunu da biliyorsun...

Güzel şeyleri ertelemek olmaz değil mi kuşum, ertelemiyorum bende.... Hayatta söylemeyi sevdiğim en güzel şeyi sana söylüyorum :

Seni çoooooooooooooooooooooook seviyorum... :icon12:

philcollins
04-05-2005, 12:40 PM
ben de seviyorum onu :blush:

huysuz
04-05-2005, 12:41 PM
ben de seviyorum onu :blush:

Hayatında yaptığın doğru işlerden birtanesini yapıyorsun demekki.... :icon_idea

Not : diğer doğru iş beni sevmen...... :laugh:

2004palio
04-05-2005, 12:42 PM
ohhhh be cok sukur geldin atalay

huysuz
04-05-2005, 12:43 PM
ohhhh be cok sukur geldin atalay

Atalay her zaman doğru şeyleri yapar çünkü...... :)

fafatara53
04-05-2005, 12:48 PM
bende bende....

huysuz
04-05-2005, 01:12 PM
bende bende....

Aslan kardeşimmmmmmmmmmm, saygılarrrrr :hail:

Ertan Ömür
04-05-2005, 03:21 PM
O dediğin kişiye geçmiş olsun diyorum.Bütün mutluluklar onunla olsun. :icon_idea

t n c r
04-05-2005, 03:22 PM
gecmıs olsun senı sevıyoruz bunu unutma

fafatara53
04-05-2005, 03:52 PM
ya biz kimi seviyoruz şimdi ben anlamadım...:D:D

huysuz
04-05-2005, 04:38 PM
ya biz kimi seviyoruz şimdi ben anlamadım...:D:D
:hail:

huysuz
04-05-2005, 04:39 PM
O dediğin kişiye geçmiş olsun diyorum.Bütün mutluluklar onunla olsun. :icon_idea

Kedisi yazdığım bu son derece duygusal yazıdan dolayı biraz his yaptı... :mecry:
Onun adına bütün seviyorum mesajlarınızı ve iyi dilekleriniz ben kabul ediyorum.. :wave:

fafatara53
04-05-2005, 04:46 PM
yaww kim bu birsen abla nerde yoksa bu birsen ablama....

ЅENA
04-05-2005, 04:50 PM
:icon12: Bizde onu seviyoruz tüm kalbimizle :icon12:

http://www.myjanee.com/tuts/hearts/palomalopezheart3.jpg

huysuz
04-05-2005, 04:53 PM
yaww kim bu birsen abla nerde yoksa bu birsen ablama....
:hail: :hail: :hail: FATİH ( ismine kurban beee ) valla belim koptu...

hobbit
04-05-2005, 05:37 PM
bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü olayına dondu bu arkadaşlar.. :D

Herşey bizim icin ...hayatta sevmenin ve sevilmenin değerini bilmek kadar güzel bir duygu olduğunu sanmıyorum..ve inanın hepinizin ayrı bir yeri var yüreğimde..ben de sizleri her türlü kötülükten sakınıyor ve cok seviyorum..

gelelim bu konunun burada neden yer işgal ettiğine..

gecen haftadan bu yana yapılan saglık kontrolum ve testler sonucunda yumurtalık kanseri olmam şüpheleri yoğunluk kazanmıştı...en son bugün sabah girdiğim doppler testi ile bu ihtimal ortadan kalktı ve kistlerin habis olmadığı anlaşıldı..Bir ameliyat gerekicek, sanırım gelecek ay bir kac günlüğüne aranızdan istemeyerek de olsa ayrılacagım..
cok sevgili huysuzum aldığın müsbet haberlerden cok mutlu olduğunu ve mutluluğunun buralara taşmasının sebebini biliyorum..cünkü beni seviyorsun..cünkü seni seviyorum...ve hepinizi... gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı cok teşekkür ederim..

ЅENA
04-05-2005, 05:40 PM
Tekrar geçmiş olsun Ablacım.Acil şifalar dileriz :icon12:

t n c r
04-05-2005, 05:44 PM
ben sensiz ne yaparım be canım benım

hobbit
04-05-2005, 06:05 PM
eksik olmayın yavrular..anlayacağınız kafa ve kaburga kırmaya devam edeceğim.. :D

t n c r
04-05-2005, 06:06 PM
eksik olmayın yavrular..anlayacağınız kafa ve kaburga kırmaya devam edeceğim.. :D

kır ablam benım yeterkı sen kır

huysuz
04-05-2005, 07:00 PM
bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü olayına dondu bu arkadaşlar.. :D

Herşey bizim icin ...hayatta sevmenin ve sevilmenin değerini bilmek kadar güzel bir duygu olduğunu sanmıyorum..ve inanın hepinizin ayrı bir yeri var yüreğimde..ben de sizleri her türlü kötülükten sakınıyor ve cok seviyorum..

gelelim bu konunun burada neden yer işgal ettiğine..

gecen haftadan bu yana yapılan saglık kontrolum ve testler sonucunda yumurtalık kanseri olmam şüpheleri yoğunluk kazanmıştı...en son bugün sabah girdiğim doppler testi ile bu ihtimal ortadan kalktı ve kistlerin habis olmadığı anlaşıldı..Bir ameliyat gerekicek, sanırım gelecek ay bir kac günlüğüne aranızdan istemeyerek de olsa ayrılacagım..
cok sevgili huysuzum aldığın müsbet haberlerden cok mutlu olduğunu ve mutluluğunun buralara taşmasının sebebini biliyorum..cünkü beni seviyorsun..cünkü seni seviyorum...ve hepinizi... gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı cok teşekkür ederim..

He he dedim size yafff bu kız beni seviyooooo.. :icon12: Bu arada doktoruna da iki çift laf ettim ama.... :mad:

SNOWMAN
04-06-2005, 03:47 AM
Bu topici yeni gördüm. Üzüldüm, kaygılandım.
Fakat sonra da; senin böyle kuru gürültülere papuç bırakmayacak biri olduğuna inandığımı farkettim. Yüreğindeki insan sevgisinin verdiği güç, her zaman koruyucun olacak.

http://img145.exs.cx/img145/7/k12an.jpg

http://img193.exs.cx/img193/8931/2b5no.jpg

hobbit
04-06-2005, 12:33 PM
Canım Hüseyin..teşekkür ederim..doğrudur ..sevdiklerimden aldığım enerji beni hep ayakta tuttu bugüne kadar ..bundan sonra da öyle olacak.. :icon12:

huysuz
04-06-2005, 03:43 PM
Canım Hüseyin..teşekkür ederim..doğrudur ..sevdiklerimden aldığım enerji beni hep ayakta tuttu bugüne kadar ..bundan sonra da öyle olacak.. :icon12:

Eeee insanın benim gibi enerji fışkırtmığı bir sevdiği olursa böyle hissedersin tabii... :52:
Sana kestane şekeri getiririm tımam mı...Kimseye söyleme zaten birazdan sitedekiler okuyacak...

Seni seviyorum Birsen.. ( yeterince net sanırım duygularım ) :icon12: :icon12:

hobbit
04-06-2005, 04:19 PM
Eeee insanın benim gibi enerji fışkırtmığı bir sevdiği olursa böyle hissedersin tabii... :52:
Sana kestane şekeri getiririm tımam mı...Kimseye söyleme zaten birazdan sitedekiler okuyacak...

Seni seviyorum Birsen.. ( yeterince net sanırım duygularım ) :icon12: :icon12:

sen bunu söylemekte zorlanıyor olsaydın bile ben bunu bilirdim zaten canım.. :icon12:
getiriyim mi diye soruyor bir de biliyorsun ki cok severim kestane şekerini...Gittiğin yerde herşey gönlünce olur inşallah..

huysuz
04-06-2005, 05:51 PM
sen bunu söylemekte zorlanıyor olsaydın bile ben bunu bilirdim zaten canım.. :icon12:
getiriyim mi diye soruyor bir de biliyorsun ki cok severim kestane şekerini...Gittiğin yerde herşey gönlünce olur inşallah..

Allahıma şükürler olsunki ne sevdiklerimi sevmem de ne de onlara olan duygularımı söylemekte ve göstermekte sıkıntılarım yoktur... ( ki sen çok iyi bilirsin gülo ) :) Sevdiklerim bazen sıkıntılara girerler ama ne yapayım...Seviyoruz beeee.. :icon12:

huysuz
04-08-2005, 05:54 PM
Herkesin hayatında olmasını istediği türden bir insansın sen , hani çok sevdiklerime kullandığım bir kelime ile seni anlatmam gerekirse ; cimcimesin sen. :)

Senin hakkında yapılan tüm benzetmeler içinde en çok sevdiğim ve sana yakıştığını düşündüğüm şey şu ; avatarın sanki gerçek resmin gibi, hani gerçek seni koysan kimse inanmayacak.

Masum ve gözlerinden cinlik fışkıran bir ifade ama utangaçlığını yansıtan o tatlı pembelik... :011101010
Gerçek sana ait çekilmiş resimlerde de gördüm ben bunu, dedim ya avatarın aynı sen,ne güzel...Sanal da bile gerçek bir insan ve ben bu insanın arkadaşı olduğu için kendini mutlu sayan insanlar grubuna ait bir üyeyim.
Kalbinde yeşeren sevgi tomurcukları hep daim olsun ve sen hep sen ol olur mu ? Yaşamı paylaşırken karşılaştığın insanların iki yüzlülüğüne kapılma sakın, bırak onların eksileri onlarla kalsın , sen kendi doğru bildiğin değerlerine sahip çık,onların savunucusu ol....Ne demişler, doğru bildiğin yolda ilerlerken,mağlup olsanda aslında sen galipsindir.

Ve hep buralarda ve hep bizimle ol olur mu rüzgar kardeşim benim...

Öpüyorum seni ve eğer kabul edersen kucak dolu sevgilerimi yolluyorum sana.. :love:

Sana ; Tsunami Saydama

Benden ; Meltem Huysuzdan.

hobbit
04-08-2005, 05:57 PM
bu yazıyı ne kadar alkışlasam az... :icon_excl :icon_excl :icon_idea

huysuz
04-08-2005, 06:15 PM
bu yazıyı ne kadar alkışlasam az... :icon_excl :icon_excl :icon_idea
:wub:

saydam
04-08-2005, 06:29 PM
Ben ..bennnn cok utandım simdi ne soylesemmm.....yanii sevgi msjların hepsinin gercekligine inanmam,,yani laf olsun torba dolsun misali yazılanlar var ama cok degisik duygular icine girdim simdii..GErcek ve icten yazılmıs...bu kadar samimi bi yazıyı inan beklemiyordum...Dur kendimi bi toparlıyım tekrardan yazıcam :)

Ama kucuk bi cevap ; Kucak dolusu sevgilerini kabul etmeyen serefsiz.... :D ( Al iste buda benim illa muzurluk yapıcam )

hobbit
04-08-2005, 06:31 PM
Ben ..bennnn cok utandım simdi ne soylesemmm.....yanii sevgi msjların hepsinin gercekligine inanmam,,yani laf olsun torba dolsun misali yazılanlar var ama cok degisik duygular icine girdim simdii..GErcek ve icten yazılmıs...bu kadar samimi bi yazıyı inan beklemiyordum...Dur kendimi bi toparlıyım tekrardan yazıcam :)

Ama kucuk bi cevap ; Kucak dolusu sevgilerini kabul etmeyen serefsiz.... :D ( Al iste buda benim illa muzurluk yapıcam )

:52: deliii

huysuz
04-08-2005, 06:35 PM

Yazdıklarımdan sana yansıyan duygulardan şüphe duymamanı isterim sevgili saydam.... Ve bekliyorum yorumunu...Ama muzurca ama akıllıca ama senin yorumlarını... :)

saydam
04-08-2005, 06:50 PM
Once Huysuz u bilgisayar ekranından tanııdıgımm kadar yazıyım...

Yine muzurca yazıcam ama sen anlarsın beniii..Insanları tedavi eden kucuk balıklar vardır..Yaralı bolgeye gelirr,,,ordaki hastalıklı bolgeyi temizler yaaa iste huysuz oyle bisey...
Senin ummadıgın anında yanına gelsin hele bide senin duygu ,sevgi,huzur aclıgını farketmiye gorsun hah...iste o zman sag tarafına dogru bakk..iste tam ordadır..... :)

Beninle senin aramızdaki bagsa cok farklı bisey....
Sen huysuz sun ben Tsunami cimcime...Yani ne zaman ne yapcagımızı pek farkedemezler..Tabii ben bilirim senin huysuz yanını ya yazılarını acarken bakarım neler dokturmus benim huysuz kardesim derim...Kelimelerinin arasına dokturdugun o kucucuk ama kalbi temiz olanların hicccc gozunden kacmıycak sevgi cumlelerinde cabası...ama ustune durulmaz bunun...e sevgi nede olsa icte yasanır yaaa..ondan dır belkiii bu kadar gizemli yanı huysuzumun...Amaaaaa bide duygu patlaması vardır ki sormayın ..iste ben bugun o patlamadan sonra boyle oldum..Hala ofiste benim parcalarımı topluyorlar..

Bence basınıza gelicek en buyuk patlama bu olsun Suphesiz,gercekci Huysuz un sevgi patlaması ......

Iste benden bu kadar... :D

huysuz
04-08-2005, 07:34 PM
Once Huysuz u bilgisayar ekranından tanııdıgımm kadar yazıyım...

Yine muzurca yazıcam ama sen anlarsın beniii..Insanları tedavi eden kucuk balıklar vardır..Yaralı bolgeye gelirr,,,ordaki hastalıklı bolgeyi temizler yaaa iste huysuz oyle bisey...
Senin ummadıgın anında yanına gelsin hele bide senin duygu ,sevgi,huzur aclıgını farketmiye gorsun hah...iste o zman sag tarafına dogru bakk..iste tam ordadır..... :) ( Sağım solum belli olmaz , açık buldu mu yanaşırım kardeşimmmmm )

Beninle senin aramızdaki bagsa cok farklı bisey....(Ne demişler , hoca hocayı Mekkede hacı hacıyı ,tusunami huysuzu T&T 'de dakka da bulur diye )Sen huysuz sun ben Tsunami cimcime...Yani ne zaman ne yapcagımızı pek farkedemezler..Tabii ben bilirim senin huysuz yanını ya yazılarını acarken bakarım neler dokturmus benim huysuz kardesim derim...Kelimelerinin arasına dokturdugun o kucucuk ama kalbi temiz olanların hicccc gozunden kacmıycak sevgi cumlelerinde cabası...ama ustune durulmaz bunun...e sevgi nede olsa icte yasanır yaaa..ondan dır belkiii bu kadar gizemli yanı huysuzumun...Amaaaaa bide duygu patlaması vardır ki sormayın ..iste ben bugun o patlamadan sonra boyle oldum..Hala ofiste benim parcalarımı topluyorlar.. ( özür dilerim ama tusunami tv den bunun duyurularını yaptım,uyarmaya çalıştım seni, ama ama..)
Bence basınıza gelicek en buyuk patlama bu olsun Suphesiz,gercekci Huysuz un sevgi patlaması ...... ( teşekkür ederim canım, ama allah yinede korusun daha beterinden hepinizi, hobbiti biliyorsun , illallah dedi, günde bir sürü öpülmekten)
Iste benden bu kadar... :D

Teşekkür ederim canım...... ( çok kısa oldu ama sen aslında anladın benim burada yazıya dökemediklerimi,çünkü sen ayrıca zekasına da son derece inandığım bir kardeşimsin )

saydam
04-08-2005, 08:01 PM
Teşekkür ederim canım...... ( çok kısa oldu ama sen aslında anladın benim burada yazıya dökemediklerimi,çünkü sen ayrıca zekasına da son derece inandığım bir kardeşimsin )

Ahhh huysusum ben anlamıycamda seni kimler anlıycak.....
Huysuz : çünkü sen ayrıca zekasına da son derece inandığım bir kardeşimsin Bu sozden sonra egdim kafamı ,,, :hail: :hail:

huysuz
04-08-2005, 08:05 PM
Huysuz : çünkü sen ayrıca zekasına da son derece inandığım bir kardeşimsin Bu sozden sonra egdim kafamı ,,, :hail: :hail:

Hadi o zaman hep beraber ayrıca hobbitin şerefine :hail: :hail:

hobbit
04-09-2005, 02:30 PM

hahahaaaa eğil güzelim eğil...fersah fersah eğil...huahahaaaaa :012:

huysuz
04-09-2005, 04:42 PM
hahahaaaa eğil güzelim eğil...fersah fersah eğil...huahahaaaaa :012:
:hail: :hail: :hail: OLDU BİL BACIMMMMMMMMMMMMM

huysuz
04-10-2005, 02:49 PM
Varlığım varlığınıza armağan olsun muhterem büyüğüm... :samurai:

Kimdir , nedir,necidirlerden geçerek sizi tanımaya başladım...Yaşınızın verdiği olgunluk ve gençlerin arasında bulunmanızdan dolayı sizin hissettiğiniz o müthiş enerjiyi hissettim hep yazılarınızda,resimlerinizde,avatarınızda hatta nicklerinizde.

Kendi olmaya razı olmayan birisiniz, hep ilerilere taşıyorsunuz kendinizi ve peşinizdekileri de.... Burada bizleri taşıdığınız gibi...Bir adım ileri son nokta değil sizin için , onun ilerisi de var biliyorsunuz ve gidiyorsunuz.

Gündüzleri yapacak işleriniz var belli ki, göremiyorum gündüzleri ama geceleri , ertesi gün bize bıraktıklarınızı okurken yada bakarken onlara, paylaşmayı istediklerinizi paylaşıyoruz,bize vermek istediklerinizin ne kadarını alıyoruz bilinmez ama eğer eksikse bir şeyler , gençliğimize verin, sizin kadar olmayan hayat görüşümüze ve yaşam tecrübemize verin.

İyi ki geldiniz buralara sayın olderman,HK,Hüseyin Karasu,Crdn adam, snowman..

Sevgi ve saygılarımla ..... :hail:

SNOWMAN
04-10-2005, 04:06 PM
Hakkımdaki düşünceleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır. :o Sağolun. :)

Sıradan bir insanım işte, belki biraz daha dışa dönük olmamın, duygularımı açığa vurmaktan kaçınmayışım sizi böyle düşündürüyor.
Gerçek olan şu ki; doğal insanlar arasında olmak, sevindiriyor ve yönlendiriyor beni de.
Hatalar yapıyorum, yapanları da görüyorum, ama önemli olan insanların sevgiyi hakettiklerine inanmak. Siz ve bazı arkadaşlarımız tuval üstündeki sıcak renklerin simgelerisiniz. Soğuk renkler de gerekli bütünün güzelliği yansıtma açısından. Bu forumda renk yelpazesi gibi.
Arada benim gibi grilerin bulunması da yadırganmıyor bu nedenle.

Umarım her yeni gün gönlümüzce bir şeyler getirir. :)

SNOWMAN
04-10-2005, 07:56 PM
Varlığım varlığınıza armağan olsun muhterem büyüğüm... :samurai:
Bu tanımlamayı da her okuduğumda kendimi 60 yaşında 190 lık biri gibi hissediyorum :laugh:

hobbit
04-11-2005, 12:11 AM
Gündüzleri yapacak işleriniz var belli ki, göremiyorum gündüzleri ama geceleri , ertesi gün bize bıraktıklarınızı okurken yada bakarken onlara, paylaşmayı istediklerinizi paylaşıyoruz,bize vermek istediklerinizin ne kadarını alıyoruz bilinmez ama eğer eksikse bir şeyler , gençliğimize verin, sizin kadar olmayan hayat görüşümüze ve yaşam tecrübemize verin.

İyi ki geldiniz buralara sayın olderman,HK,Hüseyin Karasu,Crdn adam, snowman..

gündüzleri duefon işine bakıyor hüseyin.. :D

senin yazdıklarına eklenecek pek de bişey yok..he pardon en cok da gençliğimize verin kısmına katılıyorumm.... :012:
aramızda olmandan mutluluk duyuyoruz hüseyin.. :)

huysuz
04-11-2005, 10:42 AM
Bu tanımlamayı da her okuduğumda kendimi 60 yaşında 190 lık biri gibi hissediyorum :laugh:

Keşke herkeş sizin gibi hissedebilse ama nerdeee....
Bakınız misal ; Hobbitime diyorum ; varlığım varlığınıza armağan olsun muhterem büyüğüm... :hail:

Hobbitin cevabı :
Bu tanımlamayı her okuduğumda kendimi bin küsur yaşında 1.25 lik biri gibi hissediyorum..... :scared:

( gençliğimize verine mi takmıştın canımmmmmm ) :laugh:

hobbit
04-12-2005, 11:45 AM
Keşke herkeş sizin gibi hissedebilse ama nerdeee....
Bakınız misal ; Hobbitime diyorum ; varlığım varlığınıza armağan olsun muhterem büyüğüm... :hail:

Hobbitin cevabı :
Bu tanımlamayı her okuduğumda kendimi bin küsur yaşında 1.25 lik biri gibi hissediyorum..... :scared:

( gençliğimize verine mi takmıştın canımmmmmm ) :laugh:

olm her fırsatta ver veriştir..bı de refakatçı kalıcak mış..sabah ezanına bile kalmam yüreğime indirirsin sen bütün gece... :p

huysuz
04-12-2005, 07:26 PM
olm her fırsatta ver veriştir..bı de refakatçı kalıcak mış..sabah ezanına bile kalmam yüreğime indirirsin sen bütün gece... :p

Zaten ben ameliyattan önce geleceğim , sor ama niye , narkoza kalmadan seni baygın bulacaklar gülo... :scared:
Böylece narkozun yan etkilerinden de kurtulacaksın sayemde... :sleep:
Allahım ya iyilik de yaramıyor ya...Sonra da bana laf ediyor,yok efedim neymiş her fırsatta ver veriştirmişim... Cık cık cık yaaaa... :mad:

hobbit
04-12-2005, 07:38 PM
Zaten ben ameliyattan önce geleceğim , sor ama niye , narkoza kalmadan seni baygın bulacaklar gülo... :scared:
Böylece narkozun yan etkilerinden de kurtulacaksın sayemde... :sleep:
Allahım ya iyilik de yaramıyor ya...Sonra da bana laf ediyor,yok efedim neymiş her fırsatta ver veriştirmişim... Cık cık cık yaaaa... :mad:

senin o kızgın bakan yüzünü yerim ha..sen ver veriştir sana herşey serbest yavrummm :icon12:

huysuz
04-12-2005, 07:39 PM
senin o kızgın bakan yüzünü yerim ha..sen ver veriştir sana herşey serbest yavrummm :icon12:
:hail: :hail: :hail:

Ertan Ömür
04-13-2005, 11:09 AM
Yarın sevgili hobbit ameliyata alınacakmış.Kendisine acil şifalar diliyorum.Heralde kendisi bir süre bizlerle olamayacak. :sleep: :!:

huysuz
04-13-2005, 03:05 PM
Yarın sevgili hobbit ameliyata alınacakmış.Kendisine acil şifalar diliyorum.Heralde kendisi bir süre bizlerle olamayacak. :sleep: :!:

Yarın değil sanırım cuma günü ve öğleden sonra ameliyat olacak. Bugün saat 16.00 gibi kesinleşecek ve umarım eğer başarabilirsem ameliyatı öncesi ve sonrası yanında olmak istiyorum. :)
Ve ne yazıkki bizlerle olamayacak..İyileşsin gelsin yeter bizlere ama değil mi ?

Ertan Ömür
04-13-2005, 03:07 PM
Yarın değil sanırım cuma günü ve öğleden sonra ameliyat olacak. Bugün saat 16.00 gibi kesinleşecek ve umarım eğer başarabilirsem ameliyatı öncesi ve sonrası yanında olmak istiyorum. :)
Ve ne yazıkki bizlerle olamayacak..İyileşsin gelsin yeter bizlere ama değil mi ?
Bana bu sabah Saim yarın olacağını söyledi:all2:

t n c r
04-13-2005, 03:18 PM
Bana bu sabah Saim yarın olacağını söyledi:all2:

bugun narkoz testı falan var analızlerden sonra durumunda herhangı bır sorun yok ıse cuma satt 15,00 de amelıyat olacak eger bı sorun varsa (allah korusun) amelıyat olmama ıhtımalı yada baska bı tarıhte olma ıhtımalı varmıs meltem ablanında dedıgı gıbı bugun saat 16,00 gıbı bellı olcak butun bunlar

hobbit
04-13-2005, 05:00 PM
cuma günü saat 15,30...cekiçlerle kırdığım kafa ve kaburgaların gazabı cıkacak..Yüce Allah'ın sopası yok işte arkadaşlar :012:

Ertan Ömür
04-13-2005, 05:06 PM
cuma günü saat 15,30...cekiçlerle kırdığım kafa ve kaburgaların gazabı cıkacak..Yüce Allah'ın sopası yok işte arkadaşlar :012:
Nerede olacak ameliyat Birsen?:all2:

hobbit
04-13-2005, 05:27 PM
MEDICAL PARK..Fatih te..

SNOWMAN
04-13-2005, 05:28 PM
Alakası yok dediğim üye. :)

Neyse kafamız gözümüz dinlensin yeni çekiç seanslarına hazırlansın. Alıştık, çekiçkolik olduk. Çabuk gel. :) :laugh:

hobbit
04-13-2005, 05:32 PM
Alakası yok dediğim üye. :)

Neyse kafamız gözümüz dinlensin yeni çekiç seanslarına hazırlansın. Alıştık, çekiçkolik olduk. Çabuk gel. :) :laugh:

valla geri gelişimde çekiçler kafi gelmeyebilir....rövanşa çok sıkı hazırlanıp gelicemmmm...ona göre hazırlansın ismi lazım değil kişiler.. :012:

Ertan Ömür
04-13-2005, 05:33 PM
MEDICAL PARK..Fatih te..
Orada yatıp yatmayacağın belli mi?:all2:

SNOWMAN
04-13-2005, 05:34 PM
valla geri gelişimde çekiçler kafi gelmeyebilir....rövanşa çok sıkı hazırlanıp gelicemmmm...ona göre hazırlansın ismi lazım değil kişiler.. :012:
Gel gel ... gelirsen...
Böyle
http://img171.echo.cx/img171/6872/b1lg9fp.jpg
göreceğin var. :)

hobbit
04-13-2005, 05:41 PM
Orada yatıp yatmayacağın belli mi?:all2:

ertancım bana kalsa....hic yatmam ertesi gün iş başı yaparım..ama sanırım 2 gün kadar kalıcam..zavallı proflar doktorlar ve hemşilererrrr ..başlarına ne geleceğınden haberdar değiller... :bash_1_: :bash_1_:

hobbit
04-13-2005, 05:43 PM
Gel gel ... gelirsen...
Böyle
http://img171.echo.cx/img171/6872/b1lg9fp.jpg
göreceğin var. :)

hüseyin :blush: ...inan bana hepiniz teker teker o ciceklerden cok daha güzel ve değerlisiniz benim icin...sizleri tekrar görebilir ve aranıza katılabılırsem daha ne isterim... :o