PDA

View Full Version : Araba Tutkunları ve Manyaklarının Yeni Yeri

bykaan
11-16-2006, 02:59 PM
www.carmaniaclub.com sizden birşeyler vardır umarım :dirdir:

Ferhat
01-23-2007, 11:25 PM
üyeyim bende oraya güzel site..

sivasrap
01-24-2007, 03:23 PM
evet bende bayağ önceden üyeyim ora güzel site

Street Racer
08-09-2007, 07:27 PM
her gün 10-15 kere giriyorum ama hiç mesajlarda göremessiniz.Gizli üyeyim.İlk başta çok sevmiştim siteyi ama sizin "bu arabalar sıtede mevcut zaten arkadasım arac sahıplerıde araclarda sıtemızde baskalarının araclarını ıstersen artık yayınlama konu kılıt" diye bi tavrınızdan sonra içimdeki istek gitti.Ama 10 numara bi site yaptığınız organizasyonlar süper üye araçları süper maşallah ama bana tavrınızdan dolayı fazla yorum yapmıyorum.

bykaan
08-10-2007, 03:00 PM
her gün 10-15 kere giriyorum ama hiç mesajlarda göremessiniz.Gizli üyeyim.İlk başta çok sevmiştim siteyi ama sizin "bu arabalar sıtede mevcut zaten arkadasım arac sahıplerıde araclarda sıtemızde baskalarının araclarını ıstersen artık yayınlama konu kılıt" diye bi tavrınızdan sonra içimdeki istek gitti.Ama 10 numara bi site yaptığınız organizasyonlar süper üye araçları süper maşallah ama bana tavrınızdan dolayı fazla yorum yapmıyorum.kardesımsın kırıldıysan gönlunu almayıda bılırıs
sende bılıyosunkı sıte cok genıs ve pıyasadakı butun araclar sıtede mevcut sımdı adam arabasını orda gorunce dıyor ben saten koydum neden bı baskasıda koyuyo gıbısınden ama yurt dısından degısık bıseyler yada olmayan ları koyabılrısın ıyı dıleklerın tesekkur ederım herzaman kapın acık kardesım alınmaca olmasın sana karsıda bı tavır almak dıye bısey olamaz olursa benı bulman yeter ;)