View Full Version : Drag Tarihinde Bir Buyuk Bomba!!!!!!
paşaoğlu modıfıye sırketının hazırladıgı gecen hafta yapılan ulusal dragta yarısan CRX ogun yapılan hacım ıtırazı sonucu kapalı parka cekıldı.. bılırkısı ıncelemesı sonucu hacmı yarıstıgı sınıfta yarısmasına engel olacak sekılde 1854 cc cıktı....... o yarıstan elendı ve men kararı geldı... GECEN SENEKI 1.LIGIM GITTI BU ARAC YUZUNDEN..... DELIKANLI OLSUNLAR :sleep:
ACT den bı alıntı......
ACT forumuna attığım mesajda;
27 Mart Türkiye Ulusal Drag Şampiyonası Grup 3'te kurallar kitabında yazılanın aksine daha büyük motor kullanarak diskalifiye edilen Honda CRX hakkındaki bilgilendirmem sonucu 3 defa mesajım silinmiş ve son olarak ACT sitesinden atılmış bulunmaktayım.
Sadece soruyorum;
Neyi örtbas etmeye çalışıyorsunuz?
Autodrom'da motor açılıp 1853.952cc çıktığını o forumdaki
moderatör arkadaş da biliyordu ki zaten o da oradaydı. Beni forumdan atan da ta kendisidir.
Başkalarına çamur atmaktansa, dönüp kendinize bakın!!!!!
Saygılar..
MBA
nitrO_Oxide
04-01-2005, 01:31 AM
vaybee.daha bunun gibi kac tane araba var.oktaykanımı dersin gıyasattinimi dersin hepsinde yarıstığı sınıfın stnadardından yuksek motor var.ben gecmiştede soolemiştim gene soyluyorum.ankara plakalı arabaların coğunda gizli NOS var.sahindede var demiştim ve autodromki yarısta yakalandı ve subaruların grubuna atıldı.
bence bu sonderece haksızlık ve hatta biraz daha abartırsak serefszlik.bi yarısı hakkınla kazanamadıktan sonra o kupanın ne anlamı var.
2004palio
04-01-2005, 10:02 AM
zaten soyluyorlardı o siyah crx de başka bir arabanın motor blogu var diye
nitrO_Oxide
04-01-2005, 11:37 AM
zaten soyluyorlardı o siyah crx de başka bir arabanın motor blogu var diye
abi solemek lafı ortaya atmak basti onemli olan ıspatlamak
Ertan Ömür
04-01-2005, 11:40 AM
Burada okuduklarıma çok üzüldüm Selçuk.Yok yok üzülmedim pardon.RESMEN KAHROLDUM. :sleep: :mad:
olayın en kotu boyutu ıse baska ıtıraz yapamanan... gecen sene adam bu hacımle yarıstı... ankarada gectım onu ama ızmıtte ılk yarısta gecmıstı benı.. ben saf 1600 cc ıleydım. ne gunahım varkı.. son yarısta yanı sıtemısın sponsor oldugu NOT 36 bu arac yuzunden elendı ılk kalkısta gecmıstı sonrasında 2 kere haksız fodepar verıdlı.. sımdı bu arac elendı .. 2. olanı 1 3.olanıda 2 yaptılar. oysakı bızım tekrar fınal kalkısı yapmamız gerekırdı ama federasyon okadar adamı nasıl gerı toplayacagız dıye bı acıklama yaparak ısten sıyrıldı.. bu ulkede bu ıs yapılmas ya...
nitrO_Oxide
04-01-2005, 12:28 PM
okadar adamı nasıl gerı toplayacagız dıye bı acıklama yaparak ısten sıyrıldı
ehehe komedi yaa :)
anasını satım snakı yarıstakı adamlar ıt kopuk.. hepsının kım oldugu bellı.. hepsı tanıdık...
nitrO_Oxide
04-01-2005, 12:35 PM
bi sonraki yarısa hepsi gelio nasıl olsa orada bi kere daha kalkılır olur biter.gecen senede finalde sahinle subaru kalkamamıştıya yağmurdan dolayı
bı dahakı yarıs saten bı fena olucak... baska buyuk bombayı ozaman goreceksınız hepınız... EVERYBODY TAKE İT a NOT
nitrO_Oxide
04-01-2005, 12:38 PM
hadi bakalım :)
fafatara53
04-01-2005, 12:39 PM
azim yaptı....:D
bu sezon NOT herkese not aldıracak...
2004palio
04-01-2005, 06:39 PM
hadi bakalım bekliyoz
Barisch_Egetuning
04-01-2005, 06:59 PM
Walla deli olmamak elde degil alakam olmayisina ragmen ben de sinirlendim çünkü benzer olay 7 Kasim izmir mahalli de benim de basima geldi...Söyleyecegim tek sey sahtekarlik yaparak kupa almayi kendilerine yedirebiliyorlarsa hepsi gurursuz onursuz adamlardir...
^^CaRiSMa^^
04-02-2005, 01:39 AM
ohaaa yaa.....
cemtasci
04-02-2005, 04:29 PM
arkadaşa geçmiş olsun.ben bir şey öğrendim bu ülkede bu tür işlerle uğraşan herkesin başına gelebiliyor ama heves kırılmasın sonuna kadar devammm......
thekillingroad
04-02-2005, 06:57 PM
Federasyon "kendi açısından" çok haksız değil aslında, ama sende haklısın tabii ki.. ama onlar da...
Olaya diyecek birşeyim yok. Olur yani yapacak birşey yok, ar damarı kontrolü yokki.
Power
04-02-2005, 07:16 PM
bunu yapan quick mi?
Power
04-02-2005, 07:54 PM
seni siteden atan ve o arabayla yarışan
benımsıteden atılmamlaalakalıbı olay degılkı olay... sen nerden cıkardın bunu...
Power
04-02-2005, 07:57 PM
beni forumdan atan ta kendisidir yazmışsın ondan dedim
sen ılkın yazıyı ıyıce oku.. act den alıtı yaptım ben mba nıcklı bı arkadasın yazısı olarak....
Badboy
04-02-2005, 11:34 PM
Vay beee.Hakkın olmayan bı kupayı alıyosun sagda solda gogsunu gere gere gezıyosun sonra bu yaptıgın ortaya cıkınca yuzun kızarmıyorsa denılecek bı sozz yok derım.emege saygısızlıgın en buyugu budur!!!!
CaTMaN
04-03-2005, 11:49 AM
bu emeğe yapılan saygısızlıktır
bu aracı modifiye eden paşaoğluydu bildiğim kadarıyla onlardan herhangi bir açıklama varmı?
STP geçen hafta izmirede geldi ama yarışmadı(sende görmüşündür)
Erhan
04-03-2005, 11:56 AM
Vay beee.Hakkın olmayan bı kupayı alıyosun sagda solda gogsunu gere gere gezıyosun sonra bu yaptıgın ortaya cıkınca yuzun kızarmıyorsa denılecek bı sozz yok derım.emege saygısızlıgın en buyugu budur!!!!
katılıyorum emege saygısızlık baska hiç bir sey değil bencede..
bu emeğe yapılan saygısızlıktır
bu aracı modifiye eden paşaoğluydu bildiğim kadarıyla onlardan herhangi bir açıklama varmı?
STP geçen hafta izmirede geldi ama yarışmadı(sende görmüşündür)
aksı koptu o yusden yarısamadı. ama ızmır ıcın sorun yoktu cunkı sınıf 4 e gırdı orada...
nitrO_Oxide
04-05-2005, 02:41 AM
umarım bu son bomba olur
böyle seyler normal degil ama hırs herseyi yaptırıyor işte.dahada bence cok bombalar olur.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.