View Full Version : AÇIKLAMA....
SNOWMAN
03-25-2005, 11:11 AM
Sevigili arkadaşlar,
Kısacık bir zaman diliminde de olsa sizlerle bir çok şeyi paylaşmaktan mutluyum.
Sanırım unutulmayacak, sıcak sevgi bağları oluştu, bu kısa sürede.
Bu ayrılışın nedeni; Kişisel bir kapris olarak algılanabilir yüzeysel bakışla. Benim bakış açımla da; şık olmayan, gerekçesi havada kalan bir şekilde açmış olduğum topicin kilitlenmesi.
Yönetimin insiyatifidir, buna itirazım yok. Forumun düzenini bozacak her türlü durumun engellenmesine de itirazım yok.
" Bugünkü ruh haliniz nasıl?iyi mi yoksa kötü mü ?. " konulu topic örneğini ele alacak olursak;
Son günlerin rakamları:
21.03.2005 Mesaj sayısı 155
22.03.2005 Mesaj sayısı 63
23.03.2005 Mesaj sayısı 79
24.03.2005 Mesaj sayısı 98
Bu rakamları gördükten sonra açılan bir topicin " Başlarda eğlenceli gibi görünen bu tür oyunlar belli süre sonra site üyeleri arasında uyuşukluğa sebebiyet vermektedir.Üyeler o bölüme kilitlenip başka topikleri es geçebilmektedirler. " gereçekseyile kilitlenmesini anlamakta güçlük çekmemin yanında inandırıcı bulmamam.
Yukarıda değindiğim gibi. Yönetimin insiyatifidir. Ben isterdim ki samimi ve şık olsun tek kelimeyle " Böyle uygun gördüğümüz için kilitlendi " densin.
Kararı, karar içindeki diğer insanları da bağlayan konulara değinmiyeceğim. Sadece çelişkili bulduğumu belirtmek istedim.
Sevgiyle kalın.
Bir topic yüzünden vallahi Bravo Olderman:icon_excl
ultrAslan_Erhan
03-25-2005, 11:14 AM
Ben bi cacık anlamadım olaydan? cacık bi yiyecekmi icecekmi onuda anlamadım
SNOWMAN
03-25-2005, 11:15 AM
Bir topic yüzünden vallahi Bravo Olderman:icon_excl
Mesele topic meselesi değil.
İLKE meselesi
SNOWMAN
03-25-2005, 11:16 AM
Ben bi cacık anlamadım olaydan? cacık bi yiyecekmi icecekmi onuda anlamadım
Normaldir
huysuz
03-25-2005, 11:19 AM
:confused:
ultrAslan_Erhan
03-25-2005, 11:19 AM
hayatta her sey normaldir ama kafamı kasımama sebebiyet veren bi yazınız aklıma geldi...
kılıc artık yokum derken giden adam topic acmaz ceker gider yazmıstınız hafızam beni yanıltmıyorsa ve suanda eger bu sefer gozlerim beni yanıltmıyorsa aynı olayı goruyorum dogrumudur ve normalmidir?
SNOWMAN
03-25-2005, 11:22 AM
hayatta her sey normaldir ama kafamı kasımama sebebiyet veren bi yazınız aklıma geldi...
kılıc artık yokum derken giden adam topic acmaz ceker gider yazmıstınız hafızam beni yanıltmıyorsa ve suanda eger bu sefer gozlerim beni yanıltmıyorsa aynı olayı goruyorum dogrumudur ve normalmidir?
Araştıracağım ama kılıç için öyle bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.
Saygı duyuyorum Olderim..Ama üzüldüm bunuda bilmeni isterim.
:icon_idea Heh hadi bakalım buyrun Sn.Hüseyin Karasu:D
philcollins
03-25-2005, 11:33 AM
ben hiç bir şey anlamadım yaa..şu 2-3 gündür sitede fazla yokum bi şeyler mi kaçırdım yaa..anladığım şey ise kesin yanlış anlamışımdır..
Araştıracağım ama kılıç için öyle bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.
Topic silinmiş o yüzden araştıramayacaksın.Üzgünüm..
Ama merak etme Ertan Abi gelir şimdi:o
2004palio
03-25-2005, 11:35 AM
Abi mutlaka haklı bir sebebinin olduguna inanıyorum, senin gibi degerli bir insanın sitemizden gitmesini istemem
ama bu sitede olsun , başka sitelerde olsun veya ozel hayatımda olsun.
Gidene Kal demem, Kalana da git demem. :!:
Sevgiyle kal.
Ertan Ömür
03-25-2005, 11:43 AM
Sevgili olderman,
Bu sitede çok önemli bir karektersiniz.Sizin kalitenizi tartışmak ahmaklık olur.Yalnız sitede en sevmediğim şeylerden birtanesi topik kilitlemektir.Genelde sitemizde topik kilitlenmez.Kavga gürültü olursa bir süreliğine kilitlenir.Sonra gereksiz mesajlar ayıklandıktan sonra tekrar açılır.En yakın örneği AŞK NEDİR? topiğidir.Benim kilitlediğim topiğiniz sitemizde daha önce kilitlenen topiklerin bir benzeriydi.Bunu sizin bilmemeniz normal.Çünkü siz geldikten sonra ne böyle bir topik açıldı,nede kilitlendi.Ben size yazdığım yazıyı yazmadan ve topiği kilitlemeden önce çok düşündüm.Kendimce en uygun yazıyı yazdım.Ama bu sizi incitmiş anladığım kadarıyla.Zaten ben dün incindiğinizi ve kızdığınızı hissettim.Ama olayı zamana bıraktım.Eğer sizden bir ses çıkmasaydı birşekilde size ulaşacaktım.Ben sizi seviyor ve sayıyorum.Bunun nekadar farkındasınız bilmiyorum.Ama bunlar yadsınamaz gerçekler.Sizin bizi bu sebepten dolayı bırakıp gideceğinize ihtimal vermiyorum.Eğer sizi istemeyerekte olsa kırdıysam bütün site huzurunda SİZDEN ÖZÜR DİLERİM.Umarım bizleri bırakıp gitmezsiniz.Bizler belkide sizin arkadaştan öte bir nevi evlatlarınız.Saygılar.SEVGİYLE KALIN. :sleep:
ERTAN ÖMÜR
hobbit
03-25-2005, 11:50 AM
Ertancım cok teşekkür ederim...hem Hüseyin hem kendim hemde sitede ona deger veren diğer üyeler adına..
Hüseyin lütfen..bir daha düşünmeni rica ederim senden..
SNOWMAN
03-25-2005, 11:50 AM
Erhan arşivi tarıyorum. Şu ana kadar bulamadım. Devam edeceğim aramaya. Öyle bir ifadeyi hatırlı8yorum ama başkası yazmış olarak.
İddia sahibi olarak sen getir önüme. Eğer dediklerin doğruysa çıkıp ÖZÜR DİLİYEYİM.
O ifade benim tarzıma uygun bir ifade değil bu bir.
Kılıç'la bir yakınlığım olmamasına rağmen sempati duyduğum insanlardan bu iki.
Ertan Ömür
03-25-2005, 11:56 AM
Erhan arşivi tarıyorum. Şu ana kadar bulamadım. Devam edeceğim aramaya. Öyle bir ifadeyi hatırlı8yorum ama başkası yazmış olarak.
İddia sahibi olarak sen getir önüme. Eğer dediklerin doğruysa çıkıp ÖZÜR DİLİYEYİM.
Sevgili olderman o topik tarafımızdan silindi.KILIC tekrar aramıza döndüğü için sakınca teşkil edeceği ve KILIC a zarar vereceği düşünülerek yapıldı bu uygulama.Ayrıca o açıklamayı yapan siz değildiniz,üyelerimizden akkanat idi.Bu yanlışlığı düzeltmeyi ve bu açılmayı yapmayı gerekli gördüm.Saygılar.http://www.tuningturkey.com/forum/images/icons/icon4.gif
ultrAslan_Erhan
03-25-2005, 11:58 AM
Sıklar aptallara Yapılır bu 1.
Ben orda kesin siz yazdınız demedim hafızam beni yanıltmıyorsa dedim buda 2.
SNOWMAN
03-25-2005, 11:59 AM
Sevgili olderman o topik tarafımızdan silindi.KILIC tekrar aramıza döndüğü için sakınca teşkil edeceği ve KILIC a zarar vereceği düşünülerek yapıldı bu uygulama.Ayrıca o açıklamayı yapan siz değildiniz,üyelerimizden akkanat idi.Bu yanlışlığı düzeltmeyi ve bu açılmayı yapmayı gerekli gördüm.Saygılar.http://www.tuningturkey.com/forum/images/icons/icon4.gif
Çok teşekkür ederim. :)
hobbit
03-25-2005, 11:59 AM
sevgili Hüseyin..zaten erhan da yanlış hatırlıyor olabilecegını düşünerek araştırmak ve gerekırse senden ozur dılemek ıstıyordu..bunu bilmeni isterim..
Ertan Ömür
03-25-2005, 12:01 PM
ben hiç bir şey anlamadım yaa..şu 2-3 gündür sitede fazla yokum bi şeyler mi kaçırdım yaa..anladığım şey ise kesin yanlış anlamışımdır..
TIKLAMAN YETERLİ (http://www.tuningturkey.com/forum/showthread.php?t=2348)
t n c r
03-25-2005, 12:19 PM
bence uye ıstedıgı bolume yazıp yazmama kararını kendısı almalıdır topıc kılıtlenerek uyenın baska topıclere yonlendırılmesı sacmalık olur olderman ı bu konuda haklı goruyorum kararı cok radıkal lutfen bır kere daha dusun
Ertan Ömür
03-25-2005, 12:26 PM
bence uye ıstedıgı bolume yazıp yazmama kararını kendısı almalıdır topıc kılıtlenerek uyenın baska topıclere yonlendırılmesı sacmalık olur olderman ı bu konuda haklı goruyorum kararı cok radıkal lutfen bır kere daha dusun
Üzgünüm ama olaya çok yanlış açıdan bakıyorsun.Bizim kimseye topik empoze ettiğimiz falan yok.Sadece bazı topiklere sebepleri belli nedenlerden ötürü izin veremiyoruz hepsi bu.:no:
Sevgili Hüseyin Abi.. Oncelikle Kararına Saygı Duydugumu Bilmeni İsterim.. İLKE lerin icin bu kararına ayrıca saygı dydugumuda belirtmek isterim.. yalnız soyle bir durum var.. bunuda unutmaman gerekli derim.. bu sitenin bir kez yapı tasları arasında sayılmaya basladıgınızda artık sitedeki bütünün bir parcasısınızdır.. ne siz geri kalan parcalar olmadan birşeysinizdir.. nede geri kalan parcalar siz olmadan birşey.. ben modifiyelim zamanının ilk uyelerindenim.. ve Tam 3 Kez Cesitli Nedenlerden Artık Bu Olusumda YEr Almayacagımı Berliterek Cekildim.. Ama İnanki Az Once Dedigim Gibi Eger Sitenin Temellerinden Birisi Olduysan.. NE İlke Nede Kural NEde Bir Baska Sey Yuzunden Site Bırakılmıyor.. Gercekten.. İnsanlar Geri Gelirmisin Demiyorlar.. Cabuk Gel Diyorlar.. Mesela NEWTEAM dendigi zaman KILIC ın yanında oldugunu herkes biliyor.. KILIC Sitede Olsada.. Olmasada.. Bende Sizi Bu Sitenin Bir Yapı Tası Olarak Gordugum İcin Bu siteden Ayrılmamanız Gerektiğini Söylemeyeceğim.. Nereye Gidiyorsunuz.. Diyeceğim.. ßelki ßiraz Küstahca Alabiilrsiniz Ama.. Oyle.. Cunku Siz Bu Sitenin Yapı Taslarından Birisiniz Ve.. Bizler Bu Siteyi Seven İnsanlar Olarak.. Sizin Burayı Terketmenize İzin Veremeyiz..
t n c r
03-25-2005, 12:32 PM
Üzgünüm ama olaya çok yanlış açıdan bakıyorsun.Bizim kimseye topik empoze ettiğimiz falan yok.Sadece bazı topiklere sebepleri belli nedenlerden ötürü izin veremiyoruz hepsi bu.:no:
Bugünkü ruh haliniz nasıl?iyi mi yoksa kötü mü ?. " konulu topic örneğini ele alacak olursak;
Son günlerin rakamları:
Bu rakamları gördükten sonra açılan bir topicin " Başlarda eğlenceli gibi görünen bu tür oyunlar belli süre sonra site üyeleri arasında uyuşukluğa sebebiyet vermektedir.Üyeler o bölüme kilitlenip başka topikleri es geçebilmektedirler. " gereçekseyile kilitlenmesini anlamakta güçlük çekmemin yanında inandırıcı bulmamam.
abı ben bu yazıyı okuduktan sonra bu kanaate vardım demekkı olderman arkadasımızda aynı kanaate varmıskı boyle bı karar almıs ama yok sorun bu degıl dıyorsan sorun nedır ozaman bunu anlayabılmıs degılım
SNOWMAN
03-25-2005, 12:33 PM
Sıklar aptallara Yapılır bu 1.Ben orda kesin siz yazdınız demedim hafızam beni yanıltmıyorsa dedim buda 2.
Bu sizin, fikriniz sizin yorumunuz. Ben kapasitemi, kişiliğimi, beynimi çok iyi tanıyorum ve kendimden hiç şüphem yok.
Emin olmadan yazdığınız bir şey o msj okuyanlar tarafından kesin miş gibi algınacaktır büyük bir ihtimalle. Artı olarak da ilk cümle var.
ultrAslan_Erhan
03-25-2005, 12:38 PM
benim dusuncem bu cok haklısınız beyninizle ilgili sorunlar sizi ilgilendirir beni enterese etmiyor.
ben orda fikrimi soledim hatırladıgım bi olayı soledim kim nası anlarsa anlasın bu umrumda degil.
kılıc artık yokum derken giden adam topic acmaz ceker gider yazmıstınız hafızam beni yanıltmıyorsa Bu yazımıda kırmızı yapsaydınız ne demek istedigimi anlardınıs ama tabii beyninize guveniyorsunuz ama gozlerinize guvenmiyorsunuz sizde haklısınız....
hobbit
03-25-2005, 12:39 PM
benim dusuncem bu cok haklısınız beyninizle ilgili sorunlar sizi ilgilendirir beni enterese etmiyor.
ben orda fikrimi soledim hatırladıgım bi olayı soledim kim nası anlarsa anlasın bu umrumda degil.
erhan..lütfen..
Ertan Ömür
03-25-2005, 12:42 PM
Bugünkü ruh haliniz nasıl?iyi mi yoksa kötü mü ?. " konulu topic örneğini ele alacak olursak;
Son günlerin rakamları:
abı ben bu yazıyı okuduktan sonra bu kanaate vardım demekkı olderman arkadasımızda aynı kanaate varmıskı boyle bı karar almıs ama yok sorun bu degıl dıyorsan sorun nedır ozaman bunu anlayabılmıs degılım
Bugünkü ruh haliniz nasıl?topiği bir sitenin can damarı denilen türden bir topiktir.Orada o an ne hissediyorsanız yansıtırsınız.Topik topik dolaşmak gerekmeden yazınızı yazabilirsiniz.
Sıkıntınızı,sevincinizi,hüznünüzü,hayalkırıklığını zı,kavganızı yani aklınıza gelebilecek bir sürü şeyi orada anlık paylaşırsınız.
Benim anlamadığım 3 cümle ile hikaye yaratma oyununun neden bugünkü ruh haliniz nasıl topiği ile kıyaslandığı?:confused:
t n c r
03-25-2005, 12:48 PM
Bugünkü ruh haliniz nasıl?topiği bir sitenin can damarı denilen türden bir topiktir.Orada o an ne hissediyorsanız yansıtırsınız.Topik topik dolaşmak gerekmeden yazınızı yazabilirsiniz.
Sıkıntınızı,sevincinizi,hüznünüzü,hayalkırıklığını zı,kavganızı yani aklınıza gelebilecek bir sürü şeyi orada anlık paylaşırsınız.
Benim anlamadığım 3 cümle ile hikaye yaratma oyununun neden bugünkü ruh haliniz nasıl topiği ile kıyaslandığı?:confused:
abı bunu sımdı bende anlayamadım arada nasıl bır baglantı kuruldu acaba bunuda olderman arkadasımıza sormamız gerekır
Ertan Ömür
03-25-2005, 12:54 PM
ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Ben olderman yazısının yanında bir avatar görene kadar bu topiğe birdaha yazı yazmayacağım.Eğer olderman tekrar aramıza dönmeye karar verirse ben avatarından anlayacağım.Orada avatar olmadığı sürece burada tarafıma yöneltilecek hiçbir soruya da cevap vermeyeceğim.Saygılar. :!:
ERTAN ÖMÜR
SNOWMAN
03-25-2005, 12:55 PM
Sevgili Hüseyin Abi.. Oncelikle Kararına Saygı Duydugumu Bilmeni İsterim.. İLKE lerin icin bu kararına ayrıca saygı dydugumuda belirtmek isterim.. yalnız soyle bir durum var.. bunuda unutmaman gerekli derim.. bu sitenin bir kez yapı tasları arasında sayılmaya basladıgınızda artık sitedeki bütünün bir parcasısınızdır.. ne siz geri kalan parcalar olmadan birşeysinizdir.. nede geri kalan parcalar siz olmadan birşey.. ben modifiyelim zamanının ilk uyelerindenim.. ve Tam 3 Kez Cesitli Nedenlerden Artık Bu Olusumda YEr Almayacagımı Berliterek Cekildim.. Ama İnanki Az Once Dedigim Gibi Eger Sitenin Temellerinden Birisi Olduysan.. NE İlke Nede Kural NEde Bir Baska Sey Yuzunden Site Bırakılmıyor.. Gercekten.. İnsanlar Geri Gelirmisin Demiyorlar.. Cabuk Gel Diyorlar.. Mesela NEWTEAM dendigi zaman KILIC ın yanında oldugunu herkes biliyor.. KILIC Sitede Olsada.. Olmasada.. Bende Sizi Bu Sitenin Bir Yapı Tası Olarak Gordugum İcin Bu siteden Ayrılmamanız Gerektiğini Söylemeyeceğim.. Nereye Gidiyorsunuz.. Diyeceğim.. ßelki ßiraz Küstahca Alabiilrsiniz Ama.. Oyle.. Cunku Siz Bu Sitenin Yapı Taslarından Birisiniz Ve.. Bizler Bu Siteyi Seven İnsanlar Olarak.. Sizin Burayı Terketmenize İzin Veremeyiz..
Mantık ile duyguyu harmanlamış bu yazın ve düşüncelerin için çok teşekkürler.
Bir süredir çelişkiler içindeydim aynı nedenlerden.
Bu sitenin anlamı şuydu benim için:
Çok genç pırıl pırıl insanlar var. Bu forumda sevgi adına, insanlık adına birşeyler katabilirsek, çok değerli taşlar haline gelebilecek.
Senin de içinde bulunduğun bir grupta hayatın içinden her türlü zorluğa göğüs gererek belli bir birikime ulaşmış ve hala biriktirmeye devam eden.
Çok az insan da öylesine foruma girip çıkan.
Çok değer verdiğim ve gerçekten sevdiğim insanlar var. Bu ana kadar da beni düşündüren bu insanlara karşı kendimi sorumlu hissetmemdi.
Oturup bir daha enine boyuna düşünmem gerekecek.
Her zaman başımın üstünde Demoklesin kılıcı gibi duran mantığım la duygusal yapım arasında sıkışmak strese sokuyor.
Kısaca böyle işte.
Sen nerde nasıl hareket edeciğini bilirsin Olderim.Bu konuda üzerine gelmeyeceğim..Kendi adıma söylüyorum bunu ama Bu topiğe ilk yazdığım cevap geçerli hala.
Bizim için önemlisin bunu unutma lütfen:wub:
SNOWMAN
03-25-2005, 01:18 PM
Olayı dramatik hale getirmemek, önem verdiğim insanlara sıkıntı vermemek için...
Teşekkürler.
Ertan Ömür
03-25-2005, 01:29 PM
http://www.tuningturkey.com/forum/image.php?u=139&dateline=1111745939
:icon_idea Aramıza tekrar hoşgeldiniz. :icon_excl
scorpion
03-25-2005, 01:31 PM
Olayı dramatik hale getirmemek, önem verdiğim insanlara sıkıntı vermemek için...
Teşekkürler.
http://img215.exs.cx/img215/9325/bfly028up.gif
SNOWMAN
03-25-2005, 01:32 PM
:icon_idea Aramıza tekrar hoşgeldiniz. :icon_excl
Teşekkürler.
Gidemedim ki...
philcollins
03-25-2005, 01:33 PM
hüseyin abi kalplerimizdeki ve bu sitedeki yerin bambaşka. lütfen bizi daha fazla üzme. hepimiz seni çok seviyor ve sayıyoruz..Sadece yazı ile iletişim kurulduğu zaman bu tarz kırılmalar maalesef olabiliyor. ama herkesin iyi niyetli olduğunu senin de çok iyi gördüğünden eminim. Sevgiyle kal hüseyin abi :)
philcollins
03-25-2005, 01:34 PM
Teşekkürler.
Gidemedim ki...
hüseyin abi ait olduğun yerdesin :icon_idea
Ertan Ömür
03-25-2005, 01:35 PM
Teşekkürler.
Gidemedim ki...
Dün bayağı bir süre yoktunuz.Açıkcası bana gittiniz gibi geldi.Ama bu tür olaylar olması bazı şeyleri örtbars edemez.Size karşı SEVGİMİZ-SAYGIMIZ ve hepsinden önemlisi SAMİMİYETİMİZ sonsuz. :icon_idea
fafatara53
03-25-2005, 01:35 PM
gitmediki tekrar hoşgeldin diyeyim...:)
hobbit
03-25-2005, 01:41 PM
Teşekkürler.
Gidemedim ki...
Gitmeni hic istemedik ki..herzaman ki gibi bir büyük olarak gösterdiğin anlayış sevgi ve bağlılıktan dolayı teşekkür ederim..
huysuz
03-25-2005, 02:10 PM
Gitmeni hic istemedik ki..herzaman ki gibi bir büyük olarak gösterdiğin anlayış sevgi ve bağlılıktan dolayı teşekkür ederim..
:003: :hail:
İki smile koyup bırakacaktım ama gönlüm elvermedi yine....
Yani olderman huysuzun bana takılmalarından usandım, gidiyorum diye yazsaydın var ya alem - i cihan gelse durduramazdı beni hemen bursa üzeri bulunduğunuz ile gelirdim ama neyse , ne giden var ne de sebebi benim...
Eee ortamı şenlendirmek lazım değil mi ... :laugh:
t n c r
03-25-2005, 02:47 PM
tesekkurler huseyın abı aldıgın karar benıde herkes gıbı mutlu ettı
:icon_idea :icon_excl :icon_idea
^^CaRiSMa^^
03-25-2005, 03:13 PM
Bu topici yeni okudum bastan sona kadar ilk sayfada gidiceginizi duyunca cok uzuldum ki ben sizin ertan abiyle sohbetinizi dinlemek istediğimi solemiştim hatırlarsınız....ama sonra baktım ertan abi avatar değişmeden cevap yazmam falan demiş iyice uzulmeye basladım...SOYLEMDEN EDEMİCEM ultraaslan erhan ın da yazdıkları filan..... sonra ertan abinin bi msjındaki linke tıkladıgımda sizin avatarınızı gordum ve cok sevindim gercekten...
TESEKKUR EDERİM HUSEYİN ABİ... :icon_idea
SNOWMAN
03-25-2005, 04:58 PM
Sevgili arkadaşlarım,
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
Sevmek ve sevildiğini görmek kadar güzel bir şey yok sanırım.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.