View Full Version : Davulun Sesi Uzaktan Hos mu geliyo?
hazel
12-13-2004, 04:29 PM
Taaa yurtdislarindan uye oldum, yurt disinda calisma arzusu ile yanan arkadaslarla fikir alisverisinde bulunmak isterim, ingilterede calisma hayatinin kolayliklari ve zorluklari....sorusu olan?
Hoşgeldin bikere aramıza . Pardon WELCOME. Senin tecrübelerinden faydalanmak için can atan genç arkadaşlarımız olacaktır sitemizde.
Tabii ki ben de ilgileneceğim, ülke olarak İngiltere idi ve de London galiba,
Is this right?
samuel
12-13-2004, 04:40 PM
Hazel kardeş,
Formamı halen beklemekteyim.. di-eyç-el çok yavaş herhalde...
başka sorum yok :D
Bu arada ööörendiim kadarıylan boncuk ticareti yapıyorlarmış Türkiye'den Ingiltere'ye. Bi Duymuşluun bi baaalantın veya bi organizasyonun var mı?
Ertan Ömür
12-13-2004, 04:45 PM
Sevgili HASAN,gurbet zordur.Benim kızkardeşimde İngilterede GLAXO WELLCOME da çalışıyor.İnanılmaz bunalımda kendisi.Üvey anne kucağında hissediyor kendisini.Hatta LONDRA şehri ona kabus gelmeye başlamış.Sebebi ise onu sevdiklerinden ayırmasıymış..
fafatara53
12-13-2004, 04:53 PM
aramıza hoşgeldin....
AAAAA Bu arkadaş yoksa forma ticareti mi yapıyoo,
Eğer ööleyse biz de sipariş edelim lütfen!
hazel
12-13-2004, 05:44 PM
Samuel kardes istegin renkte forma buldum ama arkasina ne yazdiralim diye bulo ile tartisiyoruz bi karara varinca yazdirip gondercem, hatta ellerimle getircem soz
hazel
12-13-2004, 05:44 PM
Tum hosgeldin mesajlari icin tesekkurler
hazel
12-13-2004, 05:48 PM
Sevgili Newteam
Valla oyle burda biraz farkli bi hayat var, aslinda eglenceli tarafi da cok ama hic birsey ordaki gibi degil, iliskiler yapay, insanlar inanilmaz bencil, bi restorana gittiginde herkes kendi parasini oder sen odemeye kalkinca hakaret olarak algilar, nerde bizdeki birak ya ben odiycem kavgasi :)
hazel
12-13-2004, 05:50 PM
evet bulo bey nazarboncugu ticareti cok gelismis, ayrica mavi mavi, cok tutuyo burda nazara kem gozlere iyi geliyo ya
samuel
12-13-2004, 05:53 PM
Samuel kardes istegin renkte forma buldum ama arkasina ne yazdiralim diye bulo ile tartisiyoruz bi karara varinca yazdirip gondercem, hatta ellerimle getircem soz
boşver bişi yazmasın.. sadelik iidir.. derim ben..sen ne dersin?;)
hazel
12-13-2004, 05:58 PM
tamam abi renk siyah beyazdi dimi heralde dunden sonra hala sari lacivert istiyor olamazsin :)boşver bişi yazmasın.. sadelik iidir.. derim ben..sen ne dersin?;)
samuel
12-13-2004, 06:21 PM
sarının yanında lacivert olsun please (if you don't mind ;) )
evet bulo bey nazarboncugu ticareti cok gelismis, ayrica mavi mavi, cok tutuyo burda nazara kem gozlere iyi geliyo ya
Sana var ya sana koca bi koli gönderecem, bi araştırma bi pazarlama yap, bi bana dokunmayan yılan binyaşasıncılık yapma da belki biz de bu işin ucundan tutarız ha..
Yahu Hazel gerçekten Davulun Sesi Olayı var di mi? Yani bizler buradan oooh ne güzel o biçim memlekette yaşıyolar, medeniyet, sosyal şartlar para-pul falan diye düşünüyoruz genel olarak. Tabii ki artıları -çeşitli platformlarda- var mutlaka kimsenin inkar edemeyeceği ama biraz da eksileri var muhakkak. Bizleri bu eksileri konusunda birz uyarsan çok faydalı olur. Senin görüşlerin sayesinde belki sitemizdeki genç arkadaşlar -bizlere göre- karar verme aşamasında faydalanırlar, lütfen arada sırada bizi aydınlat..
hazel
12-15-2004, 12:37 PM
Bi kere burda hayalini kurupda kullanamayacagin araba yok, ama iki altin kural var 1.si: sifir model olmayacak (minimum 1 yasinda) ikincisi de 25 yasindan buyuk olmayacak.. bu iki kurala uyan her marka arabayi alip kullanabilirsin, 1999 model hammer lar, iyi durumda, 9.000, 10.000 STG., 5.20 BMW 2000 model 6.500 STG, benim yanimda calisan, mudur yardimcisinin altinda 2002 model BMW x3 var, call center yoneticiligi yapiyorum buralarda, 70 eleman calisiyor yanimda, altinda arabasi olmayan yok, hepside spor arabalar, abim cep telefonu tamir ve aksesuar isi yapiyor iskocyada altinda Mercedes CLK 320 var 2001 model... yani burda uyduruk bi iste de calisiyor olsan araba almak hele hayalini kurdugun arabaya sahip olmak cok ama cok kolay..bende ne mi var 2001 model Mitsubishi GALANT, sirket arabasi :)
Bi kere burda hayalini kurupda kullanamayacagin araba yok, ama iki altin kural var 1.si: sifir model olmayacak (minimum 1 yasinda) ikincisi de 25 yasindan buyuk olmayacak.. bu iki kurala uyan her marka arabayi alip kullanabilirsin, 1999 model hammer lar, iyi durumda, 9.000, 10.000 STG., 5.20 BMW 2000 model 6.500 STG, benim yanimda calisan, mudur yardimcisinin altinda 2002 model BMW x3 var, call center yoneticiligi yapiyorum buralarda, 70 eleman calisiyor yanimda, altinda arabasi olmayan yok, hepside spor arabalar, abim cep telefonu tamir ve aksesuar isi yapiyor iskocyada altinda Mercedes CLK 320 var 2001 model... yani burda uyduruk bi iste de calisiyor olsan araba almak hele hayalini kurdugun arabaya sahip olmak cok ama cok kolay..bende ne mi var 2001 model Mitsubishi GALANT, sirket arabasi :)
Mümkünse güzel yanları burda kalsın yani 2 si olmasın..
Sana da bişey soralım dedik inciiini cinciiiini bu ne yaaa.
hazel
12-15-2004, 12:55 PM
Mümkünse güzel yanları burda kalsın yani 2 si olmasın..
Sana da bişey soralım dedik inciiini cinciiiini bu ne yaaa.
Kotu yani da bu, yazinca arkadaslarin kiziyo :)
tamam yazmiyom cahil kal sende.....sonra bizi EU ya niye almiyorlar diye sasir dur..
yalvarcan ne olur bize yurtdisi temsilcimiz olarak su bilgileri de versen diye de ben yok diycem...
Kotu yani da bu, yazinca arkadaslarin kiziyo :)
tamam yazmiyom cahil kal sende.....sonra bizi EU ya niye almiyorlar diye sasir dur..
yalvarcan ne olur bize yurtdisi temsilcimiz olarak su bilgileri de versen diye de ben yok diycem...
Bili diye tutturan yok senden Hazel bey, şey hanım mı neyse, En iyisi sen ardına bakmadan uza... klaş..
Bili diye tutturan yok senden Hazel bey, şey hanım mı neyse, En iyisi sen ardına bakmadan uza... klaş..
Ayrıcana o kadar irgalıyorsa seni bizim Türkiye'de yaşayanların EU ya girmesi gel de burda hizmet et bizler gibi meyneketine.. HA buyur..
hazel
12-15-2004, 01:12 PM
Yahu Hazel gerçekten Davulun Sesi Olayı var di mi? Yani bizler buradan oooh ne güzel o biçim memlekette yaşıyolar, medeniyet, sosyal şartlar para-pul falan diye düşünüyoruz genel olarak. Tabii ki artıları -çeşitli platformlarda- var mutlaka kimsenin inkar edemeyeceği ama biraz da eksileri var muhakkak. Bizleri bu eksileri konusunda birz uyarsan çok faydalı olur. Senin görüşlerin sayesinde belki sitemizdeki genç arkadaşlar -bizlere göre- karar verme aşamasında faydalanırlar, lütfen arada sırada bizi aydınlat..
ne biliiim bu mesajda sanki Bilgi Bilgi diye bi yalvaris sezinledim de, balik gibi hafiza var sendede, olsun ben yine de gercekleri yanliz gercekleri yazmaya devam etcem, sen bile vazgeciremeyecen beni.... hem kisisellestirmeyelim chat alanini.. belki diger arkadaslar merak ediyordur...(hani bulent sen haksizsin birak cocuk yazsin demek isteyen, ve hatta gelip burdaki yasantiyi gormek ve beles bi 1 hafta tatil yapmak isteyen arkadaslar olabilir belki :) :))
Haaah, şimdi duydum istediiimi. Tüm arkadaşlar duydunuz 1 HAFTA BELEŞ tatil olayını. Sizler için bunla cebelleşiyom. Haydi herkes London'a...Uçak biletlerini benden alın ha!
SeRSeRi_aFaCaN
12-15-2004, 02:05 PM
cogu ulkeye gıttım gezdım yasadım ama ne olursa olsun TURKİYE gibisi yok kardesım...
cogu ulkeye gıttım gezdım yasadım ama ne olursa olsun TURKİYE gibisi yok kardesım...
Sana FREE London gezmesi diyorum alloo duyuyor musun AFACAN?
ne biliiim bu mesajda sanki Bilgi Bilgi diye bi yalvaris sezinledim de, balik gibi hafiza var sendede, olsun ben yine de gercekleri yanliz gercekleri yazmaya devam etcem, sen bile vazgeciremeyecen beni.... hem kisisellestirmeyelim chat alanini.. belki diger arkadaslar merak ediyordur...(hani bulent sen haksizsin birak cocuk yazsin demek isteyen, ve hatta gelip burdaki yasantiyi gormek ve beles bi 1 hafta tatil yapmak isteyen arkadaslar olabilir belki :) :))
Dikkat edersen eksilerini diyoz BALIK HAFIZALI senii
SeRSeRi_aFaCaN
12-15-2004, 02:38 PM
Sana FREE London gezmesi diyorum alloo duyuyor musun AFACAN?
nerde ya nasıl olcakmıs bu ıs bılet olayı falan varsa ole bısey ben hemen pass uzatuyım suresı bıtmıstır herhalde 1-2 yıldır kullanmıyorum :d
hazel
12-15-2004, 02:44 PM
nerde ya nasıl olcakmıs bu ıs bılet olayı falan varsa ole bısey ben hemen pass uzatuyım suresı bıtmıstır herhalde 1-2 yıldır kullanmıyorum :d
afacan kardes, once gidiyon bulo dan beles ist-lon-ist biletini aliyorsun, bulo seni havaalaninada birakir, ben seni london havaalaninda karsiliyorum, 1 hafta Londra ve civari gezisi, araba auction lari falan dolasilacak, bulo ya kart gonderilecek falan...
SeRSeRi_aFaCaN
12-15-2004, 02:48 PM
ciddimisiniz şimdi sız yav hemen gıdıp alıyım ozaman ya :p
hazel
12-15-2004, 02:51 PM
ciddimisiniz şimdi sız yav hemen gıdıp alıyım ozaman ya :p
London havaalanindan sonrasinda ciddiyim ama Bulo kivirir bilet vermezse bilemem :)
SeRSeRi_aFaCaN
12-15-2004, 02:53 PM
valla bulo kardes cıvıtcanmı bakım sen :? cıvıtmaz o ya saglam adamdır bulo
valla bulo kardes cıvıtcanmı bakım sen :? cıvıtmaz o ya saglam adamdır bulo
Nee birisi bana bişey mi soyledi. Lütfen daha açık olalım.
hazel
12-15-2004, 03:16 PM
Nee birisi bana bişey mi soyledi. Lütfen daha açık olalım.
afacan kardes gordun mu bak, bulo kivirmaya basladi bile, birazdan bana camur falan da atar o, bana KOMPLE yapiyorlar falan bile der yani
afacan kardes gordun mu bak, bulo kivirmaya basladi bile, birazdan bana camur falan da atar o, bana KOMPLE yapiyorlar falan bile der yani
Bu Hazel var ya sahtekarın biridir ha, bakın bana da komple kurmaya çalışıyoo..
DaYkO
12-15-2004, 04:42 PM
lütfen bülo beyi rencide etmeyelim :cool:
hazel
12-15-2004, 04:59 PM
lütfen bülo beyi rencide etmeyelim :cool:
bulo beyi bizde cok severiz, tamam uckagitcidir, kivirir, sozunde durmaz, saldirgan, camur falandir ama iyi cocuktur, rencide falan da etmeyiz, zipir bi kardesimizdir sagolsun :D
ersin yılmaz
12-15-2004, 05:00 PM
benim oralara ilgili soracağım hiç bir şey yok bence tr deki rahatlık ve güzellik hiçbir yerde yok
hazel
12-15-2004, 05:04 PM
benim oralara ilgili soracağım hiç bir şey yok bence tr deki rahatlık ve güzellik hiçbir yerde yok
guzellik konusunda katiliyorum, ama rahatlik! inan dunyanin yasamasi en kolay ulkesi, hersey insana saygi uzerine kurgulanmis, (tabi ingilizsen daha da bi saygililar :) )
guzellik konusunda katiliyorum, ama rahatlik! inan dunyanin yasamasi en kolay ulkesi, hersey insana saygi uzerine kurgulanmis, (tabi ingilizsen daha da bi saygililar :) )
Senin kolaylik annayisini yiiiimm. Bak harfleri yazarken bile zorlaniyoruz burda senin yuzunden. Sen git orda bi tuning-talking sitesine uye ol em..
Ayrica sen diiilmiydin meydanlara arabaynan girerken bile para odemek zorundasın, zicarken dahi para istiooolar diye.. ha..
hazel
12-15-2004, 05:29 PM
Senin kolaylik annayisini yiiiimm. Bak harfleri yazarken bile zorlaniyoruz burda senin yuzunden. Sen git orda bi tuning-talking sitesine uye ol em..
Ayrica sen diiilmiydin meydanlara arabaynan girerken bile para odemek zorundasın, zicarken dahi para istiooolar diye.. ha..
ayrica unutmusum bide agzi falan da azicik bozuktur.....ama olsun daha oncede soyledigim gibi biz onu boyle de seviyoz...boyle kabul ettik bi kere....
ayrica unutmusum bide agzi falan da azicik bozuktur.....ama olsun daha oncede soyledigim gibi biz onu boyle de seviyoz...boyle kabul ettik bi kere....
Sevgili dostum -bak herkese demem- simdi kibar kardeşim böyle tahriklere gelmem -bak gelirsem orayaaa ki gelirim biliyon- :mad: :confused: ...
Bırak bunları da sen konuya hakim olmaya çalış ki zor olabilir senin için ne de olsa gurbet zor..
SeRSeRi_aFaCaN
12-15-2004, 07:13 PM
Sevgili dostum -bak herkese demem- simdi kibar kardeşim böyle tahriklere gelmem -bak gelirsem orayaaa ki gelirim biliyon- :mad: :confused: ...
Bırak bunları da sen konuya hakim olmaya çalış ki zor olabilir senin için ne de olsa gurbet zor..
ya ben bı turlu anlayamadım sımdı gıdıyomuyuz gıtmıyomuyuz kıvırmayın kardesım ;)
hazel
12-15-2004, 08:27 PM
ya ben bı turlu anlayamadım sımdı gıdıyomuyuz gıtmıyomuyuz kıvırmayın kardesım ;)
afacan kardes bed & breakfast ve bilimum sehir turlari beles bekliyo burda, olay bulu beyin ucak biletleri konusundaki kivirmasinin siddetine bagli, cok siddetli kivirmaya konuyu saptirmaya falan devam ederse gelemiyorsunuz, yok pes ederse gelirsiniz..ama bu bulu, kivirdimi tutabilene askolsun, bi de camurlasir, neyse....bekleyelim gorelim..
Arkadaslar olabilecek en iyi fiyat tarafınıza yapılacaktır. Tüm acenta indirimlerimiz uygulanarak Türkiye sınırları içinde alabileceğiniz en ucuz bileti alabileceksiniz. Hatta ben de katılacağım gidecek arkadaşlara.. Daa ne diiim
hazel
12-15-2004, 09:59 PM
Arkadaslar olabilecek en iyi fiyat tarafınıza yapılacaktır. Tüm acenta indirimlerimiz uygulanarak Türkiye sınırları içinde alabileceğiniz en ucuz bileti alabileceksiniz. Hatta ben de katılacağım gidecek arkadaşlara.. Daa ne diiim
ama bulo bey kardesim beles tatile ucuz bilet olmaz, isbolumunu yaptik, konaklama benden biletler senden, ayip insanlardan para istenirmi, bu insanlar bizim dostlarimiz,
ama bulo bey kardesim beles tatile ucuz bilet olmaz, isbolumunu yaptik, konaklama benden biletler senden, ayip insanlardan para istenirmi, bu insanlar bizim dostlarimiz,
Yaa olm -bak herkese demem- sen beni insanların önüne boğa kimin needeen atıyorsun, tamam iyi atıcısın -arkadaş london da beyzbol oynar da- bu kadar olmaz.
Sevgili dostlar nooolur annayınn noolur..
Hepinize sonsuz sevgi ve saygılar
Gitcez gitcez Afacan ( Uzun olmasın diye isimlerinden 1 tanesini seçiyorum- ve de bu daha hoş olduğundan Afacan. Umarım sakıncası yoktur)hele biraz daha çalışalım para biriktirelim de öyle olmaz mı?
Sevgili Ersin kardeşim tabii olarak memleketler güzel, fakat bizim ki de iiidir bee değil mi ama..
hazel
12-16-2004, 02:09 PM
Newteam - Samuel sizlerde Bulo beye her konuda destek veren insanlar olarak ayrica da bu sitede dostlugun kaynasmanin gelismesi icin heralde masraflari buloyla paylasirsiniz, hani ucak biletlerini falan ucunuz paylassaniz da tuningturkey cilere bi kiyak yapsaniz, valla soz buraya gelen herkes prens charlesi bile kiskandiracak sekilde agirlanacak, ama iste dostlarimizin bilet problemi var, bildigim kadariyla samuel bulo nun yarim metre uzaginda calisir, bi destek atar bulo ya, baksana bulo kivirmakta asenayi gecti, samuel soz beles verecegin her 10 ist-lon-ist ucak bileti icin bi tane sari lacivert forma beles hediye gonderecem sana hadi bi Newteam - Samuel - Bulo bi beles bilette sen ver kampanyasina destek...herkesi londraya bekliyorum.....valla bekliyom saka degil...Hazel Palas Londradaki eviniz.....
SeRSeRi_aFaCaN
12-17-2004, 01:07 AM
Gitcez gitcez Afacan ( Uzun olmasın diye isimlerinden 1 tanesini seçiyorum- ve de bu daha hoş olduğundan Afacan. Umarım sakıncası yoktur)hele biraz daha çalışalım para biriktirelim de öyle olmaz mı?
ok anlasılmıstır saol afacan dıyebılırsın hemen hemen tanıdıgım herkes oyle dıyo, bu arada pekı almanya ıcın ucuz bıoet ayarlanabılırmı bız ayda en az 2 defa gıdıp gelıyoruz, ucuz olursa cok avantaj olur bı kıyak yaparsın herhalde
ok anlasılmıstır saol afacan dıyebılırsın hemen hemen tanıdıgım herkes oyle dıyo, bu arada pekı almanya ıcın ucuz bıoet ayarlanabılırmı bız ayda en az 2 defa gıdıp gelıyoruz, ucuz olursa cok avantaj olur bı kıyak yaparsın herhalde
Gerektiğinde tarih ve detayları söylersin bakarız o anda en uygun hangi havayolu ise en iyisini yaparız.
DALGACI
12-17-2004, 01:21 PM
Selamlar Öncelikle Hosgeldin Hazel Bence De Davulun Sesi Uzaktan Hos Geliyor Sen Nasil Burdaki Sesleri Hos Duyuyorsan Biz De Ordaki Sesleri Hos Duyuyoruz :)
hazel
12-17-2004, 02:06 PM
Selamlar Öncelikle Hosgeldin Hazel Bence De Davulun Sesi Uzaktan Hos Geliyor Sen Nasil Burdaki Sesleri Hos Duyuyorsan Biz De Ordaki Sesleri Hos Duyuyoruz :)
Hosbuldum. Valla ne zaman baska yerdeki sesler hos geliyorsa bilki bulundugun yerde isler iyi gitmiyordur. Yani ayni yerde ayni sesleri farkli duyan iki kisi olabiliyo...Cok mu felsefi oldu ne :)
ersin yılmaz
12-17-2004, 02:15 PM
Ben Oldum Olasi Davulun Sesİnİ Sevemedİm Ne Uzaktan Nede Yakindan :d
philcollins
12-17-2004, 02:21 PM
Ben Oldum Olasi Davulun Sesİnİ Sevemedİm Ne Uzaktan Nede Yakindan :d
ehe he valla ben de :D
hazel
12-17-2004, 02:28 PM
ehe he valla ben de :D
yeni topik yapalim Gitarin sesi uzaktan hosmu gelir diye :D
ersin yılmaz
12-17-2004, 02:40 PM
Aaaa Gİtar Deyİnce İŞler DeĞİŞİr Bayilirim Gİtara
yeni topik yapalim Gitarin sesi uzaktan hosmu gelir diye :D
Yahu walla bak senin nefis bir espri annayışın ve yaşayışın vardı düne kadar, bu gurbet senin .....
hazel
12-21-2004, 04:11 PM
Yahu walla bak senin nefis bir espri annayışın ve yaşayışın vardı düne kadar, bu gurbet senin .....
ne olmus ki espri anlayisima? tabi burda ingilizce dusunup ingilizce konusup ingilizce yasayinca (amma ukalalik yaptim haa :) ) turkce ve esprilerin kalitesi dusuyo tabii...bi daha espri yapmiycam, rezil etmiycem kendimi :(
ne olmus ki espri anlayisima? tabi burda ingilizce dusunup ingilizce konusup ingilizce yasayinca (amma ukalalik yaptim haa :) ) turkce ve esprilerin kalitesi dusuyo tabii...bi daha espri yapmiycam, rezil etmiycem kendimi :(
Aferin sana işte bööle adam ol canımı ye ne istersen iste benden..
Buradaki arkadaşları da yanlış yönlendirmeyesin ha..
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.