PDA

View Full Version : ATA'nın Büssü.

ultrAslan_Erhan
04-05-2005, 11:46 AM
Orta son sınıftayım dersimiz bos bisde bahceye inelim mac yapalım dedik sınıftan 12 kişi indik asagıya mac yapıyoruz topumuzda sekil bişi ( mikasa ) vede cok sert surekli topa abanıyoruz okulun arkasındaki binaların 5. katındaki camı kırdık adam insaflı cıktı topumuzu verdi bisde topu verince macı bitirmedik devam edelimdedik arada daha 2 dakka gecmeden bizzat ben kendim topa vurdum ve top gitti atatuırk büssünü kırdı.. sonra 12 kişide disipline okuldan atıcaklardı bisi ataya saygısızlıktan ama son senemis diye kurulda af ettiler hala aklıma geldikce gulerim..

ЅENA
04-05-2005, 12:14 PM
Sende daha kim bilir neler var Erhan:D
Allahım yarebbim :laugh:

^^CaRiSMa^^
04-05-2005, 02:10 PM
ucuz kurtulmusunuz walla :)

t n c r
04-05-2005, 03:21 PM
buna benzer bı olaydan benım arkadasım okuldan atılmıstı harbıden ıyı yırtmıssın

ozi
04-05-2005, 04:32 PM
ii yIrTmISIN WALLA:D

ultrAslan_Erhan
04-05-2005, 04:46 PM
Sende daha kim bilir neler var Erhan:D
Allahım yarebbim :laugh:

Okul hayatımı buraya yazarsam omrum biter valla :)

Bak bi tane daha soliyeyim.. şimdi okula hep gec gittigimiz icin yarım gun yok yazılıyorduk bu olaya cozum bulmamıs lasım ne yapıcaz ne yapıcaz derken aklıma mudurun odasına gidip izin kagıdını ve muhurunu yurutmek geldi yaparmıyız dedik yaparıs once suc işlememiz lasım ve mudurun odasına gitmemis lasım bisde ne yapalım ne yaplım derken muzik hocamız derse girdi ( fena bi hatundu hala unutamam ) bis işi abarttık hatunun bacaklarına bakıoz hatun bi gordu hemen mudurun odasında bulduk kendimizi mudur anlatıyorda anlatıyor sizi polise vercem polis cagırdım filan sapıklıktan bis ama odaklanmısız izin kagıdlarına ve beklenen an geldi yalcın isin kagıtlarını aldı ben muhuru nese 10 dakka sonra okula 2 tane polis geldi bis sok tabii... hepimiz kıp kırmızı olduk polis geldi hocam su su ogrencinin babasıyım beni cagırmıssınız dedi ama bis soguk terler bosaltıyoruz dedim ula isin ugruna gidioz dedim. mudur bisi soledi polis baktı baktı bise dediki bunların yasları daha ufak tacize girmez dedi ben kulaklarını cekeyim bi daha yapmaslar dedi nese oda kulaklarımızı cekti... bis isin kagıtlarını doldurduk tarihi tarihine ve bisim kıslara verdik onlarda yıl sonu devamsızlıkları yasıyor 17 gun devamsızlıgım vardı 4 gun zor cıkmıs yani 17 gun olsa ne olacaktı hic bir sey ama okuldan kacamıyacaktık yaz sezonu ve bu tarz bişi yaptık ama gidioduk as kaldı...

Bi gun yine labaratuvar midir nedir orda fen dersi yapcaz filiz iyi bilir nursel kuruca die bi ogretmen ( filizi cok severdi bendende o kadar nefret ederdi ) nese bu kadın derse gelmedi bisde arkadasa gaz veriyoz camdan cama gecemezsin diye cocuk camdan bi cıktı dısarı oteki camdan gircek o sırada hoca nursel hoca gelince bis camları kapadık kıs gunu cocuk 1 ders boyunca dısarda kaldı zavallı.

Ertan Ömür
04-05-2005, 06:15 PM
Demekki büstü yapan malzemeden çalmış.Yoksa nerede sende onu yıkacak vole:all2:

ultrAslan_Erhan
04-05-2005, 06:28 PM
Ertan abi istersen sen kaleye gec ben vurayım 10 tane sut sana 1 tanesi aut a gitsin sen kazanacan tutarsanda tabii kabulmu?

Ertan Ömür
04-05-2005, 06:33 PM
Ertan abi istersen sen kaleye gec ben vurayım 10 tane sut sana 1 tanesi aut a gitsin sen kazanacan tutarsanda tabii kabulmu?
Yok kalsın.Kırk yılda bir vurursun topun ayağına oturacağı tutar,oram buram yamulur.40 yaşında sakat kalmak istemem. :scared:

ЅENA
04-05-2005, 06:34 PM
Hehehee :laugh:

ultrAslan_Erhan
04-05-2005, 06:38 PM
Yok kalsın.Kırk yılda bir vurursun topun ayağına oturacağı tutar,oram buram yamulur.40 yaşında sakat kalmak istemem. :scared:
ertan abi daha beni top oynarken gormedin.. kornerlerden , serbest atıslardan gollerimle unluyumdur ben !!

Ertan Ömür
04-05-2005, 06:59 PM
ertan abi daha beni top oynarken gormedin.. kornerlerden , serbest atıslardan gollerimle unluyumdur ben !!
Hatırlatırım eskiden kaleciydim ben.Hemde iyisinden. :)

saydam
04-06-2005, 03:07 PM
Valla Erhanın okul hikayleri bitmez...adam sırf vukaat...

Bizimki ortaokulu bitirdikten sonra Liseye gonderdi ailesi...Tabi Erhan Hergun okula gidip geliyo....ara sıra yok dişim agrııyooo yok ogretmenletr toplantısı ayagına eve geliyoo Erken saatte ama arasıra...

Neyse okuldan bigun eve kagıt geliyoo..

Sayın Veli Ogrenciniz okula 44 Gundur gelmiyoo diye ..Kucuk bi not dusiyim okullar acılalı 45 gun olmus..Anlıycagınız ilk gun okula gitmişşş..bidaha ne goren var Erhanı ne duyan ......

saydam
04-06-2005, 03:11 PM
Tabiiii Erhan o sene okulu bıraktı...zaten okul onu bırakmıstıı..

Gelecek yıl benim gittigim liseye gondermeyi dusunduler...Ben kacmasına izin vermem diye...
Tabiii Erhan tıpış tıpış okula geliyoo..Ben aralarda inip sınıfına bakıyorum ordamı diyeee.....Aradan 1 kaç ay gecti tabi adam kurtlandı...Bigun Filiz sen git ben kalem ucu alıp gelicem dedii..Bende tamam dedim ama bekliycem....ama okulada gec kalmısız...o git diyo ben kalıcam diyorum..derken ben okula gittim.. Derse girdim aklım Erhanda..Tenefuste indimm sınıfına tabii Erhanın masada pireler ucusuyooo...Uyuz o gun benide ektii....