STP
11-24-2006, 03:48 AM
bı ısmı lazım degıl sıteden bı yazıyı alıntılıyorum sımdı buraya kelımesı kelımesıne...
Arkadaşlar merhaba ben OZAN
Yaklaşık 1 ay önce YSNYLDZ (yasin) nickli üyeden bir çift angel aldım.
Bana 2 halkasının ledlerinin bozuk olduğunu ve 50 milyon civarına yapılacağını söyledi.
Ben de formlarda bu kadar aktif olan ve modifiyeye gönül vemiş birisinin
Yalan söylemeyeceğini düşünerek 180 ytl vererek 50 milyon da tamir masrafını düşünüp
Piyasa fiyatına geldiği için satın aldım. Hay almaz olaydım....
Ama farları ustaya götürdüğümde angel halkalarının bozuk olduğunu ve 100 YTL den aşağı yapılmayacağını söyledi
Bu işçilik parası...
Ben de bunun üzerine YSNYLDZ'a (yasin) msn de farların bozuk olduğunu ve malzemeyle beraber onun sölediği fiyatın 3 katı üstüne
yapılacağılığını söyledim. Onun verdiği cevap ise "FARLARI ÇÖPE AT O ZAMAN" oldu.
Hatta satmam için başka birini bile önerdi ama ben bozuk mal satmayacağımı söyleyerek reddetim.
Arkadaşlar burda hepimiz bir şekilde modifiyeyle uğraşıyoruz ve herkes maaşından bir şekilde
kısarak arabalarını daha da güzelleştirmeye çalışıyor gel gelelim bu şekilde
körü körüne bozuk mal almak bana koydu ve karşılığında aldığım cevap ise üstüne tuz biber oldu.
Modifiye forumlarına bu kadar takılan bir insandan bunu beklemezdim en az 6-7 forumda gördüğüm birisi.
Siz de alışverişlerinizde dikkatli olun ve bir parça alırken kesinlikle tavsiye üstüne alın.
Sonuçta bu camiada birbirimizin yüzüne bakıyoruz ve hep bir alışveriş içinde oluyoruz.
Umarım bir daha böyle bişey yaşanmaz. Çünkü ticaretin de bir şerefi vardır.
Ya bozuk mal satmazsın ya da satarsan geri alırsın.
Neyse biraz dolu olduğum için bunları yazma zorunluluğu hissettim.
Zamanınızı çaldığım için kusura bakmayın.
Hepinize iyi forumlar...
Arkadaşlar merhaba ben OZAN
Yaklaşık 1 ay önce YSNYLDZ (yasin) nickli üyeden bir çift angel aldım.
Bana 2 halkasının ledlerinin bozuk olduğunu ve 50 milyon civarına yapılacağını söyledi.
Ben de formlarda bu kadar aktif olan ve modifiyeye gönül vemiş birisinin
Yalan söylemeyeceğini düşünerek 180 ytl vererek 50 milyon da tamir masrafını düşünüp
Piyasa fiyatına geldiği için satın aldım. Hay almaz olaydım....
Ama farları ustaya götürdüğümde angel halkalarının bozuk olduğunu ve 100 YTL den aşağı yapılmayacağını söyledi
Bu işçilik parası...
Ben de bunun üzerine YSNYLDZ'a (yasin) msn de farların bozuk olduğunu ve malzemeyle beraber onun sölediği fiyatın 3 katı üstüne
yapılacağılığını söyledim. Onun verdiği cevap ise "FARLARI ÇÖPE AT O ZAMAN" oldu.
Hatta satmam için başka birini bile önerdi ama ben bozuk mal satmayacağımı söyleyerek reddetim.
Arkadaşlar burda hepimiz bir şekilde modifiyeyle uğraşıyoruz ve herkes maaşından bir şekilde
kısarak arabalarını daha da güzelleştirmeye çalışıyor gel gelelim bu şekilde
körü körüne bozuk mal almak bana koydu ve karşılığında aldığım cevap ise üstüne tuz biber oldu.
Modifiye forumlarına bu kadar takılan bir insandan bunu beklemezdim en az 6-7 forumda gördüğüm birisi.
Siz de alışverişlerinizde dikkatli olun ve bir parça alırken kesinlikle tavsiye üstüne alın.
Sonuçta bu camiada birbirimizin yüzüne bakıyoruz ve hep bir alışveriş içinde oluyoruz.
Umarım bir daha böyle bişey yaşanmaz. Çünkü ticaretin de bir şerefi vardır.
Ya bozuk mal satmazsın ya da satarsan geri alırsın.
Neyse biraz dolu olduğum için bunları yazma zorunluluğu hissettim.
Zamanınızı çaldığım için kusura bakmayın.
Hepinize iyi forumlar...