PDA

View Full Version : :::...|Gaza Basarken Canavar Olmayin!|...:::

sivasrap
09-22-2006, 02:29 PM
demedideme!!!; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; İl: İstanbul

Üç yıl önce düğün dönüşü bana yavaş git dedikleri halde, sürat yapan hayvan ben, annem, karım ve karnındaki biricik yavrumuzun canını aldım. Üç yıldır mezarları başına gidip ağlamaktan, onlardan defalarca özür dilemekten bıkmayacağım. Her şeyim var ama keşke hiçbir şeyim olmasaydı da onlar yaşasaydı. Sevgili itiraf.comcular ütfen dikkat edin, benim düştüğüm hataya düşmeyin. İnsan sahip olduklarının değerini kaybedince anlıyor. Hala yatarken eşimin tarafına yastık koyuyorum ki rahat uyuyabileyim. Bir daha söylüyorum, lütfen trafikte çok dikkatli olun, gaza basarken canavar olmayın!

itiraf.com sitesinden alintidir...

Ferhat
09-22-2006, 02:34 PM
canım fena şekilde sıkıldı :( ...şimşekte çakıyo zaten şu anda :sad: ..paylaşım için teşekkürler :icon_idea

Ertan Ömür
09-22-2006, 02:47 PM
Bu siteye kıl oluyor ve yazılan çoğu şeye inanmıyorum :no:

SCREAM
09-22-2006, 03:06 PM
Ben bu tarz ve buna benzer yazılarda olayın gerçekliğini değil, olayın ne kadar acı olduğunu ve bundan ders çıkartmalıyım diye düşünüyorum. Olay eğer gerçekse gerçekten üzücü ve verilmek istenen mesajı almak önemli.

detrivore
09-22-2006, 09:35 PM
abi tüylerim diken diken oldu zaten bana bu aralar bi haller oldu 185- 200 şehir içi 120 -140 yapan ben otoyolda 150 yaptım mı ayagım titriyo arabadan inince garipleşiyorum... galiba artık ölümden korkuyoz mu ne... :003:

Ankarap
05-11-2007, 03:43 AM
abi tüylerim diken diken oldu:

valla ya benim de ben gerçek oldugunu sanmıyorum :ermm: :ermm: