PDA

View Full Version : Forumlardan alısverıste dıkkat etrmek lazımmıs

STP
11-24-2006, 03:48 AM
bı ısmı lazım degıl sıteden bı yazıyı alıntılıyorum sımdı buraya kelımesı kelımesıne...

Arkadaşlar merhaba ben OZAN

Yaklaşık 1 ay önce YSNYLDZ (yasin) nickli üyeden bir çift angel aldım.
Bana 2 halkasının ledlerinin bozuk olduğunu ve 50 milyon civarına yapılacağını söyledi.
Ben de formlarda bu kadar aktif olan ve modifiyeye gönül vemiş birisinin
Yalan söylemeyeceğini düşünerek 180 ytl vererek 50 milyon da tamir masrafını düşünüp
Piyasa fiyatına geldiği için satın aldım. Hay almaz olaydım....

Ama farları ustaya götürdüğümde angel halkalarının bozuk olduğunu ve 100 YTL den aşağı yapılmayacağını söyledi
Bu işçilik parası...
Ben de bunun üzerine YSNYLDZ'a (yasin) msn de farların bozuk olduğunu ve malzemeyle beraber onun sölediği fiyatın 3 katı üstüne
yapılacağılığını söyledim. Onun verdiği cevap ise "FARLARI ÇÖPE AT O ZAMAN" oldu.
Hatta satmam için başka birini bile önerdi ama ben bozuk mal satmayacağımı söyleyerek reddetim.

Arkadaşlar burda hepimiz bir şekilde modifiyeyle uğraşıyoruz ve herkes maaşından bir şekilde
kısarak arabalarını daha da güzelleştirmeye çalışıyor gel gelelim bu şekilde
körü körüne bozuk mal almak bana koydu ve karşılığında aldığım cevap ise üstüne tuz biber oldu.

Modifiye forumlarına bu kadar takılan bir insandan bunu beklemezdim en az 6-7 forumda gördüğüm birisi.

Siz de alışverişlerinizde dikkatli olun ve bir parça alırken kesinlikle tavsiye üstüne alın.
Sonuçta bu camiada birbirimizin yüzüne bakıyoruz ve hep bir alışveriş içinde oluyoruz.
Umarım bir daha böyle bişey yaşanmaz. Çünkü ticaretin de bir şerefi vardır.
Ya bozuk mal satmazsın ya da satarsan geri alırsın.

Neyse biraz dolu olduğum için bunları yazma zorunluluğu hissettim.
Zamanınızı çaldığım için kusura bakmayın.
Hepinize iyi forumlar...

Ramazan
11-24-2006, 10:35 AM
kimseye güvenilmez bu devirde

imhotep
11-24-2006, 10:40 AM
Bence en büyük hata bozuk malları alan arkadaşta..tanımadığı bilmedi birinden neden bozuk mal alıyorkii nasıl onun sözüne güvenebilir.. geçmiş olsun yazık olmuş..:(

ĐєvøĐєw
11-24-2006, 12:07 PM
yazık olmuş :blink:

sivasrap
11-24-2006, 12:12 PM
ya en iyisi aynı şehirde değilsen kimseden bişey almıycan...alırsanda hertürlü sorunu gözönüne alıp alıcan malı...

STP
11-24-2006, 01:46 PM
sımdı dıkkat ettımde bu ysnyldz denen kişi uyeymıs foruma

Ertan Ömür
11-24-2006, 01:51 PM
sımdı dıkkat ettımde bu ysnyldz denen kişi uyeymıs foruma
Evet foruma üye :003: .Ama kişiler arasındaki ticaret helede forum dışındaysa beni pek bağlamıyor :no: .Birde o kişiyi dinlemek lazım.Tek taraflı hüküm vermek biraz haksızlık olur :sad:

WarsteineR
11-24-2006, 01:51 PM
evet selçuk abi..üye..hatta civic mi ne vardı adamda..

WarsteineR
11-24-2006, 01:54 PM
http://www.tuningturkey.com/forum/showthread.php?t=14627&highlight=ysnyldz

Bu arada Ertan abiyle aynı anda atmışız postları.. :)

STP
11-24-2006, 01:54 PM
ertan paşa... boyle bı olayın yaqsanmıs olması bence yeterlı...

Ertan Ömür
11-24-2006, 02:00 PM
ertan paşa... boyle bı olayın yaqsanmıs olması bence yeterlı...
Bana paşa ve genish ol laflarını kullanmazsam memnun olurum :003:.Bu konuda söyleyeceğimi söyledim.Daha fazla lakırdıya gerek yok :no:

CoNCoN
11-24-2006, 03:21 PM
bu kısıyle benımde alısverısım oldu ama bır sorunla karsılasmadım aracındakı stoplar-devir saatini benden aldı bı daha da ne aradı ne sordu oysakı pıyasanın altında vermıstım malları tanıdk dıe ama vermemek gerekiyormus...

ataman_74
11-27-2006, 01:14 AM
arkadaşlar bu olay biraz provake olarak görüyorum.. tanımadığınız bir kişi hakkında biraz ağır suçlamalar..

o olayın olduğu foruma da üyeyim YSN i az buz tanırım.. o forumda biraz yanlış anlaşılmalar ile birlikte olmuş vede tatlıya bağlanmış bir olaydır...

Yiğit
11-27-2006, 01:17 AM
Geçmiş olsun !

ataman_74
11-27-2006, 01:21 AM
http://www.tuningcarturkey.com/forum/viewtopic.php?t=2205&postdays=0&postorder=asc&start=0

ertan abi kusura bakma farklı bir sitenin linki ama sonuçta suçlanan bir insan var

ysnyldz
11-27-2006, 01:22 AM
bu kısıyle benımde alısverısım oldu ama bır sorunla karsılasmadım aracındakı stoplar-devir saatini benden aldı bı daha da ne aradı ne sordu oysakı pıyasanın altında vermıstım malları tanıdk dıe ama vermemek gerekiyormus...

piyasanın aldında derken bedavamı vardin erdem stoplar 200 e verdin ama stoplar sıfır 180 bu 1
devir saatini verdin 2,el tamirli 120ytl.sıfır 160 ytl buda 2
aramam yapmışım alışverişi senle zorla satmadın bana aldım tamirli sorunlu olsada sesim çıkmadı sen hangi yüzlü bu kelimeyi kullanıyorsun.....çok ayıp konuşması gereken benim sen değil

ysnyldz
11-27-2006, 01:32 AM
bu konuyu ozan arkadaşımla hallettim bu konuyu tekrardan açmanın amacı ne anlamadım ama tekrar sizede açıklama yapım

angel farlar arabamdayken satmam için israr etti....bende dedimki.....angellar sorunlu ledleri arızalı ben bu işi biliyorum ben yaparım....ama sen sorun yaşarsan dedim..oda önemli değil arkadaşlarım cevrem var dedi ve çok uygun fiyata arabamda kullanırken söktüm verdim.........daha sonra angelların ledlerinin tamirini kendisi yapmaya çalışmasından dolayı çeşitli yerlerine zarar verip perişan etmiş......bana sonra ne yapabiliriz diye msn de konuşuyoruz....getir dedim bana ben yine hallederim tamirini yaparım dedim.........oda olmaz yapamazsın.....olmaz.olmaz..........diye benim yardımcı olmamı olumsuz tavırlarıyla kabul etmedi ve sonra ben bunları çöpe atacağım dedi.........bende ne yapabilirim yardımmı kabul etmiyorsun ne yaparsan yap at dedim......bunu farklı yerlere çekip bu şekilde komik durumlara düşmemize sebeb oldu

şu anda ozanla görüşüyorum ve hatasından dolayı özürünüde diledi

sizin sorununuz ne......tek tarafı dinleyerek yorum yapmak hiç yakışmıyor.......bir kaç kişi dışında

bu piyasada 100lerce parça alıp satmışımdır..........sattığım mallarda garanti benimdir.....çocuk oyuncağı değil beyler bu işler haramla yalanla hırsızlıkla işim olmaz olannalada işim olmaz

bu yeterli sanırım

ysnyldz
11-27-2006, 01:43 AM
Evet foruma üye :003: .Ama kişiler arasındaki ticaret helede forum dışındaysa beni pek bağlamıyor :no: .Birde o kişiyi dinlemek lazım.Tek taraflı hüküm vermek biraz haksızlık olur :sad:

tek kelimeyle B R A V O :hail:

mpasaoglu
11-27-2006, 01:50 AM
yasin abiye güvenim sonsuz o ne dediyse dorudur alırken arkadaşta dikkatli olsaydı biraz bu arada erdem sende bi yanda ayıp etmişsin aga...

ataman_74
11-27-2006, 02:01 AM
tek kelimeyle B R A V O :hail:

bencede Bravo..Ertan Abiyi büyük Takdir ettim.. sağduyu budur

MeRiÇ
11-27-2006, 02:15 AM
verilen linkte zaten 2. sayfaya bakarsanız ysnyldz arkadaşımız açıklamasını yapmış uzatmaya gerek yok sanırım..

ysnyldz
12-12-2006, 11:19 AM

yorumsuzzzz

Ertan Ömür
12-12-2006, 11:23 AM
:!: Forumumuzda bundan böyle üyeler arası ticari ilişkilerdeki alacak verecek hesapları ile ilgili konu açılması yasaktır :!: