PDA

View Full Version : PROTESTO!!!!!

Merkez_SeRdAr
04-01-2005, 04:57 PM
simdi bunu yazarken elim ayagim titriyor, boyle bir seyi yazacagim aklimin ucundan gecmezdi. Beni taniyanlar bilir karsimdakini uzmekten korkarim bunun icin genelde daha anlayisli olmayi tercih ederim.
bu siteye ilk girdigim gunden bugune bir suru sey hizla degisiyor, goruyorum ki yavas yavas saygilar kayboluyor. ben ve benim gibi (buna inanmak istiyorum) bircok arkadas bu gereksiz tartismalardan fazlasiyla rahatsiz olmakta. bende suan itibariyle ozur dileyerek yaziyorum SALAK tartismalar bitene kadar siteye girmemeye karar verdim. en azindan belki bu durumdan pismanlik duyarlarda (hic sanmiyorum) bu SALAK tartismalardan uzaklasirlar ve bizde eski gunlerimizdeki gibi neseli sohbetlere devam ederiz.
Bunu burda yazmam kesinlikle duygu somurusu olarak algilanmasin aksine insanlarin yaptiklarini fark etmesi icin bura yazmak zorunda hissettim. yaptiklarini bilsinler ki ya yapmaya devam etsinler yada tamamen bitirsinler.

Amacsiz kavga istemiyorum...

fafatara53
04-01-2005, 04:59 PM
hayırlısı olsun....ne diyebilirimki....

her konuda haklısın....

ЅENA
04-01-2005, 05:01 PM
Bence yanlış yapıyorsun ama Senin düşüncen sonuna kadar Saygım var Toprak :sleep:

hobbit
04-01-2005, 05:15 PM
serdarcım..canım haklısın...senin gibi bir cok üye bu durumdan rahatsız..olayların ne icin ve neden buraya kadar geldiğini kestirmek inan cok zor..senden rıcam siteye gırmemen degılde sessız kalma hakkını kullanman..ben de oyle yapıyorum..
bakalım elbet bir şekılde orta yol bulunacak yersız ve mantıksız konuşmaların sonu gelecektir..

t n c r
04-01-2005, 05:19 PM
aslında haklısın serdar bu salak tartısmalara bende katılıyorum bazen ozgur bır ortamdan bahsedılırken kısıtlamalar gelıyor ınsan dellenıyor gorusune saygı duyuyorum ama bırsen ablanın dedıgı daha dogru gıbı sankı

sımdı tartısmayı buraya tasıyormusum :)

saydam
04-01-2005, 05:39 PM
Abi yaaa....gitme durrrrrrr....... :D

Ertan Ömür
04-01-2005, 06:24 PM
Böyle bir topik açıyorsun ama kafadan SALAK tarışmalar lafıyla olaya giriyorsun.Üstelik SALAK kelimesini büyük harflerle yazarak herkesin gözüne sokuyorsun.Görüyorumki saygılar yavaş yavaş kayboluyor diyorsun.Peki sen SALAK tartışmalar yaptığını iddia ettiğin insanlara karşı nekadar saygılısın?.İnsanların tartışmalarını yersiz bulabilirsin.Gereksiz bulabilirsin.Seviyesiz bulabilirsin.Onlara kızabilirsin.Hatta protesto bile edebilirsin(Aynı bu topikte olduğu üzere).Ama asla ve asla SALAK tartışmalar diyemezsin.Gerçi zaten SALAK tarışma denemez ona öz türkçede,SALAKÇA TARTIŞMA denir.Ama zaten hepimiz herşeyi iyi biliriz.Hepimiz süperiz.Ama hepimizin defoları ve hataları var.Önemli olan insanların ayıplarını ortaya çıkartmak değil.Bilakis mümkün olduğunca onları kapatmak.SAYGILAR.ERTAN ÖMÜR. :sleep: :!: