View Full Version : Yurt Dışından Parça Getirtmek Nasıl Mümkün?
Qurny
04-02-2005, 10:33 PM
Arkadaşlar şimdi birçoğunuz kredi kartıyla al vs. diyecek ama ben 2 tane stop buldum almera için.Ve site almanca.Bir aksaklık fln olsa derdimi anlatamam yetkililere türkçe yazsam çevirmeye tenezzül bile etmezler.İngilizcem de pek ii sayılmaz..
Peki ben bu stopları nasıl getirtebiliriM?Benim aklıma gelen birşey var : Ben gitsem bi tune shop ' a rica etsem bir seferligine aracı falan olmazlar mı?Ayrıca sitede siyah tabanlı olan stop için 319€ istiyorlar.Bu stop tr ye bu fiyata gelirmi?Vergi fln filan.Kimisi bu en az 450€yu bulur diyor,kimisi de kargoyla gelecegi icin sınırda paketi acmazlar sen 319€ nun üstüne bi tek kargo ücreti ödersin o da max. 20 milyon olur diyor.
Bana yardımcı olabilecek bir firma ve beni bu konuda aydınlatabilecek biri varmı?
istedigim stoplar bunlar :
http://www.power-tuning.fr/c229506p16518909.1.html (Bu siyah tabanlı olan 319€)
http://www.power-tuning.fr/c229506p16518911.1.html (Bu da beyaz tabanlı 299€)
Siyah olanı daha cok begendim bu arada.
yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...
Badboy
04-02-2005, 11:05 PM
Bu konuda sana yardımcı olabılecek tek kısı cemtasci nıckname lı arkadas.Ona bı ozel msj gonermenı tavsıye ederım.Cunku Ebay dan falan baya bı alısverıs yaptıgını bılıyorum.;)
thekillingroad
04-02-2005, 11:22 PM
http://www.google.de/language_tools?hl=en
Burda yazını Almanca'ya çevirebilirsin. İngilizce'den tabi..
Shoplar sana yardmcı olmaz bence bu konuda :)
Almanya'dan tanıdığın geliyorsa en temizi. Gelmiyorsa, e kredi kartıyla gönderticeksin. Türkiye'ye göndermiyorlarsa. Biraz daha dişli olur işlem.
Badboy
04-02-2005, 11:25 PM
Bence soylede yapabılırsın almanyaya gıden bı tırcıyla anlasıcaksın yada tırcı bı tanıdıgın olucak onunlada yapabılırsın bu ısı.Sence Ozan???Olurmu dersın
nitrO_Oxide
04-03-2005, 02:53 AM
Bence soylede yapabılırsın almanyaya gıden bı tırcıyla anlasıcaksın yada tırcı bı tanıdıgın olucak onunlada yapabılırsın bu ısı.Sence Ozan???Olurmu dersın
kanka o işi yapıolar ama cok buyuk parcalarda problem oluomuş.chip falan getiriolar
Qurny
04-03-2005, 09:00 AM
abi tırcıyla fln anlasamam ki ben hem tanımam etmem adam getirmez stobu valla :)
cemtasci
04-03-2005, 01:51 PM
kardeş getiririz ama gümrükler bu yılbaşından ber çok sıkı 100 euro üstündeki malları alamıyorsun gümrük müşaviri lazım ama adamlarla konuşup mal bedelini 100 dolar gösterirsen malı sorunsuz alabilirsin...
Qurny
04-03-2005, 04:22 PM
nası göstericem abi?Tanıdıgm fln yokki ayrıca ilk defa yurtdısından bisey getirticez tabii olursa
hondadelsol
04-03-2005, 09:18 PM
ebay international shipping yapiyor ama biraz tuzlu oluyo tabi. hele bide parca buyukse yandin. amerika ici body kit shipping 200 $ fix. turkiyeyi artik sen hesapla. fakat kucuk aletler var mesela gauge face diyelim. gostergelerin uzerine. alet zarfin icine sigiyo yani mektupla gelcek fazla tutmaz sanirim. tabi uymazsa falan yandin. elinde patlar.
Ertan Ömür
04-04-2005, 10:40 AM
İnternetten satış yapan uluslararası firmalar var.Ama çoğu Türk kredi kartı kabul etmiyor.Ben ROVER için getirttiğim her parçayı kızkardeşime getirttim.Kendisi Londra da uluslararası bir firmada çalıştığı halde TR kredi kartı sorun oldu ve kabul etmediler.Oda orada bir İngilizin kredi kartını kullandı.Buraya getirirken havalimanında bir sorun yaşamadı.Herhangi bir ekstra ödemede de bulunmadı.
Bence tanıdık otobüs yada tır şöförü iş görür.Hatta pilot.Hatta hatta hostes.Bunlar en etkili çözümler bence. :!:
FRKMeRa
04-04-2005, 01:53 PM
hostes olabilir .. aklıma iyi getirdin reis
nitrO_Oxide
04-04-2005, 01:58 PM
kafa calısıo yaa :)
Qurny
04-04-2005, 02:38 PM
aha abim buldu bişey :)
Ertan Ömür
04-07-2005, 11:19 AM
Nedemek efendim hatırlatmak görevimiz :icon_idea
İnternetten satış yapan uluslararası firmalar var.Ama çoğu Türk kredi kartı kabul etmiyor.Ben ROVER için getirttiğim her parçayı kızkardeşime getirttim.Kendisi Londra da uluslararası bir firmada çalıştığı halde TR kredi kartı sorun oldu ve kabul etmediler.Oda orada bir İngilizin kredi kartını kullandı.Buraya getirirken havalimanında bir sorun yaşamadı.Herhangi bir ekstra ödemede de bulunmadı.
Bence tanıdık otobüs yada tır şöförü iş görür.Hatta pilot.Hatta hatta hostes.Bunlar en etkili çözümler bence. :!:
Abi Hostes Tanıdıgım Olsa Ne İsim Var Burda :)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.