PDA

View Full Version : AZMİM!!!!!

designerberker
03-27-2005, 01:59 PM
arkadaslar ben bu photoshop olayına eylul ayının sonunda basladım şöyle bir baktıgımda bana kımse bu işi kısa bir sürede yapamassın demıstı ama ben o photoshop u ilk kullandıgım gun yaptıgım araba trtuning dergısınde yayınlanmıstı...
ve 6 ayın sonunda photoshoptakı amacıma ulastım ACT nin dijital modifiye yarışmasında birinci oldum ve bu işi benmi yaptım hala şürhelıyım ama beni inandığım değerlere hep bağlı kaldım ve ve sonuca ulastım .asıl amacım ise bir çoğunuzun bildiği üzere tasarımcı olmak ! ama öyle bir ülkedeyızkı istediğimiz meslegı yapamıyoruz ve ben ailemin zoruyla subaylık sınavlarına gircem belkide kazanıcam ama aileme hep bunun açmaya çalıştıgımda beni ağzıma lafı sokup kapattlar.çünkü ailenin geneli memur kesimini olusturduğu için normaldi...
tek isteğim şey bana bir ilahi bir güç gelir ve mimar sinanın özel yetenek sınavını kazanırım eğerki olmassa hayatım boyunca mutlu olamayacağım :happy: :happy:

^^CaRiSMa^^
03-27-2005, 02:04 PM
berker tebrik ederim...yarısmada 1. oldugun calısmayı da koyarsam seviniriz...

SNOWMAN
03-27-2005, 07:27 PM
Her insan deneyimleri sonucunda yön verir yaşamına. Ailende kendi deneyimleri doğrultusunda senin için en uygun gördükleri yolda ilerlemen için zorluyorlar şüphesiz.
Eğer onlar için değerli olmasan karışmazlardı yaşamına, emin ol.
Değişen dünyada değişen kavramlar, onlara yabancı olabilir. Seni anlamayor görünebilirler. İsyan etme yerine anlamaya çalış onları. Sen de bir geçiş sürecindesin. Bir arayış sürecindesin.
Ülkemiz koşulları belli. Bu ülkede sanatla ilgili alanda uğraşı veren kaç kişi manevi tatmin dışında bir şeyleri yakalamış ki.
Bana kalırsa, ailenin ve senin orta noktada buluşacak bir çözümde anlaşmanız. Ondan sonra sen yine tüm enerjinle sevdiğin konuyla ilgilen. Şartlar oluştuğunda da istediğin işi yaparak mutlu olursun.

fafatara53
03-28-2005, 09:28 AM
berker tebrik ederim...

sende meşhur oldun daha bizi görmezsin....:D

Ertan Ömür
03-28-2005, 10:30 AM
Eğer sen benim evladım olsaydın durum bambaşka olurdu.Senin gibi yeteneklerin önünü kesen ebeveynler neyazıkki inanılmaz çok ülkemizde.Zaten hep bu tür sebeplerden dolayı değilmi geri kalmışlığımız.Ben 1. olmanı hiç yadırgamadım nedense.Ama sitemizde daha önce dile getirdiğimiz BDK ÜÇGENİ(Beyin-Dil-Kalp) ne inan ve güven bence.Eğer o üçgeni kurabilirsen herşey yoluna girecektir günü gelince. :icon_idea

2004palio
03-28-2005, 10:39 AM
Valla Allah kolaylık varsin diyorum kardeşim nediiyeyim.

ЅENA
03-28-2005, 10:49 AM
Sevgili Berker!
Yazını öyle içten yazmışsın ki.İnan çektiğin acıyı taaa içimde hissettim ablacım.Senle arada bir konuşuyoruz.Sıkıntılarının bir kısmını biliyorum ama güçlü olmak zorundasın.Azmini taktir ediyorum.Sen çok akıllı bir çocuksun.Ama bazen hayat o kadar acımasız oluyor ki ablacım istediğin şeyleri ne yazık ki yapman zorlaşıyor hatta kimi zaman yapamıyorsun.
Ama ne olursa olsun içindeki azmi kaybetme.Elinden geleni ardına koyma.Biz senin yanında değiliz ama manevi olarak desteğimiz hep seninle bunu unutma.
Yapabileceğim birşey olursa seve seve yapmaya hazırım yeter ki sen üzülme ablacım...
Valla gözlerim doldu sabah sabah bu yazını okurken:(
Lütfen güçlü ol.
Seni Seviyoruz:wub:

Merkez_SeRdAr
03-28-2005, 11:09 AM
Seni kutluyor ve mucadelende arkanda oldugumuzu bilmeni istiyorum. (ayrica tasarimci olmak super bisi)