View Full Version : RAHATSIZIM!!!!!
Ertan Ömür
04-02-2005, 01:01 PM
Arkadaşlar şunu herkesin bimesini isterim.Biz yöneticiler için SİTEMİZİN menfaatleri kişisel menfaatlerimizin önünde gelir.Bunun kesinlikle bilinmesini isterim.Bu site için şahsım adına konuşmam gerekirse canımı dişime taktım.Hep sizleri eğlendirmek,hüzünlendirmek,düşündürmek,bilgilendir mek uğruna çırpındım durdum.Bazı soru işaretlerini silebilmek için ciddi riskler taşıyan topikler açtım.Ama görüyorumki bazı arkadaşlarımız beni hala anlayamamış ve tanıyamamış.Açık söylemek gerekirse ben bu kısır tartışmalara kolay kolay girmeyeceğim bundan sonra.Ben arı gibi site site dolaşıp sizler için malzeme toplayan bir yöneticiydim.Ama EŞEK ARISI gibi tepki almaya başladım.Olayları uzaktan seyretmek hiçbir zaman tercihim olmadı.Hep sizlerle iç içe olmaya çalıştım.Ama bundan sonra bazı olaylara sadece seyirci olacağım.
Hepsinden önemlisi bazı üyelerimizin 1 mesaj için,1 şahıs için yada 1 grup için siteye küsmelerini görmem.Bunlardan inanılmaz RAHATSIZIM.Saygılar.ERTAN ÖMÜR. :sleep:
nitrO_Oxide
04-02-2005, 02:10 PM
mesajı aldım abi sagol ;)
ben sıze dıyodum ama dımı bu adam rahatsız dıye dınlemedınız :)
Ertan Ömür
04-02-2005, 03:01 PM
ben sıze dıyodum ama dımı bu adam rahatsız dıye dınlemedınız :)
Haklısın :sleep:
scorpion
04-02-2005, 06:42 PM
.................................................. ..................................Olayları uzaktan seyretmek hiçbir zaman tercihim olmadı.Hep sizlerle iç içe olmaya çalıştım.Ama bundan sonra bazı olaylara sadece seyirci olacağım.
Hepsinden önemlisi bazı üyelerimizin 1 mesaj için,1 şahıs için yada 1 grup için siteye küsmelerini görmem.Bunlardan inanılmaz RAHATSIZIM.Saygılar.ERTAN ÖMÜR. :sleep:
Yazdıklarımın yanlış anlaşılmayacağını umarak fikrimi söylemek isterim. :o
Lütfen sizde 1 mesaj, 1 şahıs için ya da 1 grup için inanılmaz RAHATSIZ olmayınız.
Rahatsızlıklarınız, sadece bunu hakettiğini inandığınıza yönelik olsun.
Seyirci kalmak tabi ki sizin tercihiniz ve tasarrufunuzda.Ama bu site içerisindeki konumunuz ve görevinizi lütfen unutmayınız! :)
Ertan Ömür
04-04-2005, 10:51 AM
Yazdıklarımın yanlış anlaşılmayacağını umarak fikrimi söylemek isterim. :o
Lütfen sizde 1 mesaj, 1 şahıs için ya da 1 grup için inanılmaz RAHATSIZ olmayınız.
Rahatsızlıklarınız, sadece bunu hakettiğini inandığınıza yönelik olsun.
Seyirci kalmak tabi ki sizin tercihiniz ve tasarrufunuzda.Ama bu site içerisindeki konumunuz ve görevinizi lütfen unutmayınız! :)
Sağolasın sevgili Ogün.Önerini dikkate alacağıma emin olabilirsin. :icon_idea
^^CaRiSMa^^
04-04-2005, 12:29 PM
ardanın dediği gibi msj alınmıstır :)
Ertan Ömür
04-04-2005, 01:26 PM
ardanın dediği gibi msj alınmıstır :)
Sevindim. :icon_idea
Badboy
04-04-2005, 09:50 PM
Bu kararı neden ve nıcın aldıgını anlayamadım Ertan abi.
Sadece bı bıldıgın vardır dıyorum.
Tolga
Erhan
04-04-2005, 10:49 PM
Tolga
bende birşey anlayamadım fakat yine ertan abim birşeylere bozulmul heralde.sen ayakta dur ertan abi biz senin arkadandayız...;)
Ertan Ömür
04-06-2005, 12:46 PM
Tolga
Sen aramızda yokken bazı şeyler oldu ailemizde.Bazı şüphelerim vardı.Onları açığa çıkarmak için açtığım topik amacını aştı.Ne yazıkki bazı arkadaşlarımız olayları kişileştirdi.Bundan dolayı bazı konularda uzaktan izlemekle yetineceğim. :sleep:
Ertan Ömür
04-06-2005, 12:47 PM
sen ayakta dur ertan abi biz senin arkadandayız...;)
Sağolasın.Herzamanki gibi dimdik ayaktayım. :icon_idea
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.